Találatok a következő kifejezésre: Be lehet a (6990 db)

Most kéne megjönnie lassan, és nem nedvesedek be, lehet a menstruáció jele?

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem egyre gondolunk,de ez nálam úgy szokott lenni,hogy ha tudom,hogy mostanában fog megjönni,mármint pl. aznap is megjöhet,akkor "rágörcsölök", hogy úristen mi van ha szex közben jön meg?! és pszichés okokból nem nedvesedek be. Azért írtam,hogy lehet,hogy nem egyre gondolunk, mert nem írtad, hogy szexre érted-e..

Lehet, hogy nem egyre gondolunk, de ez nálam úgy szokott lenni, hogy ha tudom, hogy mostanában fog megjönni, mármint pl. aznap is megjöhet, akkor "rágörcsölök", hogy úristen mi van ha szex közben jön meg?! és pszichés okokból nem nedvesedek be. Azért írtam, hogy lehet, hogy nem egyre gondolunk, mert nem írtad, hogy szexre érted-e..

8 hetes terhes vagyok. Ma iszonyú fogfájásom volt. Az Anyósom azt ajánlotta, hogy vegyek be egy szem Algopirynt. Csak egy felet vettem be. Lehet a Babócának valami baja tőle?

A fogam körül begyulladt az ínyem is, ezért lázam is van :(

Legjobb válasz: Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz,a lázad többet árt a babának,mint a gyógyszer.

Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz, a lázad többet árt a babának, mint a gyógyszer.
Algopirynt nyugodtan szedhetsz, de a láz nem játék!Azonnal menj dokihoz!
jaja nekem is egyszer terhesen rettenetes fogfajasom volt de en nem vettem be ra semmit, mert feltem de azt hiszem a laz tobbet arthat neki, az tenyleg nem jatek! menj a dokihoz el!
Nyugalom! Nem csináltál rosszat, én is fél szemeket vettem be belõle, az orvosom napi max 2 szemet engedett, ebbõl mindig csak fél lett... Meg is mosolygott, hogy az nem sokat érhet:) De azért a fogorvoshoz nem árt elmenni... Boldog Babóvárást!

Stefánia szeleteket (hús) be lehet a mélyhűtőbe tenni?

Legjobb válasz: Persze, csak utána hütöben kell kiengedtetni.

Persze, csak utána hütöben kell kiengedtetni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Farming Simulator 2009 (Landwirtschafts 2009, LS09 ) be lehet a 2008 as ból modokat áttennivagy eleve abba telepíteni?

Legjobb válasz: Van itt kis segítség: http://ls2009portal.weboldala.net/page.php?14 itt vannak jó válaszok és csak ugytudom jármuveket lehet átrakni..

Van itt kis segítség: http://ls2009portal.weboldala.net/page.php?14 itt vannak jó válaszok és csak ugytudom jármuveket lehet átrakni..
A kérdező hozzászólása: ez az olal nem biztonságos :S
de az amúgy nekem igen bejôn..

A közfoglalkoztatásban részt vevők bére lehet a minimálbér alatt?

Legjobb válasz: Hogy te milyen tájékozatlan vagy, Már 2011 óta, havi 47ez.ft, a közfoglalkoztatási m.bér,igaz idén emelték 49ez.ft ra.megélni ennyibõl sem lehet. A min.bér pedig 64ez.ft netto,2013ban.

Hogy te milyen tájékozatlan vagy, Már 2011 óta, havi 47ez.ft, a közfoglalkoztatási m.bér, igaz idén emelték 49ez.ft ra.megélni ennyibõl sem lehet. A min.bér pedig 64ez.ft netto, 2013ban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Valóban tájékozatlan voltam ezen a téren.
De még mennyire hogy alatta van! Látszik mennyire nem becsülik a munkanélküli, ám dolgozni akaró embereket. Ez nem is munkabér, ez alamizsna. Azok érdemelnének havi 49.500 Ft-ot, akik ezt ennyiben maximálták.

Be lehet a számítógépet úgy állítani, hogy egy bizonyos idő után kikapcsoljon magától anélkül, hogy hozzányúlnék?

Legjobb válasz: Nem kell ahhoz külön szoftvert letölteni... http://techline.hu/wiki/2008/11/7/20081106_shutdown

jobb klikk
Fölé mozgatod az egeret. Ennyi.
ha riflevel vagy jobb klikk tehát libertyben m4 AK47 viceben meg a naranysárga fegyók a töbinél meg ott vagy fehéren a célkereszt szóval nem kell
A kérdező hozzászólása: 16/L
Nem. Lehet viszont ezer más bajtól. Orvos, vérkép - utána többet tud a doki mondani, új vizsgálatokat kérni esetleg. A stresszre csak akkor lehet fogni, ha minden leleted negatív.
Inkább a stressztõl, ha a gyomorsav jönne fel azt éreznéd leginkább, hogy marja a nyelõcsöved a sav. De még arra is hajlamosító tényezõ a stessz.
nem szedsz véletlenül fogamzásgátlót? nekem azóta van hányingerem (fõleg reggel), hogy az elsõ gyógyszert szedtem (attól meg amúgy is volt minden bajom).. egyébként nekem az segít, ha egy olyan 20-30 perccel ébredés után iszom egy bögre tejet.. de ahogy elõttem írták, inkább menj el orvoshoz, az a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!