Találatok a következő kifejezésre: Beadtam a de (56 db)

Shakes&Fidgeten 11-es karakterem van, és a kazamata kulcsát megszereztem, de nem tudtam addig, hogy mire jó, és véletlen beadtam a fegyverkereskedőnek. Lehet még rá esély hogy új kulcs legyen más küldetésben?

Ez nagy gond?Vagy meg lehet ujból szerezni a kulcsot?

Legjobb válasz: Egyszer én is beadtam a fegyverboltba. (De én azért, mert kívácsi voltam, mi történik akkor... :D ) A következõ vagy az azutáni küldetésnél szinte biztos kapsz másikat!

Egyszer én is beadtam a fegyverboltba. (De én azért, mert kívácsi voltam, mi történik akkor... :D ) A következõ vagy az azutáni küldetésnél szinte biztos kapsz másikat!
Ha a bíróságra beadtad, akkor a bíróságon van. Nem? Ez valami speciális felnõtt megõrzõ?
A kérdező hozzászólása: A kérelmet adtam be
gyerektartás fizetésének elmulasztása miatt fordultál a bírósagra? vagy kijelölés? elnapolni fognak

Munkakeresés szempontjából nem népszerű országokban keresek munkát. Mindenhová beadtam a jeletkezésem, ahol magyar és angol kell, de nem hívtak be. Van ötletetek, milyen munkára vesznek fel külföldieket pl. Csehországban, Lengyelországban?

Legjobb válasz: Lengyelo-bol irok, itt leginkabb az outsourcing cegek keresnek konyveloket, de viszonylag sokan dolgoznak itt magyarok kozul IT helpdesken, ill. customer service-ben. Sok sikert!

Lengyelo-bol irok, itt leginkabb az outsourcing cegek keresnek konyveloket, de viszonylag sokan dolgoznak itt magyarok kozul IT helpdesken, ill. customer service-ben. Sok sikert!


Igen, kb 3szor elutasított, aztán egyszer mondta, hogy találkozzunk és összejöttünk 16/L
ha egyszer nem kellek neki, akkor én többször nem próbálkozok legalábbis eddig még nem volt rá eset
Velem konkrétan nem volt ilyen, de a családban igen. A bátyámnak a jelenlegi felesége 2szer mondott nemet, 3adjára adta be a derekát, aztán úgy megszerette a bátyámat, hogy az csak na :) Már 8 éve házasok, 2 gyerekkel. A nõvéreméknél meg szinte ugyanez volt. A sógorom kb 1 évig próbálkozott, a nõvérem meg sorra lekoptatta. Aztán én noszogattam, hogy adjon már neki egy esélyt, 1 randiba nem hal bele. Aztán arról a bizonyos elsõ randiról olyan boldogan jött haza a nõvérem, hogy öröm volt nézni :D Tavaly volt az esküvõjük, most lesz az elsõ baba :)
Nekem nem nemet mondott, hanem utalt rá, hogy nem jöhetünk össze. Aztán végül ki is mondta, de azóta a barátnõm.

Ismertek olyan házaspárt, akik beadták a válást, de végül kibékültek, megbeszélték a problémákat, és a békítő tárgyaláson visszaléptek?

Elég lehet egy válókereset elindítása ahhoz, h átértékeljünk mindent és er?t meríthessünk a változáshoz? Akik kibékültek nem bánták meg?

Legjobb válasz: Igen, nem is egyet ismerek. Ezekbõl vannak akik nem bánták meg,(õk vannak a többen) de vannak akik igen, de újra váltak, és akkor már végig csinálták. Zsömle/lány

Igen, nem is egyet ismerek. Ezekbõl vannak akik nem bánták meg, (õk vannak a többen) de vannak akik igen, de újra váltak, és akkor már végig csinálták. Zsömle/lány
Egy hazaspart ismerek. Egy regi baratnom szulei ugy volt, h elvalnak, de aztan nem valtak el, egyutt elnek ma is. Nem tudom mennyire volt komoly a valasi szandek, es hogy mik a reszletek. Kivancsi lennek, de kinosnak tartottam megkerdezni.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kínos, leírtam már itt is, mert sokat Õrlõdtem, h beadjam-e, de nem volt más lehetõségem, úgy éreztem. Nagy bátorság kellett hozzá, de én is emberbõl vagyok, elbizonytalanodom olykor, és õ is tesz ezért. Pár kérdéssel ez elõtt volt egy "Váljak el?" kezdetû, ott a 9-es válaszban leírtam részletesen. Az eszem tudja, h nem szabad visszalépni, és még az õ rokonai is ezt mondják...
igen ismerosunk elvaltak szet sem koltoztek kibekultek aztan par ev mulva ujra osszehazasodtak senki nem tudta hogy elvaltak es azt sem hogy ujra hazasodtak titokban.a ferj meselte el sok evvel ezutan egy borozgatas kozben nevetve.
Igen, egyik barátnõm szüleit. Amennyire tudom, nem bánták meg. Komoly átértékelõdés és változás volt szükséges, az egyik fél részérõl legalábbis biztosan. Egészen újra kellett terveznie az életvitelét.
igen...nagybátyám és felesége....de aztán azota megint külön vannak...szóval nem volt hosszu életü
Mi élõ példák vagyunk a férjemmel: megromlott valami, eltávolodtunk egymástól, elmentünk párterápiára, de nem javult semmi és beadtuk a váló keresetet. Közben még mindig jártunk párterápiára és hála az égnek, végre kezdtek megváltozni a dolgok. Visszajöttek az érzések, a bizalom és újra tudtuk egymást szeretni. 9 hónapig jártunk a párterápiára, mire vége lett, a válásunk 2. tárgyalása következett, de arra már nem mentünk el :) Boldog vagyok és szerencsésnek érzem magam, mert tettünk azért, hogy együtt maradhassunk (és nagyon nehéz volt az út, de most is együtt vagyunk).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtató...

