Találatok a következő kifejezésre: Be lehet valahogy és (61 db)

Van egy GV konvektor, 2 gombos: szikráztató és szabályzó. Az a baj, hogy 1-es állásban (0 nincs) is be-be lobban a tűztér, nem marad őrlángon.3-4-es állásban, ha épp kikapcsol, akkor is be-belobban a tűztér, majd kialszik. Be lehet valahogy állítani?

Ilyesmim van:

Legjobb válasz: Be lehet állítani, de még a típusát sem tudod, szerelték pár szabályzóval õket-.... Elég nagyot tudnak ezek robbanni, szóval nem biztos, hogy neked kéne piszkálnod... De te tudod, hajrá.

Be lehet állítani, de még a típusát sem tudod, szerelték pár szabályzóval õket-.... Elég nagyot tudnak ezek robbanni, szóval nem biztos, hogy neked kéne piszkálnod... De te tudod, hajrá.
Lehet, hogy csak eltömõdött az égõfej, takarítsd ki, és próbáld meg úgy. Viszont, ha tovább sz.rakszik, ne sajnáld szerelõre a pénzt, mert nagy bajt okozhat, ha felrobban, vagy elalszik a láng, de a gáz jön belõle folyamatosan.
Szia! Nekem is volt GV-s konvektorom, kb negyven éves volt. Ezeknél gyakorlatilag õrláng funkció nem létezik, alapon is az egész kerámia égõsornak apró kék lánggal égnie kell végig. Nem kap elég gázt, ezért lobog.

Miért jelenik meg ez a kép bekapcsolsnál? Be lehet valahogy állítani hogy ne mutassa ezt és hogy automatikusan belépjen?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://i.t.com.com/i/tr/d..

Legjobb válasz: Azért van, mert volt rajta egy másik Windows is, amelyik nem lett rendesen törölve az új Windows telepítésével. Start->Keresés mezõbe írd be, hogy msconfig majd üss entert. A második fülön válasszad ki azt a sort, amelyiket törölni szeretnéd, és töröld. Zárj be mindent, és indítsad újra a gépet. Vigyázz, mert ha a másikat törlöd, nem fog elindulni az operációs rendszer!

Azért van, mert volt rajta egy másik Windows is, amelyik nem lett rendesen törölve az új Windows telepítésével. Start->Keresés mezõbe írd be, hogy msconfig majd üss entert. A második fülön válasszad ki azt a sort, amelyiket törölni szeretnéd, és töröld. Zárj be mindent, és indítsad újra a gépet. Vigyázz, mert ha a másikat törlöd, nem fog elindulni az operációs rendszer!
A kérdező hozzászólása: Nem volt másik windows 7

Be lehet valahogy úgy kötni a ködlámpát, hogy helyzetjelzőként is funkcionáljon? Úgy értve, hogy felteszem a normál helyzetjelzőt és világít alul is és akkor se alszik ki ha tompitottat kapcsolok (bár a rendes helyzetjelző se, de mindegy)

Szóval valami kis kütyü létezik ami leveszi az áramot, hogy kb. annyira világítson mint egy helyzetjelz?? Csak simán rákötném mindkét oldalon. (a normál helyzetjelz?t?l vinnék le áramot) rossz ötlet?

Legjobb válasz: Ködlámpát tompított nélkül TILOS használni, azzal együtt is csak akkor, ha az idõjárás megköveteli, azaz köd van, mint a neve is jelzi; és csak lakott területen kívül. Ezt valahogy sok ember nem érti meg, vagy az õ fejükben mindig köd van, mert rengetegnek ég éjjel-nappal...

