Találatok a következő kifejezésre: Beágyazódáskor lehetséges folyást (10 db)

Beágyazódáskor lehetséges barna folyást észlelni?

Sziasztok! Holnap kell megjönnie. Múlt héten pénteken és szombaton barnás folyásom volt. Lehetséges, hogy a beágyazódás miatt volt? Ha esetleg terhes vagyok kimutatja már a teszt, ha nem a reggeli els? vizseletb?l csinálom?

Legjobb válasz: Szia! Én azt javaslom, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg, akkor a legmagasabb a HCG (terhességi hormon) szint. Amúgy elõfordul barnázás a beágyazódáskor, de várj még pár napot.

Szia! Én azt javaslom, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg, akkor a legmagasabb a HCG (terhességi hormon) szint. Amúgy elõfordul barnázás a beágyazódáskor, de várj még pár napot.
normális, még egy pici vérzés is beágyazódáskor de nem törvényszerû

Lehetséges, hogy beágyazódáskor fehér folyás is van? (bővebben lent)

Ciklus.hu szerint 18-án volt ovulációm, azon a héten minden nap együtt voltunk a párommal! Második babára gyurunk! A fehér folyás mellett, alhasi és derék fájdalmaim vannak, mintha meg akarna jönni, de a nem várt okt. 2-án jönne csak!

Legjobb válasz: Minden terhesség más, szóval lehet, hogy baba van... :o)

Minden terhesség más, szóval lehet, hogy baba van... :o)
3.válaszoló vagyok: nekem ma megjött.... Nektek szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Én ma reggel pozitívat teszteltem!! Nagyon jó érzés! Sikerült! Veletek mi a helyzet? Nagyon csendbe vagytok?!
Igen, én is pont ezt akartam írni, hogy Kedves Kérdezõ, írd majd meg, hogy mi lett az eredmény! Majd én is megírom. Én az egyik sorstársad vagyok!
en is pont ebbe a cipobe jarok nekem 17-en volt ovum es oktober elsejen kene legyen a nemvart.... nekem is alhasi fajdalmaim vannak es feherfolyas.... nagyon remelem h baba lesz ebbol:D nagyon drukkolok neked:D
A kérdező hozzászólása: Látom csajok nem vagyok egyedül! :) ) Akkor reménykedjünk! :) Aztán írjatok ám, hogy mi van veletek?!! A további válaszokat is várom! :)
Nekem is görcsölget a hasan, meg ez a furcsa fehér híg folyás van, tegnap kellett volna megjönni. Lehet hogy babásak vagyunk?
Én meg csak úgy veletek együtt izgulok:-D Az én babám már 18 hónapos és mindnyájatoknak egy ilyen kis tündért kívánok, együtt szurkolunk Nektek!:o)
Nálam is u. ezek a tünetek vannak, és helyettem tetted fel a kérdést!!!:-))))))
Ugyanígy vagyok én is Nekem is 2.án nem kellene megjönnie :) És szinte a tünetek is hasonlóak Szorítok mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. válaszoló! Sajnálom, hogy így alakult, de hajrá továbbra is! Szorítok! Nekem még 2. napom van, de nagyon izgulok! Mivel elõfordul 2-3 nap csúszás nálam, így csak szerdán tesztelek! Remélem!! Egyébként most a héten nem sok tünetem van, csak annyi a mellfeszülés elég erõs, ami ilyenkor már nem szokott lenni! :) Remélem jó jel...! Többiek! Irjatok ám, hogy mi van veletek!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben jelentkezni fogok! Remélem jó hírekkel!:)

Esetleges beágyazodáskor milyen folyás tapasztalhato? Mensi elött lehetséges hűvelyi szurkálodás?

A peteérésem hol igy hol ugy van.Mensi elött a folyás milyenre változik?

Legjobb válasz: Közvetlen a menstruáció elõtti napon áttetszõ lesz, vagy esetleg eltûnik és szárazság érzés jelentkezik.

Közvetlen a menstruáció elõtti napon áttetszõ lesz, vagy esetleg eltûnik és szárazság érzés jelentkezik.

Szerdán kellene megjönnie a ciklus.hu szerint, de ma barnás folyásom volt, beágyazódás lehetséges?

A melleim hatalmasak lettek sokat járok pisilni és szurkáló érzés van a petefészkem körül, tegnap este a h?m 37 volt, de soha nem mértem még, ha valaki tud tanácsot adni, megköszönném.

