Találatok a következő kifejezésre: Bebeszélem csak, lehet (20 db)

Bebeszélem csak, vagy lehet valami?

Márc.29-én volt meg utoljára. Jöv? hét szombatra nem várom, hogy jöjjön a menszesz. 4 hónapja próbálozunk a babával, de eddig sajnos még nem jött össze. Most úgy éreztem,hogy múlt hét csütörtökön ovuláltam, és pont együtt is voltunk. Most viszont tegnap óta néha egy kis alhasi szúrós fájdalmat érzek, és érzékeny is, és elég furcs a közérzetem. Lehet 5-6 nap után már ilyen jel? Holnap reggelt?l én is elkezdek majd h?mér?zni, de nem tudom, hogy mi a jó?

Legjobb válasz: én már rögtön másnap reggel "máshogy" éreztem magam...de fõleg lelkileg, nem testileg

én már rögtön másnap reggel "máshogy" éreztem magam...de fõleg lelkileg, nem testileg
A hõmérõzésnek az a lényege, hogy minden nap csináld! A mensi elsõ napjától a következõig! Csak így tudsz átfogó képet kapni a ciklusodról! De azt tudnod kell, hogy a hõnek 37, vagy a felettinek kell lennie, hogy baba legyen, bár olvastam itt már olyat, hogy alacsony volt a hõje, mégis terhes volt! Ezért kell minden nap a hõmérõzés! Sok sikert kívánok neked! És remélem összejött a baba! Mi 2 hónapja próbálkozunk, és én már a mensi elõtt 1, 5 héttel éreztem ezeket a szúrkálásokat, és én még néha a számban is érzek valami fura vas ízt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet, és reméljük mi is, hogy most összejött. Sok boldogságot kívánok!
még az sem feltétlen igaz, hogy aki kismama annak 37 felett van a hõje. az a lényeg hogy a te átlaghõmérsékletedhez képest több legyen. ezért nincs nagyon értelme annak, ha holnap elkezded a hõmérõzést... persze szorítok
A kérdező hozzászólása: Ma reggel óta meg iszonyatosan elkezdett fájni a derekam. Olyan érzés, mintha most azonnal megfog jönni, de még 10 nap van addig. Lehet ennyire korán elõjövõ tünetek?

Honnan lehet tudni, hogy szükség van-e hüvelyplasztikára? Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy túlzottan kitágultam? Mit jelent igazából, hogy kitágult?

Az utánaolvasottak alapján nem csöpög a vizeletem, simán tudom tartani, menstruációkor nem csúszik ki a tampon se, csak aggódom, hogy esetleg nem jó a férjemnek amikor együtt vagyunk. ( Túl sok sztorit olvastam a neten. :))Nyilván 2 szülés után már nem olyan, mint 20 éves koromban, de vajon lehet még jó? Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem ha 1 év után problémát okoz (csöpögés, tampon kicsúszás, rossz sexuális élet stb.) akkor van szükség a plasztikára. De ha neked nincs semmi problémád a mostani mérettel akkor teljesen jó úgy ahogy van. A szexbe is lehet azért vinni némi varázslatot, eszközt hogy jobb legyen a szex, mert talán csak ezek vesztek el, és nem a méreteddel van probléma.

Szerintem ha 1 év után problémát okoz (csöpögés, tampon kicsúszás, rossz sexuális élet stb.) akkor van szükség a plasztikára. De ha neked nincs semmi problémád a mostani mérettel akkor teljesen jó úgy ahogy van. A szexbe is lehet azért vinni némi varázslatot, eszközt hogy jobb legyen a szex, mert talán csak ezek vesztek el, és nem a méreteddel van probléma.

Szerintetek a baleset miatt van vagy csak bebeszélem magamnak? Ha nem akkor lehet, hogy bántani akar?

