Találatok a következő kifejezésre: Beágyazodáskor piros vér (3 db)

Mens. Után 16. napon egy csepp piros vér.32 napos ciklusnál lehet beágyazódás jele, ha a peteérés a ciklus elején van?

Dec. 26-án kellene megjönnie, de már most egy héttel hamarabb fájnak a melleim. Együtt voltunk a ciklus elején elég s?r?n. A vérzés után egy héttel próbálkoztam a teszteléssel (gondoltam beágy. volt és eltelt egy hét mért ne), de negatív lett. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.

Nem teljesen világos: menzi elsõ napja utáni 16. nap? Mert akkor inkább ovuláció. De ha 26. körül jönne meg, akkor késõbb vagy 32 napos ciklussal, akkor meg lehet beágyazódás. Teszt szemponjából mindkét esetben nagyon korai volt.
A kérdező hozzászólása: Igen mens. elsõ napjától számolva a 16.napon volt egy pici vér együttlét után. Dec 26-án kellene megjönnie. Olvastam, h. ha ciklus elején van pé akkor lehetett beágyazódás. Ilyen még soha nem fordult elõ ovu-kor, ezért gondoltam, h. talán inkább beágyazódás, mert nem igazán figyeltem még mikor van pé-m. Legalábbis nagyon szeretném ha babóca lenne.
A 32 napos ciklussal így méginkább ovunak tûnik. De így sincs veszve semmi, sõt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Esetleg ha van valaki akinek hasonló tapasztalata volt szívesen fogadnám az üzijét.

Beágyazodáskor piros a vér vagy barnás?

Legjobb válasz: kinek milyen!!Van akinek nincs. A lényeg hogy ne legyen sok vér, és erõs görcs se jelentkezzen.Sok sikert!!!

kinek milyen!!Van akinek nincs. A lényeg hogy ne legyen sok vér, és erõs görcs se jelentkezzen.Sok sikert!!!
Nekem semmilyen nem volt. De barnásról hallottam.
én nem tudom hogy most nekem az volt e , de nekem rózsaszínes barnás volt. ( vegyigyümi :) )))) )
NEkem piros volt, elõször azt hittem, hogy erõsen szexeltünk, mert pont szex után jelentkezett.. :)

SOS! Piros nyálkás kis mennyiségű vér is lehet beágyazódás jele?

Reménykedem nagyon! Olyan nehéz a várakozás..

Legjobb válasz: Ha az együttlét után van kb 6-7nappal (persze ovulációs együttlétre gondolok), és nem tart sokáig a vérzés, akkor lehet.

Ha az együttlét után van kb 6-7nappal (persze ovulációs együttlétre gondolok), és nem tart sokáig a vérzés, akkor lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!