Találatok a következő kifejezésre: Beállt a vagy kevés (3 db)

Beállt a kereslet-kínálat vagy kevés a tejem?

3 hónapos a babám. Nem tudom, hogy kevés-e a tejem vagy már beállt a kereslet-kínálat. El?z? hónapban 40 dkg-ot hízott csak, viszont hasmenése volt. Lehet, hogy ez befolyásolta? Azt mondták, hogy egészítsem ki tápszerrel. Többször próbáltam, de egyszer sem kellett neki. Az egyik szopit viszont kiváltottam tápszerrel. Akkor megitta. Szóval nem azzal vagy a cumival van baja. Egyébként 6,6 kg.

Legjobb válasz: Általában már 2 hónapos korra be szokott állni a kereslet-kínálat. Szerintem csak akkor adj tápszert,hogyha szopi után úgy látod,hogy éhes maradt. Vagy hogyha tényleg nem gyarapszik a súlya akkor estére kaphat tápszert. A babák már a 4.5. hónapban kevesebbet híznak. Szerintem a 40 dkg még belefér annyira nem vészes.

Általában már 2 hónapos korra be szokott állni a kereslet-kínálat. Szerintem csak akkor adj tápszert, hogyha szopi után úgy látod, hogy éhes maradt. Vagy hogyha tényleg nem gyarapszik a súlya akkor estére kaphat tápszert. A babák már a 4.5. hónapban kevesebbet híznak. Szerintem a 40 dkg még belefér annyira nem vészes.
A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem írtam, hogy 4 óránként eszik. Gondolom, ha éhen maradna, elõbb sírna, hogy éhes. Vagy nem? Köszi!
Szia! Ha szépen gyarapszik akkor ne aggódj mert elég a tejed, de ha nyúgtalan vagy vannak mélegek(lehet kölcsönözni nem drága)és lemérheted, hogy mennyit szopizik a babád.

Nyugat-Európai kikötőben (pl. Hamburg, Rotterdam stb. ) könnyű találni olyan teherhajót, ami kevés pénzért vagy cserébe azért, hogy beállok ideiglenesen a legénységbe kivisz magával Amerikába?

Félreértés ne essék, nem illegális amerikai akarok lenni, hanem ESTA-val kimenni 1-2 hónapra turistának, csak nagyon drága a repülőjegy, Amerika meg ahogy látom elég olcsó ország, szóval ezzel a módszerrel több pénzem lenne a kinti élethez.

Legjobb válasz: Lehetseges a terhehajos utazas, bar kevesen valasztjak. Olcsonak nem mondanam, kb. 80-140 dollar per nap is lehet a dij amit felszamolnak es elofordul hogy egy hetig, vagy akar 9 napig is uton vannak (attol fugg milyen utvonalon/melyik tarsasaggal mesz). Guglizd "cargo ship travel" es talalsz tobb infot!

Lehetseges a terhehajos utazas, bar kevesen valasztjak. Olcsonak nem mondanam, kb. 80-140 dollar per nap is lehet a dij amit felszamolnak es elofordul hogy egy hetig, vagy akar 9 napig is uton vannak (attol fugg milyen utvonalon/melyik tarsasaggal mesz). Guglizd "cargo ship travel" es talalsz tobb infot!
Magyarul mégiscsak olcsóbb lesz az repülõvel... :)
nemcsak olcsobb de gyorsabb! es talan biztonsagosabb is! de kevesbe kalandos :)
Beállni a legénységbe? Nem a 19. században vagyunk... Ha drága a repülõjegy, keress olcsóbbat. Van. corsair, air transat, condor.
Így van, plusz Hamburgig/Rotterdamig is ki kell jutnod valahogy, ami szintén plusz költség.
Elsõ szexnél megbolondul a mensi, aztán rendbejön.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:D:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!