Találatok a következő kifejezésre: Be lehet valahogy (287 db)

Simson s51 ha ki van véve a motor belöle be lehet valahogy inditani?

Legjobb válasz: simán a motorblokkot be lehet. Csak valamire rögzítsd le, mert nem fogod tudni berúgni sehogy. Gyújtótrafó kell, meg valahogy az benzint kell valami tartályba tenni. Ennyi... de ha nem értesz hozzá akkor hagyd rá. Amúgy miért akarod be indítani?

simán a motorblokkot be lehet. Csak valamire rögzítsd le, mert nem fogod tudni berúgni sehogy. Gyújtótrafó kell, meg valahogy az benzint kell valami tartályba tenni. Ennyi... de ha nem értesz hozzá akkor hagyd rá. Amúgy miért akarod be indítani?
A Simsont nem fogod tudni beindítani (mert nincs benne mit), de a blokkot ha egyben van ugyanúgy be lehet röffenteni, egy üzemanyagcsövön óvatosan adagolod a benzint és kész.
A kérdező hozzászólása: Köszi azt hittem nem lehet mert vennék egy simsont de darabokba van motor az egybe van és nem akarom lutrira meg venni...

Van egy GV konvektor, 2 gombos: szikráztató és szabályzó. Az a baj, hogy 1-es állásban (0 nincs) is be-be lobban a tűztér, nem marad őrlángon.3-4-es állásban, ha épp kikapcsol, akkor is be-belobban a tűztér, majd kialszik. Be lehet valahogy állítani?

Ilyesmim van:

Legjobb válasz: Be lehet állítani, de még a típusát sem tudod, szerelték pár szabályzóval õket-.... Elég nagyot tudnak ezek robbanni, szóval nem biztos, hogy neked kéne piszkálnod... De te tudod, hajrá.

Be lehet állítani, de még a típusát sem tudod, szerelték pár szabályzóval õket-.... Elég nagyot tudnak ezek robbanni, szóval nem biztos, hogy neked kéne piszkálnod... De te tudod, hajrá.
Lehet, hogy csak eltömõdött az égõfej, takarítsd ki, és próbáld meg úgy. Viszont, ha tovább sz.rakszik, ne sajnáld szerelõre a pénzt, mert nagy bajt okozhat, ha felrobban, vagy elalszik a láng, de a gáz jön belõle folyamatosan.
Szia! Nekem is volt GV-s konvektorom, kb negyven éves volt. Ezeknél gyakorlatilag õrláng funkció nem létezik, alapon is az egész kerámia égõsornak apró kék lánggal égnie kell végig. Nem kap elég gázt, ezért lobog.

Be lehet valahogy úgy kötni a ködlámpát, hogy helyzetjelzőként is funkcionáljon? Úgy értve, hogy felteszem a normál helyzetjelzőt és világít alul is és akkor se alszik ki ha tompitottat kapcsolok (bár a rendes helyzetjelző se, de mindegy)

Szóval valami kis kütyü létezik ami leveszi az áramot, hogy kb. annyira világítson mint egy helyzetjelz?? Csak simán rákötném mindkét oldalon. (a normál helyzetjelz?t?l vinnék le áramot) rossz ötlet?

Legjobb válasz: Ködlámpát tompított nélkül TILOS használni, azzal együtt is csak akkor, ha az idõjárás megköveteli, azaz köd van, mint a neve is jelzi; és csak lakott területen kívül. Ezt valahogy sok ember nem érti meg, vagy az õ fejükben mindig köd van, mert rengetegnek ég éjjel-nappal...

