Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolhatja a és (104 db)

befolyásolhatja. ha meg nem védekeztetek, akkor meg mégjobban.
a hosszú kihagyás nem befolyásolhat ilyesmit
Befolyásolhatja, mintha megint a szüzességét veszítené el. Ha idegeskedik a késés miatt, az mégjobban késlelteti... és ha nem védekeztetek, és baba lesz, akkor 9 hónapig nem lesz neki, bár remélem nem errõl van szó.

Nátha és betegség befolyásolhatja a teherbeesést?

A napokban lesz a pé-m, de beteg lettem. Lázam nincs, csak meg vagyok fázva, orrom be van dugulva, fáj a torkom. Az ébredési hőmön nem látszik. Párom szintén beteg, ugyanígy van ő is. Ettől még van esély a babára, vagy ezt a hónapot elbuktuk?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ez befolyásolja. Ez csak egy nátha.

Nem hinném, hogy ez befolyásolja. Ez csak egy nátha.
Egyáltalán nem befolyásolja
Nem befolyásolja. Én éppen egy nagy megfázás közepén estem teherbe. :) S makk egészséges a kislányom, terhességem is problémamentes volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor csak nekem kell túlélnem! :D
Hát nem tudom, nekem egy ilyen kiadós megfázáskor (nem voltam lázas, csak hõemelkedésem volt) az ovum eltolódott 4-5 nappal, szépen látszott a görbémen. Szóval szerintem bef
befejezem :-) Szóval szerintem lehet valami kis befolyása is akár.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor az nem is baj! :D A lényeg, hogy volt. :)
igen, nagy mértékben befolyásolja sajnos.
befolyásolhatja, de ez nem törvényszerû. van aki ezen felülkerekedik, és nem hagyja h ez befolyásolja. ésakkor válhat belõle normális férfi, nemilyen anuycikedvence mócsing
A kérdező hozzászólása: dehogyis teljesen normálisak vagyunk sztem ez csak iylen lelki , , beteg" ség sztem ezvan csak nálam ez amoylan felvilágosodás volt..
23:34-es vagyok: Még az is közös bennünk, hogy faterunk alkoholista volt. Az enyém sem iszik már, de régen elég sokszor nézett a pohár fenekére, volt, hogy naponta 2x fél liter pálinkát megivott! Ilyenkor gyakran verte anyámat, mi meg testvéremmel csöndben néztük :S Ez manapság persze már nem így van, normálisak a családi körülmények (szerencsére). Ezzel oda akartam kilyukadni, hogy valszeg ez játszott fõként közre abban a foltban, ami a személyiségfejlõdésünkön esett. Am még mindig, amikor az írásaidat olvasom, azthiszem, hogy én írtam, csak nem tudok róla xD Ilyet még sosem tapasztaltam, tényleg különös :) A szupertitkos bajokról: rólam még csak elképzelni sem tudnák, hogy vannak. :D Jól tanulok, mindig jókedvem van, rengeteg minden érdekel, sokan nagyon tisztelnek, sztem még én magam sem tudnám pár emberrel a környezetembõl elhitetni, hogy ez van. (így attól sem kell féljek, hogy ezen írásaim alapján rámismernek :D) No mind1, egy szónak is 100 a vége :) Engem megnyugtatott a kérdésed, mert idáig mindig azt hittem, egyedül vagyok ezekkel a bajokkal, de mostmár tudom, hogy nem :D (remélem nem vagyok skizofrén, én nem saját magamnak válaszolgatok xD)
A kérdező hozzászólása: 23:34 dettó kettõs életet élek! senki nem vágja le ezeket a dolgokat h nekem iylen szuper titkos bajaim vannak.suliba, partikba, eddzésen kívülrõl teljesen mást mutatok így próbálom meg leküzdeni ezta belsõ fusztrációt...
Én megértelek téged is. 43F
A kérdező hozzászólása: ezeknek a dolgoknak sztem okai vannak és nem hinném ezek normális fiatalkori bajok, és az sem h halak vagyok mert ugyebár a halak alapból jellemzi érzelmi kilengések, alacsonyönbizalom ennél sztem ez súlyosabb
A kérdező hozzászólása: ez nõs téma csak 1 példaéletben kb mindenre igaz pl múltkor ültem mellette kocsiba és az egész 1 kellemetlen feszült dolog volt...meg pl elõfordul állok megállóba és nagyon rossz közérzetem van nem találom a helyem sokszor nemtudom magam hova tenni nincs útmutatóm zavart vagyok nincs , , hátországom" , nincs meg bennem az a magabiztosság ami másnál alapvetõ tulajdonság, félek a csalódástól és nem bízok magamba, anyukámmal vmivel jobb a kapcsolatom de nagyon zárt vagyok felé is
A kérdező hozzászólása: de én most nem hibáztatok senkit nem hibát vétettem nem érted a kérdésemet 19 éves koromra fedeztem fel h vmilyen törés volt mentális egészségemben fél felnõtt fejjel foglalkozok ezzel...és az okait keresem sokszor rádöbbenek ha nem lennék tele gátlásokkal, amiket már elég jól leküzdöttem meg feszélyezve teljesen sokkal normálisabb lennék...
Hát, nekem például lettek ilyen zavaraim. És megértelek, mert felnõtt fejjel döbbentem rá, hogy az apám SOHA nem beszélt nekem nõkrõl, sem semmirõl ezzel a témával kapcsolatban, és más fontos dolgokról sem. Milyen apa az ilyen? Így aztán én sem beszélek neki a magánügyeimrõl, vannak barátaim, akikkel megtárgyalhatom.
Nem azért vagy ilyen, mert nem kaptál apai szeretetet, hanem azért, mert 19 éves fiú vagy. Teljesn normális viselkedés ez. Persze az is jó, hogy tudatában vagy, hogy ezzel a viselkedéssel nem sokáig lehet megélni. Ki fogod nõni. És jut eszembe: ne apukádat hibáztasd ezért, mert hozzászoksz, és mindíg más lesz a hibás, ha marhaságot csinálsz.
Egy darabig az megy, hogy a baràtaid elött màsnak mutatod magadat, de egy idö utàn fàrasztó lesz neked is.Jobban teszed, ha azt mutatod, ami a valósàg. Pontosan ezért nem tudod apukàddal megbeszélni a dolgaidat, mert talàn azt érzed, hogy ö ismer téged és nem tudod megjàtszani elötte màst mutatni, mint amilyen valójàban vagy. Legyél eredeti jó teszel ezzel magadnak is!
A kérdező hozzászólása: 19 fiú vagyok, ma mesélte egy haver faterjának mit mûveltünk este (csajozás stb) és elgondolkodtam én soha semmit nem mesélek neki nem is merek nincs meg a bizalom meg zavarba vok mellette bezzeg ha 1 jó haverral vagyo kteljesen felvok lazulva stb és ez a feszélyezett érzés a mindennapjaim végig kiséri h tudnék kilépni ebbõl?? tele vagyok szélsõségekkel a külsõm miatt 1 kúróhercegnek tûnök valójában itt irogatok az érzelmi bajaimma. Ezis a személyiség zavaromat jellemzi h többet szeretnék mutatni mint aki vagyok meeg másnak próbálom beállítani magam? lehetnek összefüggések? segítsetek mer igy sz_r az életem
Természetesen. Én nagyon szeretem az édesapámat, de Õ nem túl érzelgõs ember, nehezen mutatja ki az érzelmeit. Igaz én sem. De mivel a családomban sajnos nagyon nincs más rajta kívül. Így elég nehéz, hiszen sokszor szükségem lenne a szeretetére. Bár én lány vagyok.
Abszolùt befolyàsolja, mert nekem az anyàmmal volt igy, és tudom, hogy milyen érzésed lehet.
orvos??? nanemár...ezeket beképzeled magadnak...aki normálisan apával+anyával nõ fel, annakis lehetnek ilyen bajai h céltalannak érzi magát. ez fiatalkorban ráadásul baromira jellemzõ, a fiatalok 95%-a átesik ezen, h nemismeri az útját, a céljait, nemtudja merre tartson, stbstb. nincsen neked semmi bajod bazeg, csak most értél abba a korba h elgondolkodsz a jövõdön és nemcsakúgy élsz...gondolkodj tovább, válassz magadnak célt, és érd el. ezt kell csinálni. és nem orvoshoz menni, neked semmi bajod nincsen.