Legjobb válasz: 1. Lehet a kozelgo mensi elojele is nekem akkor szokott a petefeszkem szurni. 2. beagyazodasos verzes , az esti honek nincs jelentosege a REGGELI a mervado!!! ha az folyamatosan 37 korul van akkor van eselye a babunak. 10es erzekenysegu tesztel(a legtobb az 25os) -clearblue pl. 3 nappal a menzeszed elott tesztelhetsz ha nem tudsz varni :)- vasarnap... aztan ha negativ akkor vard meg h kesik -e? Sok sikert!!!!!:)

1. Lehet a kozelgo mensi elojele is nekem akkor szokott a petefeszkem szurni. 2. beagyazodasos verzes , az esti honek nincs jelentosege a REGGELI a mervado!!! ha az folyamatosan 37 korul van akkor van eselye a babunak. 10es erzekenysegu tesztel(a legtobb az 25os) -clearblue pl. 3 nappal a menzeszed elott tesztelhetsz ha nem tudsz varni :) - vasarnap... aztan ha negativ akkor vard meg h kesik -e? Sok sikert!!!!!:)

Lehetséges olyan, hogy ha valaki a beágyazódás környékén jár (nekem 7-8 nap van a nem vártig) nincs fehér folyása?

Kevés barnázás van jó pár napja. És fáj a bal oldali petefészkem, amikor leülök akkor még jobban nyomódik. De csak abban a pillanatban. Ez mit?l lehetséges? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Elvileg Nekem is most lehetett vagy lehet a beágyazódás, ha egyáltalán van minek. Én 31-re nem várom. Nekem néha szurkál a petefészkem, és görcsöl a méhem. Néha érzem a cicieimet, tegnap este meg hánytam. Tudom, biztos nagyon izgulsz, de hidd el Én is. Görbéd nincs esetleg? Az Enyém itt van, ha érdekel: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da..

Elvileg Nekem is most lehetett vagy lehet a beágyazódás, ha egyáltalán van minek. Én 31-re nem várom. Nekem néha szurkál a petefészkem, és görcsöl a méhem. Néha érzem a cicieimet, tegnap este meg hánytam. Tudom, biztos nagyon izgulsz, de hidd el Én is. Görbéd nincs esetleg? Az Enyém itt van, ha érdekel: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da..
Szia! A beágyazódást sokszor kiséri pecsételõ vérzés vagy "barnázás"! Sztem ez annak a jele lehet, hogy megtörtént a beágyazódás nálad! :)
Szia!nekem is most van elvileg beágyazodás, szurkál a hasam, viszont nekem meg fehér folyásom is van.Ezek szerint ez jo?mert én meg azért aggódom, hogy ez biztos nem lehet ilyenkor.
nekem is ilyen volt mindkétszer baba lett a vége, gyakorlatilag száraz voltam, csak egy kis rózseszín pecsét volt, aztán a ciklus végére erõsödött a mindjárt megjön érzés, és sok krémes fehér folyásom lett (ragacsos), ez maradt is :-),

A ciklusom 13. napjától van fehér folyásom és 5 napon át tartott.28-30 naposak a ciklusaim. Ez idő alatt lehetett peteérésem? És mikor van tüszőrepedésem és beágyazódásom? Az 5 nap alatt 4-szer szexeltünk! Lehetséges, hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: szia nagyon valószinû, hogy terhes lehetsz:) gartula.. a fehér folyás pár napig tart, és mikor annak utolso napja van akkor bujik ki a tüszöböl a pete, jokor voltatok együtt.. mostantol mérd a hödet minden reggel és ha nem esik le, hanem 37 körül marad és nem jön meg akkor valszeg terhes lettél:)

szia nagyon valószinû, hogy terhes lehetsz:) gartula.. a fehér folyás pár napig tart, és mikor annak utolso napja van akkor bujik ki a tüszöböl a pete, jokor voltatok együtt.. mostantol mérd a hödet minden reggel és ha nem esik le, hanem 37 körül marad és nem jön meg akkor valszeg terhes lettél:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztató választ!

Testápolószerű fehér folyás jelenthet terhességet? És lehetséges, hogy a hivatalos beágyazódás elött jelentkezik?

10.-én vagy 11.-én volt peteérésem(ha hihetek a számításoknak),akkor volt egy kis fehéres száraz(bocsánat) folyásom,aztán ma 14.-én testápoló szer? folyás.Eddig még nem volt ilyen. Jelentheti azt,hogy összejött a bab?