Sose hittem a szellemesdibe de pár hónapja láttam, hogy egy vonat elgázolt egy férfit és azóta furcsa dolgokat vettem észre. A baleset után napokig rémálmaim voltak és szorongást éreztem.Aztán egyszer csak elmúlt..pont amikor anyukam azt tanácsolta, hogy menjek pszihológushoz. Kb. egy hónap múlva egyedül voltam itthon és hallottam azt a hangot ahogy a vonat fékezett..de nem a fejembe hanem rendesen..csak sokkal halkabban, mint a valóságba.Az állomástól messze lakunk..a tv is szólt meg a kocsik hangjától amugy se hallatszik el hozzánk a vonatok hangja csak max.hajnalba. Nagyon megijjedtem.Sírni kezdtem és remegetem de egyik percről a másikra megszünt a félelmem. Amikor elmondtam a szüleimnek azt mondták, hogy biztos beképzeltem. Azóta többször is hallottam már mikor lefeküdtem, hogy valaki halkan sír..biztos, hogy férfi.De senki nincs a közelemben.Egyedül vagyok a szobámba mégis hallom, hogy valaki levegőt vesz mellettem. Rettegek a vonatoktól azóta is. Folyton hallom a csikorgást de mások nem.. tényleg pszihológus kénne vagy valaki van itt akinek nem kénne? 18/L

Legjobb válasz: Én hiszek a szellemekben, szóval neked is hiszek. Nemhinném h szukséged lenne pszichológusra, bár ártani tuti nem ártana , ha te úgy érzed :) Nemtom van e ismerõseid közt olyan aki foglalkozik ezotériával, boszorkánysággal.. elkéne oda menned h elmondd a problémát, tuti sikerülne elûzni a szellemet. Amúgy a só is megvéd. Szorjál kevés sót a szobád ajtajához, akkor nemfog tudni bemenni :) De ez csak véleményem, aztán lehet téleg pszichologus kéne, mert csak megrázott amit láttál :)

