Találatok a következő kifejezésre: Beadtam a de a (56 db)

Beadtam a babámnak a K vitamint, de nem sokra rá bukott. Ilyenkor mi a helyzet?

Hétfőn megyünk a gyerekorvoshoz majd akkor rákérdezek de addig valaki tudna mondani erről valamit? Gondolom mással is előfordult.

Legjobb válasz: Szia!semmi baj sincsen,hagyd rá,legfeljebb ha a doki mondja,hétfõn adj neki újabb adagot.De nem gondolnám h baja lesz ha kimarad.

Szia!semmi baj sincsen, hagyd rá, legfeljebb ha a doki mondja, hétfõn adj neki újabb adagot.De nem gondolnám h baja lesz ha kimarad.

SEGÍTSETEK! Beadtunk a bankhoz a hiteligénylést de kirúgták rá 1 napra a páromat mit tegyünk?

ukót a pénzünk?viszont lenne egy másik munkahely az is 8 órás bejelentett!ilyenkor mit csinál a bank?módosítani kell a szerzõdést?

Legjobb válasz: Ha új munkahely, akkor próbaidõ. Arra nem adnak hitelt. Ráadásul min 3-6 hónapos folyamatos munkaviszonyt kérnek. Hol tart egyébként a bírálat?

Ha új munkahely, akkor próbaidõ. Arra nem adnak hitelt. Ráadásul min 3-6 hónapos folyamatos munkaviszonyt kérnek. Hol tart egyébként a bírálat?
Elvileg van olyan bank, ami - ha majdnem folyamatos a munkaviszony - ad hitelt. Talán az MKB. Kérdezzétek meg és vállalja el az új munkát gyorsan-gyorsan! Elõleget adtatok az eladónak vagy foglalót?
Tudtommal van olyan, hogy a rendõrök egy ideig nem engedhetik az ilyen férjt a családjához, valami ilyesmit hallottam, vagy ilyen már nincs? Valami távol tartási vagy mi a neve ennek. De javítsatok ki, ha tévedek.
Kérj a bíróságon távoltartási végzést. Ha tettlegességig fajul a dolog, a zúzódásaidról vetess látleletet, és jelentsd fel a férjedet. Utána már alap, hogy adnak távoltartásit.
azok emlegetik ezeket, akiket még nem zaklattak. a nane meneküléshez ad segítséget, de nem mindenki szeretné ezt. a távoltartásival meg kitörölheti az ember, ha zaklat te hívod a rendõröket, és lobogtatod a papírt, amíg kiérnek õ meg megrúgdos. önvédelem a legjobb megoldás, én is hasonló okból fogom elkezdeni tanulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nagyon kétségbe vagyok esve.Nagyon szeretnék már nyugodtan élni.
Látlelet. Feljelenteni könnyû testi sértésért. Állítólag ma már keményen büntetik. Pár nap a dutyiba talán elveszi a kedvét a bántalmazástól. Az önvédelmi tanfolyam nem rossz ötlet.
12:02 vagyok, az enyém súlyos testi sértés után 4óra múlva szabad volt. engem nem nyugtat ha azután dühében rámrúgja az ajtót. utána kerestem a nane-t de mondom ha nem menekülni akarsz akkor hiába hívod. csak önvédelem.
Ha jól tudom, ilyen estekben már lehet kérni távoltartási végzést a bíróságtól. Amelynek a lényege, hogy nem mehet a közeledbe X méteren belül. Ha ezt megszegi akkor beviszik a rendõrök. Tedd ezt !


