Találatok a következő kifejezésre: Be tudom valahogy, hogy (34 db)

Nokia 5230 navi ingyenes GPS be tudom valahogy állítani hogy melyik autópályán akarok menni pl. M7-es Debrecenből akarok menni Balatonra és pesten a lágymányosi hídon akarok menni ezt betudom állitani valahogy?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.

Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet egyszere több pontot beálitani??
Szerintem igen, törölni mindenképpen. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem szeretnèm törölni sem azt a kèpet az idõvonalamról, sem azt az ismerõsömet akit nem akarom hogy lássa... Valahogy úgy szeretnèm hogy csak az az egy ismerõsöm ne lássa... van ötleted?
nem lehet. egyik ok az, hogy csak az az ember állíthatja be, ki lássa, aki kitette, a másik meg õ is vagy nyilvánosra tudja, vagy az, hogy ismerõsök lássák, tehát nem lennél elõrébb semmivel.
A kérdező hozzászólása: A francba...akkor bukta van...:-) De azèrt köszönöm


Blackberry curve 9360on, ha van hozzá normális tokom (ami feloldja egyből a bill. zárat ha kiveszem) be tudom állítani valahogy hogy ne vegye fel egyből ha hív valaki?

Legjobb válasz: Hívásbeállításoknál be tudod,hogy ha tokban van,akkor hogy reagáljon a hívásokra. Nekem egy BB 9700 van,nála így mûködik: beállítások-híváskezelés-hívás közben érvényes beállítások: és ott van egy olyan pont,h hívások automatikus fogadása. Nekem az a soha-ra van állítva.

Hívásbeállításoknál be tudod, hogy ha tokban van, akkor hogy reagáljon a hívásokra. Nekem egy BB 9700 van, nála így mûködik: beállítások-híváskezelés-hívás közben érvényes beállítások: és ott van egy olyan pont, h hívások automatikus fogadása. Nekem az a soha-ra van állítva.
A kérdező hozzászólása: óóóó ....valami bonyolultabbra számítottam a profilkezelésnél :) ) de nagyon nagyon szépen köszönöm :) ))
Bonyolultnak tûnik a telefon, de hamar ki lehet ismerni:)

Facebook-on be tudom állítani valahogy, hogy ha írok valaki idővonalára, azt ne jelenjen meg másoknak?

Arról volna szó, hogy vannak különböző témájú oldalak, ahol megjelennek bejegyzések, és ott szoktunk beszélgetni, válaszolgatni, írogatni. És nem szeretném, ha ez mindig megjelenne az üzenőfalon, hogy én ott, azon az idővonalon, bejegyzésben mit írok. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Elvileg be lehet állítani láthatóságot bejegyzéseknél, hozzászólásoknál nem hinném...

Elvileg be lehet állítani láthatóságot bejegyzéseknél, hozzászólásoknál nem hinném...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :( :)
Adatvédelmi beállítások van ilyen funkció.
A kérdező hozzászólása: Ott már kerestem.

Firefoxot használok be tudom állitani valahogy hogy alul ott legyen a tálca? Mert igy ha ir valaki msnen azt nem látom csak hallom

Legjobb válasz: Nem a firefox állította el, mivel nálam alapból nem tûnik el a tálca csak úgy. Nincs beállítva a "Tálca automatikus elrejtése"? Vagy állítsd be "A tálca mindig a látható elõtt" opciót!