Én hiszek a szellemekben, szóval neked is hiszek. Nemhinném h szukséged lenne pszichológusra, bár ártani tuti nem ártana , ha te úgy érzed :) Nemtom van e ismerõseid közt olyan aki foglalkozik ezotériával, boszorkánysággal.. elkéne oda menned h elmondd a problémát, tuti sikerülne elûzni a szellemet. Amúgy a só is megvéd. Szorjál kevés sót a szobád ajtajához, akkor nemfog tudni bemenni :) De ez csak véleményem, aztán lehet téleg pszichologus kéne, mert csak megrázott amit láttál :)
A kérdező hozzászólása: Mamánal pl. nem. De a tesóm szobájába igen. Legelõször a vonat fékezést pedig a konyhában hallottam. Nem csak este jön elõ.De mindig itthon...
Akkor valószínûleg tényleg hallasz valamit. Én pl 10 kilométerre lakom a legközelebbi vasútvonaltól, mégis szoktam hallani a vonatkürtöt és ahogy zakatol. Lehet vonatot és állatokat hallasz. Ha "kísértet" sírna, akkor az követne
Na, ezt hívják poszttraumás stressz szindrómának. http://harmoniamuhely.hu/a-poszttraumas-stressz-szindroma-pt.. Menj vele orvoshoz, kapsz rá gyógyszert és elmúlik. De ezt kezelni kell.
Ezt hivjak poszt-traumas stressznek. Lenyeg, hogy az agyad nehezed dolgoz fel valami szornyuseget. Depresszio, hallucinacio, szorongas, stb jar vele. Pszichologus tud segiteni.
Nagyon aranyos vagy hogy megköszönted mindenkinek, de szerintem túl hasznos válasz nem érkezett, ugye részemrõl sem. Ha ilyen komoly a dolog akkor mindenképp érdemes szakemberhez fordulnod és elsõsorban nem pszichológust javaslok. Nem hiszem hogy poszttraumás stresszõl van szó, de azt sem hogy megszállásról (habár ez a legesélyesebb), de ezt csak akkor vonzhattad be ha megrendültél és annyira legyengültél hogy volt esélye rádszállni. Ha tényleg ilyesmi történet akkor saját magadata kellene erõsítened, mert ha gyenge vagy akkor bármilyen negatív erõ is játszadozhat veled. Te magad is el tudod mulasztani, de a mivel elég fiatal vagy és nem jártas a témában ezért javaslom hogy keress vkit. Én hirtelen nem tudok mondani embert, bár Kovács Magyar András és az alkalmazottai, akik hozzáértõek, foglalkoztak ilyenekkel, keress rá youtubeon, de nem tudom mi van vele manapság.. Az biztos hogy hatékony lenne.
Tényleg menj orvoshoz. Úgy látszik lelkileg nagyon megrázott téged-- ezt ki kell valakivel -aki a gondolataidat helyre tudja tenni - beszélni. Erre valók a pszichiáterek.Az nem jó jel ja a szobádban is hallucinálsz-- mert ez már azt jelenti!!
Szia, meg mondod merre laksz? Nem kell pontosan csak kb, én is debreceni vagyok és elég messze vagyok a vasúttól meg az állomástól mégis lehet hallani a vonatot mikor fékez meg az állomáson lévõ hangos bemondó elõtti hang effektet. Ja és én is ott voltam a bizonyos esetnél..
A kérdező hozzászólása: Bánkon. Erre nem jár vonat és senki se hallotta egyszer sem rajtam kívül itthon, a balesett elõtt én se hallottam. De heti 2x járok most már pszihologushoz.Bár, semmit se segített eddig.
ha máshol alszol akkor is hallod?
A kérdező hozzászólása: Nem sajnálom..Õ saját maga állt elé. Egyébként egy horror filmet láttam egész életemben..a kört. Szóval aligha ez a gond. Köszönöm a válaszokat!
sztem menj el pszihológushoz. hiszen ártani nem árt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.. Kicsit zavaros.Mert ha nagyon megrázott volna akkor egy folytában szoronganom kénne..nem? De elmúlt pár nap után..aztán hirtelen megint és utánna el is múlt. Ez elõtt sose volt ilyen.A sírást is rendesen hallom.. biztos, hogy nem a fejemben.Meg mintha motyogna..de nem értem mit.. Ha elmegyek a pszihologushoz lehet, hogy csak felír 1-2 gyógyszert és nem is foglalkozik a hangokkal amit hallok.
pszichologus nem irhat fel gyogyszert, o a hangok miatt van:)
A kérdező hozzászólása: Ez biztos? A suliba a védõnõ tanácsát kikértem..Õ azt mondta menjek el, mert biztos fognak felírni szorongás ellen tablettát. Persze nem hitt nekem a hangokkal kapcsolatban.. elkezdte mondani, hogy milyen fura az emberi agy meghasonlók. Debrecenbe tud valaki jó pszihologust? Ajánlottak egyett aki a Máv rendelõbe van. De inkább kerülném a Mávos dolgokat.
a máv rendelõben van, és sír :) Szerintem beszéld ki magadból. Ennek könnyen lehet pszichiátria és erõs nyugtatók is a vége. Mondjuk az, hogy "hallod" a hangot aggasztó és zavaró lehet. 1. kérd meg, szólítsd fel, hogy távozzon 2. nem linkelnél a gázolásról valami cikket?
Jó szociopata lennél mert jól hazudsz.
A kérdező hozzászólása: Hazudok?? Mégis miért hazudnék ilyet..? http://m.hvg.hu/itthon/20130517_Halalra_gazolt_egy_embert_a_.. http://propeller.hu/itthon/2700517-halalra-gazolt-egy-embert.. Nem Apafa és Debrecen közt volt egyébként. A köztemetõvel szemben..Régen azt hiszem az MGM volt ott. Nyugodtan lehet azt hinni, hogy egy hazugság de nem az!
Szerintem te kicsit sok horrorfilmet néztél. Vagy egész egyszerûen magas empáriával rendelkezel. Élénk a fantáziád is. El fog múlni. Ne foglalkozz ezzel. Mert amibe belenézel az egy feneketlen gödör. Nem azzal kell foglalkozni, hogy de rossz annak akit elütött a vonat, hanem azzal, hogy milyen jó, hogy nem téged ütött el.
Szakember alatt én nem pszichológust értettem, hanem olyat aki ért a témához. Ha fel tudsz menni Budapestre 1-2x akkor keress rá Lamech-re. Vagy a környékeden ha látsz szimpatikus embert aki auratisztítással foglalkozik akkor õ is jó lehet eleinte. De az fontos hogy szimpi legyen neked.

