Találatok a következő kifejezésre: Bedolgozást keresek! érdekel, hol (1 db)

Bedolgozást keresek! Bármi érdekel, hol keressem?

Legjobb válasz: Én is ilyen munkát keresek,de szerintem nincs valós bedolgozós munka.Kipróbáltam már egy párat,de csak az én pénzem ment bele tõlük nem kaptam semmit.Bocsi,hogy ezt írtam.

Én is ilyen munkát keresek, de szerintem nincs valós bedolgozós munka.Kipróbáltam már egy párat, de csak az én pénzem ment bele tõlük nem kaptam semmit.Bocsi, hogy ezt írtam.
Van valós bedoldozás. Én már 3 éve csinlom a párommal.elég jól lehet keresni.
Én apróhirdetéses oldalakon indulnék el.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a nevemen van egy furgon tehát magánszemélyként használom, és csinálok egy egyéni vállalkozást a cégbe beleakarom vinni a furgont akkor annak milyen költségei vannak, meg kell fizetnem az egész átirási költséget?

1

Arra vagyok kiváncsi, hogy van egy Szlovák cégem és mennyit kell adóznom mármint ha 3 millió az áru és 4 millióért adom el akkor mennyit kell adózni?

Ugye Magyarországon nem kell adóznóm a nyereségből??????

2

Megnyitom a saját vállalkozásomat és azt szeretném hogy már az első napon is sokan legyenek. Szeretném hirdetni a tv-ben, plakáton és a facebookon is. Ehhez mennyi pénzre van szükségem?

7

Mai világban mennyi esélyt láttok, hogy magánhitelezőt / befektetőt találok?

úgy 1 hónapja zárták be a faluban lévő kocsmát ,mert a tárolókba házi borokat ,pálinkákat ,s egyéb piákat töltögettek ,s egyéb ügyleteik miatt.
Gimnáziumi barátom az üzlet helyiség tulajdonosa,így előnyből indulhatok a helyért illetően.

A legközelebbi kocsma most úgy 5-6km-re van a másik faluban ,annak is a távolabbi szélén.

Magam részéről a tőke megvan,de még úgy 3 millió kellene nagyjából és befektetőt keresnék rá.

Annyit tudok garantálni,hogy 3 éven belül 30%-kal több pénzt kap vissza mint a befektetett (nagyjából) 3millió forint,ezt ún.szerződésnek is nevezhető hitelesített iratokkal garantálnám,hogy amennyiben a 3 év lejárta után nem kapta meg a befektett összeget ,s az általam garantált +30%-ot ,akkor a ő tulajdonát képezné a Mercedes Elnagh tipusú lakóautóm ,mostani piaci értékét nézve 8millió forint.

5

Te VÁLLALKOZÓKÉNT ezt a terméket mennyire tartanád hasznosnak?

Egy kis segítséget kérnék Tőled, amennyiben kisvállalkozó vagy, vagy kis céged van.

Megköszönöm, ha őszintén válaszolsz, mert ezzel sokat segítesz nekem.

Kidolgoztam egy olyan online módszert, amivel a neten hamar létre tudsz hozni egy weboldalt + népszerűsíteni tudod azt, és potenciális vásárlókat tudsz szerezni folyamatosan. Ha már van honlapod, azt is tudod ezzel hirdetni, ha még nincs (vagy nem elég jó), újat könnyen (weblap készítési, programozói tudás nélkül) tudsz vele készíteni.

Miért jó ez? Azért, mert a sok fizetős hirdetési mód (adwords, facebook, reklámkampányok) helyett ingyen, kis munkával meg tudod ezt csinálni, vagy ha van alkalmazottad, de nincs időd, könnyen ki tudod neki adni, akkor, amikor nincs egyéb munkája.

Ezzel több vállalkozást (köztük több sajátot) hirdettem már sikeresen, partnereknek hoztam vásárlókat, és némely partnernek sok millió Ft bevételt.

A kérdés a következő: Szerinted ha ezt a módszertant egy termékbe összefoglalom (lépésről lépésre leírva mindent, hanggal és videókkal), akkor az hasznos lehet a Te számodra? Értékelnél egy ilyen anyagot? Ha igen, miért és ha nem, miért nem? Mit várnál el tőle?

Előre is köszönöm a válaszokat.

12

Saját sörmárkát létrehozni menyi pénz lenne? Hogyan lehetne elérni, hogy árusítsák nagy multik stb. Milyen marketinget javasoltok hozzá?

Piába mindig van pénz, xD főleg valami jó sörbe de valami újdonságot kéne belevinni... Szerintetek? Elég sokan tűnnek fel forbes billionaires listáján akik sörrel szerzik a vagyonukat.

33

Hol érdemes Debrecenben eldobhatós műanyag dolgokat venni? Gondolok pohár, evőeszköz, tálca habdoboz, stb. Hol a legolcsóbb?

3

Mit csináljak, hogy nagyobb legyen a forgalma az éttermemnek?

Egy nap legalább 100-an elmennek előtte de senki nem jön be. Mit tudnék csinálni hogy jobban bejöjjenek, mert szinte már csak a törzs vendégeink vannak.

5

Ha van egy Okj-s végzettségem és az mellé leteszek egy OKLEVELES tanfolyamot, a vállalkozóit kiváltom, akkor dolgozhatok szalonba az okleveles képzéssel is?

0

Milyen feltételei vannak diákmunka szövetkezet alapításának? Egyéni vállalkozó alapíthat?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!