Az apa hol el a gyerekkel, csak mert kiadatast irsz, ezek szerint kulfoldon? Ha igen pontosan hol?
A kérdező hozzászólása: Nem külföldön van itt van Magyarországon, de mivel nem adja ki ezért kellett kérnem a bíróságtól hogy hajtassa végre a kiadatását.
azt hogy valakik nyalják a seggét másoknak.
1904: Na látod, ez a nagy különbség! Az MSZP nem ezt csinálta. Nem lett egy képviselõbõl, volt miniszterbõl sem alkotmánybíró vagy mondjuk számvevõszéki elnök, otthagyták a fideszes Polt Pétert legfõbb ügyésznek, nem szórták ki a nekik nem tetszõ bírókat, bírói autonómiát hoztak létre, amit most a FIDESZ felszámol, nem a kormány nevezte ki a bírókat, mint amire most készülnek stb. Sokkal inkább jogállam voltunk akkor mint most. Ha másra nem, a látszatra adtak. Arra kérdésedre pedig, hogy én is a haverjaimat tenném-e magam mellé, az a válaszom, hogy attól függ. A kormányba talán nagyobb rész igen. Az Alkotmánybíróságra nem. Legalább néhány kinevezésnél a te javaslataidat is elfogadnám.
Jó reggelt, Isten hozott a mai Magyarországon! Szép narancssárga nap virradt ránk ma is, akinek pedig mindez nem tetszik, azt leváltjuk, kirúgjuk, felszámoljuk, megszüntetjük, oszt jónapot!
Talán neked újdonság, hogy egy modern demokráciában nem mindent a Vezetõ dönt. Ahol mindent õ dönt el, azt már nem vezetõnek hívják, hanem Vezérnek, Führernek, Duce-nak, Conducator-nak. Arról még nem hallottál, hogy hatalommegosztás, meg fékek és ellensúlyok? Ez a modern demokráciák alapja, és ezt számolta fel a kedvenc vezetõd/vezéred. Nem lenne nagy baj, ha Kánaánt teremtene, mint ahogy naivan hiszitek, de nem fog. Ez még egy Vezérnek se sikerült...
Kedves kolopele! Te napról napra hülyébb vagy. Mindenki más. Egyébként már eddig is saját embereiket ültették oda: Stumpf István Orbán volt kancellária minisztere, Balogh Elemér Fidesz támogatásával indult Szeged polgármesterségéért, úgyhogy nem lepõdök meg. Mit mondtak: ébresztõ magyarok? Hát ébresztõ! És igen, ilyen szempontból még a szocik is jobbak voltak...
Mit vártál? Mindenhova a saját embereit rakja Orbán. Kezd emlékeztetni a diktatúrára.
elég sok villanyoszlop van az utcákon.Talán már csak kötél hiányozna róla nah meg akasztani való O_o
Ti kit tennétek magatok mellé ha az õ helyzetében lennétek? Gondolom csupa jobbikost. Persze, az mszp nem ugyanezt csinálta.
Mindenhol a vezetõ dönti el mi a leghelyesebb. És mindenben az õ szava dönt. Gondolom ez sokaknak újdonság lehet.
Azért az leszögezhetjük, hogy csak azzal az emberrel foglalkoznak ennyien aki valamiért érdekes. Számomra megtisztelõ, és nem bánom, írjatok csak rólam és nekem. Csak a szürke emberek vesznek bele a hétköznapokba. Nem véletlen, hogy Orbánnal is így foglalkozik mindenki. Ha nem tenne semmi meglepõt néha, a kutyát sem érdekelné. Amíg ez a nép nem jut el odáig felfogásban hogy ez az ember minden lépésével az országért van, addig nincs igazán mirõl vitatkozni. Az meg hogy ilyen gyõzelem után a saját pártjából választ embereket maga köré, kéretik már nem megharagudni! Ha pedig egy vezetõ irányít egy céget, gyárat, az országot, teljesen mindegy, akkor azért õ a felelõs, és nem a többieknek kell megmutatni mit is kellene csinálnia, fõleg ha nem is értenek hozzá, mert abból csak káosz és zûrzavar lesz. Ez messze nem diktatúra.
