Találatok a következő kifejezésre: Barna folyásom mitől lehet (153 db)

Ciklus 23. napja és barna folyás. Mitől lehet ez? És mitől függ a menzesz erőssége?

14L

Legjobb válasz: normális a barna folyás, föeg hogyilyen fiatal vagy még. Az erõsség alkat függõ na meg éppen aktulisan hormonális dolgoktól függ. De késöbb nagyjából egyforma néha elõfordulhat hogy 1 napplal hosszabb vagy rövidebb de általában nincs nagy különbség. Viszont az változó a legtöbb nõnél hogy épp fáj-e vagy sem. Nekem van hogy picit fája ahsam avn hogy egyáltalán nem. A pre mens tünetek is igy vannak. Van hogy elötte leszakad a mellem és nyilal a hasam van hogy semmi. Ezek normális dolgok.

normális a barna folyás, föeg hogyilyen fiatal vagy még. Az erõsség alkat függõ na meg éppen aktulisan hormonális dolgoktól függ. De késöbb nagyjából egyforma néha elõfordulhat hogy 1 napplal hosszabb vagy rövidebb de általában nincs nagy különbség. Viszont az változó a legtöbb nõnél hogy épp fáj-e vagy sem. Nekem van hogy picit fája ahsam avn hogy egyáltalán nem. A pre mens tünetek is igy vannak. Van hogy elötte leszakad a mellem és nyilal a hasam van hogy semmi. Ezek normális dolgok.
A kérdező hozzászólása: vagyis már jan 2. óta van barna folyásom. most akkor megjött? a múltkori erõs volt!
Teljesen mindegy hogy ez menstruáci-e vagy sem. Ilyenkor még angyon összevissza van. A lényeg hogy dolgozik már a hormon rendszered nincs ezzel semmi baj. 14 évesen simán belefér hogy késik vagy ne, ugyanolyan, hol több jön hol kevesebb ilyesmi. nem kell vele egyenlõre foglalkoznod különösebben. Pár év alatt kell beállnia. Amíg nem élsz nemi életet nem kell aggodnod egyenlõre akkor sem ha kimarad. Ilyen a nemi érés.
A kérdező hozzászólása: pedig már beállt szerintem. elsõ és második között 28 nap, második és harmadik között pedig 26 nap telt el. akkor már gondolom be-beáll. köszönöm a válaszokat!

Barna folyás, mitől lehet?

Menstruációmnak szerdán (márc.13.) kellett volna megjönnie, az volt a 35. nap.. De azon nem csodálkozom, hogy késik, mert ez a hónapom elég stresszes volt.. Párommal kb. 3 hete voltunk együtt utoljára, gumival. nem szakadt ki meg semmi.. lehet terhesség mégis? vagy mi okozhatja? menstruáció előtt soha nem szokott ez lenni azért vagyok megijedve.. 18/L

Legjobb válasz: A barna folyást mifelénk hasmenésnek hívják.

A barna folyást mifelénk hasmenésnek hívják.
az elõzõ válaszolónak üzenem, ne írjon , ha nem ért semmihez, a kérdezõnek, ha a gumi nem szakadt ki, nyilván nem lehetsz terhes, de barnás folyás lehet gyulladástól is, mást nem érzel?azon kívûl a menses sem rendeltetés szerûen, kiszámolva jön meg, sok tényezõ befolyásolhatja.
A kérdező hozzászólása: nem.. most vettem csak észre nem régen.. a hasam se fáj, nincsenek más tüneteim.. ha nem múlik el vagy nem jön meg kérek hétfõre dokihoz idõpontot..
A 15:09-es vagyok. Az elsõ választ nem én írtam. Én csak linket küldtem.
A kérdező hozzászólása: gondoltam, és köszönöm :)

Mensi után 11. napon 3napig tartó barna folyás mitől lehet?

Legjobb válasz: Esetleg felsértettétek szex közben vagy beágyazódás? Fertõzés?

Esetleg felsértettétek szex közben vagy beágyazódás? Fertõzés?
A kérdező hozzászólása: Eseményutáni tablettét vettem be a menstruáció utáni 7.napon ez lehet annak a mellékhatása?
Lehet bizony, de lehet a menses elöjele is.
Valószínû az esemény utánitól.

Barna folyás mitől lehet? Sos

Nagyon meg vagyok ilyedve a a mensesem augusztusz 24 jött meg tegnap otta meg oylan kicsit halvány barnás folyásom van nagy egy kicsi mi lehet a baj 16l

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz! Mi így a neten keresztül honnan tudhatnánk??