Ködlámpát tompított nélkül TILOS használni, azzal együtt is csak akkor, ha az idõjárás megköveteli, azaz köd van, mint a neve is jelzi; és csak lakott területen kívül. Ezt valahogy sok ember nem érti meg, vagy az õ fejükben mindig köd van, mert rengetegnek ég éjjel-nappal...
rossz.
A kérdező hozzászólása: Elvileg izzó csere nélkül is meg leheet oldani, csak a fényét kell levenni, pl. mint a mûszerfal világításét is lehet szabájozni. Koma, ha kivered a ködlámpámat attól szúrófény lesz ami jobban vakít, mivel nem töri meg a foncsor a fényt. Amúgy meg a jól beállított ködlámpa nem zavarhat mivel az ugye a köd alatt világít.
Na...erre lennék én is kíváncsi!
Szerintem nem kell itt senkinek szétverni az autóját bézbózütõvel :-) A kérdezõ szerintem kicsit fogalomzavarban van és õ valójában DRL-ként(Daytime running lamp-nappali menetfény) szeretné használni a ködlámpáját. Csakhogy a DRL egy kicsit más mint a ködfény, de nem megvalósíthatatlan, mivel pl az újabb ©kodáknál egy lámpatestbe van építve a DRL a ködfényszóróval. Igazából szerintem, ha jó helyen van a lámpatest akkor egy izzócserével és helyes bekötéssel meg lehetne oldani. De engem is érdekelne, hogy ha "E" jelzéssel ugyebár el van látva a gyári ködlámpa, akkor azt máshogy kötve, más izzóvak lehet-e használni DRL-ként, úgy, hogy az annak minden feltételét teljesíti.
Jó, felõlem nézz két napig folyamatosan ködlámába. Nekem mindegy. Egyszerûen rühellem azokat (azt hiszem jogosan) akiknél köd csak agyon belül van, de ködlámpával közlekednek. Vannak picit értelmesebbek köztük, akik ha odaérnek valaki mögé lekapcsolják a ködlámpát. De hogy a kérdezõnek nem az állóhelyzeti jelzés miatt kell, hanem a "flesselés" miatt, mert "olyan [email protected] jól néz ki", na ilyenek még jobban is járnak ha a baseballütõ büntet, mint a rendõr.
Nem vettem magamra, hiszen nekem tuti nem vered ki a ködlámpám, hiszen nincs. Csak ezt az undorító hozzáállást utálom, h na én vagyok a helyi terminátor, ködlámpázol, szétverem köcsög , majd én megmutatom...
Elvileg megoldható, de mivel a KRESZ szabályai nem engedik, ezért nem érdemes foglalkozni vele.
"Mekkora agresszív bunkó barom, akinek ez a legnagyobb baja" Nem ez a legnagyobb bajom. De ha neked tetszik, élvezd. "Hozzáteszem, nekem nincs is ködlámpám." Akinek nem inge... Kár, hogy ezt mindenhol hozzá kéne tenni, mert vannak olyan értelmes emberek, akik magukra veszik akkoris, ha nem rájuk vonatkozik.
Mekkora agresszív bunkó barom, akinek ez a legnagyobb baja : Beköttetheted felõlem, megoldható, de hogy be fogom verni a ködlámpádat az elsõ alkalommal amikor megpróbálod kiégetni vele a szemem (nem látsz mögöttem két méterre???), az biztos. Hozzáteszem, nekem nincs is ködlámpám...
"abban az esetben ha valamelyik oldali izzód kiégett." A legközelebbi szervízig, ahol kicserélik a kiégett izzót... Attól, hogy nem kötelezõ az izzókészlet, mert jó részét nem egyszerû cserélni, még nem járhatsz kiégett izzóval. Plusz ha bekötöd helyzetjelzõként, amit ugye a nevébõl fakadóan a helyzeted jelzésére használsz, tehát az ÁLLÓ jármûvön, igen hamar le fog merülni. Beköttetheted felõlem, megoldható, de hogy be fogom verni a ködlámpádat az elsõ alkalommal amikor megpróbálod kiégetni vele a szemem (nem látsz mögöttem két méterre???), az biztos.
A kérdező hozzászólása: Egyébként pedig ma már akár tompitott nélkül is SZABAD használni. Sõt mondok jobbat, még augusztusban is felkapcsolhatod abban az esetben ha valamelyik oldali izzód kiégett.
A kérdező hozzászólása: Helyzetjelzõként funkcionálna! Kamionokon, terepjárrókon van szúrófény, még lakott területen belül is világít, mint helyzetjelzõ.
Ez elég rossz ötlet szerintem és szabálytalan is egyszerûbb ha veszel egy LED-es DRL menetfényt "E" és "RL" jelzéssel ellátva abba senki nem köthet bele.


Ha csak modem, akkor eleve aktív vagy. Ha van router funkciója is, akkor be lehet, ez alap funkció.
még annyit, hogy port forwarding-ot keress, bocsi, magyarul nem tudom a nevét :)
A kérdező hozzászólása: Modem és router is egyben.Hol tudom beállítani a router funkciókat?
A router konfig oldalán.

