Találatok a következő kifejezésre: Barna szemhez színű smink (13 db)

Félhosszu szőke hajam van az alja fekete! Barna a szemem, és nem tul barna a bőröm! Milyne szinü smink a megfelelő?

Legjobb válasz: Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...

Középbarna bõr, barna szem...lássuk: Az arany a barna, az óarany, a sárga, az ezüst és persze a barna árnyalatait, használhatod szemhélyra. Szemhélypúderhez illõ szemceruzát, illetve tust használj! Pirosítóból ne a legélénkebbet válaszd...alapozót a bõrszínednek megfelelõtt vegyél, ha a szemöldököd túl világos világosbarna szemöldökport illetve szemöldökzselét használhatsz együtt. Rúzsban a világos téglaszínt, az arany árnyalatait, és alkalom attán még feketét is felkenhetsz...

Barna hajhoz, és zöld szemhez milyen smink illik? És rúzs, vagy szájfény? Milyen szinű?

Legjobb válasz: nekem is zöld szemem van, és eredetileg barna hajam, de most épp szõke minden esetre én a szememre általában bronz, arany vagy sötét lilát illetve feketét szoktam használni mert szerintem ezek jól kiemelik. Szájfényben illetve rúzsban szerintem, a barna hajhoz jól megy valami pirosas árnyalat, bár számít a bõr szín, nekem például elég hulla fehér, akarom mondani hófehér a bõröm úgyhogy csak halvány árnyalatokat használok, halvány rózsaszín és bézs. remélem tudtam kicsit segíteni

nekem is zöld szemem van, és eredetileg barna hajam, de most épp szõke minden esetre én a szememre általában bronz, arany vagy sötét lilát illetve feketét szoktam használni mert szerintem ezek jól kiemelik. Szájfényben illetve rúzsban szerintem, a barna hajhoz jól megy valami pirosas árnyalat, bár számít a bõr szín, nekem például elég hulla fehér, akarom mondani hófehér a bõröm úgyhogy csak halvány árnyalatokat használok, halvány rózsaszín és bézs. remélem tudtam kicsit segíteni

Barna szemhez milyen színű smink illik?

Legjobb válasz: A barna szemhez illnek a meleg színek pélsául a vöröses, barna, még a zöld is, szerintem a lila is. A színes szempillaspirálhoz mit szólsz? Azok nem olyan feltünõek, de adnak egy árnyalatot a szemnek.

A barna szemhez illnek a meleg színek pélsául a vöröses, barna, még a zöld is, szerintem a lila is. A színes szempillaspirálhoz mit szólsz? Azok nem olyan feltünõek, de adnak egy árnyalatot a szemnek.
Bordó, cseresznyepiros:)
Ezüst tényleg jó rá.
Ezüst színû, sötét és világosbarna, lazacrózsaszín-színû szemfesték jó rá :) ! De a Lila is, ha sötét a bõre valakinek!
http://nzdmeg.mindenkilapja.hu/ a menüpontok között ott lesz h milyen smink illik a szemekhez
barna hajam es szemem van..kreol tipusu lany vagyok..szempillaspiralt mindig rakok magamra :DD.fekete tus csikot szoktam huzni felulre nagyon neha, meg a kek turkiz zold barna szemceruza elengedhetetlen, nagyon egzotikus hatast tud kelteni..kifejezetten utalom ha vkinek alul van kihuzva a szeme.nemtudom miert...:D
nekem sötétbarna szemem, világos barna(majdnem szõkésbarna)hajam van.én barna szemcerkát vagy ezüstöt használok és meleg színû szemhéjpõdert.a tanárok észre se veszik h ki vagyok festve.de a bnõim szerint jól nézek.szval ez így szolid smink ami suliba jó:)
szerintem pedig nyugodtan mehet a kék. (én barna hajú és szemû, viszonylag világos bõrû lány vok) sokszor használok kék szempillaspirált, néha kék szemceruzát is, és eddig mindenkitõl azt hallottam h nagyon jól áll :) sõt, sok helyen olvastam is h épp a kék megy a barna szemhez. de ez függ attól is h mennyire sötét a szemed.
Mindent, csak a kéket ne!
én barna szemû és hajú lány vok.Én szeretem a világos szineket halvány kék rózsaszín, zöld mindedj lényeg ha sötétebb a bõröd akkor ezeket világosba ha világosabb a bõröd akkor pedig sötét szinként használd õket .
Sok múlik azon a szemed világos vagy egészen sötét barna.És a hajad szine is nagyon fontos hozzá.Ha pl.egészen sötét barna a szemed és fekete a hajad, akkor bármilyen színt és árnyalatot választhatol, kivéve a sárga és rózaszín.Ha világosabb szemmel és hajjal rendelkezel akkor inkább kerüld a sötét tónust, mert démoni lesz a hatás inkább a világosabb árnyalatokat használd.A rózsaszín csak a szõkéknek áll jól a sárgát a világosbarna szemre is használhatjuk.Persze csak a kellõ mennyiségben mindenbõl.:)
ezek szerinte illenek vilagos barnahoz a barna szemhez az összes meleg szín illik. Választhatod a csokibarnát, a mogyoróbarnát, a dióbarnát vagy a karamellt, mind jól fog neked állni. A pasztellszínek és az arany árnyalatai is remek választás.