Ködlámpát tompított nélkül TILOS használni, azzal együtt is csak akkor, ha az idõjárás megköveteli, azaz köd van, mint a neve is jelzi; és csak lakott területen kívül. Ezt valahogy sok ember nem érti meg, vagy az õ fejükben mindig köd van, mert rengetegnek ég éjjel-nappal...
rossz.
A kérdező hozzászólása: Elvileg izzó csere nélkül is meg leheet oldani, csak a fényét kell levenni, pl. mint a mûszerfal világításét is lehet szabájozni. Koma, ha kivered a ködlámpámat attól szúrófény lesz ami jobban vakít, mivel nem töri meg a foncsor a fényt. Amúgy meg a jól beállított ködlámpa nem zavarhat mivel az ugye a köd alatt világít.
Na...erre lennék én is kíváncsi!
Szerintem nem kell itt senkinek szétverni az autóját bézbózütõvel :-) A kérdezõ szerintem kicsit fogalomzavarban van és õ valójában DRL-ként(Daytime running lamp-nappali menetfény) szeretné használni a ködlámpáját. Csakhogy a DRL egy kicsit más mint a ködfény, de nem megvalósíthatatlan, mivel pl az újabb ©kodáknál egy lámpatestbe van építve a DRL a ködfényszóróval. Igazából szerintem, ha jó helyen van a lámpatest akkor egy izzócserével és helyes bekötéssel meg lehetne oldani. De engem is érdekelne, hogy ha "E" jelzéssel ugyebár el van látva a gyári ködlámpa, akkor azt máshogy kötve, más izzóvak lehet-e használni DRL-ként, úgy, hogy az annak minden feltételét teljesíti.
Jó, felõlem nézz két napig folyamatosan ködlámába. Nekem mindegy. Egyszerûen rühellem azokat (azt hiszem jogosan) akiknél köd csak agyon belül van, de ködlámpával közlekednek. Vannak picit értelmesebbek köztük, akik ha odaérnek valaki mögé lekapcsolják a ködlámpát. De hogy a kérdezõnek nem az állóhelyzeti jelzés miatt kell, hanem a "flesselés" miatt, mert "olyan [email protected] jól néz ki", na ilyenek még jobban is járnak ha a baseballütõ büntet, mint a rendõr.
Nem vettem magamra, hiszen nekem tuti nem vered ki a ködlámpám, hiszen nincs. Csak ezt az undorító hozzáállást utálom, h na én vagyok a helyi terminátor, ködlámpázol, szétverem köcsög , majd én megmutatom...
Elvileg megoldható, de mivel a KRESZ szabályai nem engedik, ezért nem érdemes foglalkozni vele.
"Mekkora agresszív bunkó barom, akinek ez a legnagyobb baja" Nem ez a legnagyobb bajom. De ha neked tetszik, élvezd. "Hozzáteszem, nekem nincs is ködlámpám." Akinek nem inge... Kár, hogy ezt mindenhol hozzá kéne tenni, mert vannak olyan értelmes emberek, akik magukra veszik akkoris, ha nem rájuk vonatkozik.
Mekkora agresszív bunkó barom, akinek ez a legnagyobb baja : Beköttetheted felõlem, megoldható, de hogy be fogom verni a ködlámpádat az elsõ alkalommal amikor megpróbálod kiégetni vele a szemem (nem látsz mögöttem két méterre???), az biztos. Hozzáteszem, nekem nincs is ködlámpám...
"abban az esetben ha valamelyik oldali izzód kiégett." A legközelebbi szervízig, ahol kicserélik a kiégett izzót... Attól, hogy nem kötelezõ az izzókészlet, mert jó részét nem egyszerû cserélni, még nem járhatsz kiégett izzóval. Plusz ha bekötöd helyzetjelzõként, amit ugye a nevébõl fakadóan a helyzeted jelzésére használsz, tehát az ÁLLÓ jármûvön, igen hamar le fog merülni. Beköttetheted felõlem, megoldható, de hogy be fogom verni a ködlámpádat az elsõ alkalommal amikor megpróbálod kiégetni vele a szemem (nem látsz mögöttem két méterre???), az biztos.
A kérdező hozzászólása: Egyébként pedig ma már akár tompitott nélkül is SZABAD használni. Sõt mondok jobbat, még augusztusban is felkapcsolhatod abban az esetben ha valamelyik oldali izzód kiégett.
A kérdező hozzászólása: Helyzetjelzõként funkcionálna! Kamionokon, terepjárrókon van szúrófény, még lakott területen belül is világít, mint helyzetjelzõ.
Ez elég rossz ötlet szerintem és szabálytalan is egyszerûbb ha veszel egy LED-es DRL menetfényt "E" és "RL" jelzéssel ellátva abba senki nem köthet bele.