Legjobb válasz: Szia! Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni: nekem a peteéréskor vízszerû volt, majd utána krémszerû, és emiatt azt gondoltam, biztos nem sikerült összehoznunk a babát -hiszen sokan írták, hogy az a jó, ha nincs semmi, teljesen szárazak vagyunk. Szóval én azt hittem, hogy a folyás rossz elõjel, de hétfõn 2 pozitív tesztem is lett! Úgyhogy akár jelenthet babát is, nyugi, ne aggódj! A fontos, hogy légy türelmes, és ne görcsölj! Remélem hamarosan te is pozitívat tesztelsz! :) Szorítok!

Szia! Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni: nekem a peteéréskor vízszerû volt, majd utána krémszerû, és emiatt azt gondoltam, biztos nem sikerült összehoznunk a babát -hiszen sokan írták, hogy az a jó, ha nincs semmi, teljesen szárazak vagyunk. Szóval én azt hittem, hogy a folyás rossz elõjel, de hétfõn 2 pozitív tesztem is lett! Úgyhogy akár jelenthet babát is, nyugi, ne aggódj! A fontos, hogy légy türelmes, és ne görcsölj! Remélem hamarosan te is pozitívat tesztelsz! :) Szorítok!
Szia! Mióta nem szedek fogamzásgátlót azóta pontosan megérzem, hogy mikor van peteérésem, ugyanis olyankor szokott mondjuk úgy, hogy testápoló szerû folyásom lenni kb 1 napig. Ha sikeres a babaproject, akkor utána már nem is igen szokott folyásom lenni, illetve ami van az sokkal elenyészõbb, mint normál esetben. Én saját tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy akkor volt peteérésed.
Ó bocsánat! Látom megelõztek a válasszal, az elsõ válaszolónak más a tapasztalata, mint nekem. Reméljük neki lesz igaza! :-D 2. válaszoló voltam.
Szia, Arra nem emlékszem, hogy mikor volt PÉm, és akkor milyen volt, azt viszont tudom, hogy az utolsó héten nagyon sûrû fehér krém jött belõlem, és már úgy voltam vele, megyek dokihoz, mert vmi gombát benyeltem... pedig nem fáj, csípet stb... csak kezdett kényelmetlen lenni. A nemvárt napján azt hittem nap közben, hogy na most jött meg, holott csak az a fránya folyás "ömlött"... Pedig akkora a Szahara szárazságát utánoztam... Jah 16hetes pocakos vagyok:) (a bab nehezen jön össze:) ))) Majd írd meg mi is lett veled, sikerült e. Amúgy eddig jó jel. Szorítók:)
A kérdező hozzászólása: Nagoyn köszönöm a válaszokat mindkettõtöknek, de remélem, hogy az elsõ válaszolónak lesz igaza:-) És gratula a babához:-)!
A kérdező hozzászólása: Kedves 16 hetes pocakos kismama köszi a választ, remélem nálunk is hasonló lesz az eredmény:) eddig én is azt hittem, hogy amint abbahagyom a gyógyszert abban a pillanatban terhes leszek, igaz, hogy még csak 2 hónapja nem szedem, de remélem, hogy összejön ilyen hamar. Mindenképp beszámolok majd:) Elvileg 24.-én van a nemvártam. Neked meg gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: és még azt kihagytam, hogy tegnap elõtt erõs szurkálást éreztem!
Kedves kérdezõ! Mi lett a végén megjött a havid?
Szerintem még húzzatok bele, így nem lesz guriga sajt a hasadba, max a túró fog kicsöpögni.
Ez az egyetlen emberi testrés ahonnan mindenféle színû dolgot hallottam már kijönni.. barnás, sárgás, fehéres, zöldes, rózsaszínes, pirosas. festékboltot nyithatnátok!
A kérdező hozzászólása: pont peteéréskor voltunk együtt szóval nagyon remélem :) rendben nem figyelem magam próbálom elterelni a gondolataim, nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Kb. 2-3 nap múlva. De ne figyeld magad, és a tüneteket, felesleges, mert mindig lesz valami "fura", amit majd a terhesség reményét élteti, aztán ha mégsem, akkor meg nagyobb a csalódás.
Nekem mind a két babánál az együttlét utáni 9-10.napon volt szúrkálós érzésem, akkor ágyazódhatott be. Szerintem még kb. 2 nap és ágyazódni kezd, ha ügyesek voltatok :)
A kérdező hozzászólása: és mit gondoltok kb hány nap múlva lehetne arról szó még 4-5 nap?
Szerintem sem lehet még az. Még csak az 5. dpo-n tartasz. A tegnap elõtti erõs hasszurka meg pláne korai. A sárgás folyás inkább valami fertõzés jele lehet, de ilyen korán még amúgy sem mérvadó a folyás.
A kérdező hozzászólása: vagy miért gondolod, hogy még nem lehet az?
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy akkor volt...rózsaszínes folyás kísérte, de sok helyen olvastam hogy 6-7 nap után megkezdõdhet a beágyazódás :)
Én pont ezt érzem (hasszúrka és puffadás) amikor tüszõrepedésem van. Nem lehet, hogy nem 19-én volt az ovulációd????
Sajnos még nem lehet ez a beágyazódás jele :(
A kérdező hozzászólása: igen, de azóta sikerült 6 hetes vagyok :)
görbéd van???Korán volt pé ed???
Szia! Én ugyanebben a cipõben járok, 29.-ére nem várom, kb. hónap közepén volt pé-m. Hasonlókat érzek én is, de én már annyiszor pofára estem, hogy lehet, hogy csak beképzelem magamnak a tüneteket (mindjárt megjön érzésem van, hasszurka, tojásfehérjeszerû folyás, derékfájás, valamint émelygés). Remélem, most sikeresek leszünk! Drukkolok neked!
mind én voltam, megy a drukk:-)))))
4 nap mulva szerintem tesztelhetsz reggeli pisibõl, mert akkor 14 naos leszel pé tõl számitva
ha fentmarad a hõd akkor reménykedhetsz.szurkolok neked
A kérdező hozzászólása: 13-14. napon volt.
tesztel még várj, mert lehet csalódást okoz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a teszttel megvárom a 30-át nehogy csalódjak.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..
A kérdező hozzászólása: Reméljük most mindannyiunknak sikerülni fog!!! :) )))

