Találatok a következő kifejezésre: Beágyazódás körül a (54 db)

Peteérés utáni 4ik napon pici barnázás mit jelenthet? Szombaton (1-jén), hétfőn (3án) voltunk együtt, hétfőn (3án) volt peteérésem. Ma pedig ez van. Korai a beágyazódásra gondolni?

Legjobb válasz: a megtermékenyülés után kb 6-7 napig tart a vándorlás, aztán a beágyazódás, szerintem ahhoz korai lenne.

a megtermékenyülés után kb 6-7 napig tart a vándorlás, aztán a beágyazódás, szerintem ahhoz korai lenne.
A kérdező hozzászólása: köszi! :) vagy ilyen vagy olyan hírrel, de visszcsekkolok mindenképp. várom én is a jelzésed :)
A kérdező hozzászólása: szia, nem tudom visszakukkantasz-e, de megígértem hogy írok..nálunk úgy néz ki sikertelen hónap van..bár még másfél hét hogy meg kéne jönnie, de barnás folyásom van már 5 napja...gondolom ez nem sok jót jelent babatervezésnél...a teszt még korai lenne..de úgy érzem most nincs baba..
Szia, Persze, hogy visszanézek, be van állítva, és jelez a rendszer, ha van valami. Az tényleg nem jelent jót, lehet, hogy a hormonjaid rakoncátlankodnak, érdemes lenne megnézetni. Azért még ne vesd el ezt a hónapot. Most vettem (ma megyek érte) 10-es vaterás teszteket, jövõ héten azért ellövök egyet, nagy tesztelõs vagyok, és csak 50Ft darabja, szóval nem izgat annyira, a csalódást meg már megszoktam, annál nagyobb meglepi lesz, ha egyszer tényleg sikerül. Írj, ha van valami változás.
A kérdező hozzászólása: Szia, ha már nagy tesztelõs vagy...csináltam ma (06.13) egy ovu tesztet (nekem is van pár a vateráról :D) és pozitív lett...létezik hogy 3-án is pozitív volt ( ott halványabb volt picivel a teszt csíknál ), 4-én még halványabb volt de volt csík, ma (06.13)pedig ugyanolyan erõs mint a teszt csík...úgy hogy május 18án volt utsó mensi 4napig, majd múlt héten jún5-10ig barnás folyás volt? ez hogy lehet? akkor most még is van sansz a babóra?
Szia, Bocsi, hogy csak most néztem amit írtál, de közbejött néhány családi dolog (sajnos). Az ovutesztekhez nem nagyon értek, az ezzel való jósteszteléshez meg pláne. Csak annyit tudok, hogy azt reggel kell, de sosem próbáltam. Persze, még simán lehet baba a dologban. Most már szerintem megpróbálkozhatsz egy 10-es teszttel, akár holnap reggel, lehet, hogy nagyon halványan, de mutatna már valamit. De csak akkor, ha nem keseredsz el, ha negatív lesz. Én már hozzászoktam ennek látványához, már nem akadok fenn, ha negatív, az lenne a csoda, ha egyszer pozitív lenne. Drukkolok nagyon, és írj ha történés van.
Szia, Visszatértem. Nekem ma reggel sajnos megjött. Mondjuk már tegnap görcsölni kezdtem, szóval nem számítottam sok jóra. Veled mi a helyzet? Teszt? Barnázás?
A kérdező hozzászólása: Szia, hát én még várom, már én is görcsölgetek..most én sem számítok sok jóra. majd köv hónapban reméljük :) a tesztek negatívak úgyhogy biztos vagyok benne hogy nem lesz most semmi sem.
A kérdező hozzászólása: szia, hát nálunk is megjött..úgyhogy újabb próbálkozás indul :) majd írj hogy miújs nálatok!
Szia, Köszi, hogy írtál. Mi most "szabadságoltuk" a petéimet :) Nemrégiben volt egy mûtétem, ami nem sikerült a tervek szerint, és kissé meghosszabbodott a menzeszem, ami most nagyon nem jönne jókor, mert két fontos hétvégét és végigszenvednék, amit nem szeretnék, ezért fogamzásgátlót kezdtem szedni. Augusztustól újra próbálkozunk :) Azért majd írj, hogy mi újság nálatok. Szorítok, hogy most sikerüljön!
