Találatok a következő kifejezésre: Beágyazódás után el a (10 db)

Tüszőrepedés vagy beágyazódás után kezd el emelkedni a hő? A beágyazódást nem jelzi valahogy a hőmérsékletünk?

Legjobb válasz: Tüszõrepedés után emelkedik a hõ. Elõfordulhat azonban,hogy beágyazódásnál 1-2 tized fokot csökken a hõmérséklet,de nem törvényszerû!!Ez max 1-2 napig tarthat és utánna vissza kell kúsznia ahol volt.

Tüszõrepedés után emelkedik a hõ. Elõfordulhat azonban, hogy beágyazódásnál 1-2 tized fokot csökken a hõmérséklet, de nem törvényszerû!!Ez max 1-2 napig tarthat és utánna vissza kell kúsznia ahol volt.
A kérdező hozzászólása: szerinted akkor még ebbõl van esély babára?? vagy már veszett dolog..:( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2bba53f5b9e96dc6f8f1d1..
Persze, hogy van rá esély..én a hetedik dpo-n vagyok nekem mára esett vissza hõm két tized fokot..egyik hónapban sem volt ilyen a luteális fázisban..mindig magasan volt 36.8-9 körül..most meg lezuhant 36.6-ra..és bízom benne , hogy beágyazódás miatt..mert érzek valami fura hasszurkát a méhemnél..akkor volt így mikor az elsõvel babás lettem..tehát ne aggódj, bízz!! Drukkolok.
6 nap telt el a tüszõrepedés óta! Az a lényeg, hogy a cover-line alá ne menjen a hõd!! De ha tovább csökken a hõd, újra ovutesztelhetsz! kb még 6 nap kell, hogy begyazódjon, tehát akkor még csökkenhet egy picit a hõ, de akkor is vissza kell mennie!
Jaj az lemaradt, hogy minden esélyed megvan a babára, hisz együtt voltatok a megfelelõ idõben!!
5.dpo-n vagy, hol van még a beágyazódás? még várni kell rá pár napot
Még van esély, de mindennap felteszel egy aggódó kérdést:) sokat aggódsz, nyugi, szorítunk.:)
A kérdező hozzászólása: :( sajnos, alapból elég aggódós vagyok..:( de köszi:)

S. O. S Nagyon fontos a véleményetek. Szerintetek ez beagyazodas? Lehet baba van a dologban? Beagyazodas után mennyi idõ el tesztelhetek?

Sziasztok! Velemenyetekre lennék kíváncsi!Esetleg hasonló tapasztalatok? :) Menzim utan egy-két nappal voltunk együtt a parommal védekezés nélkül. (Okt.24.én).4 napja minden nap barnás kis folyasom volt,ma elmentem wc-re és rozsaszines piros vér volt a papíron. És azon a napokon mikor barnás volt gorcsoltem is egy kicsit. Vagy inkább szurkalt.menzimig van meg kb. 7-8 nap. Szerintetekehet baba? Mikor tesztelhetek? Tervezzük a babát de majd csak jövõ ilyenkorra. De ha most jönne ugyan olyan nagy örömmel és szeretettel fogadnank:) válaszokat elõre is köszönöm! 25.L

Legjobb válasz: Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.

Igen, szerintem lehetett beágyazódási vérzésed. Nekem nem volt egyik terhességemnél sem, viszont mindig éreztem azt a kis jellegzetes hasszurkát. A csalódások elkerülése végett csak akkor tesztelj, ha már késik a stukád.
A kérdező hozzászólása: Negatív. Várunk meg pár hónapot és jövõre teljes erõvel ráallunk a baba témára:)
na mizu?
A kérdező hozzászólása: Ok.köszönöm:)
Szia! Köszi, tényleg szerencsés vagyok hogy van kettõ egészséges gyerkõcöm! :) a teszteléssel várnék, tudom nehéz!!! de ha nagyon nem bírod akkor végül is mivel már eltelt elég sok idõ az együttlét óta megpróbálhatod, de csak is reggeli pisibõl és úgy hogy nem ittál elõtte semmi/! -mert akkor felhígul a pisi! és legalább 6 órát aludtál elõtte- ezt azért szokták, hogy tuti erõs pisid legyen! drukkolok azért ha már ennyire várod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Stresszelni nem stresszelek semmit. A koltozessel sem. Ott felpakoltunk itt le.:) azért remélem nem fog megjonni. Mindig mondják "ne eld bele magad" de hat az nem olyan egyszerû:) . Mikor teszteljek? Örülök, h neked van mar ketto:) sok boldogságot veluk!
Bocsi megint én 2 es vagyok! simán lehet hogy nem baba... volt már nekem is sokszor, hogy azt hittem (pedig van 2 gyerekem, tudom milyen az!), mert tüneteket produkáltam! sõt ! odáig fajult a dolog - pedig nem akarok több gyereket!- hogy álterhes lettem a létezõ összes tünettel! szerintem meg fog jönni neked, csak most felborult, esetleg a költözködés miatt is.. vagy stresszes vagy ....
A kérdező hozzászólása: Hasam alja. Bocsi telorol irok
A kérdező hozzászólása: *házam nem hàzam :)
A kérdező hozzászólása: Jah és szerintem pont bele esik a 10-14 napba mert ez már 4 napja kezdõdött a hasszurkaval aztán a pecsetelo vérzés és ma ez az egyszeri rozsasines piros valami. És a házam alja olyan furcsa. Nem fáj csak furcsa érzésem van. Sose éreztem meg ilyet. A hasszurkaval tudom legjobban leírni.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén nem nagyon emlékszem mikor is voltunk együtt pontosan. De azt tudom, h 26.án költöztünk és elõtte egy vagy két nappal. A másik meg utánna is voltunk együtt de nem bennem volt a finish.
Szia! ha október 24-én voltál vele együtt akkor a beágyazódáson már túl kellett hogy legyél elvileg! az 7-14 nap között van. szóval ha 7-én vagy elõtte történt volna akkor még esélyesnek tartanám, de így ez kicsit idõben nem jön ki... persze nem jelent semmit, de azért én kis esélyt látok rá...
:-( azért sok sikert kívánok!

