Találatok a következő kifejezésre: Be tudom valahogy, (57 db)

Nokia 5230 navi ingyenes GPS be tudom valahogy állítani hogy melyik autópályán akarok menni pl. M7-es Debrecenből akarok menni Balatonra és pesten a lágymányosi hídon akarok menni ezt betudom állitani valahogy?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.

Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet egyszere több pontot beálitani??
ruhára is beválthatod egy csomó helyen. kp-re nem váltható be.
Igen, kp-re nem válthatod. Ja, vehetsz ruhákat pár helyen, de ha szeretsz olvasni, akkor könyvet is vehetsz rajta. Esetleg eleheted a mekibe meg hasonlók. A hátulján rajta kell hogy legyen, hogy hol fogadják el.
A kérdező hozzászólása: De jó, nem is tudtam, hogy ruhákra is lehet! Köszi!

Be tudom valahogy számíttatni a társadalomismeret érettségimet a pszichológiai szakoknál?

Azért kérdezem, mert utánanéztem és elvileg pszichológián nem elvárás, hogy egyen társadalomismeret érettségim. Viszont nekem van egy 100%-os, de még nem értek hozzá igazán. Hogy duplázással, vagy valahogy nem tudom-e beszámíttatni. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Duplázással csak történelem, matematika, biológia, magyar, angol, francia, német, orosz tantárgyak számíttathatók be. Szóval, nem.

Duplázással csak történelem, matematika, biológia, magyar, angol, francia, német, orosz tantárgyak számíttathatók be. Szóval, nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szociális munkás szakon elfogadják a társadalomismeret tantárgyat mint egyik érettségi tantárgyat.


Miért nem tudom lehunyni külön-külön a szemeimet? Be tudom valahogy gyakorolni?

Nem tudom külön lecsukni csak az egyik szemem... A balt becsukom-jobb hunyorgásig csukódik még megy, de fordítva már egyáltalán nem megy... Lehet ezen valahogy segíteni? :D Nem tudom, miért vagyok ilyen retardtált... :D 19/L

Mű póthajat be tudom valahogy göndöríteni?

lehet? van, akinek van ilyenje, és be tudja? vennék, de nekem göndören/hullámosan kellene...

Legjobb válasz: Nekem is van, az enyémet 180 fokig lehet "hõkezelni". A csomagoláson vagy tájékoztatón rajta van, h lehet-e.

Nekem is van, az enyémet 180 fokig lehet "hõkezelni". A csomagoláson vagy tájékoztatón rajta van, h lehet-e.
ha nem igazi hajból készült, akkor valószinûleg nemtudod göndöríteni a póthajat, lehet ráégne a vasalóra :/
engem is érdekelne...nekem csak egyszeru felcsatolhatos kinai van :D a papirjan nem volt semmi...tehat nemlehet akkor semmit csinalni vele?
elozo vagyok...az van irva, hogy hasznalhatok hajszaritot, de keruljem a tulzott hõt......legalabbis erre forditottam le.
A kérdező hozzászólása: a legtöbbet úgy hirdetik, hogy alacsony hõfokon formázható... ha lenne, kipróbálnám, de most akarok venni, de ha egyenes, akkor feltûnõ, hogy pót, ezért akarok olyat, ami göndöríthetõ.. :/ van olyan eladó is, aki azt írja, göndörítette már magának, van aki azt mondja, nem lehet... :/
én be tudom, ha érdekel írj
én be tudom göndöríteni a szintetikust is, ha érdekel, írj!

Minecraftban be tudom valahogy festeni a házam?

Legjobb válasz: Max úgy hogy színes gyapjúból csinálod a falat/lesz 3 egységes falad, mert körberakod...

Max úgy hogy színes gyapjúból csinálod a falat/lesz 3 egységes falad, mert körberakod...
vagy alapból olyan színû anyagból csinálod a házadat ami tetszik :D

Ps3-ba Blue-ray filmet be tudok valahogy másolni?

ps3 Slim 120Gb-ról van szó, 3.60 fw. Van rajta multiman telepitve (el?tte kmeaw 3.55 volt rajta) beszeretnék másolni egy blue-ray filmet. Lehetséges ez ??

Blackberry curve 9360on, ha van hozzá normális tokom (ami feloldja egyből a bill. zárat ha kiveszem) be tudom állítani valahogy hogy ne vegye fel egyből ha hív valaki?

Legjobb válasz: Hívásbeállításoknál be tudod,hogy ha tokban van,akkor hogy reagáljon a hívásokra. Nekem egy BB 9700 van,nála így mûködik: beállítások-híváskezelés-hívás közben érvényes beállítások: és ott van egy olyan pont,h hívások automatikus fogadása. Nekem az a soha-ra van állítva.

Hívásbeállításoknál be tudod, hogy ha tokban van, akkor hogy reagáljon a hívásokra. Nekem egy BB 9700 van, nála így mûködik: beállítások-híváskezelés-hívás közben érvényes beállítások: és ott van egy olyan pont, h hívások automatikus fogadása. Nekem az a soha-ra van állítva.
A kérdező hozzászólása: óóóó ....valami bonyolultabbra számítottam a profilkezelésnél :) ) de nagyon nagyon szépen köszönöm :) ))
Bonyolultnak tûnik a telefon, de hamar ki lehet ismerni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!