Emberek kolopele-vel nem lehet vitatkozni. Ahogy a kommentjeit elnézem Fidesz-Orbán seggnyaló gyáros /legalábbis azt állítja/, észérveket nem vesz tudomásul, csak fröcsögi a Fidesz-propagandát.
"Az mszp nem nyert két harmados többséggel. " 1994-ben megoldotta a 2/3-ot :)
"A vezetõ pedig nem véletlenül vezetõ, nálam sem szól bele senki hogy mit és hogy csináljak, ez meg is látszik a teljesítményen" Mondom én, hogy tányérmosó vagy egy étteremben
Költözz Észak - Koreába, vagy Dél-Afrikába, vagy akár Etiópiába is, ha ennyire rossz itt neked. De kimehetsz egy nyugati államba is dolgozni, csak ne csodálkozz ha ott "teljesítmény" után kapod a fizetésed. Vagyis ha nem teljesítesz, mehetsz. Ott nem az a nyerõ ha valaki órákat ellézeng naponta a munkaidejébõl, ezt jó ha tudod. Eddig itt nagyrészt ez volt a jellemzõ, vagy a segély. Rossz ez, én megértem, de ennek vége szerencsére.
A kérdező hozzászólása: "Nem korlátozták az Alkotmánybíróság jogkörét, " Errõl jut eszembe. Ki is mondta azt, hogy a DEMOKRÁCIÁBAN az AB döntése mindenkire vonatkozik. Na úgy látszik Orbánt nem érdekli vagyis az õ gondolatmenetét folytatva még csak a demokrácia látszatát se tartják már fent.
Le lehet szállni rólam. Szidjátok csak Orbánt, sõt felõlem akár le is válthatjátok 3 év múlva, az én helyzetemen ez mit sem változtat majd. Csak jó lenne gondolni a fiatalok és a gyerekeitek jövõjére is. A vezetõ pedig nem véletlenül vezetõ, nálam sem szól bele senki hogy mit és hogy csináljak, ez meg is látszik a teljesítményen. Mindenkinek azt kell csinálni amihez igazán ért, és ott nincs helye okoskodásnak. És hiába jöttök azzal is hogy Sólyom Fideszes pártállású ember volt, meg hogy még rajta kívül is voltak Fideszesek, csak egy valamit felejt el mindenki. Az mszp nem nyert két harmados többséggel. Akkor azért sok minden másképp lett volna. Lehülyézni meg nem kell engem, ezt én sem teszem meg mással. Még akkor sem ha sokszor helyén való is lenne egyesekre.
Érdekes, mert Stumpf és Bihari az, akinek van valamirevaló szakmai teljesítménye is ebbõl a grémiumból. Pokol Béla az egyik legnevetségesebb figura. Röhejesen elfogult és konzervatív.
"Mindenhol a vezetõ dönti el mi a leghelyesebb." Egy okos vezetõ tanácsot is szokott kérni. Ha nem is az ellenzéktõl, de legalább olyanoktól, akik viszonylag függetlenek és nem az a legnagyobb szakmai teljesítményük az elmúlt x évben, hogy Fidesz szimpatizánsok voltak...
"Kezd emlékeztetni a diktatúrára." Egyáltalán nem vagyok Fideszes, de: Az MSZP-SZDSZ éra alatt is mindenhol õk ültek...
A kérdező hozzászólása: És ha nincs pénz se, sõt még a fidesz is a "spórolás híve" akkor van valami releváns indok a növelésre azon kívül, hogy nem tetszik nekik, hogy ott nem voltak többségben és így rajtuk kívül más is dönthet?
"aki valamiért érdekes. " Nem mindegy, hogy milyen szempontból vagy érdekes... Egyébként a további hozzászólásaidat automatikusan reklámnak fogom jelölni!

