Találatok a következő kifejezésre: Be lehet a (7346 db)

Most kéne megjönnie lassan, és nem nedvesedek be, lehet a menstruáció jele?

Legjobb válasz: Lehet,hogy nem egyre gondolunk,de ez nálam úgy szokott lenni,hogy ha tudom,hogy mostanában fog megjönni,mármint pl. aznap is megjöhet,akkor "rágörcsölök", hogy úristen mi van ha szex közben jön meg?! és pszichés okokból nem nedvesedek be. Azért írtam,hogy lehet,hogy nem egyre gondolunk, mert nem írtad, hogy szexre érted-e..

Lehet, hogy nem egyre gondolunk, de ez nálam úgy szokott lenni, hogy ha tudom, hogy mostanában fog megjönni, mármint pl. aznap is megjöhet, akkor "rágörcsölök", hogy úristen mi van ha szex közben jön meg?! és pszichés okokból nem nedvesedek be. Azért írtam, hogy lehet, hogy nem egyre gondolunk, mert nem írtad, hogy szexre érted-e..

8 hetes terhes vagyok. Ma iszonyú fogfájásom volt. Az Anyósom azt ajánlotta, hogy vegyek be egy szem Algopirynt. Csak egy felet vettem be. Lehet a Babócának valami baja tőle?

A fogam körül begyulladt az ínyem is, ezért lázam is van :(

Legjobb válasz: Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz,a lázad többet árt a babának,mint a gyógyszer.

Annyitól nem lehet.De mindenképp menj orvoshoz, a lázad többet árt a babának, mint a gyógyszer.
Algopirynt nyugodtan szedhetsz, de a láz nem játék!Azonnal menj dokihoz!
jaja nekem is egyszer terhesen rettenetes fogfajasom volt de en nem vettem be ra semmit, mert feltem de azt hiszem a laz tobbet arthat neki, az tenyleg nem jatek! menj a dokihoz el!
Nyugalom! Nem csináltál rosszat, én is fél szemeket vettem be belõle, az orvosom napi max 2 szemet engedett, ebbõl mindig csak fél lett... Meg is mosolygott, hogy az nem sokat érhet:) De azért a fogorvoshoz nem árt elmenni... Boldog Babóvárást!

Stefánia szeleteket (hús) be lehet a mélyhűtőbe tenni?

Legjobb válasz: Persze, csak utána hütöben kell kiengedtetni.

Persze, csak utána hütöben kell kiengedtetni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Farming Simulator 2009 (Landwirtschafts 2009, LS09 ) be lehet a 2008 as ból modokat áttennivagy eleve abba telepíteni?

Legjobb válasz: Van itt kis segítség: http://ls2009portal.weboldala.net/page.php?14 itt vannak jó válaszok és csak ugytudom jármuveket lehet átrakni..

Van itt kis segítség: http://ls2009portal.weboldala.net/page.php?14 itt vannak jó válaszok és csak ugytudom jármuveket lehet átrakni..
A kérdező hozzászólása: ez az olal nem biztonságos :S
de az amúgy nekem igen bejôn..

A közfoglalkoztatásban részt vevők bére lehet a minimálbér alatt?

Legjobb válasz: Hogy te milyen tájékozatlan vagy, Már 2011 óta, havi 47ez.ft, a közfoglalkoztatási m.bér,igaz idén emelték 49ez.ft ra.megélni ennyibõl sem lehet. A min.bér pedig 64ez.ft netto,2013ban.

Hogy te milyen tájékozatlan vagy, Már 2011 óta, havi 47ez.ft, a közfoglalkoztatási m.bér, igaz idén emelték 49ez.ft ra.megélni ennyibõl sem lehet. A min.bér pedig 64ez.ft netto, 2013ban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Valóban tájékozatlan voltam ezen a téren.
De még mennyire hogy alatta van! Látszik mennyire nem becsülik a munkanélküli, ám dolgozni akaró embereket. Ez nem is munkabér, ez alamizsna. Azok érdemelnének havi 49.500 Ft-ot, akik ezt ennyiben maximálták.

Be lehet a számítógépet úgy állítani, hogy egy bizonyos idő után kikapcsoljon magától anélkül, hogy hozzányúlnék?