Csak a beágyazódás után kezd el növekedni a méh mérete?

Ha valaki beágyazódás elött megy el orvoshoz,akkor az rendes méretü méhet tapint ki?

Legjobb válasz: Igen. De a beágyazódás elõtt még meg sem tudja erõsíteni a doki a terhesség tényét.

Igen. De a beágyazódás elõtt még meg sem tudja erõsíteni a doki a terhesség tényét.

Szerintetek ez beagyazodas? Lehet baba van a dologban? Beagyazodas után mennyi idõ el tesztelhetek?

Sziasztok! Velemenyetekre lennék kíváncsi!Esetleg hasonló tapasztalatok? :) Menzim utan egy-két nappal voltunk együtt a parommal védekezés nélkül. (Okt.24.én).4 napja minden nap barnás kis folyasom volt,ma elmentem wc-re és rozsaszines piros vér volt a papíron. Szerintetekehet baba? Mikor tesztelhetek? Tervezzük a babát de majd csak jövõ ilyenkorra. De ha most jönne ugyan olyan nagy örömmel és szeretettel fogadnank:) válaszokat elõre is köszönöm! 25.L

Legjobb válasz: Jaj azt elfelejtettem ,hogy 4 napig szurkalt,gorcsolt a méhen körül.

A kérdező hozzászólása: Jaj azt elfelejtettem , hogy 4 napig szurkalt, gorcsolt a méhen körül.
Ha a mai napig (11.19.) nem jött meg, nyugodtan tesztelj :) . Ha jól számolom, és valóban terhes vagy, akkor a bébi kb. ma 5 hetes (az utolsó menstruáció elsõ napjától számolva, a dokik innen számolják, valójában ilyenkor még csak 3 hetes). Ha tényleg így van, érdemes az elsõ vizsgálatra és UH-ra lehetõleg e hétre-jövõ hétre bejelentkezni, kizárandó a méhenkívüli terhesség lehetõségét, ez elsõsorban a TE életed és a petevezetéked épségének védelmét szolgálja. De a terhesgondozást talán célszerûbb a 8-9. héten kezdeni, ha akkor még az UH-on szépen dobog majd a szíve. (Koraterhességben még annyi minden történhet, és ha véletlenül történik, az általában természetes, mert ekkor a természet még mindent vagy semmit elven teszi a dolgát, és általában kromoszóma-rendellenesség áll a háttérben, ami lehet apai és anyai is (csak ritkábban anyai hormonális eltérés, pl. progeszteron-hiány). Semmiképp sem ijesztgetni akarlak. Csak hogy tudd, ha véletlenül ez történik, az nem hiba, akkor sem, ha lelkileg-testileg fájdalmas.) Rákszûrésed mikor volt utoljára?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm ezt a tartalmas választ. Rakszuresem 2 eve volt. Szeptemberben. Sajnos megjött múlt het csütörtökön este felé. Mar el múlt és azóta voltunk együtt.:) a szamolasom alapjan jövõjét csütörtökön lesz a legesélyesebb napom:) most "varunk" csütörtökre :)
Ne várjatok :) A hímivarsejtek átlagosan 72 órát élnek, de a petesejt kb. 6 órán keresztül tudja csak fogadni õket, ráadásul egy kis stressz, egy másik parfüm, és a peteérés idõpontja mindjárt tolódhat egy kicsit. Plusz egy pár óra kell hímivarsejteknek, mire a petefészkekig is elérnek. Ha a mensi végétõl kezdve két naponta van szex úgy, hogy utána párna popsid alá, és így fél órát fekszel (meg kell várni, hogy az ondó állaga folyósabbá váljon), akkor mindig lesz készenlétben hímivarsejt, hogy a megtermékenyítésre kész petesejttel találkozzon. Viszont a ciklus vége elõtt 5 nap-egy héttel már inkább ne legyen szex, vagy legalább ne túl heves, mert az összehúzódások megzavarhatják az esetleg már zajló beágyazódást. Sok sikert és még több örömöt :) !

