Találatok a következő kifejezésre: Barna színű hajam, barna (136 db)

Barna színű hajhoz milyen rúzs illetve szájfény illik?

Legjobb válasz: BArna a hajam és a fekete rúzs nagyon jókl áll de csak a Vámpírok báljára kenem fel :) Figyelj elõször is már eleve tág fogalom a barna, vöröses barna? Gesztenye barna? Sötét barna? Világos barna? Középbarna? Szõkés barna? Másrészt a rúzs színész inkább a bõrszín és a szemfesték színe határozza meg a szemfetéket szintén a bõrszín a szemszín, és talán ott van valami kis beleszólása a hajszínnek, de inkább az arc adottságai, és a bõrszín, szájforma határozza meg a rúzst a hajszínnek alig van köze hozzá, ez egy elég hülye kérdés meg kell mondjam, a rúzst nem a hajra kenjük...

BArna a hajam és a fekete rúzs nagyon jókl áll de csak a Vámpírok báljára kenem fel :) Figyelj elõször is már eleve tág fogalom a barna, vöröses barna? Gesztenye barna? Sötét barna? Világos barna? Középbarna? Szõkés barna? Másrészt a rúzs színész inkább a bõrszín és a szemfesték színe határozza meg a szemfetéket szintén a bõrszín a szemszín, és talán ott van valami kis beleszólása a hajszínnek, de inkább az arc adottságai, és a bõrszín, szájforma határozza meg a rúzst a hajszínnek alig van köze hozzá, ez egy elég hülye kérdés meg kell mondjam, a rúzst nem a hajra kenjük...
A kérdező hozzászólása: Világosbarna a hajam és szürkészöld a szemem. Szemfesték az változni szokott, általában a ruhám színéhez illõvel kenem ki, de sötétzöld a kedvencem, mert az kiemeli a zöld szemem.(+feketével alul kihúzom, hogy még hangsúlyosabb legyen)

A tejeskávé színű haj barna vagy szőke?

http://kepfeltoltes.hu/111225/398943_288924744486464_1000010.. Olyasmi a hajam mint az övé.A barátaim folyton szőkéznek,de szerintem ez a haj inkább csak világos barna.Szerintetek melyik?

Legjobb válasz: Szerintem szõkés barna,ha ilyen a hajad szine ,az nagyon szép.

Szerintem szõkés barna, ha ilyen a hajad szine , az nagyon szép.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Szerintem mindkettõ egyben.:D
ez "fodrászilag" még bõven középszõke kategória

Fekete festett hajam van és átakarok váltani gesztenye barna színű hajra. És ehhez lekell szivatni. Nagyon tönkre fogja tenni a hajam a szivatás?

Legjobb válasz: Az a baj, hogy szerintem azt a fekete hajat nem elég csak egyszer leszivatni, hanem többször kell, hogy ne legyél foltos. És ez nyilván nem tesz jót a hajnak. Talán egy picivel jobb a helyzet, ha rövid hajad van. szóval szerintem eléggé tönkre vágja a hajat a szivatás.

Az a baj, hogy szerintem azt a fekete hajat nem elég csak egyszer leszivatni, hanem többször kell, hogy ne legyél foltos. És ez nyilván nem tesz jót a hajnak. Talán egy picivel jobb a helyzet, ha rövid hajad van. szóval szerintem eléggé tönkre vágja a hajat a szivatás.
...és minden mûvelet és minden festék tovább fogja roncsolni a hajszálakat. Szerintem kellene hagyni annak a hajnak szusszanásnyi pihenõt. Üdv, HajDoktor
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :) az a baj hogy Kallos hajfestékkel festettem be a hajam és a fodrászom azt mondta hogy az elég erõs hajfesték és tényleg nem elég ha egyszer szivatom le. De én növeszteni szeretném a hajam jelenleg félhosszú. De ha tényleg ennyire roncsolja akkor megvárom míg lenöl.
Várj pár hónapot, míg megkopik a fekete. Nekem 5 évig volt fekete, de a végén már semmi hajfesték nem fogta be pár hétnél tovább( Se a kallos, se bármelyik fodrász által használt festék, a drogériások meg végképp nem.)...vártam, hogy még kopjon egy kicsit, és most szívatás nélkül, egy festés után egyenletes színû sötétbarna hajam van.
A kérdező hozzászólása: de már megkopott már a kékes fekete hejett vöröses lett belõle és ilyen barnás féle vagy nem tudom.


A barna színű hajon milyen színű virág mutat jól?

