Találatok a következő kifejezésre: Be merjek úgy egy (3 db)

Be merjek e úgy vállalni egy sziámi kölyköt, hogy napi 6-7 órát én nem vagyok otthon, de nem lenne egyedül, mert édesanyám ilyenkor általában otthon lenne?

Mert nem hiszem, hogy csak a munkanélküli, egész napot otthon tölt? embereknek lehet macskája, ráadásul ilyenkor úgyis aludhatna. Vagy nen? :D

Legjobb válasz: Teljesen nyugodtan :D A macskák ennyit simán elvannak egyedül is de mégcsak egyedül sem lesz.:)

Teljesen nyugodtan :D A macskák ennyit simán elvannak egyedül is de mégcsak egyedül sem lesz.:)
Úgy tudom a sziámik egygazdás állatok. Lehetséges, hogy anyukádat választaná gazdának.
A kérdező hozzászólása: Hát, anya otthon lenne, de nem igazán foglalkozna vele annál többet, hogy egyszer egyszer megsimogatja. Én viszont etetném, velem aludna, sétálni vinném.
Persze. Nekem is sziámim van, ha hosszabb ideig nem vagyok itthon akkor átviszem anyukámhoz, ahol szintén remekül elvan.

Szerintetek be merjek vállalni levelezőn egy szakot úgy hogy közben dolgoznék és utazok is?

19 éves lány vagyok és piacképes diplomát akarok szerezni, amihez a lehet?séget a miskolci egyetemben látom költségtérítésesen levelez? tagozaton úgy, hogy oda csak 2 napot járnék be (p-sz) a többi napokon meg Nyíregyházán dolgoznék (nyíregyen keresztanyukám biztosít nekem szállást). Mindezt úgy, hogy Kisvárdán lakom. Kb. 140 ezer lenne a tandíj/félév és úgy 170 km-t kéne utazni (Várda-nyíregy-miskolc). Nagyon húzós? Igazgatásszervez? szakot jelölném meg. Bele merjek vágni?

Legjobb válasz: Szerintem belefér, de mindenképpen azt kellene mérlegelned, hogy el tudsz-e majd helyezkedni a végzettségeddel, nehogy feleslegesen dobd ki a pénzt.

Szerintem belefér, de mindenképpen azt kellene mérlegelned, hogy el tudsz-e majd helyezkedni a végzettségeddel, nehogy feleslegesen dobd ki a pénzt.
Csak akkor, ha könnyedén tanulsz.

Be merjek feküdni úgy egy pasi ágyába, hogy én semmiképpen sem akarok szexet (még), de nagyon szeretnénk együtt aludni?

Ja, amúgy nincs még köztünk semmi komoly, ez még olyan kialakulófélben van, de mindketten magányosak vagyunk, és vágyunk már egy kis gyengédségre.

Legjobb válasz: Ha szeret téged akkor megérti h még nem akarod. az h vele alszol az nem feltétlenül jelent szexet. amúgy ha nem akarod akkor micsinál???megerõszakol?? csaknem... (story:nõvérem csak hétvégente járt haza és csak akk találkozott barátjával.olyankor együtt aludtak nálunk.kettesben.semmi szex!aztán amikor elérkezettnek látták az idõt akk lefeküdtek,de nem az elsõ hetekben) szal sztem nem kell félned tõle h tulságosan begerjed. dehát te ismered am meg mond meg neki h nem akarsz semmi szexet és csak akk alszol vele ha õ ezt tiszteletben tudja tartani! ha viszont úyg történne h mégis begerjed akk petting(persze csak ha azt te is akarod) ennyi pussz

Ha szeret téged akkor megérti h még nem akarod. az h vele alszol az nem feltétlenül jelent szexet. amúgy ha nem akarod akkor micsinál???megerõszakol?? csaknem... (story:nõvérem csak hétvégente járt haza és csak akk találkozott barátjával.olyankor együtt aludtak nálunk.kettesben.semmi szex!aztán amikor elérkezettnek látták az idõt akk lefeküdtek, de nem az elsõ hetekben) szal sztem nem kell félned tõle h tulságosan begerjed. dehát te ismered am meg mond meg neki h nem akarsz semmi szexet és csak akk alszol vele ha õ ezt tiszteletben tudja tartani! ha viszont úyg történne h mégis begerjed akk petting(persze csak ha azt te is akarod) ennyi pussz
Ha szeret akkor kibírja és annak is örül, hogy összebújhat veled.Én már több pasival is csak aludtam, ha normális akkor nem fog rádmászni, ha meg igen akkor az magáért beszél.
merhetsz, de ne adj rá okot, hogy begerjedjen, tõled függ ha közel fekszel hozzá-beindulhat a fantáziája és véged, ha nem tud leállni, de ellenben meg is ismerheted milyen temperamentumú, tudja-e kordában tartani a vágyait /önkontroll/
figyelj én is aludtam lánnyal( fiú vagyok) és nem izgultam fel semmi pedig jó csaj volt megtetszet is mégse ezt ember válogatja! és mégse... megse említettem... tudtam hogy nem jött elneki az ideje.. és nem:D
én megkiránduláson aludtam egy lánnnyal na és igaz úgy bevolt rugva, hogy kilehet volna használni... de nem ... csak ne, hogy ugy aludjatok mit mi engem ugy tökön térdelt ... ááá de nmeglehet állni... ( csak vigyázz az elemlámpára:D)
Nekem tobbszor elofordult, hogy fiuval aludtam, mert a legjobb barataim, akik gyerekkori baratok 1-2 kivetellel fiuk, de nem tortent koztunk semmi sem. Mintha lany mellett aludtam volna. Sot, imadtam a barataimmal aludni, mert elalvas elott mindig szana-szet nevettuk magunkat...vagy egy jot beszelgettunk. Plane egy hazibulin vagy ilyesmi...altalaban ott aludtunk egymasnal. nekem nem kellett felnem. De ha megis probalkozna, megkered hogy ne mert te nem szeretned, es ha jelentesz neki valamit, legyen az baratsag vagy tobb, akkor nem fogja eroltetni
szerintem ha beszéltetek már errõl akkor no para. én 3szor aludtam a barátomnál a kezdetekben ugy hogy semmi nem volt köztünk, egyszer beprobálkozott az elsõ ott alvásomnál, megbeszéltem vele hogy én még nem szeretném, és azt mondta vár rám ameddig én szeretném. és csak összebujtunk átöleltük egymást, de semmi több :) adott néhány puszit, beszélgettünk és elaludtunk. ennyi volt szóval szerintem aludj nála nyugodtan.
A petting nem minden esetben jó. mert egyes pasikat csa felizgat, de nem mennek el, így mégnagyobb lessz a vágy.ugyhogy az alvással is várnék egy kicsit, amikor hajlandó lennél megadni magad, de nem minden áron. de majd ha akkor szeretné és te is akkor mehet a dolog, hogy ne legyen gubanc


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!