Találatok a következő kifejezésre: Barnul a a (3875 db)

Hajszínt váltanék. Voltam már barna szőke melírokkal, barna, teljesen szőke, és vörös is. Most Szőke vagyok. A bőrszínem fehér, kicsit szeplős vagyok, a szemszínem zöldes barna, a pupillám körül barna, majd zöld. Milyen hajszín állna nekem jól?

Legjobb válasz: énis voltam már barna-szöke melirra,szöke barna melirral,meg egyszinü hajjal is,DE most (zöld szem,fehér bör szeplõk szintén) a durvánkiszökitett hajamba tetettem fekete satirt...elõször azthittem durva lesz,és kirivó,közben nem is...de imádom

énis voltam már barna-szöke melirra, szöke barna melirral, meg egyszinü hajjal is, DE most (zöld szem, fehér bör szeplõk szintén) a durvánkiszökitett hajamba tetettem fekete satirt...elõször azthittem durva lesz, és kirivó, közben nem is...de imádom
A kérdező hozzászólása: Végülis majd holnap megyek fodrászhoz nagy nehezen sikerült eldöntenem barna leszek.. Bár mindenki mást mond:) De úgy érzem ha örökösen szõkíteném tönkre tenném a hajam..
legyél rozsdavörös avagy természetesvörös, most már lehet kapni olyan hajfestéket, ami nem rubintvörös, hanem az a természetes, gyönyörû igazi vörös :) fehér bõrhöz, zöld szemhez az a legtökéletesebb pláne ha van pár szeplõd is. a barnát nem javasolnám, mert bárki bármit is mond még mindig unalmas, és egy férfi szeme (vagy bárkié) hamarabb megakad egy szõke, vagy vörös, vagy éppen egy fekete hajú lányon , mint egy barnán mellesleg a melírt felejtsétek el légyszíves, mert a hideg kiráz, ha meglátok valakit barna hajjal szõke melírokkal.a közhiedelemmel ellentétben már nem divat. Persze semmi közöm, hogy ki milyenre festi a haját, csak egy tipp volt 18/L
Tévhit, hogy a szõke hajfesték a legkárosabb, mert a fekete roncsol a legjobban. Ezt Lukovics a mesterfodrász is alátámaszthatja. Nekem is szõke hajam van, és már több fodrászversenyt is megjártam, ahol érdekes tapasztalatokat hallottam fodrászversenyzõktõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Szerintem maradj szõke! ^^

Az esküvőnk alapszíne beige és barna lesz. A dísz, a meghívó stb. Tudna esetleg valaki olyan virágot, ami barna színű, vagy barnás? Vagy csak fehérrel díszíthetek?

Legjobb válasz: Pl flamingóban van barna. margaréta krizanténumban is van barnás és azt hiszem elöfordul szekfüben is. Barna nagyon ritka szín mert nem látványos, és nehéz felhasználni. a barna viszon jól kombinálható pl halvány lilával.