Legjobb válasz: Sötézöld, citromsárga. Nyílván zöld csak mesterséges.

Sötézöld, citromsárga. Nyílván zöld csak mesterséges.
Piros
Barackszínû, korallos, kék, sárga, vaníliaszínû, kb. bármilyen pasztell, fehér... (persze a barna tónusától is függ).
karamell

Syos 4-8-as csokoládébarnáról tudnátok mondani véleményt? Tényleg olyan világos, mint amilyen a dobozon? Nekem most 3-8-as lágy barnával van befestve. Befogná a 4-8-as csokibarna a lágy barna színű hajam?

Ha képet is tudnátok felrakni a hajatokról, az még szupibb lenne! Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Csak egy árnyalattal világosabb mint a hajszíned, szóval semmi változás nem lenne ha befestenéd vele, fõleg mert a hajfesték nem világosít másik hajfestéket. A kép a dobozon meg photoshop, abból semmi nem derül ki. A 4.8-as hajfesték sötétbarna alapszínû, ebbõl kiindulva kétlem hogy olyan lenne mint a dobozon. Mellesleg ajánlom a fodrászkellékes festékeket neked, mert sokkal jobbak és olcsóbbak is mint a Syoss és társai. Nagyobb a színválaszték is.

Csak egy árnyalattal világosabb mint a hajszíned, szóval semmi változás nem lenne ha befestenéd vele, fõleg mert a hajfesték nem világosít másik hajfestéket. A kép a dobozon meg photoshop, abból semmi nem derül ki. A 4.8-as hajfesték sötétbarna alapszínû, ebbõl kiindulva kétlem hogy olyan lenne mint a dobozon. Mellesleg ajánlom a fodrászkellékes festékeket neked, mert sokkal jobbak és olcsóbbak is mint a Syoss és társai. Nagyobb a színválaszték is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Igen, sajnos ez a problémám, hogy szét van photoshop-polva a dobozon a szín, és így nem tudom, hogy milyen is valójában. És akkor mindenféleképp fodrásszal kell világosítanom? Bár a ricinus olaj kifakította a hajam. :)

Világos barna színű hajam van. Érdemes befesteni sötétebb barnára festékkel? Ha befestem csúnya lesz a lenövés?

Világos barna haj festése sötétebb barnára

Legjobb válasz: Szerintem ha ígyis szereted, akkor nem érdemes. Amúgy sötétebb hajnál pont érdemes hajszínezõt (ammóniamenteset) használni, mert az egy kicsit kopik a hajból és nem lesz olyan feltûnõ a lenövés (ki nem mosódik, hiába írják rá, hogy 24 hajmosásig tart). Szóval semmiképpen ne tartós hajfestékkel fesd, csak ilyen féltartóssal. Ha 1 árnyalattal sötétebbre fested amúgy, akkor nem lesz csúnya a lenövés, de lesz.

Szerintem ha ígyis szereted, akkor nem érdemes. Amúgy sötétebb hajnál pont érdemes hajszínezõt (ammóniamenteset) használni, mert az egy kicsit kopik a hajból és nem lesz olyan feltûnõ a lenövés (ki nem mosódik, hiába írják rá, hogy 24 hajmosásig tart). Szóval semmiképpen ne tartós hajfestékkel fesd, csak ilyen féltartóssal. Ha 1 árnyalattal sötétebbre fested amúgy, akkor nem lesz csúnya a lenövés, de lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Egyszer kipróbáltam egyet, a Joanna-t, de az nem maradt benne valami sokáig, mert 7-8 hajmosás után már nem is látszott és nem is annyira fogta be a hajamat.Esetleg valami mást tudnál ajánlani?
garnier color&shine (talán ez a neve, vagy loreal casting, amik azért tartalmaznak peroxidot, tehát nem mosódnak ki teljesen, de valamennyit kopnak. De tele van velük a dm. Amire azt írják rá, hogy 24 hajmosásig tart, az a féltartós hajfesték. Vagy ammóniamentes. Ezek ugyanezt jelentik, a színezõ, 24 hajmosásig tartó, féltartós, és az ammóniamentes hajfesték egy és ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Kösönöm szépen a segítséget! :)
amik nekem tetszenek: 2., 5., 6. leginkább az 5.
Huhh, a 2-es nekem nagyon bejövõs szín. :) Most fekete a hajam, éppen próbálom leszedni róla hogy visszatérjen az eredeti sötét barna hajam, de a 2-es színt én is bevállalnám, szép, tetszetõs és tényleg nem az a nagyon mû hatást kelti. :) 18/L
talán az 1., bár én sötét haj párti vagyok
A 3. és a 6. a legszebb szerintem. Az 1. inkább mézszõke és volt egy olyan (talán a 4.) ami meg melírozott.
2

Világosbarna, vagy valamilyen nagyon jó barna színű hajat szeretnék, mutatnátok, vagy ajánlanátok ilyesmi hajszineket?