Szeretnék teherbe esni, és nem tudom hogy lehetne gyorsan és orvosmentesen megoldani. Provera nevű gyógyszert szedek. Befolyásolhatja a teherbe esést?

Legjobb válasz: egyetértek az elsõ válaszolóval,+ a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.

egyetértek az elsõ válaszolóval, + a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.
Ne akard orvosmentesen, ha másképp nem megy. Nekem nem megy másképp, egyelõre nincs peteérésem... ha mondtad a dokinak, hogy babát szeretnétek, akkor ez a gyógyszer biztos nem árt! én csak a duphastont ismerem, de van már ezermillió! sok sikert, és bízz az orvosodban!

Beagle kutyámat mult héten szombaton pároztattuk fajtatiszta beagéval majd kedden megismétlődött, de most egy órával ezelőtt kimentem itt volt egy tacskó és össze voltak raadva Ez most befolyásolhatja a fajtisztaságot vagy már nincs jelentősége?

Legjobb válasz: Hát, akkor lesz egy szép, nagy alom, néhány beagle-lel, és néhány keverékkel! :) Sok boldogságot! (Ha máskor nem ilyen patchwork-kutyacsaládot szeretnétek, hét lakat alatt õrizzétek a tüzelõ lánykutyát... Mert neki más kan is megtetszhet ám, mint akit ti kiszemeltek...)

