Találatok a következő kifejezésre: Beágyazódáskor lehet valamit (36 db)

Lehet valamivel "segiteni" a beágyazódást?

Szerintem most történik... Tudom hogy türelmetlenség, és nem is biztos hogy terhes vagyok, de ilyen tüneteim még nem igazán voltak. Szóval 2 hete hogy elmúlt a menzeszem, azóta minden nap együtt voltunk a férjemmel, és most volt egy kis barnás folt a bugyimon. Szurkál a hasam alja, fáj a derekam, és tegnap is mintha bekeményedett volna a hasam. 3 hónapja volt egy missed abom, 8 hetes terhesség volt, és ha terhes vagyok, nem szeretnék még egy vetélést. Szóval lehet már most valamivel segiteni, hogy megmaradjon? Menjek el orvoshoz? Az még ugysem lát semmit... Főleg hogy kövér is vagyok. Szóval tudnátok valami tanácsot adni? Esélyes hogy ez beágyazódás?

Legjobb válasz: Ha 2 hete volt menzeszed,akkor még csak most van ovulációd,utána még 10-14 nap a beágyazódás,szóval szerintem még csak most fognak odabent történni a dolgok,az orvos is csak 3 hét múlva fog látni valamit,persze ha sikeres ez a hónap.

Ha 2 hete volt menzeszed, akkor még csak most van ovulációd, utána még 10-14 nap a beágyazódás, szóval szerintem még csak most fognak odabent történni a dolgok, az orvos is csak 3 hét múlva fog látni valamit, persze ha sikeres ez a hónap.
Én már a terhesség elõtt szedtem E vitamint és folsavat. Az E vitamin elvileg segíti a méhnyálkahártya vastagodását és a beágyazódást. Az elsõ várandósságom sajnos nekem is missed ab-bal végzõdött, így mikor másodszorra is sikerült teherbe esnem az orvos rögtön írt fel Utrogestan kúpot.
A kérdező hozzászólása: Igen, persze én ezt tudom, csak az a baj hogy hormonbajos vagyok, és a menzeszem össze vissza van. Olvastam itt olyanokat hogy a menzesz 9. napjára rakták az ovut, igy hó közepén beágyazódás, és a kövi menzeszre már megvolt a pozitiv teszt. Nah mindegy...Akkor majd lesz valami. Szoktam érezni az ovumat, mert enyhe görcseim vannak. De ez nem görcs... Nyomást érzek, és enyhébb szukrálást. Ha nem lett volna a barnázás ami azóta nincs akkor nem turázna rajta az agyam:S
A menzesz 9. napja? :O Hajaj, akkor súlyos gondok vannak. Én tudom, hogy baromi szar dolog egy vetélés után várakozni (én is elvetéltem az elõzõ babámmal a 8. hétben), de ennyire, ilyen szinten rágörcsölni, figyelni most már a beágyazódás tüneteit is... szerintem nem szabad. Semmit nem tudsz tenni a várakozáson kívül. Ha a nõn múlna, hogy pontosan mikor, mit, akkor mindenki gyönyörûen teherbeesen úgy, ahogy õ akar. Sajnos tehetetlenek vagyunk, maximum segíteni tudjuk a dolgokat pl. sok vitaminbevitellel, mozgással és ellazult gondolatokkal. Másképp ezerszer nehezebb.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom! Köszönöm a válaszokat! Próbálok lazulni:)

Hány nap a beágyazódás? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.