Volt egy barátom, akivel többször szétmentünk, és a végén mindig vissza akarja könyörögni magát, de az már a 3. -4. eset. Nem tudom mit csináljak. Múltkor sem akartamhogy vissza jöjjön, de aztán annyit könyörgött, hogy beadtam a derekam. Többi lent?

Volt egy barátom, akivel már többször szétmentünk, és a végén mindig vissza akarja könyörögni magát, de az már a 3. -4. eset. Nem tudom mit csináljak. Múltkor sem akartam, hogy vissza jöjjön, de aztán annyit könyörgött, hogy beadtam a derekam. Most sem akarom visszafogadni. Hogy mondjam meg neki, hogy száljon lerólam?

Legjobb válasz: Mert nincs kivel b*sznia. Én a helyedben hanyagolnám, de te tudod...

Mert nincs kivel b*sznia. Én a helyedben hanyagolnám, de te tudod...
A kérdező hozzászólása: Mellékesen velem sem feküdt le, és szûz.. De tegnap elõttig levoltam tiltva, most megint letiltilott..

Egy hónapja beadtam a jelentkezésem egy tanítói állásra, de még nem érkezett semmi visszajelzés. Mondjuk a jelentkezési határidő és a pályázat elbírálásának határideje még nem járt le, de aggódom, hogy nem vesznek fel. Várjak még, hátha jelentkeznek?

Legjobb válasz: Ha a pályázati határidõ nem járt le, akkor még fognak jelentkezni, max nem a tied az állás, de jelenleg ezt nem lehet tudni. Ettõl függetlenül, nézzél és pályázzál máshova is, max ha kettõ állás jön össze, akkor egyiket visszamondod.

Ha a pályázati határidõ nem járt le, akkor még fognak jelentkezni, max nem a tied az állás, de jelenleg ezt nem lehet tudni. Ettõl függetlenül, nézzél és pályázzál máshova is, max ha kettõ állás jön össze, akkor egyiket visszamondod.

Beadtam a babámnak a K vitamint, de nem sokra rá bukott. Ilyenkor mi a helyzet?

Hétfőn megyünk a gyerekorvoshoz majd akkor rákérdezek de addig valaki tudna mondani erről valamit? Gondolom mással is előfordult.

Legjobb válasz: Szia!semmi baj sincsen,hagyd rá,legfeljebb ha a doki mondja,hétfõn adj neki újabb adagot.De nem gondolnám h baja lesz ha kimarad.

Szia!semmi baj sincsen, hagyd rá, legfeljebb ha a doki mondja, hétfõn adj neki újabb adagot.De nem gondolnám h baja lesz ha kimarad.

Beadtam a kérelmemet, hogy az első egyetemi félévem is lehessen passzív, de még nem bírálták el! Valószínűleg hétfőn fogják, most mit csináljak?

Menjek hétf?n órákra, vagy várjam meg a döntés eredményét?

Legjobb válasz: várd meg a döntés, ne menj be órára, minek?

várd meg a döntés, ne menj be órára, minek?
A kérdező hozzászólása: és a felvett kurzusaimmal mit csináljak?
De jó neked, hol engedték? Nekem nem engedtél passziváltatni.
A kérdező hozzászólása: még nem bírálták el:/ neked hány napig tartott az elbírálás?
Én bementem a tanulmányi osztályra és ott mondták, hogy elsõ éves nem passziváltathat.
A kérdező hozzászólása: hát nekünk azt mondták hogy kérvényt kell benyújtania, amit megtettem :D Te hova jársz egyébként?
jól megszivattad magad!
Nincs.
Miért szívatta meg magát, elárulnád? Én sem tanultam bioszt emelt szinten suliban, mégis leérettségiztem belõle.
Nem kell fakultálni belõle, és ha már elfogadták a jelentkezésedet, akkor nincs benne hiba. Most már csak tanulni kell.
hát azért szivatta meg magát, mert ha középszinten tanulta, akkor azzal kitörölheti, mert emelt szinten sokkal komolyabb dolgokat kérdeznek. errõl ennyit. húzd le magad
Nem foglak lepontozni, mert ilyen válasszal és 46 %-al csak azért vagy itt, hogy megdöntsd a rekordot, kinek a legkevesebb a %-a :) örülök, hogy ennyire ráérsz, de a munkanélküliek már csak ilyenek... Kérdezõ, elsõ válaszoló vagyok. Mint mondtam nincs semmi akadálya, hogy leérettségizz bioszból emelt szinten.
honnan veszed hogy munkanélküli vagyok te senki?
ez kész
Huhuuuuu... Fight van, emberek, pattogatott kukoricát ide nekem, gyorsan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!