Találatok a következő kifejezésre: Befolyásolhatja a és (107 db)

befolyásolhatja. ha meg nem védekeztetek, akkor meg mégjobban.
a hosszú kihagyás nem befolyásolhat ilyesmit
Befolyásolhatja, mintha megint a szüzességét veszítené el. Ha idegeskedik a késés miatt, az mégjobban késlelteti... és ha nem védekeztetek, és baba lesz, akkor 9 hónapig nem lesz neki, bár remélem nem errõl van szó.

Mennyiben befolyásolhatja a szexuális életemet az, ha olyan emberrel volt csak eddig szexuális élményem aki inkább taszított, mint vonzott és csak negatív érzések jutnak róla eszembe?

Fájdalom is volt az elején bõven és sokszor nem is kívántam, csak õ zsarolt vele. Inkább tûrtem a szexet, élvezni csak nagyon ritkán, és végig éreztem egy hiányérzetet.

Legjobb válasz: Lelkileg sérültél nehezen fogsz az uj párjaiddal sexelni

Lelkileg sérültél nehezen fogsz az uj párjaiddal sexelni
Fõleg az orgazmussal lehetnek majd gondjaid. De szerintem egy komoly kapcsolat helyre tudja tenni benned a dolgokat. Kerülni kell a negatív szexuális élményeket, és a pozitívat erõsíteni.
néha kívántad és élvezted érdekes viszony!
Nekem is pontosan ilyen volt az elsõ barátommal. A második barátommal sokkal jobb volt, de vele sem élveztem túlzottan. Aztán megtaláltam a mostani párom, és vele tökéletes minden az ágyban. :) Szóval csak meg kell találnod azt az embert, akit szeretsz, és vonzódsz is hozzá.
De kérdem én: hacsak nem szexuális zaklatásról van szó, szabad akaratából mégis mi visz rá egy embert, hogy olyan feküdjön le, akihez nem is vonzódik??
PÉNZ, ÉRDEK, BUTASÁG, BEFOLYÁSOLHATÓSÁG NÕKNÉL GYAKORI
Ha találsz egy srácot aki imádó és törõdõ...tökéletes párja leszel.Õ törõdni fog veled, türelmes lesz, te pedig amint rájössz, hogy milyen a jó szeretkezés, nem a szex...olyan szinten ragaszkodni fogsz hozzá...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Nátha és betegség befolyásolhatja a teherbeesést?

A napokban lesz a pé-m, de beteg lettem. Lázam nincs, csak meg vagyok fázva, orrom be van dugulva, fáj a torkom. Az ébredési hőmön nem látszik. Párom szintén beteg, ugyanígy van ő is. Ettől még van esély a babára, vagy ezt a hónapot elbuktuk?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ez befolyásolja. Ez csak egy nátha.

