Találatok a következő kifejezésre: Beadtam a kérelmemet, de, (3 db)

Beadtam a kérelmemet, hogy az első egyetemi félévem is lehessen passzív, de még nem bírálták el! Valószínűleg hétfőn fogják, most mit csináljak?

Menjek hétf?n órákra, vagy várjam meg a döntés eredményét?

Legjobb válasz: várd meg a döntés, ne menj be órára, minek?

várd meg a döntés, ne menj be órára, minek?
A kérdező hozzászólása: és a felvett kurzusaimmal mit csináljak?
De jó neked, hol engedték? Nekem nem engedtél passziváltatni.
A kérdező hozzászólása: még nem bírálták el:/ neked hány napig tartott az elbírálás?
Én bementem a tanulmányi osztályra és ott mondták, hogy elsõ éves nem passziváltathat.
A kérdező hozzászólása: hát nekünk azt mondták hogy kérvényt kell benyújtania, amit megtettem :D Te hova jársz egyébként?

Beadtam a válási kérelmemet a bíróságra, de bizonytalan vagyok, ha visszavonom, de a kérelembe beleírtam, hogy vissza venném a lánykori nevemet ezt a bíróságnál lehet kérelmezni és dönt is erről?

Legjobb válasz: Mármint most mi a kérdés? Beadtál egy perkérelmet, amelyet vissza szeretnél vonni? Értelemszerûen ha a pertõl elállsz, akkor a beadványodat nem tárgyalják, nem születik róla döntés, hanem egy határozat lesz, hogy az iktatott perszámú ügyet a felperes visszavonta. Minden marad a régiben.

Mármint most mi a kérdés? Beadtál egy perkérelmet, amelyet vissza szeretnél vonni? Értelemszerûen ha a pertõl elállsz, akkor a beadványodat nem tárgyalják, nem születik róla döntés, hanem egy határozat lesz, hogy az iktatott perszámú ügyet a felperes visszavonta. Minden marad a régiben.

Beadtam a válási kérelmemet, de, már nem akarok megszabadulni a páromtól. Valószínűleg úgy szívesebben élnék vele együtt, ha már nem vagyunk házasok. hogy milyen előzményei voltak ennek az elhatározásnak az hosszú. Lehet így kérni ezt a bíróságtól?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet. Közös megegyezés, mindenben és a válást kimondja abíróság. Tudok olyan családról, akik még a szocializmusban azért váltak el, mert az elõnyösebb volt nekik. Pl. anyuka mint gyermekeit egyedül nevelõ, elvál asszony, támogatást kapott, meg ugye akkor mindkettõjük nevén lehetett 1-1 lakás és kocsi. Közben meg együtt éltek, együtt nevelték a 2 gyereküket. A bíróság nem megy majd ki hozzád látogatásra, hogy a férjed elköltözött e onnan.

Persze hogy lehet. Közös megegyezés, mindenben és a válást kimondja abíróság. Tudok olyan családról, akik még a szocializmusban azért váltak el, mert az elõnyösebb volt nekik. Pl. anyuka mint gyermekeit egyedül nevelõ, elvál asszony, támogatást kapott, meg ugye akkor mindkettõjük nevén lehetett 1-1 lakás és kocsi. Közben meg együtt éltek, együtt nevelték a 2 gyereküket. A bíróság nem megy majd ki hozzád látogatásra, hogy a férjed elköltözött e onnan.
hogy a válás után mit csináltok annyira mindegy. mondjátok azt hogy elakartok válni aztán késsz. de ha nem akartok akkor ott lehet modani hogy meggondoltátok magatokat, és még se váltok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!