Találatok a következő kifejezésre: Befelé forduló lehet szoptatni, (2 db)

Teljesen befelé forduló mindkét mellbimbóm. Lehet így szoptatni?

Teljesen befelé fordul mind a kett? mellbimbóm és nem tudom így lehet-e szoptatni. Ha lehet hogyan? Használjak valamit? A bimbóudvart fogja bekapni? A véd?n? szerint a babának nem kell hogy kiálljon a bimbó, így is tud majd szopni. Van valaki hasonló helyzetben? Márciusban szülök, de nagyon aggódom emiatt.

Legjobb válasz: Szia! Emiatt ne aggódj, tudni fogsz majd szoptatni. Ha a védõnõdtõl kaptál olyan könyvet, ami terhességrõl szól, abban elvileg benne van, de szerintem itt a neten is találsz róla cikkeket. Keress rá és ne aggódj emiatt.

Szia! Emiatt ne aggódj, tudni fogsz majd szoptatni. Ha a védõnõdtõl kaptál olyan könyvet, ami terhességrõl szól, abban elvileg benne van, de szerintem itt a neten is találsz róla cikkeket. Keress rá és ne aggódj emiatt.
szia! Ha a baba jó erõs szopóreflex-szel születik, így is fogod tudni szoptatni. Ám ha nem, akkor...
Szia! Nekem csak az egyik volt befelé forduló, de tudtam szoptatni simán. Annyi a hátránya, hogy fájdalmas, amíg kiszívja a baba, mert ki fogja. 5 hétig majdnem sírva szoptattam, de egyik napról a másikra elmúlt és azóta minden rendben. A neten találsz róla cikket, vannak szoptatási helyzetek, amik könnyítik a dolgot. Ne aggódj miatta. 11 hetes baba anyukája
Szia! Nekem nagyon befelé fordulóak voltak a mellbimbóim. A fiam idõre született, de kis súllyal, 2650 grammal. Mivel magára tekerte a köldökzsinórt, nem kapott elég táplálékot és legyengülve jött a világra. A befelé forduló bimbókból nem volt ereje szopni, úgyhogy lefejt anyatejet kapott 6 hetes koráig. Mindig próbálgattam szoptatni, mígnem egyszer csak sikerült neki, mert addigra már megerõsödött. A sok fejéstõl (kézi mellszívóval) kijöttek a bimbók és így már könnyebb volt neki. Most már három hónapos és simán szopik, a bimbóim pedig már könnyedén kifordulnak. Úgyhogy semmi vész, ne aggódj. Pedig nekem nagyon befelé fordult mind a kettõ.
Persze, változik! Nekem teljesen lapos volt, az elsõ három hónapban Avent bimbóvédõvel szoptattam, azóta - már 18 hónapja - anélkül szoptatok és teljesen kifelé áll (azaz normális lett) a mellbimbóm. Szóval a bimbóvédõ megtette a hatását. Boltokban lehet kapni, 2 méretben, átlátszó szilikon kis valami.
Az enyém is lapos, sajnos még mindig, pedig 7 hónapja szoptatok, de a lányom nem hagyta el a bimbóvédõt. Ezzel is mûködik a szoptatás, befelé fordulónál is használhat! (Javaslom az Avent-et, vagy a Mam-ot, ha veszel)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket!!!

Befelé forduló mellbimbóval lehet szoptatni, igaz? A baba ki tudja szívni?

Jön az el?tej is mindkét cicib?l,csak befelé vannak a bimbók.

Legjobb válasz: Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de nem nagyon tudnak szopiztatni befordult cicibimbóval.Lehet venni bimbókiemelõt, gyógyszertárakba, az sokat segíthet .Most kezd el használni, és még bizti tudsz szopiztatni.

Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de nem nagyon tudnak szopiztatni befordult cicibimbóval.Lehet venni bimbókiemelõt, gyógyszertárakba, az sokat segíthet .Most kezd el használni, és még bizti tudsz szopiztatni.
Õ biztosan tud segíteni, de olvasgass vissza a válaszai között, szerintem volt is ilyen kérdés! Ha nem találsz, akkor meg kérdezd meg. http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3
Lehet szoptatni befelé forduló mellbimbóval!!!Szülés után egyszerû mozdulatokkat te magad is elõ tudod készíteni a cicid, kicsit masszírozni kell ugy mintha fejnéd, aztán már be tudja kapni a baba, ha belejön akkor már kiszívja õ maga.Jó babázást!
Tudom, hogy lehet, csak ne fogadd el a bimbókiemelõt, ha nem muszáj. Az NlCafés link tényleg jó.
Szia. Ezt nem kérdezte meg tõled a védõnõ? Mond el neki õ is tud abban segíteni, hogy így is tudj szoptatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.:) Írtam a szakértõnek, kívancsian várom mit ír. Boldog babavárást!
Max. ha leharapja :-)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!