Köszönjük, ránk fér :) Két hét múlva kiderül. Bejelöltem a kérdést, szóval késõbb még visszanézek, írd meg légyszi, hogy mi lett, már most izgulok. Én is írok majd.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ! a bájt mindenképp bevetem :D nektek is megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: olvastam pár helyen hogy 4-5 nap a vándorlás, valahol hogy 5-7 nap..én most - elvileg - 4. napon vagyok. ezért volt a kérdés. köszönöm a választ amúgy. Azért még reménykedem, hátha.. :)
Nem szeretnék belekontárkodni, de ha 3-án volt ovud, akkor még csak a 2.napon vagy és az is lehet, hogy éppen van ma, és azért barnázol. Elvileg nekem is mostanában van ovum, és ma volt egy pici barna, pedig nem szokott. Sosem lehet tudni, mi miért történik és miért pont akkor, minden ciklus más és kiszámíthatatlan. Szerintem azért ma még bújjatok össze :)
A kérdező hozzászólása: jaajj teljesen igazad van..én a szombati együttéttõl számoltam de nem tudom miért.. :)
A kérdező hozzászólása: viszont hétfõn volt elvileg ovum - legalábbis az ovu teszt szerint. :) ami mára negatív.
Megint én, a kontárkodós :) Bár én nem használok ovutesztet, mert nagyjából szoktam érezni, és az évek alatt már egy vagyont költöttem volna rájuk, de úgy tudom, a pozitív ovuteszt után 24-36 órával lökõdik ki a petesejt. Javítsatok ki, ha tévedek, tényleg tudatlan vagyok ebben, csak a gyakoris válaszokból nekem ez jött le.
Egyébként hány naposak a ciklusaid? Középidõben van ovud, mert nekem is csak kb. 15-17 nap között szokott lenni. Május 22-én jött meg, és ma érzem igazán a szurkálást mindenhol, pedig már péntek óta fáj itt-ott. Megy a drukk és kellemes estét! 3-as, 6-os voltam.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. én még tudatlanabb, ezek szerint ..:) azt hittem a teszt azt mutatja amikor a peteérés van és ha erõs a csík akkor az LH szint akkor a legmagasabb, vagyis akkor lökõdik ki, nem? na most kezdem elveszíteni a fonalat. :) viszont ha már kilökõdött, akkor nem sok esély van a megtermékenyítésre...vagy pont ez az idõ, amikor együtt kéne lenni?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem szoktam érezni a peteérést, és ilyen sem szokott lenni...azért kérdeztem itt..és ezért vannak az ovu tesztjeim is..
Tényleg nem félrevezetni akarlak, mindent a legjobb szándékkal írok. Úgy olvastam itt, hogy az ovu teszt valóban az LH-csúcsot mutatja, ami azért egyre erõsebb, mert egyre több hormont termel a szervezet, ami a petesejt növekedését jelenti, és amikor már negatív a teszt, akkor tuti kiszabadult. Én a helyedben még ma tuti bevetném a bájaimat - én is ezt fogom tenni, bár nekünk elég esélytelen az egész, reménykedni még lehet -, mert szerintem ma még elég nagy rá az esély, hogy sikerülhet. Szeressétek egymást ma is, abból baj nem lehet :)
A kérdező hozzászólása: szia, hát sok jó nálunk sincs..elküldtem a dokimnak a hõgörbém..háát azt mondta nem éppen tökéletes ettõl még lehet peteérésem.... de még várjunk õszig. meg amúgy is offon van most nálunk is a téma.. jelentkezz ha van történés :)