Legjobb válasz: Nem kell ahhoz külön szoftvert letölteni... http://techline.hu/wiki/2008/11/7/20081106_shutdown

jobb klikk
Fölé mozgatod az egeret. Ennyi.
ha riflevel vagy jobb klikk tehát libertyben m4 AK47 viceben meg a naranysárga fegyók a töbinél meg ott vagy fehéren a célkereszt szóval nem kell

5. sebességbõl menet közbe be lehet a motort rükvercbe tenni menet közbe?

Nem akarom kipróbálni, csak érdekel mert a kocsinkat nagyon könnyû váltani. Ha pl. 3.-ba van és ráütök egy kicsit lefele akkor beugrik 4.-be. És azt szeretném megtudni hogy ha véletlenül valaki 5.-bõl 4.-be akarja visszatenni de nem ért hozzá és berakja rükvercbe(ami az 5. alatt van) akkor menet közben ez lehetséges e vagy a motor visszalöki és nem történik semmi?

Legjobb válasz: Bocsi a kérdést hülyén fogalmaztam meg, így utólag vissza olvasva.

A kérdező hozzászólása: Bocsi a kérdést hülyén fogalmaztam meg, így utólag vissza olvasva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem tudom melyik gyökér pontozott le mindenkit, de szívesen meghallgatnám, hogy miért tette...
[link] rükfár???
Ja hát aki több kocsit is vezet érdemes erre figyelni, mármint, hogy hol van elhelyezve, nehogy reflexbõl berakja véletlen.
#5 vagyok, tapasztalatból írtam. Egyszer véletlenül 5-bõl 4-be húztam volna, és hátramenet lett belõle. Éktelen recsegés, utána megkönnyebbülés, megúsztam... Látszólag mûködött rendben tovább. Párszáz kilométerrel késõbb egy nagyon húzós kanyarban eléggé határon menve nagy csattanás után furcsa daráló hang... a kocsi mögött hosszú olajcsík. A félreváltáskor letört fog-darabka addig helyezkedett, hogy pont egy megfelelõ kanyarban löttyent a legrosszabb helyre, a difi tányérkereke és a váltóház közé. Kitört a váltóház oldala... váltócsere.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megy a zöld kéz. Nekünk nem reteszelt, mert nem az 1-es mellett van hanem az 5-ös alatt. ( a 6. helyén)
Esélytelen, a hátramenet nem szinkronizált fokozat. Ahogy megpróbálnád behúzni R-be éktelen recsegés és fogaskerék-számlálás mellett kilökné. Ha erõlteted akkor annyit érnél el, hogy ledarálnád a váltó fogait.
Általában a hátrameneti fokozat (rück fahr, visszafelé vezetés, de minek németül mondani, ha lehet magyarul is) a váltókarnál reteszelt. Vagy fel kell húzni a láltókaron egy gyûrût, vagy lefelé kell nyomni a váltókart... Vagy ha nincs semmi reteszelés, és a hátramenet is szinkronizálatlan (nincs szinkrongyûrû, ami amúgy nem engendé betolni a fokozatot, ameddig a két fogaskerék fordulatszáma nem egyenlõ), akkor jó eséllyel ledarálná a hátrtameneti fokozat kapcsolókörmeit. A keletkezõ apró, ám roppant kemény fémtörmelékek elvégeznék a többi munkát. A kavargó olajban beékelõdnének olyan helyekre, hogy törne, szakadna minden (kiütné a váltóház oldalát a beszoruló tányérkerék, a megakadó féltengelykihajtás törné a féltengelycsuklót jobb esetben, rosszabb esetben blokkolná a kereket... aztán egy kicsit összekarcolódna az autót teteje és oldala...
A kérdező hozzászólása: 2005-ös Passat, szóval akkor akarattal se tudnám betenni igaz?
10 évesnél öregebb járgányoknál elvileg be lehetne, de olyan éktelen recsegéssel járna, hogy az csírájában fojtaná el a próbálkozást.
Hát szerintem inkább az lenne az eredménye, hogy a váltó-kuplung-motor trioból valamelyik igencsak rosszul járna, amelyik épp a leggyengébb.
Emiatt ne fájjon a fejed, megszokott dolog ez itt az oldalon, hogy valakinek ez a legnagyobb öröme..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!