5 nap múlva nem kéne megjönnie. Mikor lehet a legkorábbi tesztet csinálni? Ilyenkor már érezhetek tüneteket, vagy csak bebeszélem magamnak? Szurkál a hasam, gyenge folyás.

Legjobb válasz: Ez is lehet az is lehet. Eddig akikkel leveleztem mind azt mondták, hogy a tünetek a mensi kimaradása utáni napokon jöttek, vagy 3-4 nappal azután. Én jártam úgy, hogy bebeszéltem, sajnos megjött utána. Azóta nem figyelek oda semmire, se a hõmre, se a nyákomra, se semmire. Nagyon szeretnék már kisbabát, 2 hónapja próbálkozunk is, de eredménytelenül. Elsõ hónapban "rosszkor" csináltuk, másodikban jókor, de csak egyszer, hiszen a nyákomat figyelgettem mikor a legjobb... elsõ hónapban 10 nappal elõtte görcsöltem, majd 5 nap pecsételgetést mensi követett. A következõ hónapban 3-4 nappal elõtte fájt a hasam, 1 nappael elõtte pecsételgettem, 27 napra jött meg. Ebben a hónapban tehát nyugis vagyok, nem érdekel semmi. :-)

Ez is lehet az is lehet. Eddig akikkel leveleztem mind azt mondták, hogy a tünetek a mensi kimaradása utáni napokon jöttek, vagy 3-4 nappal azután. Én jártam úgy, hogy bebeszéltem, sajnos megjött utána. Azóta nem figyelek oda semmire, se a hõmre, se a nyákomra, se semmire. Nagyon szeretnék már kisbabát, 2 hónapja próbálkozunk is, de eredménytelenül. Elsõ hónapban "rosszkor" csináltuk, másodikban jókor, de csak egyszer, hiszen a nyákomat figyelgettem mikor a legjobb... elsõ hónapban 10 nappal elõtte görcsöltem, majd 5 nap pecsételgetést mensi követett. A következõ hónapban 3-4 nappal elõtte fájt a hasam, 1 nappael elõtte pecsételgettem, 27 napra jött meg. Ebben a hónapban tehát nyugis vagyok, nem érdekel semmi. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Én sem eröltetem a dolgot, de ha nem is figyelek magamra, akkor is szúr meg feszül a hasam. Remélem azárt... :-) Akkor nem csak magamnak, de neked is szorítok!
Remélem attól fáj a hasad! Épp írtam lejjebb kettõvel egy msáik kérdezõnek, hogy sógornõmnek hogy volt amikor terhes lett. :-) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen ez volt az elsõ hogy figyeltem a peteérésemet és "tudatosan" szeretkeztünk.Na persze szerelembõl is.Szerinted mikor csináljak tesztet?
Hát még ne! Én nem is bízom a tesztekben, rengeteg olyat olvastam itt hogy hamis eredményt hozott. Ha 6 nap múlva nem jön meg, vagy pecsételõs, enyhe, 1-2 napig tartó vérzésed van, a helyedben lemennék a körzetihez, kérnék beutalót vérvételre, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szia. Én elõször megpróbáltam menszi elõtt 5 nappal tesztelni és nega lett. A tüneteim: iszonyatos fáradtság, szinte álomkór, folyásom nem volt, és magas hõ. Aztán menzi elõtti du-án nem bírtam tovább, akkor már volt émelygés és néha szédülés is és menszis érzés a hasamban h mindjárt megjön, hason meg nem nagyon tudtam feküdni a cicim miatt mert eléggé fájtak. Kirohantam a gyógyszertárba és vettem 3 tesztet. Kettõt megcsináltam este fél 7-kor és pozitívak lettek! El sem hittem. Majd reggel is a harmadikat (a menszi napján) és az is pozitív lett. Azóta sem jött meg. De azért a tuti kedvéért várd meg a menszi napját, hogy megjön-e és akkor tesztelj valami gyenge teszttel pl Clearblue. Nagyon szorítok! Írj majd hogy mi volt! 5 hetes babaváró :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy!Írok majd!Addig sok örömet neked

Lehet valami bajom vagy már csak bebeszélem?