Festett világos barna a hajam, és sötét barna a szemem. Milyen színű smink állna jól nekem? .

Legjobb válasz: Pl: barna minden árnyalata, rózszsín, bordó, zöld, lila . Am úgy a barnához minden szín megy :) Ja, és füstös szemek.

Pl: barna minden árnyalata, rózszsín, bordó, zöld, lila . Am úgy a barnához minden szín megy :) Ja, és füstös szemek.
A kérdező hozzászólása: ó, köszönöm szépen :) )
fekete tus alul--felül szinte mindenkinek jól áll :) valami halvány rózsaszín szájfénnyel és egy nagyon kevés pirosító vagy zöld szemhélyfesték+fekete szemcerura alul...az kiemelné a szemed színét szerintem
Hétköznapokra, szerintem, csak nagyon vékonyan húzd ki a szemed, alul, feketével. Szemhélyre tényleg bármilyen szín a ruhádhoz illõen, és a barnás, bronzos árnyalatok pedig mindenhez mennek. A szájfény nagyon szépen kiemeli a szád színét, de bármilyen pasztel árnyalatú rúzs is jól mutat rajtad. Pontosabb tanácsot részletesebb leíráshoz lehet csak adni.
Hát ha világos a hajad, akkor inkább valami világos féle mondjuk : halvány rózsaszin az nagyon szép, és fiatalitis :D:D Vagy mondjuk valami kremes színü :)
Linkelek egy oldalt, itt a szem színe szerint adnak tanácsokat, tök jó: http://www.bien.hu/szepseg, smink

Barna a hajam és a szemem, a bőröm világos milyen színű smink állna jól?

Legjobb válasz: barna szemhéjpúder, vagy most nagyon divatos a kék, és a barna szemûeknek nagyon jól áll de ha csak suliba mész, akkor ne legyen olyan sötét, vagy erõs! elég csak halványan

barna szemhéjpúder, vagy most nagyon divatos a kék, és a barna szemûeknek nagyon jól áll de ha csak suliba mész, akkor ne legyen olyan sötét, vagy erõs! elég csak halványan
Háááát..mivel a sminket a szem színéhez és az alkalomhoz illesztjük, akkor:megy a zöld, (nagy divatban vannak a neon színek. pld )citromsárga, ami partykon tök jó, v narancssárga, melegebb színeket használj :) :) :) ha pedig sulis vagy (mint már mondták), halvány, természetes szint használj :D

Leopárd mintás felsőhöz (bézs nadrág, fekete csizma-boleró) milyen színű sminket tegyek fel? Barna hajam, kék szemem van

Legjobb válasz: ehhez leginkább ne vegyél fekete csizmát!!! :oS a barna meg a fekete üti egymást... amúgy egy arany smink..

ehhez leginkább ne vegyél fekete csizmát!!! :oS a barna meg a fekete üti egymást... amúgy egy arany smink..
Szerintem is valami arany sminket. A szemedet kihúzhatod feketével. A szádra mehet erõsebb szín is valami pirosas, bár lehet hogy az nem mutatna túl jól, próbáld ki. Megpróbáltam elképzelni így az összképet, de függ a stílusodtól hogy ez mennyire illik hozzád.
szerintem meg ne vegyél föl leopárd mintás fölsõt, mert ízléstelen.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem azt kérdeztem, hogy vegyek-e vagy nem.ha a kérdésre nincs válaszod, minek írsz be?