Pl flamingóban van barna. margaréta krizanténumban is van barnás és azt hiszem elöfordul szekfüben is. Barna nagyon ritka szín mert nem látványos, és nehéz felhasználni. a barna viszon jól kombinálható pl halvány lilával.
Gyyönyörû szárazvirágok és papírvirágok annak ebben. Vagy halványzölddel díszíts!(labdarózsa, hortenzia stb) Van mélybordó kála és liliom. A rózsaszín bizonyos halványabb árnyalatai is jól mutatnának.
Ha barna és beige az alapszín, akkor fehérrel nem díszíthetsz! Nálunk arany és beige lesz, ezért vajrózsáim lesznek, semmi sem fehér, a ruhám, és a võlegény ruha, cipõ is ekrü.
Szia! shop.unas.hu/.../4694/shop_pic/unas_500137.jpg Barna favirág
A kérdező hozzászólása: Utolsó valászolónak! Igazából a zöldet nem nagyon szeretem. Meg tényleg szeretném, hogy barna-beige legyen minden. Most arra jutottunk, hogy csak vmi krémszínû virággal díszítünk! Köszi a válaszokat!
Nem szeretnéd valami szép halvány zölddel megtörni kicsit a barnaságot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Barna orchidea is van szerintem.
Azt javaslom, hogy a szárazvirágot felejtsd el! Az a kulturházak falára való porfogónak, vagy irodák recepciójára kiválóan alkalmas asztaldísznak, de azt is csak õsszel. A papírvirág pedig az iskolások délután elfoglaltsága. Az esküvõ az életrõl szól, oda élõvirág illik! Nem mondom, õsszel szép ágakat, bogyókat, színes leveleket lehet belevinni a csokorba, de akkor a többi kiegészítõkben is szerepeltetni kell, de tavasszal és koranyáron még az sem jöhet szóba, mint ahogy egy téli esküvõn is kerülendõ a napraforgó:) ) Az elsõ hozzászólóval értek egyet, amit fölsorolt, azokban tényleg lehet kapni barnás, vörösesbarnás színeket. És az arany!!! nagyon elegán lenne benne, mint kiegészítõ szín. Bravúros színösszeállítás. Irigylem Tõled! Már a könyökömön jön ki a barack és a halványlila esküvõ:) )
a helyedben én is beige színnek díszítenék, és mondjuk barna tüll csíkokkal kötném össze, vagy lógatnám fel a virágokat. Illetve akár minmális virág mennyiséggel, inkább a 2 színbõl vennék organzát/bélésselymet, és fõleg textillel díszítenék.

Mikor lesz barna a szeme a babának, ha nem a világos szemű szülő szemszínét örökölte?

Legjobb válasz: A barna szinu szem tartalmazza a vilagos szinu gent is. Ezert barna szinu szulok gyerek maradhat vilagos szinu amennyiben mind a ket szulotol a vilagos szinu gent kaptak. Ha mar az egyik szulotol barna gent kapott a masiktol mondjuk keket akkor be fog barnulni a szeme egy ido utan (talan 2 eves kor elott). Ha mindkettol a vilagos gent kapta akkor megmarad a vilagos szemszin. Ha mindketottol a barnat akkor marad barna. Itt megnezheted a lehetosegeket: http://www.sittingaround.com/blog/wp-content/uploads/2013/05..

A barna szinu szem tartalmazza a vilagos szinu gent is. Ezert barna szinu szulok gyerek maradhat vilagos szinu amennyiben mind a ket szulotol a vilagos szinu gent kaptak. Ha mar az egyik szulotol barna gent kapott a masiktol mondjuk keket akkor be fog barnulni a szeme egy ido utan (talan 2 eves kor elott). Ha mindkettol a vilagos gent kapta akkor megmarad a vilagos szemszin. Ha mindketottol a barnat akkor marad barna. Itt megnezheted a lehetosegeket: http://www.sittingaround.com/blog/wp-content/uploads/2013/05..
Nekem mindkét fiamnak olyana szeme mint amikor született.Az apjuké barna, enyém vilgoszöld.Nagyobbik fiam barna szemû, akicsinek egyik szeme sötétbarna a másik világoskék születése óta (3 éves most).Nálunk így jött össze, nagyon különleges, nem is láttam még ilyet:)
Apukának barna, nekem zöld a szemem. Fiúnknak 2 hónaposan be barnult :) Azóta annyit változott, hogy ha mérges akkor látni benne zöldet is, most 18 hónapos :)
Az én szemem barna a páromé zöldeskék. A kislányunknak olyan 4 hónaposan kezdett barnulni és mostanra (15 hónapos) világosbarna szeme lett.

A "barna folyás", a barna hüvelyváladékot jelenti? Ez menstruációnak számít, vagy csak mikor már vér folyik?

