Találatok a következő kifejezésre: Barna színű hajam, barna mélyen (7 db)

amik nekem tetszenek: 2., 5., 6. leginkább az 5.
Huhh, a 2-es nekem nagyon bejövõs szín. :) Most fekete a hajam, éppen próbálom leszedni róla hogy visszatérjen az eredeti sötét barna hajam, de a 2-es színt én is bevállalnám, szép, tetszetõs és tényleg nem az a nagyon mû hatást kelti. :) 18/L
talán az 1., bár én sötét haj párti vagyok
A 3. és a 6. a legszebb szerintem. Az 1. inkább mézszõke és volt egy olyan (talán a 4.) ami meg melírozott.
2

Barna színű a hajam, barna mélyen ülők a szemeim, világos az arcbőröm. Milyen smink illik hozzám?

Ha képet is mellékelnétek az mégjobb lenne,de nem fontos:[email protected]il.hu

Legjobb válasz: Barna szemeidet a mogyoró szín és a barna összes árnyalatával hangsúlyozhatod, de ha egy kicsit merészebb vagy használhatsz rózsaszínt is a szemhéjadra. Világos bõrõdet tompíthatod egy kis pírral, melyet az arccsontodra vigyél fel. Ajkadra pedig rózsaszínes szájfény kerüljön.

Barna szemeidet a mogyoró szín és a barna összes árnyalatával hangsúlyozhatod, de ha egy kicsit merészebb vagy használhatsz rózsaszínt is a szemhéjadra. Világos bõrõdet tompíthatod egy kis pírral, melyet az arccsontodra vigyél fel. Ajkadra pedig rózsaszínes szájfény kerüljön.
Szia.Mindenképp világos színt használj a szemedre, mert azzal tudod kiemelni!!!Barack és lazac színek jól állnak, csak vigyázz, hogy ne keverd a hideg és meleg színek!!
a szemzugba finom halvány tojárhéjszínt tennék, kifelé pedig próbálkoznék narancssárgával

Ha a középbarna színű hajamat befestem: Garnier természetes barna festékkel, nagyon sötét lesz az eredmény? Nem baj, ha igen, de csak akkor ha vmelyest visszakopik. Melyik a legjobb festett hajra való sampon?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy tol nagy változás lesz a szinbe. Valamelyest lehet sotéteb lesz, de ugyis kopni fog minden mossás utan. Mindenkinek más sampon jon be, de ha bemész a boltba nagyon sok sampon van barna hajra, minden márkábol. Valasz olyat amit eddig is használtál! Vagyis olyan márkát!

Nem hiszem, hogy tol nagy változás lesz a szinbe. Valamelyest lehet sotéteb lesz, de ugyis kopni fog minden mossás utan. Mindenkinek más sampon jon be, de ha bemész a boltba nagyon sok sampon van barna hajra, minden márkábol. Valasz olyat amit eddig is használtál! Vagyis olyan márkát!


Világos barna színű a hajam és szeretném sötét barnára színeztetni, de félek, hogy túl sötét lesz és már feketének látszik. Melyik hajszínezőt ajánljátok, hogy kb olyan legyen a hajszínem, mint a képen?

http://images5.fanpop.com/image/photos/28500000/victoria-vic..

Legjobb válasz: vagy sima barnát vagy kávébarnát vegyél szerintem esetleg mogyoróbarna ezektõl tuti nem hat feketésnek :)

vagy sima barnát vagy kávébarnát vegyél szerintem esetleg mogyoróbarna ezektõl tuti nem hat feketésnek :)

Szőke hajhoz valami világos barna, vagy bézs színű szemöldök ceruza melyik márkánál van és mennyiért?

Legjobb válasz: Essence esetleg, de szerintem van. Pár száz forint, nagyon max egy ezresben lesz benne.

Essence esetleg, de szerintem van. Pár száz forint, nagyon max egy ezresben lesz benne.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget

Vörös hajat, melyik márkájú és színű hajfesték fog be szépen, ha "természetes barna" szeretnék lenni?

Régebben jártam már úgy, hogy barna hajfestékkel rámentem a vörös hajamra, és szinte fekete lettem. Ezt szeretném most elkerülni.

Legjobb válasz: Talán a Palette Natural Colorral próbálkozz. Az elég természetes barna.

Talán a Palette Natural Colorral próbálkozz. Az elég természetes barna.
Most újra teljesen vörös vagy? Vagy barna, csak vörös az alapszíned? Mert ha teljesen más színt akarsz festeni, akkor menj el fodrászhoz, az tuti olyat csinál, amit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Most nagyon szép vörös hajam van, mindenki dicséri. Csak kíváncsi lennék, hogy milyen lennék szép, barna hajjal. Mikor régebben rámentem barnával, szinte fekete lettem. Persze, akkor alig vártam, hogy újra vörös legyek. Tipikus nõ vagyok, semmi sem jó. :-) Jelenleg elég rosszul állok anyagilag, így nem akarok fodrászhoz menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!