Találatok a következő kifejezésre: Barna folyás még lehetek babás (3 db)

Barna folyás esetén még lehetek babás?

Legjobb válasz: szia.Persze, hogy lehetsz.elõfordul, hogy amikor a rendszeres havi vérzésnek meg kéne jönni, csak barnás folyás van.persze mindekinél más.és te nem irtad vannak e más tüneteid is.ha erõs fájdalmaid is vannak, ajánlanám, hogy menj orvoshoz.sok sikert.

szia.Persze, hogy lehetsz.elõfordul, hogy amikor a rendszeres havi vérzésnek meg kéne jönni, csak barnás folyás van.persze mindekinél más.és te nem irtad vannak e más tüneteid is.ha erõs fájdalmaid is vannak, ajánlanám, hogy menj orvoshoz.sok sikert.
Tesztelj, és megtudod a választ.Amúgy sokaknak így kezdõdik, sok sikert!
Nekem is volt egy pici barna folyásom, és terhes vagyok.Lehetsz te is!
50-50% az esélyed mindkettõre. Ha az elõzõ menseseket is megelõzte barnázás, akkor most is meg fog jönni, ha nem, akkor tesztelj, de egy hét késést érdemes kivárni.
Ugyanebben a cipõben vagyok én is. Nálam egyetlen egy napig tartott, az is csak egy diónyi volt és azóta semmi. Holnap kéne nem megjönnie! Szorítok!
De miért lennél?????? Nem.
Negatív tesztel és vérzésel nem sok esély van rá, de ha nagyon idegesít menj el nõdokihoz. Megvizsgál és elmondja hogy mit lát vagy mit nem. Esetleg csinálj még egy tesztet.

Ha barna folyásom van, attól még lehetek babás?

Szombaton kell megjönnie, de ma délelött volt barna váladékozás.

Legjobb válasz: Menses elõtt is lehet ilyen, mindenképp várj ,és ha nem jön meg 5 napra tesztelj,Sok sikert!

Menses elõtt is lehet ilyen, mindenképp várj , és ha nem jön meg 5 napra tesztelj, Sok sikert!
Lehet simán, hogy elõmensi.De akár babut is jelenthet.Figyelj, és tesztelj ha kell.:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!