Beágyazodás után mikor kezd el felmenni a hő?

Legjobb válasz: Mikor megtortenik a beagyazodas,addigra rendszerint mar fent van a ho..

Mikor megtortenik a beagyazodas, addigra rendszerint mar fent van a ho..

Beágyazódás után mikor kezd el fájni a mell?

Legjobb válasz: Nekem a nem vart napja utan kezdett el egy nagyon picit fajni, majd erosebb lett, es kiterjedt oldalra is. Mostanra gyengebb. 6h km

Nekem a nem vart napja utan kezdett el egy nagyon picit fajni, majd erosebb lett, es kiterjedt oldalra is. Mostanra gyengebb. 6h km
Nekem is akkor kezdett el fájni, amikor meg kellett volna jönnie. 1-2 hétig tartott a mellfeszülés.
Nekem már a mensi elõtt egy héttel fájt, onnan tudtam, hogy nem stimmel valami, mert a menses elsõ napjától szokott.Én már akkor reménykedtem, és hát nem is hiába, mert hamarosan egy kisfiú boldog anyukája leszek... 37 hetes kismama
Szerintem kelleni nem kell, ugyanis nekem szinte sose fajt. Nagyon-nagyon picit voltak erzekenyek, de az is mar a terhesseg elorehaladtaval. Udv, egy 5 honapos kislany anyukaja

E-vitamint kezdtem el szedni a méhnyálkahártya vastagítására, szerintetek ezt beágyazódás után is tovább kell szedni, vagy utána abba lehet hagyni?

Legjobb válasz: Engem a pozitív teszt után leállított róla minden orvosom, mert magzatvédõt is szedtem, az E vitamin pedig szívfejlõdési rendellenességet okozhat hosszú távon, nagy mennyiségben. Addig viszont szednem kellett. 36 hkm

Engem a pozitív teszt után leállított róla minden orvosom, mert magzatvédõt is szedtem, az E vitamin pedig szívfejlõdési rendellenességet okozhat hosszú távon, nagy mennyiségben. Addig viszont szednem kellett. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem elég lenne a magzatvédõ vitamin. Abab benne van minden
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor szedem inkább a magzatvédõt, valószínû azzal jobban járok! :)
szerintem vagy ezt vagy azt szedd, a kettõt együtt csak orvosi javaslatra.
A kérdező hozzászólása: Akkor ártani igaz nem árthatok magamnak, ha a két vitamint (magzatvédõ és E) együtt szedem?
Hát magzatvédõ mellé nekem csak folsavat engedtek.
Én szedtem egész végig, 100 g-ot, valamint Jód Pluszt meg vas-folsavat. Orvos tanácsolta. A terhesvitaminoktól rosszul voltam, szorulásom volt, szédelegtem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én is szedem a magzatvédõ vitamint is, akkor így a kettõ együtt nem sok?
Milyen vastag nyálkahártyára szeded az E vitamint?

Mikor kezd el érzékenyebbé válni a mell a beágyazódás után? Kinek milyen tapasztalata van?

Legjobb válasz: Nekem kimaradt mensivel együtt jelentkezett a mellfeszülés, elõtte nem éreztem semmit.

Nekem kimaradt mensivel együtt jelentkezett a mellfeszülés, elõtte nem éreztem semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nekem minden mensi elõtt érzékeny volt a mellem, már kb. másfél héttel, ami mensi elõtt pár nappal mindig enyhült, vagy majdnem elmúlt. Most az volt a fura hogy nem múlt el, sokkal inkább erõsödött.. Majd jött a pozi teszt :)

Beágyazódás után kezd el a emelkedni a testhőmérséklet, vagy már a fogantatás pillanatában?

Legjobb válasz: már a peteéréskor magasabb a testhõmérséklet és magasabb is marad a következõ menzeszig

már a peteéréskor magasabb a testhõmérséklet és magasabb is marad a következõ menzeszig
Én ugy tudom hogy ha peteérés után 1 nappal.És nemesik vissza a hõd csak akkor ha megjön.
Ide írhatod a válaszod:

Az aktus után a beágyazódásig, mindenféleképpen 10-12 nap telik el, nem lehet rövidebb?

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás egy folyamat. A 7. napon kezdõdik kb, addig vándorol a petesejt és átlagosan 5 nap alatt megy végbe. Üdv. 21 hetes km

Szia! A beágyazódás egy folyamat. A 7. napon kezdõdik kb, addig vándorol a petesejt és átlagosan 5 nap alatt megy végbe. Üdv. 21 hetes km
Szerintem lehet!Nekem 7 nap telt el.
Szia! Nekem azt mondta egy gyógyszertáros, hogy 4-5 nap a beágyazódás. Akkor rosszul mondta, mert több?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!