A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.
Én azt éreztem a beágyazódás ideje alatt, hogy meg fog jönni, el is voltam keseredve, aztán mégse jött. 10 hetes kismama
én 10-12 napot tudok, de a tesztekre az van írva, hogy két hét. Én nem éreztem, de a mindjárt megjön érzés szerintem mindenkinél megvan hetekig. most 22 hetesek vagyunk
Az normális, ha a beágyazodás-tól kezdve fájnak a melleim, émelygek, és mindjárt megjön érzésem van?
Beágyazódásnál a 7-12 nap körül pecsétlõ vérzés jelentkezhet, de ez nem mindenkiél van, nálam pl. nem volt!Viszont volt egy tünetem, mégpedig az, hogy beágyazódás környékén krémszerû lett a folyásom, ez is lehet egy beágyazódási jel, de nyiláván ez sem mindenkinél! Aztán mensi elõtt pár nappal "száraz" lettem. Végül nem is jött meg :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a krémszerû folyást én is észrevettem magamnál miközben méhszáj vizsgálatot csináltam.De a bugyimra minimális került.Neked?

Szerintetek a beágyazódáskor van valami tünet, vagy azt észre sem lehet venni?

Ez azért érdekelne mert ovu.után 3 nappal rettent? migrénem volt ami eddig még soha.Lehet ez egy tünet?

Legjobb válasz: Az ovu utáni 3. nap még nem teörténik meg a beágyazódás, az a7.-10. nap körül lesz majd.

Az ovu utáni 3. nap még nem teörténik meg a beágyazódás, az a7.-10. nap körül lesz majd.
Nekem most a 7. napon volt rettenetes migrénem, szinte minden szagtól hányingerem volt. Volt egy kis véres folyásom is. Nagyon remélem, hogy beágyazódás volt! Szóval szerintem a mingrén lehet egy tünet, de ahogy az elõttem lévõ is írta, a 3. napon még nem valószínû.

Lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szep.12-15-ig volt meg (de nem sokáig tartott csak 3 napig utána csak barna folyás) de 16-án voltam a párommal és olyan alhasi szurkálodás van. Lehet ilyen formába beágyazodás vagy valami más?

fél óránként pisilni járok!!felfázva biztos nem vagyok mert nem ültem olyan helyen

Legjobb válasz: Felfázni nem csak attól lehet, hogy olyan helyre ülsz. Ha 16-án voltatok együtt, akkor még elég korai lenne bármit is érezni, ha terhes lennél. Bár a peteérés is ritkán van mensi után ilyen hamar (tudom nem lehetetlen). Ha nem jönne meg majd októberben, akkor tesztelj, most még korán van, hogy bármit is megtudjunk.

Felfázni nem csak attól lehet, hogy olyan helyre ülsz. Ha 16-án voltatok együtt, akkor még elég korai lenne bármit is érezni, ha terhes lennél. Bár a peteérés is ritkán van mensi után ilyen hamar (tudom nem lehetetlen). Ha nem jönne meg majd októberben, akkor tesztelj, most még korán van, hogy bármit is megtudjunk.
A kérdező hozzászólása: a párom kérdezte, hogy nem -e vagyok terhes mert olyan szépen kerekedik a hasam.jelzem amikor meg akar jönni akkor is fel vagyok puffadva de most volt meg így az nem lehet.anyu azt mondta, hogy nem vagyok az mert õ a hasára hízik és én tõle örököltem de egy kilót ha híztam kb. 1 hónapja.hányingerem is van reggel is meg napközbe is rendesen eszek.
Nekem is 31-32 napra jött meg mindig, és ez nem volt baj, ettõl még teljesen normálisan teherbe eshetsz. Viszont , ha most így szenved a mensid, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy nõgyógyásszal beszélned. Én nem hõmérõztem, így errõl nem tudok mit mondani.
A kérdező hozzászólása: meg az is a baj, hogy nem 28 napos a ciklusom hanem átlagosan 32 napos.így érdemes mérni a reggeli hõmet vagy felesleges?az alap hõm 36, 2 3 szokott lenni de tudom, hogy napközbe felmegy egy pár tízeddel de most mértem 36, 7-t
A kérdező hozzászólása: elég húzos volt ez a 4 hónap.lehet akkor attól késet meg azért volt csak 3 napos.de érdekes mert az össze terhességi tünet jelenkezet aug.vége fele (aug.28-án kellett volna megjönnie)addig tartott így amíg meg nem jött szep.12-én.na ezek után mire gondolja délutáni vizeletbõl negativot teszteltem.
Stresszes vagy? Az is kihathat a mensire. Vagy csak egy "egyszerû" hormonzavar áll a háttérben. Érdemes lenne elmenni nõdokihoz, ha most októberben is még ilyen szenvedõs lesz a mensesed.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!elég hülyén alakult a júniusi a júliusi az augusztusról ne is beszéljünk menszeszre értem.jún.3 napos volt júli úgy szintén augusztusba meg sem jött csak szep.-be de akkor is csak 3 napra utána meg csak barna folyásom volt.ez mitõl lehet??végül is csak májusba volt meg rendesen.lehet, hogy azért mert elkezdtem dolgozni júniusba??vagy nem tudom már
Általában 10-12 nap míg lejátszódik a beágyazódás. Persze van akinél hamarabb, de ilyen korán szerintem még nem nagyon lehet érezni semmit. Október elején, vagy majd mensikor, ha még érzed ezeket, akkor az utalhat babára, vagy arra hogy meg fog jönni. Elég hasonló a tünete. De ha babát szeretnétek, akkor kívánom babás legyél!
A kérdező hozzászólása: végül is én a beágyazodásra voltam kíváncsi, hogy az lehet ilyen korán érezni?
A kérdező hozzászólása: tényleg hülye kérdés volt!bocsi!!legkorábban október elején lehetne ilyen érzéseim!!ugye??
A kérdező hozzászólása: még lenne kérdésem!!a stressz okozhat tüneteket pl.szédülés, hányinger gyengeség vagy inkább az alacsony vérnyomás??