Nem a firefox állította el, mivel nálam alapból nem tûnik el a tálca csak úgy. Nincs beállítva a "Tálca automatikus elrejtése"? Vagy állítsd be "A tálca mindig a látható elõtt" opciót!
A kérdező hozzászólása: köszi ez volt a gond hiányzott egy pipa!
mondtam én, "nagy gond, kis megoldás":) )
Szerintem ne tegyél semmit.
Igyal sok froccsot amig szepnek vagy homalyoson latod
A kérdező hozzászólása: ...:D
jaj csak nem rólam van szó?:O
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm, teljesen igazad van...:)
Adj neki egy esélyt, ismerd meg, de ne hitegesd semmivel. Ha úgy érzed, nem kezdesz el hozzá vonzódni ezidõ alatt, akkor viszont ne ragaszkodj hozzá barátként sem. Jó lenne már megtanulni, hogy ha valakinek nem tudjuk viszonozni az érzéseit, akkor el kell engednünk, és nem berakni önzõ módon a barátgyûjteményünkbe. Igen, ha kiderül, hogy nincs nálad esélye, lehet, hogy el fog távolodni tõled. De akkor ez így is van jól. Ne akarj olyan barátot, aki ezt nem akarja (vagy nem ezt akarja).
jobb ha az elején tisztázódnak a dolgok, kinek ki jön be / nem jön be, mint hónapok múlva derülnek ki a problémák..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy nagyon bírom, és ha más nem is, de barátja szeretnék lenni, viszont õ már emlegette, hogy szeretne jobban megismerni, mert nagyon bejövök neki. Attól félek, hogy ha megmondom, hogy az érzelmei nem kölcsönösek, eltávolodik tõlem. És egyébként arról szó sincs, hogy mások véleménye érdekel...
Lehet, hogy meg fog, lehet, hogy nem.
portold át rám a belsejét és kapsz egy tökéletes pasikát.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem arról van szó, mert úgy érzem, hogy õ az, aki a legmegfelelõbb lehet számomra, igaz, még csak pár napja ismerem...és tényleg csak a külseje miatt...nem lehet, hogy ez meg fog változni?
figyi ha csak atlagos akkor adj neki egy eselyt, mert a jo szemelyiseg kepes megszepiteni az embert, de komolyan, de ha nagyon nem jonbe akkor nem is gondolnal arra hogy lehetne valami... Szval igazabol csak fosol masok velemenyetol sztem hogy leneznek majd esetleg e miatt, na a igyvan akkor jobban jar arac ekuled
Ha nincs meg a vonzalom hiába erõlteted. Inkább hagyd, mindenkinek jobb úgy.
Ha nem jön be, nem jön be. Mondta valaki, hogy muszáj összejönnöd minden aranyos és kedves sráccal?
A kérdező hozzászólása: Ez valóban ésszerû megoldásnak tûnik...:)

Tudom valahogy segíteni a babám, hogy beilleszkedjen a feje? Pénteken indítják, este fordult be fejvégübe és jó lenne ha már nem fordulna vissza.

Legjobb válasz: Ezemn sajnos nem tudsz! Ezt csak a babád tudja szabályozni! De ha már befordult elég valószínû,hogy úgy marad!:) Boldog szülést!!:)

Ezemn sajnos nem tudsz! Ezt csak a babád tudja szabályozni! De ha már befordult elég valószínû, hogy úgy marad!:) Boldog szülést!!:)
olvastam egy cikker arról hogy úgy segített a kismama a baba befordulásán hogy a párja úgy beszélt a pocakhoz hogy a has aljánál volt a hangja forrása és oda is fordult 1-2 napon belül a pici. nem tudom mennyire megbízható ez a módszer de azt tudom amikor én zenélek a babának a hasam teteje fele akkor érzem hogy feljebb kerül a hasam.

Mi lehet a baj? Neten mindenféle helyekről simán el tudom érni, hogy a lány akarja megadni az msn címét, de mégis mindig kiderül, hogy hiába tök jó fej, ha külsőre nem jön be, onnantól meg valahogy el megy a kedvem az egésztől.

A kimondottan szép lányokkal persze nincs nagy sikerem, bennük meg zavar, hogy nem egyenrangú félként kezelnek a netes ismerkedés során, szinte -1r?l indulok, bizonyítanom kell, hogy érdemes velem foglalkozniuk, nyilván azért is, mert sok fiú legyeskedik körülöttük. :)

Legjobb válasz: ja, amúgy hozzátartozik, hogy szándékosan nem társkeresõ, meg ilyen jellegû oldalon ismerkedek

A kérdező hozzászólása: ja, amúgy hozzátartozik, hogy szándékosan nem társkeresõ, meg ilyen jellegû oldalon ismerkedek
Hát ez ilyen és hidd el a társkeresõk se jobbak. Valakiknek bejön, adja Isten, hogy Neked is, de nekem élõben sokkalta jobban bejön. Mert ha neten írsz egy levelet egy lánynak, és õ nem talál vonzónak nem ír vissza és csókolom. Ha élõben leszólítasz egy lányt és õ szó nélkül továbbmegy, az meg elég vidiótán néz ki. :) )) A legjobbakat! Sárky
Ha szakdolgozatot írsz, akkor miért chatelsz közben? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!