Ha csak modem, akkor eleve aktív vagy. Ha van router funkciója is, akkor be lehet, ez alap funkció.
még annyit, hogy port forwarding-ot keress, bocsi, magyarul nem tudom a nevét :)
A kérdező hozzászólása: Modem és router is egyben.Hol tudom beállítani a router funkciókat?
A router konfig oldalán.

A Win7 indulásnál az ikonok megjelennek az asztalon (kicsit sok van belőle), majd eltűnnek (fehérré válnak), és utána nagyon lassan jelennek meg (kb.2 perc). Mitől van ez? Be lehet valahogy állítani, hogy ne töltődjenek újra, vagy gyorsabban tegyék?

Legjobb válasz: Hát ez nem nagyon tudom miért van valószínû lassú a géped vagy nem tudom szerintem próbáld azt hogy egy mappába rakod az ikonokat és nézd meg úgy milyen gyorsan tölti be az ikonokat.

Hát ez nem nagyon tudom miért van valószínû lassú a géped vagy nem tudom szerintem próbáld azt hogy egy mappába rakod az ikonokat és nézd meg úgy milyen gyorsan tölti be az ikonokat.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de úgy is elég lassan jönnek elõ...

Counter Strike 1.6-ban Single playerben be lehet valahogy kapcsolni a bunny hoppot és a surf-öt?

Hack nélkül kéne. De ha csak hackel lehet akkor úgy is mondhatjátok!

Legjobb válasz: hüje azok amx modok... csak netes szerokon lehet... a single playerben csak rcone kodokat használhatsz pl:sw_gravity, aim11 stb... NOBB vagy :DDD

hüje azok amx modok... csak netes szerokon lehet... a single playerben csak rcone kodokat használhatsz pl:sw_gravity, aim11 stb... NOBB vagy :DDD
A kérdező hozzászólása: Akkor te meg LOOOOOW vagy! Am kösz a választ xD =)
hadd világosítalak fel titeket óó halandó koczkák.. LOW=alacsony, csendes esetleg még gyenge is NOOB=a newbie szóból ered, melynek jelentése "újfiú", kezdõ amúgy van bunnyhop hack, singleben is müxik sztem. U.I.: az nem bunny hopp, hanem bunnyhop
Kicsit sem -.-" A LOW egy rövidítés, a loser of world rövidítése te cigány...

Miért csinál a Fraps nagy videókat és be lehet valahogy állítani hogy ne legyen ekkor a mérete? (A többi lent)

Kb egy 3 perces videot vettem fel vele és 1,55 GB (1 669 412 536 bájt). Nemrég telepítettem a Win7et és azóta csinál ilyen nagy videókat. Az Xpn egy 18 perces video volt ennyi. A válaszokat köszönöm!

Legjobb válasz: nem nagyon tudsz rajta állítani esetleg ha a felbontást kisebbre teszed és az FPS-t is.

nem nagyon tudsz rajta állítani esetleg ha a felbontást kisebbre teszed és az FPS-t is.
Azért csinál nagy videókat, hogy rögzítés közben minél kevésbé kelljen a videó tömörítésével lassítania a gépet. Ezért lesz a legjobb teljesítményû rögzítõ program. Utólag kódold át, nem nagy ügy. A virtualdub tökéletes a feladatra, és tán még a Fraps súgójában is benne van, mit kell vele csinálnod. De egy google keresés tutira megmondja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!