Legjobb válasz: A barna folyás azért barna, mert nagyon lassan jön kifele a vér, ami útközben megalvad. És nem csak lassan, hanem nagyon kis mennyiségben is, ezért a szín. Nekem az elsõ "vérzésem" ilyen volt, csak egy barna foltot láttam a bugyimon. Másfél hónap múlva pedig már rendes vérzésem volt. Szerintem igen, ez volt az elsõ. :)

A barna folyás azért barna, mert nagyon lassan jön kifele a vér, ami útközben megalvad. És nem csak lassan, hanem nagyon kis mennyiségben is, ezért a szín. Nekem az elsõ "vérzésem" ilyen volt, csak egy barna foltot láttam a bugyimon. Másfél hónap múlva pedig már rendes vérzésem volt. Szerintem igen, ez volt az elsõ. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) de nem, már egy éve megvan, volt erõsebb gyengébb menzeszem, de most csak iyen barna....és azt hallottam, hogy ez még nem menstruació, az akkor van, ha vér folyik...ezért nem értettem, hogy akkor mi ez. Már egy jó ideje pontos, akkor ez mendtruació a következõ pedig valószínû, hogy ugyan úgy 28 nap mulva lesz?

Barna a nyelvem. Ez gomba lehet?

Ha az,tudok rá vény nélkül valamilyen ecsetel?t venni?Valakinek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Barna? Milyen barna? Kép van?

Barna? Milyen barna? Kép van?
A kérdező hozzászólása: Kép az nincs:-) A nyelvem hátsó része barna.Sok kávét és kakaót is iszok, nem tudom attól van-e?Vagy gomba?vagy komolyabb baj lehet?
mosál fogat vagy öblitsd ki a szád valamivel és ha azután is barna akkor nem kakó kérdezd meg a háziorvosod.

Miért pont barna a széklet Miért nem hupilila?

Ti még nem filóztatok ezen?

Legjobb válasz: Azért barna, mert az epefestékek lebontása során keletkezõ szterkobilin barnára festi.

Azért barna, mert az epefestékek lebontása során keletkezõ szterkobilin barnára festi.
szerelem szex témakörben?
hát azért mert a szar mitöl tudna másszinü lenni? Ha lebomlik a kaja akkkor az alapbol nem lila sem bomlas utan sem bomlas elott a szervezetünk átalakitja nem festheti at lilara..nemértem hogy juthat ilyen szar az eszedbe.
Hogy az ilyen IQ-harcosok tudjanak ilyen hülyeségeket kérdezni :D
A kérdező hozzászólása: akkor a madaraknak miért fehér?
Mert ha más színû lenne akkor úgy tetted volna fel a kérdést hogy mért zöld mérnem barna-.-
a madárnak nincs epéje xD
zseniális kérdés :D
A madárnak minden egy lyukon jön ki. A vizeletében lévõ húgysav kristályoktól fehér, úgy tudom. Legalábbis vmi ilyesmi rémlik:D

Festett világos barna a hajam, és sötét barna a szemem. Milyen színű smink állna jól nekem? .

Legjobb válasz: Pl: barna minden árnyalata, rózszsín, bordó, zöld, lila . Am úgy a barnához minden szín megy :) Ja, és füstös szemek.

Pl: barna minden árnyalata, rózszsín, bordó, zöld, lila . Am úgy a barnához minden szín megy :) Ja, és füstös szemek.
A kérdező hozzászólása: ó, köszönöm szépen :) )
fekete tus alul--felül szinte mindenkinek jól áll :) valami halvány rózsaszín szájfénnyel és egy nagyon kevés pirosító vagy zöld szemhélyfesték+fekete szemcerura alul...az kiemelné a szemed színét szerintem
Hétköznapokra, szerintem, csak nagyon vékonyan húzd ki a szemed, alul, feketével. Szemhélyre tényleg bármilyen szín a ruhádhoz illõen, és a barnás, bronzos árnyalatok pedig mindenhez mennek. A szájfény nagyon szépen kiemeli a szád színét, de bármilyen pasztel árnyalatú rúzs is jól mutat rajtad. Pontosabb tanácsot részletesebb leíráshoz lehet csak adni.
Hát ha világos a hajad, akkor inkább valami világos féle mondjuk : halvány rózsaszin az nagyon szép, és fiatalitis :D:D Vagy mondjuk valami kremes színü :)
Linkelek egy oldalt, itt a szem színe szerint adnak tanácsokat, tök jó: http://www.bien.hu/szepseg, smink