A ciklusom 28-29 napos. Mitől vérezhetek enyhén a 17-18. napon? A 14-15 napon szerelmeskedtünk, de ez ovulációnak későn van, beágyazódásnak korai. Szerintem.

Legjobb válasz: Még az is lehet, hogy beágyazódás... Lehet, hogy még volt ott érett petesejt a 14. napon is. Ezt csak pár hét múlva tudod meg :) Mindenesetre szerintem aggódni fölösleges.

Még az is lehet, hogy beágyazódás... Lehet, hogy még volt ott érett petesejt a 14. napon is. Ezt csak pár hét múlva tudod meg :) Mindenesetre szerintem aggódni fölösleges.
haaaaaat...lehet peteeres jele.

Ha a peteérés után kb 7-9. napon járok és barnás a folyásom lehet ez a beágyazódás jele? Van olyan, akinek volt vérzés a beágyazódás körül?

Legjobb válasz: Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.

Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.
A beágyazódás során pecsételö vérzés léphet fel, ha az embrió eléri az anyai vérereket a méhben. Ez kb. egy héttel az ovuláció után következhet be. Természetesen e nélkül a vérzés nélkül is lehet valaki terhes. És sajnos nem minden pecsételö vérzés, amely a ciklus második felében lép fel, utal egy esetleges beágyazódásra, hanem sok esetben ez egy sárgatest elégtelenség jele. A terhesség esetén a hömérséklet 18 napnál tovább marad megemelkedett.

Baj, ha a beágyazódás körül megyek MRI-re?

Ha esetleg sikerülne és közben MRI-t csinálnak,megakadályozná a beágyazódást vagy okozna vmi kárt?

Legjobb válasz: Nem gond. Én most voltam szintén középidõben MRI vizsgálaton (agyalapi mirigy adenoma kizárása céljából).

Nem gond. Én most voltam szintén középidõben MRI vizsgálaton (agyalapi mirigy adenoma kizárása céljából).
nem baj!!! Ne aggódj emiatt, nem lesz baja, ha összejön a baba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nagyon aranyosak vagytok.Akkor megnyugodtam.

Lehetséges hogy a beágyazódás körül vagy utána pár nappal nem fáradtságot érzek, hanem hogy tele vagyok energiával?

Eddig mindíg fáradtabb voltam de kb 3 napja olyan vagyok mint a duracel nyuszi. Valamiért jó kedvem is van, bár semmi extra nem történt.Tapasztalt már ilyet valaki? A hasam szurkál és húz, folyás fehér krémes pé óta, h?m 37.1-37.2 és ez a 24.napom!

Legjobb válasz: minden lehetséges. de miért vagy ilyen türelmetlen? ha terhes vagy ugyis mindjárt kiderül!

minden lehetséges. de miért vagy ilyen türelmetlen? ha terhes vagy ugyis mindjárt kiderül!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nem vagyok türelmetlen, csak kíváncsi. Tesztelni is csak a nem várt napja után akarok. Persze ha lesz értelme!
Szia, A második babámmal már csak poénkodtam, hogy jön... Nem is számítottam rá, kicsit épp hanyagoltuk egymást abban a hónapban, mégis sikerült. Mikor beágyazódhatott akkor semmi fizikális változást nem éreztem, de a hangulatom megváltozott. Nem voltam duracelnyuszi, de fáradt sem, inkább csak boldog. Bár erre nem vettem volna mérget, hogy a baba miatt. Remélem nálad is picit jelez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nagyon remélem hogy tényleg baba lesz. Jövöhéten tesztelek.

Beágyazódás körül milyen a nyálka? van egyáltalán? Mitől lehetek teljesen száraz, ha az Lh teszt szerin t pé van?

Azt szeretném megkérdezni, hogy elvileg most van Pé-m 18 napon vagyok, de jónás egy hete volt és én azóta full száraz vagy. Pé környékén mindig sok nyálkám volt.

Legjobb válasz: Ilyenkor nem igen van nyálka, a tesztnek higgyél!

Ilyenkor nem igen van nyálka, a tesztnek higgyél!

Beágyazódás ideje körül a hőgörbében esés mutatkozik vagy hőkiugrás?

A ciklus 24. napján leesett a h?m 3-4 tizedfokot és kisebb véres váladék jelentkezett, egyik petefészek tájon görcsölést éreztem. Lehetséges, hogy kései tüsz?repedésem volt. Vagy az emelkedett 37 körüli h? hirtelen leesése esetleges beágyazódás?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a568b8ac36b765406dc275.. Nézd nekem is leesett a hõm peteérés után 1 héttel:) Kíváncsi vagyok..

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a568b8ac36b765406dc275.. Nézd nekem is leesett a hõm peteérés után 1 héttel:) Kíváncsi vagyok..
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babás görbének, az elõzõnek pedig szívbõl kívánok egy "kalappal"! Már annyi görbét láttam, hogy már lassan nem látok logikát bennük...