Miért jelenik meg ez a kép bekapcsolsnál? Be lehet valahogy állítani hogy ne mutassa ezt és hogy automatikusan belépjen?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://i.t.com.com/i/tr/d..

Legjobb válasz: Azért van, mert volt rajta egy másik Windows is, amelyik nem lett rendesen törölve az új Windows telepítésével. Start->Keresés mezõbe írd be, hogy msconfig majd üss entert. A második fülön válasszad ki azt a sort, amelyiket törölni szeretnéd, és töröld. Zárj be mindent, és indítsad újra a gépet. Vigyázz, mert ha a másikat törlöd, nem fog elindulni az operációs rendszer!

Azért van, mert volt rajta egy másik Windows is, amelyik nem lett rendesen törölve az új Windows telepítésével. Start->Keresés mezõbe írd be, hogy msconfig majd üss entert. A második fülön válasszad ki azt a sort, amelyiket törölni szeretnéd, és töröld. Zárj be mindent, és indítsad újra a gépet. Vigyázz, mert ha a másikat törlöd, nem fog elindulni az operációs rendszer!
A kérdező hozzászólása: Nem volt másik windows 7

Facebook-on be lehet valahogy állítani, hogy amiket feltöltök képeket, azokat ne tudják mások lementeni?

El?re is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: ha be is lehet állítani akkor is Fastone Capture-vel már le is tudom szedni a képedet :)

ha be is lehet állítani akkor is Fastone Capture-vel már le is tudom szedni a képedet :)
Beállítani sem lehet, megakadályozni sem. Túl sok módszer van rá, és egy-két lehetõség beállítása nem lenne elég ahhoz hogy ne tudják letölteni.
A kérdező hozzászólása: Értem, azért köszönöm a válaszokat! :)

Egy 6 osztályos gimibe be lehet valahogy kerülni 8. után?

Legjobb válasz: Nehezen. Van olyan ahova lehet jelentkezni de ez nagyon ritkán van és max 1-2 embert vesznek fel, vagy pedig mész egy gimnáziumba és 9.be bementek az igazgatóhoz és nagynehezen meglehet beszélni. De ha át is mész akkor nagyon nehéz lesz mert nem mondjuk neked volt fizikád nekik nem ezért õk emg másból vannak sokkal elölrébb.

Nehezen. Van olyan ahova lehet jelentkezni de ez nagyon ritkán van és max 1-2 embert vesznek fel, vagy pedig mész egy gimnáziumba és 9.be bementek az igazgatóhoz és nagynehezen meglehet beszélni. De ha át is mész akkor nagyon nehéz lesz mert nem mondjuk neked volt fizikád nekik nem ezért õk emg másból vannak sokkal elölrébb.
6osztályosba 6. után lehet bekerülni
ha van hely akkor igen.
Hallottam már ilyenrõl de nem valószínû, hogy jól jársz vele, mert teljesen más tanrendûek, tehát pl töribõl, meg magyarból õk már hetedikben elkezdik az anyagot, vagyis 9re már a 10es könyv felénél vannak kb..+mivel õket egy tanár tanítja végig, lehet, hogy kicsit variál azon, h mit mikor tanít meg(nálunk bioszból volt ilyen)és így lemaradásban lennél..

A Win7 indulásnál az ikonok megjelennek az asztalon (kicsit sok van belőle), majd eltűnnek (fehérré válnak), és utána nagyon lassan jelennek meg (kb.2 perc). Mitől van ez? Be lehet valahogy állítani, hogy ne töltődjenek újra, vagy gyorsabban tegyék?

Legjobb válasz: Hát ez nem nagyon tudom miért van valószínû lassú a géped vagy nem tudom szerintem próbáld azt hogy egy mappába rakod az ikonokat és nézd meg úgy milyen gyorsan tölti be az ikonokat.

Hát ez nem nagyon tudom miért van valószínû lassú a géped vagy nem tudom szerintem próbáld azt hogy egy mappába rakod az ikonokat és nézd meg úgy milyen gyorsan tölti be az ikonokat.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de úgy is elég lassan jönnek elõ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!