Rengeteg cukrosat ettem (cukros briós, fagyi, csokis süti, cukorka, nyalóka, tejszínhab) majdnem egyszerre:/ majd colat meg egy kevés kávét is ittam. Tudom nem lett volna szabad.. Azóta minden bajom szédülök, a szívem is szúrt egy picit. Sokat pisiltem, de az már elmúlt sztem a colától volt. Lehet valami bajom a sok cukortól vagy a koffeintől? Vagy csak attól van, hogy pánikolok? De már korog a gyomrom kicsit, mert vettem be emésztéssegítőt, hogy kiürüljön a sok cukor.

Legjobb válasz: nem lehet bajod tõle viszont nyugodtan egyél ha éhes vagy másik dolog meg kávét ne igyál mert attól szúrt a szíved

nem lehet bajod tõle viszont nyugodtan egyél ha éhes vagy másik dolog meg kávét ne igyál mert attól szúrt a szíved
egyél ha éhes vagy, de ma már ne egyél több édességet, szerintem ezek után már nem is állszándékodban! Nyugi, nincsen semmi bajod! Túl sokat ettél egyszerre, és egy kicsit megfeküdte a gyomrodat!:) És igen a szíved szúrhatott a kávétól.Most szerintem valami diétásat egyél, és pihenj!:) Jobbulást, meglátod, kutya bajod se lesz!:)
ja és elfelejtettem mondani igyál sok vizet!

Anyukám rákban halt meg az agyában voltak daganatok. Most pedig az én fejem is szokott fájni. És szédülni is szoktam néha. Lehet hogy daganat? Vagy csak bebeszélem magamnak?

A fájdalmak f?leg a a nyakam fölött vagy pedig a fejemben "bent" fáj....a szédülés is nagyon aggaszt.... lécci segítsetek lehet hogy nálam is most jön ez el???? 14/L

Legjobb válasz: lehetsz rá hajlamos,de biztos nincs baj ne aggódj. keress fel egy neurológust,hogy megnyugodj,a háziorvos majd tudni fogja hova küldjön. szerintem pszichés eredetû a fejfájásod és a szédülés ami érthetõ,hiszen szörnyû lehet,ilyen fiatalon elveszíteni az anyukádat. nagyon sajnálom:(

lehetsz rá hajlamos, de biztos nincs baj ne aggódj. keress fel egy neurológust, hogy megnyugodj, a háziorvos majd tudni fogja hova küldjön. szerintem pszichés eredetû a fejfájásod és a szédülés ami érthetõ, hiszen szörnyû lehet, ilyen fiatalon elveszíteni az anyukádat. nagyon sajnálom:(
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de mindenképpen menj orvoshoz, mert csak így derül ki mi baj van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat... biztos pszihés a baj mert ez még 8 évesen történt és senkivel sem tudtam megbeszélni... magamba tartom....és itt van a baj... :) Köszönöm a válaszokat!!

Meg lehet érezni, hogy milyen lesz a jövőm? Vagy csak bebeszélem magamnak?

Hosszú ideje nincsen párkapcsolatom, és nem is nagyon volt említésre méltó. A környezetem már lemondott rólam, hogy úgysem lesz. De én nem aggódom túlzottan ezen, mert érzem, hogy egyszer biztosan lesz. Lehet ez hülyeség, de mintha legbelül érezném, hogy valamikor lesznek gyerekeim is.