Milyen barna színű samponokat tudtok nekem mondani? Most is barna a hajam, viszont más árnyalatút szeretnék, de nem akarom rendes festékkel festeni.

Legjobb válasz: a sampontól nem lesz vörös, szõke, fekete, vagy más barnább az amúgy is barna hajad.ez max csak kiemeli,megadja az alapvetõ fényét.szerintem használj sima barna hajra való sampont, attól is szép lesz a hajad:)

a sampontól nem lesz vörös, szõke, fekete, vagy más barnább az amúgy is barna hajad.ez max csak kiemeli, megadja az alapvetõ fényét.szerintem használj sima barna hajra való sampont, attól is szép lesz a hajad:)
A kérdező hozzászólása: az egyik barátnõm most festette be samponnal, picit sötétebbel, mint amilyen az eredeti haja és nagyon szembetûnõ nála a különbség :)
Akkor kérdezd meg a barátnõdet hogy milyen sampont használt :)

Ki festette barnára a haját szőkéről? Mi a tapasztalat?

1.festés után is szép az eredmény,vagy hülye szine lesz? :S mostani hajszinem nagyon világos,ezüst sz?ke,és nagyon halvány barnára akarom átfesteni,palette-t használtam,mostani festék loreal.félek az eredményt?l és érdekelne ki mit tapasztalt :)

Legjobb válasz: én megpróbáltam, kár volt! felejtsd el! csakis fodrásszal, mert ahhoz, hogy szép barna legyen, amit nem dob le a szõke, elõtte le kell szívni színtelenre. én befestettem barnára, kb szürkés zöld lett. még aznap vettem új hajfestéket, még egyszer befestettem, barna lett. majd kb 3 hét múlva zöld árnyalatot vett fel. nagyon csúnya lett. a fodrász nagyon lebaszott, és kb 3 festés múlva sikerült újra szõkének lennem, ráadásul minden festés ezer évig tartott.

én megpróbáltam, kár volt! felejtsd el! csakis fodrásszal, mert ahhoz, hogy szép barna legyen, amit nem dob le a szõke, elõtte le kell szívni színtelenre. én befestettem barnára, kb szürkés zöld lett. még aznap vettem új hajfestéket, még egyszer befestettem, barna lett. majd kb 3 hét múlva zöld árnyalatot vett fel. nagyon csúnya lett. a fodrász nagyon lebaszott, és kb 3 festés múlva sikerült újra szõkének lennem, ráadásul minden festés ezer évig tartott.
én is fodrásszal csináltattam 1 hónapja, de így is tegnap mentem 2.jára. Elsõre ahol károsodott a hajam ott teljesen kiszõkült 2 hajmosás után, meg ott világosabb a hajam. Ha nincs károsodott részed, nem lesz ilyen vészes, de elsõre akkor is fodrász javaslom.
Én a nagyon világos szõke hajam akartam vissza festeni eredetire[sötétszõkére] és sokkal sötétebb lett, mint vártam...Aztán egy hét után le is dobta :/ Utána festettem sötétebb barnára..És most már tudom, hogy vissza kell pigmentálni a kivilágosított hajat, ha 2 árnyalattal sötétebbre akarjuk festetni, mert ha nem teszed, akkor zöldes árnyalatot kap hajad.[A tapasztalat...:( ] Fodrásszal csináltasd ;)

Félhosszu szőke hajam van az alja fekete! Barna a szemem, és nem tul barna a bőröm! Milyne szinü smink a megfelelő?

Legjobb válasz: Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...

Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!