A ciklusom 14. napján tartok és 3 napja kis mennyiségű barnás folyásom van. Lehet beágyazódás vagy valami rendellenesség?

Fél éve szeretnénk babót.

Legjobb válasz: Ugyan ez volt velem az elozzo honapban!és nagyon megorultem ,hogy itt baba lesz.De mègsem......mert aztàn megjott.De àllitolag a barnàs folyàs babàra utal.Lehet,hogy csak èn voltam kivètel:(!Ugyhogy azèrt ne add fel

Ugyan ez volt velem az elozzo honapban!és nagyon megorultem , hogy itt baba lesz.De mègsem......mert aztàn megjott.De àllitolag a barnàs folyàs babàra utal.Lehet, hogy csak èn voltam kivètel:(!Ugyhogy azèrt ne add fel
Ujra èn!Mikorra nem vàrod?
Ha "csak" a 14. napon tartasz, akkor véleményem szerint ez a Pé (peteérés) miatt van, ugyhogy hajrá!!ILyen hamar nincsen beágyazódás - tudtommal!!
Szerintem menj dokihoz, mert van valami hormonális gondod. Ha peteérés miatt lenne pecsételés, az nem tart el 3 napig.
Nekem most barna krémes folyásom van, szeretnék babát de szerintem ez csak a mensi. Drukkolok, hogy neked ne ez legyen.
A kérdező hozzászólása: Október 7.-re nem várom a menzim. Köszönöm az eddigi válaszokat!

Beágyazódáskor lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: esetleg apró szurkálódást lehet érezni, meg olyat mint a mensi elõtt.

esetleg apró szurkálódást lehet érezni, meg olyat mint a mensi elõtt.
Én iszonyatosan görcsöltem, szinte olyan mint amikor menstruálok. Nagyon gáz volt, kb egy hétig tartott. Azt hittem meg fog jönni, de nagyon durván, azért fáj ennyire, de babóca lett belõle :) )))
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlót érzek, mint a 2. válaszoló, remélem nekem is baba lesz!!!! Köszi a válaszokat!

Milyen a beágyazódásos vérzés? HA egyáltalán van ilyen? Most kéne megjönnie, de nem akar csak ilyen kevés kis folyásom van 1 hete. Lehet beágyazódás? Vagy valami más?

Legjobb válasz: Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.

Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.
Az elsõ babámnál semmi nem volt. Most a másodiknál napra pontosan tudom, hogy mikor ágyazódott be. Amikor pisilni mentem tényleg csak egy pötty vér volt a wc papíron elõtte se, utána se semmi. És igazam lett. 13 hetes babám itt van a pocimba. És nem törvényszerû, hogy van, de nem folyás vagy ilyesmi, tényleg csak egy pötty. Piros. És ennyi.
Nekem a nemvárt napján törléskor volt pici rózsaszínes a papíron és nem több, másnap már pozit teszteltem.
nekem 4 nap mulva (nem)kellene megjönni és tegnap én is észletem ilyet máskor soha!wc papiron nyálkás barnás pötty, mint mikor megjön csak egészen pici.
Sziasztok! A ciklus 24. napján járok és ma reggel pisiléskor a wc papíron kis rózsaszines maszat volt! Többeknél látom, hogy ez a beágyazódás jele lehet! Szerintetek?

Pé után vagyok a 8-dik napon. Nagyon szur a méhem, Ilyen korán érezhető valamit? Talán beágyazódás lehet? Bővebben lent.

25 naposak a ciklusaim,és ma nagyon szur a méhem,reggel úgy ébredtem.

Legjobb válasz: köszi a válaszodat,és drukkolok:-))))))

A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat, és drukkolok:-))))))
Szia! Nekem pont ugyan ez volt a tünetem tegnap. De mára elmulott. Én is 8ik napon vagyon, épp az elõbb válaszoltam egy hasonló kérdésre. :) Reméljük össze jött mindkettönknek! :) )) Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..
Szerintem 8. napon még ne lehet beágyazódás... De azért nagyon drukkolok!!

A magas prolaktin szint a peteérést gátolja, a beágyazódást, vagy valami mást akadályoz? Miért nem lehet magas prolaktin szint mellett teherbe esni?

Legjobb válasz: nekem nem volt mikor magas volt a prolaktinom már rendben van azóta és van peteérsem is.

nekem nem volt mikor magas volt a prolaktinom már rendben van azóta és van peteérsem is.
A kérdező hozzászólása: nekem peteérésem van (hõmérséklet alapján), bár az elmúlt hónapban kicsit kitolódott. ha nem szedek semmit, lehet azért belõle baba?
Szia! A magas prolaktinszintnél a szervezet azt gondolja, hogy terhes vagy és ez akadályozza a peteérést is részben, menzi az van és akadályozza a beágyazódást is!Én igy tudom, lehet más nem igy gondolja!De a húgomnak is magas volt, évekig nem is esett teherbe!
A prolaktin is csak egy hormon a sok közül.De mivel a hormonok szoros összefüggésben vannak egymással(serkentik vagy gátolják egymás mûködését), így valószínû egy egy sor hormonváltozást okoz.Aminek a következménye h nem tökéletes a peteérés, vagy elmarad a tüszõrepedés.A petesejt benne marad a tüszõben és cisztává alakul.Ha ez több hónapon át így megy, akkor lesz a policiszta.

Mi segíti a beágyazódást? Lehet ilyenkor valamivel rásegíteni?

Legjobb válasz: Cickafarf teával segítheted, vagy palástfû teával. Nézz utána pontosabban, ha gondolod.

Cickafarf teával segítheted, vagy palástfû teával. Nézz utána pontosabban, ha gondolod.
Szia! Igen, ez a 2 tea segít, valamint az Aszpirin C, Magnézium. Ezeket lombikosok is kapják, hogy megtapadjon a baba. Igaz, õk nem pont AszpirinC-t kapnak, hanem valami más Aszpirin tartalmú szert, de állítólag ugyanaz a hatóanyag. Ja és sok pihenés. Sok szerencsét, hogy bebabásodj!:)
a cickafark tea a peteérést segiti hogy biztosan legyen a palástfü tea pedig a beágyazodást segiti!
Szia, nekünk 6 hónapos lombik babánk van :) A beültetés után a doki sok folyADÉKOT (4-5 liter) és sok fehérjét javasolt! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!