Barna színű a szemem, milyen smink állna jól? Van olyan oldal ahol videó van róla hogy fessem ki magam?

Szeretnék egy szép sminket magamnak csinálni.Szemüveges vagyok,milyen smink lenne jó ami látszik??Barna szemhez jól áll??

Legjobb válasz: Barna szemû vagyok én is. Sok mindent kipróbáltam, de nekem a fehér, ezüst, és a rózsaszín áll jól. A kék és a sötétebb lila is jól áll, de ezekkel nagyon csínján kell bánni, mert ha picit többet kensz fel akkor, könnyen úgy nézhetsz ki, mintha a 60-as évekbõl csöppentél volna.

Barna szemû vagyok én is. Sok mindent kipróbáltam, de nekem a fehér, ezüst, és a rózsaszín áll jól. A kék és a sötétebb lila is jól áll, de ezekkel nagyon csínján kell bánni, mert ha picit többet kensz fel akkor, könnyen úgy nézhetsz ki, mintha a 60-as évekbõl csöppentél volna.

Az ilyen vörös hajhoz milyen színű smink áll jól? Jah és a szemem barna

http://www.folica.com/images/reviews/5/3605-red-hair.jpg am. az én hajam elég hullámos és félhosszú

Legjobb válasz: hát.. szerintem ilyen haj mellé erõs smink nem túl szép, én szolidat javasolnék, bár, ha valakinek ILYEN haj kell, akkor elég vad lehet.. szóval fekete.

hát.. szerintem ilyen haj mellé erõs smink nem túl szép, én szolidat javasolnék, bár, ha valakinek ILYEN haj kell, akkor elég vad lehet.. szóval fekete.
fekete, szürke, ezüst, esetleg barna. túl szinessel ne próbálkozz sztem nem állna jól
valami zöldes... bár az már kicsit különcös lesz
Zöld? Hiszen kék a szeme! Ezüst, szürke, kék árnyalatai. Feketét semmiképp se.
Elnézést, most olvasom, barna a szem. (: Akkor nem szóltam, ne haragudj kedves elõzõ.
fekete.. szürke .. de a ruhádtól is függ ha már nagyon divatozol
Hát igen szerintem is függ az öltözékedtõl nem ám csak úgy megy hogy felteszel egy pirosas sminket PÉLDÁUL és a kék ruhádhoz meg nem illik.. úgyhogy feketés szürkés szerintem is mert az mindenhez megy általában ..

Milyen színű smink állna jól? Gesztenyebarna színű, kleopátrás fufru nélküli a hajam, barna a szemem, és a bőröm világos, de nem hófehér.

Szeretném id?nként kifesteni magam, de nem tudom milyen szín?eket vásároljak, ami jól állna, ezért kérném a segítségeteket!

Legjobb válasz: http://image.hotdog.hu/_data/members2/794/1794/images/csajok.. http://lafemme-magazin.com/wp-content/uploads/2009/07/7cikk3.. http://metropolita.hu/wp-content/uploads/2008/08/belul157.gif http://www.nlcafe.hu/data/szakerto/regikepek/412479/12.jpg http://www.debrecenieskuvo.hu/cikk-pics/smink01.jpg

Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 20
Én is barna szemmel hordok vörös hajat. Mivel nekem egy élénkebb árnyalata van, ezért soha nem használok színeket a szememen, mindig csak feketét. Vagy tussal vagy szemceruzával kihúzom, és max egy kis világos (fehér, bézs) púderrel kiemelem a szemzugom és a szemöldököm alatt. 21L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!