Találatok a következő kifejezésre: Be tudom valahogy, hogy (30 db)

Nokia 5230 navi ingyenes GPS be tudom valahogy állítani hogy melyik autópályán akarok menni pl. M7-es Debrecenből akarok menni Balatonra és pesten a lágymányosi hídon akarok menni ezt betudom állitani valahogy?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.

Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet egyszere több pontot beálitani??

Blackberry curve 9360on, ha van hozzá normális tokom (ami feloldja egyből a bill. zárat ha kiveszem) be tudom állítani valahogy hogy ne vegye fel egyből ha hív valaki?

Legjobb válasz: Hívásbeállításoknál be tudod,hogy ha tokban van,akkor hogy reagáljon a hívásokra. Nekem egy BB 9700 van,nála így mûködik: beállítások-híváskezelés-hívás közben érvényes beállítások: és ott van egy olyan pont,h hívások automatikus fogadása. Nekem az a soha-ra van állítva.

Hívásbeállításoknál be tudod, hogy ha tokban van, akkor hogy reagáljon a hívásokra. Nekem egy BB 9700 van, nála így mûködik: beállítások-híváskezelés-hívás közben érvényes beállítások: és ott van egy olyan pont, h hívások automatikus fogadása. Nekem az a soha-ra van állítva.
A kérdező hozzászólása: óóóó ....valami bonyolultabbra számítottam a profilkezelésnél :) ) de nagyon nagyon szépen köszönöm :) ))
Bonyolultnak tûnik a telefon, de hamar ki lehet ismerni:)


Facebook-on be tudom állítani valahogy, hogy ha írok valaki idővonalára, azt ne jelenjen meg másoknak?

Arról volna szó, hogy vannak különböző témájú oldalak, ahol megjelennek bejegyzések, és ott szoktunk beszélgetni, válaszolgatni, írogatni. És nem szeretném, ha ez mindig megjelenne az üzenőfalon, hogy én ott, azon az idővonalon, bejegyzésben mit írok. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Elvileg be lehet állítani láthatóságot bejegyzéseknél, hozzászólásoknál nem hinném...

Elvileg be lehet állítani láthatóságot bejegyzéseknél, hozzászólásoknál nem hinném...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :( :)
Adatvédelmi beállítások van ilyen funkció.
A kérdező hozzászólása: Ott már kerestem.

Firefoxot használok be tudom állitani valahogy hogy alul ott legyen a tálca? Mert igy ha ir valaki msnen azt nem látom csak hallom

Legjobb válasz: Nem a firefox állította el, mivel nálam alapból nem tûnik el a tálca csak úgy. Nincs beállítva a "Tálca automatikus elrejtése"? Vagy állítsd be "A tálca mindig a látható elõtt" opciót!

Nem a firefox állította el, mivel nálam alapból nem tûnik el a tálca csak úgy. Nincs beállítva a "Tálca automatikus elrejtése"? Vagy állítsd be "A tálca mindig a látható elõtt" opciót!
A kérdező hozzászólása: köszi ez volt a gond hiányzott egy pipa!
mondtam én, "nagy gond, kis megoldás":) )

Tudom valahogy segíteni a babám, hogy beilleszkedjen a feje? Pénteken indítják, este fordult be fejvégübe és jó lenne ha már nem fordulna vissza.

Legjobb válasz: Ezemn sajnos nem tudsz! Ezt csak a babád tudja szabályozni! De ha már befordult elég valószínû,hogy úgy marad!:) Boldog szülést!!:)

Ezemn sajnos nem tudsz! Ezt csak a babád tudja szabályozni! De ha már befordult elég valószínû, hogy úgy marad!:) Boldog szülést!!:)
olvastam egy cikker arról hogy úgy segített a kismama a baba befordulásán hogy a párja úgy beszélt a pocakhoz hogy a has aljánál volt a hangja forrása és oda is fordult 1-2 napon belül a pici. nem tudom mennyire megbízható ez a módszer de azt tudom amikor én zenélek a babának a hasam teteje fele akkor érzem hogy feljebb kerül a hasam.

Mi lehet a baj? Neten mindenféle helyekről simán el tudom érni, hogy a lány akarja megadni az msn címét, de mégis mindig kiderül, hogy hiába tök jó fej, ha külsőre nem jön be, onnantól meg valahogy el megy a kedvem az egésztől.

A kimondottan szép lányokkal persze nincs nagy sikerem, bennük meg zavar, hogy nem egyenrangú félként kezelnek a netes ismerkedés során, szinte -1r?l indulok, bizonyítanom kell, hogy érdemes velem foglalkozniuk, nyilván azért is, mert sok fiú legyeskedik körülöttük. :)

Legjobb válasz: ja, amúgy hozzátartozik, hogy szándékosan nem társkeresõ, meg ilyen jellegû oldalon ismerkedek

A kérdező hozzászólása: ja, amúgy hozzátartozik, hogy szándékosan nem társkeresõ, meg ilyen jellegû oldalon ismerkedek
Hát ez ilyen és hidd el a társkeresõk se jobbak. Valakiknek bejön, adja Isten, hogy Neked is, de nekem élõben sokkalta jobban bejön. Mert ha neten írsz egy levelet egy lánynak, és õ nem talál vonzónak nem ír vissza és csókolom. Ha élõben leszólítasz egy lányt és õ szó nélkül továbbmegy, az meg elég vidiótán néz ki. :) )) A legjobbakat! Sárky
Ha szakdolgozatot írsz, akkor miért chatelsz közben? :D

A telefonba lévõ kapcsolatokat nem tudom valahogy viberbe is át importálni hogy ne kelesen egyenként be írogatni oda is? (XPERiA SOLA)

Legjobb válasz: En sztem a viberbe nem is tudsz beleirni neveket A program egybõl átnézi a telefonkönyvedet és azokat jeleníti meg akiknek van vibere

En sztem a viberbe nem is tudsz beleirni neveket A program egybõl átnézi a telefonkönyvedet és azokat jeleníti meg akiknek van vibere


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!