Beadtam a válási kérelmemet, de, már nem akarok megszabadulni a páromtól. Valószínűleg úgy szívesebben élnék vele együtt, ha már nem vagyunk házasok. hogy milyen előzményei voltak ennek az elhatározásnak az hosszú. Lehet így kérni ezt a bíróságtól?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet. Közös megegyezés, mindenben és a válást kimondja abíróság. Tudok olyan családról, akik még a szocializmusban azért váltak el, mert az elõnyösebb volt nekik. Pl. anyuka mint gyermekeit egyedül nevelõ, elvál asszony, támogatást kapott, meg ugye akkor mindkettõjük nevén lehetett 1-1 lakás és kocsi. Közben meg együtt éltek, együtt nevelték a 2 gyereküket. A bíróság nem megy majd ki hozzád látogatásra, hogy a férjed elköltözött e onnan.

Persze hogy lehet. Közös megegyezés, mindenben és a válást kimondja abíróság. Tudok olyan családról, akik még a szocializmusban azért váltak el, mert az elõnyösebb volt nekik. Pl. anyuka mint gyermekeit egyedül nevelõ, elvál asszony, támogatást kapott, meg ugye akkor mindkettõjük nevén lehetett 1-1 lakás és kocsi. Közben meg együtt éltek, együtt nevelték a 2 gyereküket. A bíróság nem megy majd ki hozzád látogatásra, hogy a férjed elköltözött e onnan.
hogy a válás után mit csináltok annyira mindegy. mondjátok azt hogy elakartok válni aztán késsz. de ha nem akartok akkor ott lehet modani hogy meggondoltátok magatokat, és még se váltok.

Shakes&Fidgeten 11-es karakterem van, és a kazamata kulcsát megszereztem, de nem tudtam addig, hogy mire jó, és véletlen beadtam a fegyverkereskedőnek. Lehet még rá esély hogy új kulcs legyen más küldetésben?

Ez nagy gond?Vagy meg lehet ujból szerezni a kulcsot?

Legjobb válasz: Egyszer én is beadtam a fegyverboltba. (De én azért, mert kívácsi voltam, mi történik akkor... :D ) A következõ vagy az azutáni küldetésnél szinte biztos kapsz másikat!

Egyszer én is beadtam a fegyverboltba. (De én azért, mert kívácsi voltam, mi történik akkor... :D ) A következõ vagy az azutáni küldetésnél szinte biztos kapsz másikat!
Ha a bíróságra beadtad, akkor a bíróságon van. Nem? Ez valami speciális felnõtt megõrzõ?
A kérdező hozzászólása: A kérelmet adtam be
gyerektartás fizetésének elmulasztása miatt fordultál a bírósagra? vagy kijelölés? elnapolni fognak

Munkakeresés szempontjából nem népszerű országokban keresek munkát. Mindenhová beadtam a jeletkezésem, ahol magyar és angol kell, de nem hívtak be. Van ötletetek, milyen munkára vesznek fel külföldieket pl. Csehországban, Lengyelországban?

Legjobb válasz: Lengyelo-bol irok, itt leginkabb az outsourcing cegek keresnek konyveloket, de viszonylag sokan dolgoznak itt magyarok kozul IT helpdesken, ill. customer service-ben. Sok sikert!

Lengyelo-bol irok, itt leginkabb az outsourcing cegek keresnek konyveloket, de viszonylag sokan dolgoznak itt magyarok kozul IT helpdesken, ill. customer service-ben. Sok sikert!
Igen, kb 3szor elutasított, aztán egyszer mondta, hogy találkozzunk és összejöttünk 16/L
ha egyszer nem kellek neki, akkor én többször nem próbálkozok legalábbis eddig még nem volt rá eset
Velem konkrétan nem volt ilyen, de a családban igen. A bátyámnak a jelenlegi felesége 2szer mondott nemet, 3adjára adta be a derekát, aztán úgy megszerette a bátyámat, hogy az csak na :) Már 8 éve házasok, 2 gyerekkel. A nõvéreméknél meg szinte ugyanez volt. A sógorom kb 1 évig próbálkozott, a nõvérem meg sorra lekoptatta. Aztán én noszogattam, hogy adjon már neki egy esélyt, 1 randiba nem hal bele. Aztán arról a bizonyos elsõ randiról olyan boldogan jött haza a nõvérem, hogy öröm volt nézni :D Tavaly volt az esküvõjük, most lesz az elsõ baba :)
Nekem nem nemet mondott, hanem utalt rá, hogy nem jöhetünk össze. Aztán végül ki is mondta, de azóta a barátnõm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!