Találatok a következő kifejezésre: Beágyazódás hány tart Mik (2 db)

Beágyazódás hány napig tart? Mik a tünetei?

Legjobb válasz: Éppen az imént teszteltem pozitívat. Én éreztem a beágyazódást, mintha késsel szúrkálták volna az alhasam, és kisugárzott a hüvelyembe. De azért nem olyan erõsen! Furcsa volt, mert már soron következõ mensi elõtt 7 nappal éreztem és most hétvégén volt a csúcs. Amúgy sosem fájt! Most puffadt volt az alhasam is közben.

Éppen az imént teszteltem pozitívat. Én éreztem a beágyazódást, mintha késsel szúrkálták volna az alhasam, és kisugárzott a hüvelyembe. De azért nem olyan erõsen! Furcsa volt, mert már soron következõ mensi elõtt 7 nappal éreztem és most hétvégén volt a csúcs. Amúgy sosem fájt! Most puffadt volt az alhasam is közben.
7-10 nap, de nem mindig van tünete. Nekem sem volt. CSak a mellem fájt a 4. hét után..
A megtermékenyítéstõl számított 7-10 nap. Magát a beágyazódást nem érezni, de onnantól jelentkezhetnek a terhestünetek, sûrûbb fehér folyás. A tesztet a menzesz késésekor a legbiztosab megcsinálni, de még akkor sem biztos, hogy mutatja. Ha nagyon türelmetlen vagy és jelentkeznek az egyértelmû tünetek, lehet korábban is...

Mi a beágyazódási vérzés? Hány napig tart? Onnantól kezd el a HCG termelődni?

Esetleg, van valami oldal, ahol err?l lehet megbízható infókat találni? Vagy csak ilyen szájról szájra terjed? infó a babára várók körében?

Legjobb válasz: A Vida Ági féle oldalon kívül valami?

A kérdező hozzászólása: A Vida Ági féle oldalon kívül valami?
A kérdező hozzászólása: Meg pl. ha a beágyazódási vérzés a 8. 9. napon van, akkor már másnap ki lehetne mutatni a HCG növekedést, vagy onnan kezdve 5 nap a beágyazódás?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ babámnál nekem sem volt, de most volt 2 napig valóban csak pár barnás csepp ezért érdekel most ez a téma.
A kérdező hozzászólása: Ezt találtam: A pecsételõ vérzés általában 1 – 2 nappal az után jelentkezik, hogy a hólyagcsíra (blastocista) megérkezik a méhbe, általában 9 nappal a peteérés után, valahol a 7 – 12. nap között. Ekkor még a hólyagcsíra aligha látható szabad szemmel, nagyon kicsi. Ha pecsételõ vérzést tapasztaltál, és azt hiszed, hogy a beágyazódás okozza, akkor nagyon kell figyelned a tested további jelzéseit. Sajnos a terhességi gyorsteszt ilyenkor még nagyon ritkán mutatja ki a terhességet. forrás: http://piszenpisze.hu/terhesseg-jelei/megtermekenyites-beagy..
nekem egyáltalán nem volt ilyen vérzésem...nem hiszem hogy napokig tartana max 1-2 csepp. 1.voltam 38hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!