Hát, akkor lesz egy szép, nagy alom, néhány beagle-lel, és néhány keverékkel! :) Sok boldogságot! (Ha máskor nem ilyen patchwork-kutyacsaládot szeretnétek, hét lakat alatt õrizzétek a tüzelõ lánykutyát... Mert neki más kan is megtetszhet ám, mint akit ti kiszemeltek...)
Ezek után még a beaglera hasonlító kicsiket sem volna merszem valódi beaglenak eladni.Ki tudja, mivé növi ki magát némelyik.
Van rá mód, ivartalanításnak hívják. Ezzel járnátok legjobban ti is meg a kutya is.
Na, kommentelõk, adjatok neki, nekem most nincs kedvem leírni, de veletek vagyok! :)
62%-os, a kölykök kihordása, felnevelése sokkal jobban megviselné a kutyát... Kedves kérdezõ, nagyon szépen kérlek, vidd el a kutyád ivartalanítani! Egyrészt több apától is lehetnek a picik, másrészt a leggyakoribb fajtajellegû kutya a beagle. Ha szül 12-õt, mi lesz? Senkinek nem kellenek. Kéthetente féregteleníteni kell õket, 5-6 hetes kortól oltani kölyökbetegségek ellen, illetve már kötelezõ a chip, enélkül nem adhatod oda õket, keményen megbüntetnek. Számolj utána, ez tetemes összeg! És a kombinált oltást ismételni kell kb. 3 hónapos korukban, félévesen mehet a veszettség elleni is. És még nem számoltam bele azt, mi lenne, ha komplikáció lenne a szülésnél, császározni kell, vagy nem lesz a szukának teje, és kétóránként etetned kell! És ha a szülõk hordoztak valami betegségre hajlamot, kijöhet a kölyköknél... Nagyon rossz ötlet volt befedeztetni a kutyád, rengeteg pénzedbe fog kerülni, és a kölykök nagy része a nyakadon marad, még ingyen sem kell majd senkinek. De még nem késtél el helyrehozni a hibát, vidd el ivartalanítani minél hamarabb, vemhesen is lehet!
A menhelyek és a fajtamentõk így is tele vannak beagle-kel, nem kell még plusz egy alomnyi.
Miért nem lehet megérteni hogy ne SZAPORÍTSATOK ? Ennyire gyenge felfogásúak vagytok vagy mi?? :S Komolyan nem hiszem el, naponta minimum 5 ilyen kérdést olvasok, és 5X kapok agybajt azon hogy ennyire nem értettek a kutyákhoz, és ennyire nem hallgatok azokra akik tudják mit beszélnek.
Komolyan megszakítanád azért a terhességet, mert nem fajtiszta? Szerintem a kutyádnak nemszámít, hogy milyenek a kölykei és, hogy fajtiszták-e. Ellenben nagyon megviselné, ha megszakítanád a terhességet.
Kedves utolsó, ne is haragudj de az ismerõsödék meg is érdemlik hogy rajtuk maradtak a kutyák! Legközelebb talán nem fedezik a kutyájukat, csak a menhelyeket dugitják a kutyákkal, és a szegény kutyát betegitik meg a sok elletéssel!
A kérdező hozzászólása: Köszönet mindenkinek a válaszokért tanácsokért!
Egyik ismerõsömék nemrégiben fedeztették a beagle kutyájukat a saját kanjukkal. 6 kölyök született, egy darabot sem sikerült eladni, mai napig ott rendetlenkedik nála az összes kölyök, ingyen sem kell senkinek.
Mielõtt elolvasánd a véleményem , csak nézd meg ezt a pár képet! http://www.google.hu/imgres?q=menhely+kutya+szomor%C3%BA&um=.. Na már csak arra lennék kiváncsi, hogy miért is akartál kölyköket? Menny már rá egy hirdetésre, nézd meg légyszives hogy a beagle mennyire agyon tenyésztett fajta, már a menhelyen is annyi van hogy hihetetlen! Szerintem gondolkodj el rajta hogy a kutyusod kölykei is valószinüleg egy menhelyen fog éhezni, vagy egy felelõtlen embernél láncra verve csont soványan éli le szörnyû sorsát! Amig nem késõ ivartalanitsd, ha van benned egy kis önzetlenség! Sajnos láttam már olyan esetet is, hogy egy keveréket eladott pénzért, és embereket csapnak be azzal hogy a kölyök fajta tiszták - persze õket is ugyanúgy lehet szeretni, a gond csak az, hogy a a kedves szaporító rájön hogy a bolond emberek elhiszik hogy a keverék kutyákért is kérhet pénzt, akkor továbbra is gyártja a kölyköket, a menhelyeken is lehet keveréket venni, és inkább onnan mentsenek az emberek kutyákat, és ne a szaporitókat támogassák! Kérlek, ivartalanits!!!!