Nem hinném, hogy ez befolyásolja. Ez csak egy nátha.
Egyáltalán nem befolyásolja
Nem befolyásolja. Én éppen egy nagy megfázás közepén estem teherbe. :) S makk egészséges a kislányom, terhességem is problémamentes volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor csak nekem kell túlélnem! :D
Hát nem tudom, nekem egy ilyen kiadós megfázáskor (nem voltam lázas, csak hõemelkedésem volt) az ovum eltolódott 4-5 nappal, szépen látszott a görbémen. Szóval szerintem bef
befejezem :-) Szóval szerintem lehet valami kis befolyása is akár.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor az nem is baj! :D A lényeg, hogy volt. :)
igen, nagy mértékben befolyásolja sajnos.
befolyásolhatja, de ez nem törvényszerû. van aki ezen felülkerekedik, és nem hagyja h ez befolyásolja. ésakkor válhat belõle normális férfi, nemilyen anuycikedvence mócsing
A kérdező hozzászólása: dehogyis teljesen normálisak vagyunk sztem ez csak iylen lelki , , beteg" ség sztem ezvan csak nálam ez amoylan felvilágosodás volt..
23:34-es vagyok: Még az is közös bennünk, hogy faterunk alkoholista volt. Az enyém sem iszik már, de régen elég sokszor nézett a pohár fenekére, volt, hogy naponta 2x fél liter pálinkát megivott! Ilyenkor gyakran verte anyámat, mi meg testvéremmel csöndben néztük :S Ez manapság persze már nem így van, normálisak a családi körülmények (szerencsére). Ezzel oda akartam kilyukadni, hogy valszeg ez játszott fõként közre abban a foltban, ami a személyiségfejlõdésünkön esett. Am még mindig, amikor az írásaidat olvasom, azthiszem, hogy én írtam, csak nem tudok róla xD Ilyet még sosem tapasztaltam, tényleg különös :) A szupertitkos bajokról: rólam még csak elképzelni sem tudnák, hogy vannak. :D Jól tanulok, mindig jókedvem van, rengeteg minden érdekel, sokan nagyon tisztelnek, sztem még én magam sem tudnám pár emberrel a környezetembõl elhitetni, hogy ez van. (így attól sem kell féljek, hogy ezen írásaim alapján rámismernek :D) No mind1, egy szónak is 100 a vége :) Engem megnyugtatott a kérdésed, mert idáig mindig azt hittem, egyedül vagyok ezekkel a bajokkal, de mostmár tudom, hogy nem :D (remélem nem vagyok skizofrén, én nem saját magamnak válaszolgatok xD)
A kérdező hozzászólása: 23:34 dettó kettõs életet élek! senki nem vágja le ezeket a dolgokat h nekem iylen szuper titkos bajaim vannak.suliba, partikba, eddzésen kívülrõl teljesen mást mutatok így próbálom meg leküzdeni ezta belsõ fusztrációt...
Én megértelek téged is. 43F
A kérdező hozzászólása: ezeknek a dolgoknak sztem okai vannak és nem hinném ezek normális fiatalkori bajok, és az sem h halak vagyok mert ugyebár a halak alapból jellemzi érzelmi kilengések, alacsonyönbizalom ennél sztem ez súlyosabb
A kérdező hozzászólása: ez nõs téma csak 1 példaéletben kb mindenre igaz pl múltkor ültem mellette kocsiba és az egész 1 kellemetlen feszült dolog volt...meg pl elõfordul állok megállóba és nagyon rossz közérzetem van nem találom a helyem sokszor nemtudom magam hova tenni nincs útmutatóm zavart vagyok nincs , , hátországom" , nincs meg bennem az a magabiztosság ami másnál alapvetõ tulajdonság, félek a csalódástól és nem bízok magamba, anyukámmal vmivel jobb a kapcsolatom de nagyon zárt vagyok felé is
A kérdező hozzászólása: de én most nem hibáztatok senkit nem hibát vétettem nem érted a kérdésemet 19 éves koromra fedeztem fel h vmilyen törés volt mentális egészségemben fél felnõtt fejjel foglalkozok ezzel...és az okait keresem sokszor rádöbbenek ha nem lennék tele gátlásokkal, amiket már elég jól leküzdöttem meg feszélyezve teljesen sokkal normálisabb lennék...
Hát, nekem például lettek ilyen zavaraim. És megértelek, mert felnõtt fejjel döbbentem rá, hogy az apám SOHA nem beszélt nekem nõkrõl, sem semmirõl ezzel a témával kapcsolatban, és más fontos dolgokról sem. Milyen apa az ilyen? Így aztán én sem beszélek neki a magánügyeimrõl, vannak barátaim, akikkel megtárgyalhatom.
Nem azért vagy ilyen, mert nem kaptál apai szeretetet, hanem azért, mert 19 éves fiú vagy. Teljesn normális viselkedés ez. Persze az is jó, hogy tudatában vagy, hogy ezzel a viselkedéssel nem sokáig lehet megélni. Ki fogod nõni. És jut eszembe: ne apukádat hibáztasd ezért, mert hozzászoksz, és mindíg más lesz a hibás, ha marhaságot csinálsz.
Egy darabig az megy, hogy a baràtaid elött màsnak mutatod magadat, de egy idö utàn fàrasztó lesz neked is.Jobban teszed, ha azt mutatod, ami a valósàg. Pontosan ezért nem tudod apukàddal megbeszélni a dolgaidat, mert talàn azt érzed, hogy ö ismer téged és nem tudod megjàtszani elötte màst mutatni, mint amilyen valójàban vagy. Legyél eredeti jó teszel ezzel magadnak is!
A kérdező hozzászólása: 19 fiú vagyok, ma mesélte egy haver faterjának mit mûveltünk este (csajozás stb) és elgondolkodtam én soha semmit nem mesélek neki nem is merek nincs meg a bizalom meg zavarba vok mellette bezzeg ha 1 jó haverral vagyo kteljesen felvok lazulva stb és ez a feszélyezett érzés a mindennapjaim végig kiséri h tudnék kilépni ebbõl?? tele vagyok szélsõségekkel a külsõm miatt 1 kúróhercegnek tûnök valójában itt irogatok az érzelmi bajaimma. Ezis a személyiség zavaromat jellemzi h többet szeretnék mutatni mint aki vagyok meeg másnak próbálom beállítani magam? lehetnek összefüggések? segítsetek mer igy sz_r az életem
Természetesen. Én nagyon szeretem az édesapámat, de Õ nem túl érzelgõs ember, nehezen mutatja ki az érzelmeit. Igaz én sem. De mivel a családomban sajnos nagyon nincs más rajta kívül. Így elég nehéz, hiszen sokszor szükségem lenne a szeretetére. Bár én lány vagyok.
Abszolùt befolyàsolja, mert nekem az anyàmmal volt igy, és tudom, hogy milyen érzésed lehet.
orvos??? nanemár...ezeket beképzeled magadnak...aki normálisan apával+anyával nõ fel, annakis lehetnek ilyen bajai h céltalannak érzi magát. ez fiatalkorban ráadásul baromira jellemzõ, a fiatalok 95%-a átesik ezen, h nemismeri az útját, a céljait, nemtudja merre tartson, stbstb. nincsen neked semmi bajod bazeg, csak most értél abba a korba h elgondolkodsz a jövõdön és nemcsakúgy élsz...gondolkodj tovább, válassz magadnak célt, és érd el. ezt kell csinálni. és nem orvoshoz menni, neked semmi bajod nincsen.

Szeretnék teherbe esni, és nem tudom hogy lehetne gyorsan és orvosmentesen megoldani. Provera nevű gyógyszert szedek. Befolyásolhatja a teherbe esést?

Legjobb válasz: egyetértek az elsõ válaszolóval,+ a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.

egyetértek az elsõ válaszolóval, + a teherbeesés általában nem megy vezényszóra. Tapasztalatból beszélek, már majdnem 2 éve próbálkozunk...és minden vizsgálaton túl vagyunk.
Ne akard orvosmentesen, ha másképp nem megy. Nekem nem megy másképp, egyelõre nincs peteérésem... ha mondtad a dokinak, hogy babát szeretnétek, akkor ez a gyógyszer biztos nem árt! én csak a duphastont ismerem, de van már ezermillió! sok sikert, és bízz az orvosodban!
Igen, bármyelyik
A kérdező hozzászólása: olyan panaszom van , hogy kevés és barnás a menzeszem
A megfázás biztosan, legalábbis nálam
A megfázás nálam is befolyásolja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!