Sajnos a nagyon világos nem jöhet szóba mert sötét a szemöldököm, de léégyszi segitsetek:)

Legjobb válasz: Itt van egy pár.. http://www.palette.hu/termekeink/ meg itt is http://www.perfectmousse.hu/termekek/465-csokolade/ jo nézelõdést:)

A kérdező hozzászólása: http://www.perfectmousse.hu/termekek/700-soetetszoke/ nagyon durván állna egy sötét szemöldökkel ?:SS
Hát attól függ mennyire sötét és vastag..

Barna színű hajamba milyen melír illene? Lila vagy rózsaszín?

Legjobb válasz: nem gyerekes szinek, ezeket ugy hivják, hogy EXTRÉM. ;( a lila tényleg rozsaszines ha kopik, ugyhogy tokmindegy melyikkel fested. :)

nem gyerekes szinek, ezeket ugy hivják, hogy EXTRÉM. ;( a lila tényleg rozsaszines ha kopik, ugyhogy tokmindegy melyikkel fested. :)
Szerintem az élénkrózsaszín az nagyon jól nézne ki!:)
Szerintem mindenképp lila legyen!
Lila, az ha kopik rózsaszín lesz. Így megvan mindkettõ:)
sztem ezek gyerekes színek, bár nemtom hány éves vagy, azt se, hogy milyen barna a hajad, de h a kérdésre is válaszoljak inkább a sötét lila...
Nekem lila van.. régebben gondolkodtam a rózsaszínen ..de aztán lilát választottam.. és ez sztem sokal jobb mintha rózsaszín lenne nekem sokal jobban tetszik...Ter döntesz de elütte minden féleképpen szivasd ki mert am tök más szint fogsz kapni:S

Barna a hajam vagyis inkább semmilyen színű. Akár első festésre is lehetne ilyen színű a hajam a kettő közül? A szemem is barna és a bőröm világos.

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/16682_hajdivat1.jpg vagy ez http://kephost.hu/share-AE0F_4F04C21F.html

Legjobb válasz: neked vöröses hajad van, biztos nem lesz olyan mint a képeken,mivel sok a vörös pigment a hajadban inkább csibesárga lenne a végeredmény ami amúgy ronda miért nem próbálkozol inkább egy vörösesebb színû hajjal http://www.google.hu/imgres?q=lindsay+lohan&um=1&hl=hu&sa=N&..

neked vöröses hajad van, biztos nem lesz olyan mint a képeken, mivel sok a vörös pigment a hajadban inkább csibesárga lenne a végeredmény ami amúgy ronda miért nem próbálkozol inkább egy vörösesebb színû hajjal http://www.google.hu/imgres?q=lindsay+lohan&um=1&hl=hu&sa=N&..
Nincs olyan hogy seszínû fogjátok már fel. Tök jó, hogy természetes a hajszíned egyáltalán nem kelt mûhatást. Nem értem mire fel ez a festésmizéria. Én imádom a saját hajam és minden festett dicséri hogy jaj de jó nekem milyen szép színe van, mikor nekik is lehetett volna ilyen ha nem festik össze vissza. És amúgy gyönyörû színe van a hajadnak!! be ne fesd.
A kérdező hozzászólása: A vörössel próbálkoztam már, sajnos nem áll jól. Fekete is volt, de úgy néztem ki, mint egy hulla :) Kedves második válaszoló! Nekem ez a szín igenis semmilyen. Sõt! Két fodrász sem tudta megmondani milyen a hajam színe. Nekem nem tetszik és ezért szeretném más színûre. És éppen ezt a kettõt találtam, ami tetszik.
A kérdező hozzászólása: Tök szar, amikor megkérdezik hogy "Neked milyen színû a hajad?" meg hogy "mikor fested már be a hajad?" na ilyenek.. persze nem kellene velük foglalkoznom, de azért csak rossz hallani.
Elég gáz ha egy fodrász nem tudja besorolni a hajad... Ha jól tudom ez a szakmája... Fejbõl kéne tudnia a hajak színskáláját :D Ha már csak tanfolyamot kell végezniük legalább az ilyen alapdolgokat tanulnák meg rendesen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!