Találatok a következő kifejezésre: Be tudok jelentkezni (66 db)

Ha településszintû lakcímem lesz, járni fog egészségügyi ellátás és a munkaügyi központba be tudok jelentkezni?

Nem rég elköltöztem egy másik városba, egy albérletben vagyok, ahova viszont a fõbérlõ nem tud bejelenteni se állandóra, se ideiglenesre. Nincs ismerõs sem, akihez be tudnék jelentkezni. Állandó lakcímem az elõzõ városban van csak. Hallottam errõl a lehetõségrõl, hogy településszintû lakcímkártyát tudnék csináltatni. Viszont TB-t csak azon a településen tudok intézni, ahol van bejelentett lakcímem. Kérdés: Ha ezt a településszintû lakcímet elintézem, akkor tudok majd itt intézni TB-t? Illetve, munkaügyi központba is csak a lakóhely szerinti településen tudok bejelentkezni. Ezzel a településszintû lakcímmel ez is megoldható lenne? Köszönöm elõre is a válaszokat! 19/L

Legjobb válasz: Településszintû lakcím csak lakóhely lehet (tévesen: állandó lakcím). Vagyis ki kellene jelentkezned a mostani "állandóról", amit nem javaslok.

Településszintû lakcím csak lakóhely lehet (tévesen: állandó lakcím). Vagyis ki kellene jelentkezned a mostani "állandóról", amit nem javaslok.

Törölnek, ha be tudok jelentkezni, de nem tudom elérni a mail fiókomat?

Helló mindenki! Az a problémám, hogy szeretném, ha törölnék a regisztrációmat, de nem tudom elérni a regisztrációkor megadott mail címemet. Mit tehetek ebben az esetben?

Legjobb válasz: Ne lépj be többet azzal az e-mailcímeddel, azt' kész.

Ne lépj be többet azzal az e-mailcímeddel, azt' kész.

Egy Windows Phone 7-es telefonon Xbox LIVE-ra az Xbox accountommal is be tudok jelentkezni vagy külön mobilos LIVE profil kell?

Xbox 360-am van, a rajta használt LIVE Gold profil jó lesz telefonon is? A telefonon szerzett gamerscore-ok hozzáíródnak a 360-on szerzettekhez vagy külön számolja ?ket? Kb. mennyibe kerülnek WP7-re a játékok?

Legjobb válasz: Azt hiszem igen. Gondolom van Microsoft Live ID-d is összekapcsolva az Xbox account-tal (nem tudom, hogy ez kötelezõ-e, hogy legyen). Ha igen, akkor arra figyelj, hogy elõször a telefonon azt a live ID-det állítsad be, amivel az xbox-ot használot. Mert ha nem, akkor lehet resetelni a telefont, mert utólag nem lehet módosítani.

Azt hiszem igen. Gondolom van Microsoft Live ID-d is összekapcsolva az Xbox account-tal (nem tudom, hogy ez kötelezõ-e, hogy legyen). Ha igen, akkor arra figyelj, hogy elõször a telefonon azt a live ID-det állítsad be, amivel az xbox-ot használot. Mert ha nem, akkor lehet resetelni a telefont, mert utólag nem lehet módosítani.
bár nincs wp7 telóm, nagyon valószínû, hogy ugyanazzal a live accounttal használhatod a telód. már most is minden össze van kapcsolva, hotmail, msn, xbox live stb. pont a telefont hagynák ki belõle elvesztené az értelmét. androidos telóknál is egy google account mindenhez jó pc-n és mobilon is. Játék felhozatal egyelõre elég szegényes, lévén most startolt, de be fog indulni idõvel


17 évesen gyereknőgyógyászhoz kell mennem, vagy felnőtteknek képzett szakorvoshoz? Kell beutaló a gyerekorvostól, vagy anélkül is be tudok jelentkezni?

tablettát szeretnék felíratni.

Legjobb válasz: Természetesen mehetsz a felnõttre, de mehetsz a tinire is. Mindenképpen át fogsz esni egy teljes nõgyógyászati vizsgálaton, ezért elsõre a nõi orvost preferálnám a helyedben. Elõtte azért könnyebb a vetkõzés és a terpesztés is, mint egy idegen férfi elõtt. Nézz körül, mert nem mindegy kihez kerülsz és nehogy olyan kellemetlen élményeket gyûjts be, ami kihat majd egész életedre.

Természetesen mehetsz a felnõttre, de mehetsz a tinire is. Mindenképpen át fogsz esni egy teljes nõgyógyászati vizsgálaton, ezért elsõre a nõi orvost preferálnám a helyedben. Elõtte azért könnyebb a vetkõzés és a terpesztés is, mint egy idegen férfi elõtt. Nézz körül, mert nem mindegy kihez kerülsz és nehogy olyan kellemetlen élményeket gyûjts be, ami kihat majd egész életedre.
Ebben a korban már mindegy.
Tiniambulanciára vagy felnõtt nõgyógyászatra. Beutaló nem kell, de idõpont sok helyen igen.
Nem kell beutaló, szerintem mehetsz a körzeti nõgyógyászhoz is, de általában idõpontot kell kérni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! remélem, minden rendben megy majd, mindenképpen nõi orvost keresek majd. mibõl áll egy teljes nõgyógyászati vizsgálat?
http://www.intima.hu/intim-magazin/nokrol_noknek/eloszor-a-n.. Tessék, ezt olvasd el, és talán minden kérdésedre választ kapsz! :) Én is nagyon remélem, hogy sem most, sem soha az életben nem lesz semmi bajod! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked! :)
Nagyon szorítok majd neked, meglátod minden rendben lesz! Majd számolj be, ha elmentél, addig is jó egészséget kívánok!
be
A kérdező hozzászólása: De akkor nem fognak küldeni emaileket, amivel ki tudják szûrni, hogy nem létezik az email cím?
te azt írtad, hogy msnhez tartozó. Ebbõl arra következtetett az elsõ, hogy már egysuer le lett ellenõrízve a valódiság. Azt pedig csak 1szer teszik meg, többször nem.

Hogyan lehet msn-fiókot törölni? Töröltem a Windows Live Id fiókot, de az MSN programba még mindig be tudok jelentkezni, hogy tudom véglegesen törölni az egészet?

Két msn fiók van egy enyém egy páromé. Ö szeretné sajátját törölni mert enyémet ellopták, és semmi módon nem tudom helyreállítani amiket linkek jelszó módosításra vagy account helyreállításra a microsoft küldött mind ugyanazt adja: "Adatbázis hiba kérjük próbálja később" nos ez tart két napja. Ezalatt minden ismerősömet zaklatják ezt többen jelezték...vírusok előfizetős oldalak...stb. Microsoft live id-m be belépni sem tudok jelszó módosítás hiányában, amennyiben az ügyfélszolgálatot szeretném felkeresni még bankszámla adatokat is kér (ugye mire fel azt nem tudom) és hozzá teszem mindezt hivatalos Microsoft oldalon. Minek után én ily pórul jártam párom szeretné törölni a sajátját, de Microsoft Live Id fiók törlése után is az MSN továbbra is belép és működőképes adatokkal és ismerősökkel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!