Találatok a következő kifejezésre: Be tudom valahogy, (62 db)

Nokia 5230 navi ingyenes GPS be tudom valahogy állítani hogy melyik autópályán akarok menni pl. M7-es Debrecenből akarok menni Balatonra és pesten a lágymányosi hídon akarok menni ezt betudom állitani valahogy?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.

Lehet, hogy nem a legrövidebb út az, amit szeretnél õ pedig azt tervezi. Állíts be köztes pontokat, és akkor arra tervez.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet egyszere több pontot beálitani??
ruhára is beválthatod egy csomó helyen. kp-re nem váltható be.
Igen, kp-re nem válthatod. Ja, vehetsz ruhákat pár helyen, de ha szeretsz olvasni, akkor könyvet is vehetsz rajta. Esetleg eleheted a mekibe meg hasonlók. A hátulján rajta kell hogy legyen, hogy hol fogadják el.
A kérdező hozzászólása: De jó, nem is tudtam, hogy ruhákra is lehet! Köszi!

Be tudom valahogy számíttatni a társadalomismeret érettségimet a pszichológiai szakoknál?

Azért kérdezem, mert utánanéztem és elvileg pszichológián nem elvárás, hogy egyen társadalomismeret érettségim. Viszont nekem van egy 100%-os, de még nem értek hozzá igazán. Hogy duplázással, vagy valahogy nem tudom-e beszámíttatni. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Duplázással csak történelem, matematika, biológia, magyar, angol, francia, német, orosz tantárgyak számíttathatók be. Szóval, nem.

Duplázással csak történelem, matematika, biológia, magyar, angol, francia, német, orosz tantárgyak számíttathatók be. Szóval, nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szociális munkás szakon elfogadják a társadalomismeret tantárgyat mint egyik érettségi tantárgyat.


Miért nem tudom lehunyni külön-külön a szemeimet? Be tudom valahogy gyakorolni?

Nem tudom külön lecsukni csak az egyik szemem... A balt becsukom-jobb hunyorgásig csukódik még megy, de fordítva már egyáltalán nem megy... Lehet ezen valahogy segíteni? :D Nem tudom, miért vagyok ilyen retardtált... :D 19/L
Szerintem igen, törölni mindenképpen. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi de nem szeretnèm törölni sem azt a kèpet az idõvonalamról, sem azt az ismerõsömet akit nem akarom hogy lássa... Valahogy úgy szeretnèm hogy csak az az egy ismerõsöm ne lássa... van ötleted?
nem lehet. egyik ok az, hogy csak az az ember állíthatja be, ki lássa, aki kitette, a másik meg õ is vagy nyilvánosra tudja, vagy az, hogy ismerõsök lássák, tehát nem lennél elõrébb semmivel.
A kérdező hozzászólása: A francba...akkor bukta van...:-) De azèrt köszönöm

Mű póthajat be tudom valahogy göndöríteni?

lehet? van, akinek van ilyenje, és be tudja? vennék, de nekem göndören/hullámosan kellene...

Legjobb válasz: Nekem is van, az enyémet 180 fokig lehet "hõkezelni". A csomagoláson vagy tájékoztatón rajta van, h lehet-e.

Nekem is van, az enyémet 180 fokig lehet "hõkezelni". A csomagoláson vagy tájékoztatón rajta van, h lehet-e.
ha nem igazi hajból készült, akkor valószinûleg nemtudod göndöríteni a póthajat, lehet ráégne a vasalóra :/
engem is érdekelne...nekem csak egyszeru felcsatolhatos kinai van :D a papirjan nem volt semmi...tehat nemlehet akkor semmit csinalni vele?
elozo vagyok...az van irva, hogy hasznalhatok hajszaritot, de keruljem a tulzott hõt......legalabbis erre forditottam le.
A kérdező hozzászólása: a legtöbbet úgy hirdetik, hogy alacsony hõfokon formázható... ha lenne, kipróbálnám, de most akarok venni, de ha egyenes, akkor feltûnõ, hogy pót, ezért akarok olyat, ami göndöríthetõ.. :/ van olyan eladó is, aki azt írja, göndörítette már magának, van aki azt mondja, nem lehet... :/
én be tudom, ha érdekel írj
én be tudom göndöríteni a szintetikust is, ha érdekel, írj!

Minecraftban be tudom valahogy festeni a házam?

Legjobb válasz: Max úgy hogy színes gyapjúból csinálod a falat/lesz 3 egységes falad, mert körberakod...

Max úgy hogy színes gyapjúból csinálod a falat/lesz 3 egységes falad, mert körberakod...
vagy alapból olyan színû anyagból csinálod a házadat ami tetszik :D

Ps3-ba Blue-ray filmet be tudok valahogy másolni?

ps3 Slim 120Gb-ról van szó, 3.60 fw. Van rajta multiman telepitve (el?tte kmeaw 3.55 volt rajta) beszeretnék másolni egy blue-ray filmet. Lehetséges ez ??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!