Menj el nõgyógyászhoz! Mi így a neten keresztül honnan tudhatnánk??
A barna folyás azért barna, mert van benne egy kicsi vér. Menj el tiniambulanciára nõgyógyászaton belül, ott a te korosztályodra vannak szakosodva.
ovulálsz és attól van, a ciklus közepén jársz

Ez a barna folyás mitől lehet? Beágyazódás?

Augusztus 9kén jött meg.28napossak a ciklusaim.El?bb meg begörcsölt a hasam,és barna folyásom lett de nem sok.Szerintetek?Korai még a beágyazódás?Két naponta vagyunk eggyütt

Legjobb válasz: Nekem a 21. ciklusnapomon volt ilyen, két napig tartott. Tegnapra vagy mára nem vártam, nem is jött, de a mai x-epil teszt negatív, szóval nem tudom mi lehetett nekem, de neked is akkor volt kb.

Nekem a 21. ciklusnapomon volt ilyen, két napig tartott. Tegnapra vagy mára nem vártam, nem is jött, de a mai x-epil teszt negatív, szóval nem tudom mi lehetett nekem, de neked is akkor volt kb.
A kérdező hozzászólása: Hát még lehet pozitív neked :D remélem nekem se jön már meg :D
Szerintem lehet:) Nekem a nemvárt elõtt kb. egy héttel volt pár vérpötty, utánna pozitív lett a teszt!:) Szorítok nagyon!!!!!!

Ciklus 9. napján két csepp barna folyás mitől lehet? Szúr a bal petefészkem is

Legjobb válasz: ciklus 9. napjára hogy lenne már beágyazódás??? peteérés lesz!

ciklus 9. napjára hogy lenne már beágyazódás??? peteérés lesz!
Utalhat progeszteron hiányra, vagy akár beágyazódásra. Szorítok, hogy az utóbbi legyen!
Jaj tényleg! Nem figyeltem, azt hittem 9. dpo-ról van szó. Nem figyeltem, már nagyon este volt. :) Így tényleg nem érvényes, amit írtam.

Barna folyás.!? Mitől lehet?

Még nem kell megjönnie majd csak 10-én, és amugy ha az számít, meg vagyok fázva. Mitől lehet ez? ( picit fáj a hasam is ) 14/L

Legjobb válasz: kérdezd meg anyukádat. ha nincs, beszélgess el az iskolai védõnõvel.

kérdezd meg anyukádat. ha nincs, beszélgess el az iskolai védõnõvel.
A kérdező hozzászólása: nem lehet normális választ adni? én ugy tudom hogy ez egy ilyen oldal, ahol lehet kérdezni. Anyukám nincs itthon. Bunkó.
Beállt már a menstruációd rendesen? Lehet, hogy a megfázástól megjött elõbb. Egy hét ide-oda amúgy is belefér. De lehet, hogy még rendezetlen a ciklusod és ez köztes vérzés.

Rózsasznes, majd barna folyás mitől lehet?

Legjobb válasz: a ciklusod hányadik napján vagy?

a ciklusod hányadik napján vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 v 17, sajnos nem tudom pontosan:S
lehet ovulációs vérzés, ez attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Lehetne beágyazódásos vérzés (ez talán még korai lenne), de lehet hormon probléma is. (nekem is volt, amikor alacsony volt a progi szintem) Talán érdemes lenne orvoshot menni!

Szeptember 10kén jött meg, 28naposak a ciklusaim, ma erős barna folyás, mitől lehet?

légyszi segítsetek mert nekem még nem volt ilyen barna folyásom,és menst.görcsökhöz hasonló hasfájásom.

Legjobb válasz: Szeretnél babát? Próbálkoztatok közép idõben? Ha igen akkor ne kizárt h beágyazódás :)

Szeretnél babát? Próbálkoztatok közép idõben? Ha igen akkor ne kizárt h beágyazódás :)
A kérdező hozzászólása: minden álmom a baba, igen minden másnap együtt vagyunk.Bárcsak az lenne.Köszi a választ
MAjd ha ott az idõ azért írd meg mi lett :) ?
A kérdező hozzászólása: renben, rendes vagy :D

Barna folyás. Mitől lehet?

Sziasztok!

Legjobb válasz: menj el nõgyógyászhoz, õ megmondja

menj el nõgyógyászhoz, õ megmondja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!