nem lesznek fajtatiszták, és gondolom pénzért akartátok eladni õket; és ha van benned egy kis tisztesség, akkor nem adsz el pénzért keverékeket! Istenem , miért kell feleslegesen szaporitani?? A beagle egyébként is egy agyon tenyésztett fajta! GRATULÁLOK, NAGYON FELELÕTLEN VAGY!
Nagyon szépen kérlek, vidd el kiivartalanítani a kutyádat, még nem késõ.A beagle az egyik leginkább túlszaporított fajta, gyakorlatilag eladhatatlan.Tacskókeverékkel minden menhely dugig van, szóval ez a létezõ legrosszabb kombináció.Nem lehet tudni, hány kölyök születik, simán lehet 8-1O is.Nem hinném, hogy mindet meg tudnád tartani...Inkább ivartalaníttass most, és megelõzöl egy csomó problémát.A kutyák tenyésztését meg hagy meg olyan embereknek, akik erre teszik fel az életüket, és valóban körültekintõen, felelõsen teszik a dolguk.
Feliza! De mikor te beteg vagy, ugye nem mész orvoshoz? Hiszen majd isten eldönti, h túléld vagy sem...Sõt, ugye nem vásárolsz ételt áruházban, hanem fullra önellátó vagy, az isten majd eldönti h jó termés lesz vagy sem.... Ugye igazam van?
11-es válaszoló szépen, türelmesen leírt neked mindent. Annyival egészítem ki, hogy 6 hetes koràtòl 4x kell oltatni a kiskutyàkat (parvo, kombi) és 2x kapnak veszettségit, ezt követõen évente. Ezzel számolj anyagilag! De remélem tényleg sikerült jobb belàtàsra bírni és ivartalaníttatod a szukàt!
Minden esélyed meg van a vegyes alomhoz, sõt amelyik kölyök születéskor úgy néz ki mint egy Beagle, pár hetesen/hónaposan már lehet, hogy látszik rajta a Tacskó vonás.De ha nem is látszik még a génjeiben hordozhatja.DNS vizsgálattal lehetne megállapítani a kölykök fajtatisztaságát. Íme egy hirdetés:http://www.expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-30523531/ a második fotót nézzétek ahol az állítólag "fajtatiszta bicolor Beagle" látható, simán látszik benne a Golden Retriever, de simán átb*sznak majd vele valaki hozzá nem értõt. Ivartalanítsd még nem késõ!
Igen van rá lehetõség hogy megszakítsd , be lehet adatni orvossal neki injekciót a vemhesség 35. napjáig amitõl ha jól tudom felszívódnak a magzatok, de mellékhatásai lehetnek ennek a szernek de errõl kérdezd meg az állatorvosod.
Életem, ha beagle-re, vagy beagle keverékekre van szükségetek, akkor elmész a legközelebbi menhelyre, és kapásból ötöt a kezedbe nyomnak majd. Hála Neked és a hozzád hasonló felelõtlen szaporítóknak annyi beagle van már mindenütt, hogy dunát lehetne rekeszteni...
40 napos korig meg lehet szakitani a vemhességet. És igen valószinû, hogy lenne benne keverék kiskutya is.
ezt mond azoknak a kutyáknak akiket a telepeken naponta altatnak... ebben az alomban lesznek beagl és tacskó keverék kiskutyák... Tényleg ivartalanítani kéne...eladni úgyse tudod õket beaglet már szinte minden sarkon árulnak... keveréket meg végkép
Hát... én nem értek egyet azzal, hogy már létrejött életeket elpusztítsunk... Élet és halál Isten dolga, nem a miénk... És ez a szempont übereli a tenyésztõi elveket és minden egyebet is. Az Élet szent...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod, tanácsod!!/megfogadom!!
A kérdező hozzászólása: Kösz az értelmes válaszokat! 1. nem eladásra szánnám a kutyákat! 2. ha szükség van a kutyára akkor miért ne szaporithatnám!/igaz fajtatisztát szerettünk volna/ 3. nem vagyok retardált. normálisan kérdeztem amit nem tudok.
A kérdező hozzászólása: volna rá mód ilyenkor megszakitani a terhességet? Vagy már ez is felejtõs?
Valszeg lesznek keverékek is, szakttasd meg a vemhességet és ivartalanítsd.

