Találatok a következő kifejezésre: Beágyazódást követően idővel (3 db)

Beágyazódást követően menyi idő múlva tesztelhetek?

Együttlét után 13 nappal teszteltem de negatív lett.Beágyazódás tüneteit észleltem 6 nap után együttlétet követ?en.Van még esély a babára?Teszteljek újra,és ha igen mikor?

Legjobb válasz: Ugyan a negyedik gyermekem várom, de fogalmam sincs, hogy mik a beágyazódás tünetei, mert nekem sosem volt semmi különös. Szerintem ha a menzeszed elmaradása után egy héttel tesztelj, akkor már pozitív, ha várandós vagy.

Ugyan a negyedik gyermekem várom, de fogalmam sincs, hogy mik a beágyazódás tünetei, mert nekem sosem volt semmi különös. Szerintem ha a menzeszed elmaradása után egy héttel tesztelj, akkor már pozitív, ha várandós vagy.
Ha nélkül. Bocs, fáradt vagyok, és elbambultam. :)
A menzeszed kezdõ napján már ki kell mutatni a tesztnek. A beágyazódásnak ritkán vannak tünetei, de ha valóban akkor történt, már javában termelné a hcg-t. Ezek a modern tesztek akár már az 50-es értéket is kimutatják (dokim mondta). Várj még pár napot, reggeli pisibõl csináld. Sok szerencsét! :)
Mivel nem lehet tudni pontosan, hogy mikor fejezõdik be a beágyazódás, én a fogantatásból indulnék ki. Ahhoz képest leghamarabb 10-14 nap múlva mutathat pozitívat egy érzékeny (10-es) teszt. Az együttlét napja azonban nem feltétlenül azonos a fogantatással. Ha az együttlétkor még nincs érett petesejted, akkor a híivarsejteknek várniuk kell - és akár egy hétig is életképesek maradhatnak, tehát akár ennyivel is késõbb lehet a fogantatás! tesztelj újra pár nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Megjött :(

Beágyazódást követően mennyi idővel jelentkezik a mellfájdalom, mellbimbó érzékenysége?

Mert nekem kb. 5 nap múlva nem kellene megjönnie,de nagyon érzékeny a mellem és a mellbimbóm(fáj).Ez nem olyan érzés mint menzi elött.

Legjobb válasz: Van, akinek egyáltalán nem jelentkezik ilyen, szóval egyéne válogatja.

Van, akinek egyáltalán nem jelentkezik ilyen, szóval egyéne válogatja.
sajna nekem is volt ilyen és mégis megjött. de lehet baba neked.van még más érzésed is?

Az egyuttletet koveto hanyadik napon tortenik meg a beagyazodas? Hany napot vesz igenybe? Mensi elott 8-9 nappal meg bagyazodhat? Elegendo annyi ido ahhoz hogy ne jojjon meg?

Legjobb válasz: baratnom nagyon aggodik hogy mi lesz. elmondasa szerint mensi elott 8-9 nappal volt egyutt a baratjaval.en nem tudok neki tanacsot adni, mivel nekem nem jott meg mikor teherbe estem.O még csak varja hogy megjojjon

A kérdező hozzászólása: baratnom nagyon aggodik hogy mi lesz. elmondasa szerint mensi elott 8-9 nappal volt egyutt a baratjaval.en nem tudok neki tanacsot adni, mivel nekem nem jott meg mikor teherbe estem.O még csak varja hogy megjojjon
Általában egy hét kell a beágyazódáshoz!Még megtörténhet !
Az együttlétet követõ 7-12 nap folyamán történik meg a beágyazódás, ez egy hosszabb folyamat, nem egy másodperc. Ha volt tüszõrepedése, akkor a visszamaradt tüszõ még 10-16 napig progeszteront termel, ami nem hagyja leválni a méhnyálkahártyát, azaz nem hagyja, hogy megjöjjön a menstruáció. Bármikor is volt tüszõrepedése a saját átlagához képest, akár menszesz elõtt pár nappal is, ennek köszönhetõen a baba beágyazódhat, ha megfogant. És ha megfogant, akkor õ maga kezd el progeszteront termelni, a lassan elhaló visszamaradt tüszõ helyett, hogy fenntartsa továbbra is a méhnyálkahártyát, és kialakuljon a méhlepény. Ha nem fogant meg és nem ágyazódott be, akkor 10-16 nap alatt a visszamaradt tüszõ elhal, visszafeljõdik, a progeszteronszint leesik, emiatt leválik a méhnyálkahártya, és elkezdõdik a havi vérzés.
szia!a beágyazódás 7-12 nap.hivatalosan.én a mensi elõtt 1 héttel lettem terhes ez meg tény!minden lehetséges!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!