Legjobb válasz: Lesz párod a világ tele van magányos emberekkel csak keresni kell.

Lesz párod a világ tele van magányos emberekkel csak keresni kell.
Hány éves vagy?
M.V Ennek semmi köze a megérzéshez.Bõven rá találhatsz még a szerelemre és gyerekeid is lesznek, amiatt ne aggódj.
A jövõt nem megérzed, hanem befolyásolod. Fontos, hogy higgy abban, hogy lesz valakid. Agykontrollos módszer: Írd le egy papírra, hogy szeretnéd megtalálni a társadat. Írd le, hogy milyen belsõ tulajdonságokkal rendelkezzen. Ezt a papírt egy nap többször olvasd el.Még hatásosabb, ha elalvás elõtt elképzeled, hogy van egy párod.A legfontosabb az, hogy higgy benne!!
a jövõmet énis érzem: nagyon lusta vagyok, nem tanulok, régen mindig 5ös meg 4es tanuló voltam, de mostmár nem megy a tanulás, és érzem, h nem lesz diplomám, kirúgnak a suliból, és takarítónõként végzem egy piás férjjel... nem érem el az álmaimat. tudnék rajta még változtatni, de nem megy, nincs erõm hozzá, kiverem a fejembõl a következményeket és folytatom a lustulást, a szórakozást tudom sok ember felnõ és rájön, h elcseszte az életét, de én még tudnék rajta változtatni, de nem tudok, képtelen vagyok rá, nem visz rá erõ. igazából leszarom, és arra gondolok, h ez a megérzés nem igaz... pedig nem élhetek meg abból, ha nem csinálok semmit.. szal sztem meg lehet érezni a jövõt, és lesz családod, meg csajod, csak tegyél is érte vmit, ne úgy, mint én...
Igen, sõt kár "meg akar jönni" érzésed is lehet.
akár. Bocsánat. :o)
Igen! Érezhetd! Nekem volt egy vetélésem! Rá három hónapra újra próbálkoztun és már az elsõ hónapban összejött! Én 2 hét után mielõtt meg kellett volna jönnie, ugyanazt éreztem mint az elsõnél! Mellfeszülés, has szurkálás! Kérdeztem is az ismerõseimtõl, hogy érezhetem e, ha terhes vagyok és azt mondták nem! Rá két hétre teszteltem és pozitív lett! Most pedig már három hónapos a kislányom!Úgyhogy bármi elképzelhetõ! Sok sikert és boldog babavárást!
sziasztok! Múltkor hasonló kérdést írtam ki én is és egyértelmû nem volt rá a válasza mindenkinek. Vasárnap kéne megjönnie, érzékenyek a mellbimbóim és már hétfõ óta olyan fura a hasam. Reménykedek. Sok sikert mindenkinek!
5 hetes volt a babó mikor észrevettem hogy terhes vagyok, de nem volt egy tünetem sem csak a menzim késett, na jó és székrekedésem volt de azt nem gondoltam hogy a baba miatt van:-)
kedves 11:31 - a semmi tüneted az azt jelenti, hogy mellfeszülés se és semmi se? mert én 7fõre nem várom és nekem sincs :( de ami fontos, grat a gyerkõchöz :) Lia

Menstruálok, de hányingerem van mindig fáradt vagyok pedig általában igencsak nembirok a fenekemen maradni és ilyen még nem volt velem lehet baba? Vagy csak annyira akarom, h bebeszélem az is lehet?

Legjobb válasz: igen, annyira akarod :(( ne aggódj, lesz baba. és ha baba lesz, nem fog megjönni. remélem nekem sem... mielõbbi pocaklakót és jobbulást.

igen, annyira akarod :(( ne aggódj, lesz baba. és ha baba lesz, nem fog megjönni. remélem nekem sem... mielõbbi pocaklakót és jobbulást.
Szerintem nem az. Ha az lenne, most is pokolian fájna.
Ha "vakbél" gyulladásod lenne az magától nem javult volna már, hanem súlyosbodott volna. Legalább is így szokott történni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!