5 évig tabival védekeztünk és most babát szeretnénk. 4. hónapja nem szedem már, de még nem sikerült. Befolyásolhatja a szervezet regenerálódási idejét az 5 év?

A doki szerint 2 hónap után jöhet a babó.

Legjobb válasz: Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.

Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.
Én 2 év után mindig tartottam szünetet, volt, hogy egy egész évet kihagytam, most mégis 6 hónapja hiába próbálkozunk. Az orvos azt mondja, minden rendben van. Nehezemre esik elhinni, de talán nekem több idõ kell, mint másoknak ahhoz, hogy a szervezetem újra helyre álljon. Mindenki másként reagál a fogamzásgátlóra.Aki szerencsés, annak néhány hónap után sikerül a baba. Nekünk pedig türelmesnek kell lenni, persze ez nem mindig egyszerû!Sok sikert!
Szerencsére nekem nem kell csatlakoznom az elõttem szólókhoz. Én 10 évig folyamatosan szedtem fogamzásgátló tablettát, márciusban abbahagytam, 2 hónapig e vitamint szedtem, utána elkezdtem szedni az elevitet, és most 6 hetes kismami vagyok. Úgyhogy én amint lehetett mondhatni az elsõ védekezés nélküli együttlét alkalmával terhes lettem. Szorítok nektek is, hogy így legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Abban az egyben szerencsésnek érzem magam, hogy rögtön menzisztem következõ hónapban és azóta eddig mindig pontosan. Sok sikert a probálkozásokhoz és gratulálok a 6 hetes kismamának!
Igen, bármyelyik
A kérdező hozzászólása: olyan panaszom van , hogy kevés és barnás a menzeszem
A megfázás biztosan, legalábbis nálam
A megfázás nálam is befolyásolja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!