Lehetséges, hogy ilyen hővel baba lesz a dologba? 27-28 napos szokott lenni a ciklusom, szerdán és csüt-ön éreztem az alhasamban szúrkáló érzést, folyásom nem nagyon van, de lehetett ez a beágyazódás jele?

A 12.napon(36,2)13-14.napon(36,4)15.napon(36)16.napon(36,3)17-

Legjobb válasz: Szia! Igen a hónom alatt szoktam mérni, de ez az elsõ hónap még csak amikor mérem. És neked lett baba, vagy próbálkoztok?

A kérdező hozzászólása: Szia! Igen a hónom alatt szoktam mérni, de ez az elsõ hónap még csak amikor mérem. És neked lett baba, vagy próbálkoztok?
Az "okosok" szerint nem! Ez ne keserítsen el!!! Nekem sem volt sokkal magasabb, max. 36, 8 ig ment fel. A pé utáni 9-10. napon meg kb fél tizedet meg lement. Azt mondta nekem a doki, hogy azt kell figyelni, hogy az elõzõ hónapokhoz kell viszonyítani a hõdet, amikor megjött a mensi. Amúgy hol méred a hõdet? Mert ha a hónod alatt, akkor nem is olyan naygon alacsony. Az alacsony hõt állítólag okozhatja a pajzsmirigy elégtelenség. Kívánom, hogy nálad is baba legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Ja bocsi, látom nálatok már sikerült. Gratulálok! És remélem nekünk is hamarosan összejön.
Sokkal megbízhatóbb az eredmény, ha a szádban vagy a hüvelyben méred. Én a számban mértem, mivel csak egy lázmérõ van itthon, és csak erre a célra nem akartam venni egyet. Megpróbálom elküldeni neked az én hõgörbéme. Ha nem sikerül, akkor írjál privátban és elküldöm oda az exel-es változatát, ha érdekel.
Bocsi lemaradt a lényeg: http://www.ciklus.hu/index.php?p=6
HEURÉKA Bocsi hogy ennyit bénáztam, de még senkinek nem küldtem így el!!
A kérdező hozzászólása: Meg tudtam nézni, köszi! Tényleg neked is elég alacsonyan kezdõdött. Hát remélem akkor nekem is összejöhet. Ma reggel is 36, 6 volt. Majd megírom, hogy mi lett az eredmény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!