Ovuláció után ha megtörténik a beágyazódás milyennek kell lennie a folyásnak, és érzékeny ilyen kor a hüvely?

Legjobb válasz: szerintem ez mindenkinél más!! én pl totál száraz voltam az elõzõ terhességemnél..sajnos csak 5 és fél hétig tartott:-(( de sokan írták, hogy krémes a folyásuk..változó..úgy mint a görcsök is..valakinek csak annyi a tünete, hogy nem jön meg.. valaki meg az 1/3-át végighányja, fáj a cicije..stb! erre nem lehet adni! drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! :-)

szerintem ez mindenkinél más!! én pl totál száraz voltam az elõzõ terhességemnél..sajnos csak 5 és fél hétig tartott:-(( de sokan írták, hogy krémes a folyásuk..változó..úgy mint a görcsök is..valakinek csak annyi a tünete, hogy nem jön meg.. valaki meg az 1/3-át végighányja, fáj a cicije..stb! erre nem lehet adni! drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! :-)
6 hetes terhes vagyok, én nem igazán vettem észre változástaz érzékenységben, és talán kicsit több folyásom van. Ami viszont nagyon utal rá, hogy terhes lehetsz az az, ha mensi szerû görcseid vannak napokon keresztül és mégsem jön meg. Én ebbõl rögtön tudtam h valami van, mert ilyen máskor nem szokott lenni
Kedves elsõ! Nekem soha nem görcsöl, fáj a hasam menzesz alatt, sõt semmit nem is érzek soha, ilyen esetben is elõfordulhatnak majd a görcsök?
elsõ vagyok, hát látod ezt nem tudom, de lehet, hogy független tõle, mert nekem azt mondta a nõgyogyi hogy azért görcsöl, mert a méh összehúzódásokkal készül fel a terhesség befogadására. Egyébként nekem mensinél abszolút változó volt, hogy fájt a hasam, hol meg nem. De most megnéztem a terheses könyvemet, és az is azt írja, hogy több folyás lehet, mondjuk azért nem szentírás:)
Nem, sõt általában semmi különöset nem lehet érezni a beágyazódáskor.
Ugy van ahogy a elsõ válaszoló írja.
Egyátalán nem kell hogy legyen! Nekem az elsõ terhességemkor nem volt, a második terhességemnél meg halvány rózsaszín valami volt a wcpapíron. Nem is tudtam hogy mitõl lehet...de mostmár igen. Ez egyénenként változik. De semmi sem kell hogy legyen! Reméljük hogy baba lesz:)

Ha 11-én volt pé-m, akkor lehet 16-án a beágyazódás? Vagy az túl korai?

Ahogy már olvastam, akkor átlagban 12 nap alatt megvan a pé és a beágyazódás is. Elvileg mindkett?t enyhe vérzés vagy barnás folyás kísérhet. Ha jól számolom és a 12 napot veszem alapul, akkor nekem (11+12=23) 23-án fejez?dött be a beágyazódás, amit enyhe barna folyás kísért. Mára vártam a mensimet, ami nem jött meg, ami elvileg azt jelenti, hogy sikerült a beágyazódás és "örülhetek".

Legjobb válasz: Nem korai, akkor van a beágyazódás. Az orvostól tudom...

Nem korai, akkor van a beágyazódás. Az orvostól tudom...
A kérdező hozzászólása: És akkor minek tudjam be a barnás váladékot?
Hát a beágyazódásnak, mondom NEM korai. :-) Én direkt rákérdeztem a dokitól, hogy miként van ez a dolog. Ecsetelte: ha a 15. nap találkozik a két sejtecske, 2-3 nap mire felér, és az 5. napon már jó helyen van és elkezdõdik a beágyazódás, ami pár napig is eltarthat. De ha megtermékenyült a petesejt, akkor nem 7-12 nap ez az idõ ahogy sokan leírják, mert abban se logika nem lenne, se nem maradna meg egy baba sem.
vagyis nem elkezdõdik, hanem akkor már folyamatban van a beágyazódásés kb a 23-25. napra tuti helye van a babának, ekkor kezdi el a szervezet a hcg-t termelni. És mire ott a 28. nap, akkorra a teszt is kimutatja a kisbabát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!