Találatok a következő kifejezésre: Barna folyás a jele (34 db)

Barna folyas a terhesség jele?

Legjobb válasz: Nekem egyik terhességemnél sem volt barna folyásom. A legtipikusabb érzés az volt, hogy hasogatott a méhem. Mintha meg akarna jönni, de nem jött meg...

Nekem egyik terhességemnél sem volt barna folyásom. A legtipikusabb érzés az volt, hogy hasogatott a méhem. Mintha meg akarna jönni, de nem jött meg...
A kérdező hozzászólása: júni 14. jött meg 18-án az utolsó napon voltam együtt a férjemmel és azóta fájdogál a hasam görcsöl picit és most meg barna folyásom lett :(
hát ezt így nehéz megmondani, de nekem a 3. babámnál volt a 6. héten egy kis barnás vérzés. pár csepp. egy teszt és egy ultrahang vagy vérvétel lenne a megoldás.
A beágyazódást kísérheti egy kisebb vagy nagyobb csepp vér. Elõfordulhat, hogy barnázásnak tûnik, mert elkenõdik, vagy hígul a méhnyak váladékával. De konkrét barnázás nem mindig jelent jót, legtöbbször jelezhet sérülést is vagy valami problémát. A barnázást minden esetben jegyezd fel és menj el orvoshoz vele, mond el neki mikor volt meddig tartott milyen erõsségû volt, járt e vele bármilyen fájdalom.Vannak olyan nõk, akik ovu környékén barnáznak, vannak, akik mensi elõtt 1-2 napig és vannak, akik szinte végigbarnázzák a ciklusukat. Ez utolsóknál biztosan probléma van.Nem jelent feltétlenül betegséget, de azt se hogy babánk van. Remélem összejött neked!
A kérdező hozzászólása: oké köszi csak úgymond 1csepp volt de nem vér hanem barna színû valami , mostmár nincs az hanem tojásfehérje fojás !

Lehet barna folyás a beágyazódás jele?

Múlt hét kedden volt peteérésem az ovu teszt szerint. Úgy tudom, hogy peteérés után min. 14 nap kell a menstruációig. Nekem még sosem volt ilyen jelleg? folyásom. Aki már terhes, az mit gondol err?l? Nagyon jó lenne ha baba lenne :))

Legjobb válasz: Szia, igen lehet, de nem feltétlenül. Azt írtad, hogy most volt peteérésed? Viszont ha ez egy jel is lenne nem ilyen korán, de nem vagyunk egyformák :) Én drukkolok neked, ha késik tesztelj.

Szia, igen lehet, de nem feltétlenül. Azt írtad, hogy most volt peteérésed? Viszont ha ez egy jel is lenne nem ilyen korán, de nem vagyunk egyformák :) Én drukkolok neked, ha késik tesztelj.

Van konkrét jele a beégyazodásnak? És a barna folyás jele egyáltalán?

Legjobb válasz: A barna folyás jele lehet,de ez sem jelentkezik mindenkinél!

A barna folyás jele lehet, de ez sem jelentkezik mindenkinél!

2-3 napja barna folyásom van, de általában csak kevés, s csak esténként, fürdés után. Továbbá nagyon fel van puffadva a hasam, és a hasfalam is nagyon kemény, enyhén görcsölök. Lehet-e ez terhesség jele?

Kb. a 15. napon voltunk együtt a barátommal, de nem hatolt belém teljesen, nem ment el, s valószín?leg el?váladék sem volt. Akkor a fenti tünetek minek a jelei lehetnek? Esetleg terhesség? Vagy valami egyéb? 1 hetem lenne még a menstruációig...

Legjobb válasz: Ha a ciklusod 28 napos,akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed,mindenképpen csinálj egy tesztet!

Ha a ciklusod 28 napos, akkor 14.napon volt ovulációd igy a 15.napra még lehetett élõ petesejted ami megtermékenyülhetett.De a barnás folyás lehet a következõ menstruáció elõjele is.Várd ki még azt az 1 hetet és ha addig nem jön meg a vérzésed, mindenképpen csinálj egy tesztet!

Barna folyás csakis a beágyazódás jele lehet? Vagy valami fertőzésre is utalhat?

és mennyi ideig tart? (mármint a folyás) 1-2 nap, vagy több?

Legjobb válasz: Nem csak beágyazódás jele lehet.Ha az volt,akkor nem hiszem hogy több napig tart.Nekem pl 1 barnás foltom volt.Lehet esetleg hormonzavar,de akkor több napig tart.

Nem csak beágyazódás jele lehet.Ha az volt, akkor nem hiszem hogy több napig tart.Nekem pl 1 barnás foltom volt.Lehet esetleg hormonzavar, de akkor több napig tart.

Barna folyás minek a jele?

Legjobb válasz: Körülménytõl függõen sok mindennek lehet a jele. Ird le, pontosabban, hogy mirõl van szó.

Körülménytõl függõen sok mindennek lehet a jele. Ird le, pontosabban, hogy mirõl van szó.
jelenthet felfázást is....
nekem a mensim végén mindig átvált elõször ilyen sötétebb majd enyhe barnás folyássá

A legutóbbi menstruációm végén olyan utolsó 1-2 napban barna folyásom volt. Most egy hét után volt egy enyhe vérzésem, nem sokáig tartott meg is lepődtem / ijedtem, ez lehet a terhesség oka/jele?

Körülbelül 4 napja egymást követő napon,először egy éjszaka arra keltem,hogy irtózatos görcs van az alhasamon,majd ez elmúlt. Aztán másnap követő este együtt voltam barátommal,volt egy enyhe fájdalom a hasamba együttlét közben,de nem tulajdonítottam nagy gondot rá.Viszont után rá egy kis idő múlva olyan szinten fájt hogy nem tudtam csak összegörnyedve menni,de akkor is minden egyes lépés megerőltetés volt,mert minden egyes lépésnél hatalmas fájdalom vonult végig a testemen ,de leginkább az alhasamon.Azóta is van enyhe fájdalom benne,de azt inkább annak is tulajdonítom,hogy magas fehérvérsejt volt a vizeletemben ,tehát bakteriális fertőzés és a miatt fáj. Tervezem a nő doki látogatást,de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. De a fent megemlített kérdésem ezektől az infóktól eltekintve lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia:)nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín,piros,barna ez kb 5 napig tartott,de csak pecsételõsen,elég volt a tisztasági.Lehet,hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok,hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.

Szia:) nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín, piros, barna ez kb 5 napig tartott, de csak pecsételõsen, elég volt a tisztasági.Lehet, hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok, hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Szeretném egyébként a babát, de nem akarok nagyon rágörcsölni, és mostanában nem is tettem, meglehet hogy így hálálja meg a szervezetem, hogy megajándékozz egy babával.Persze meglehet, hogy egyéb oka van, de ez majd kedden kiderül, ugyan is akkor látogatom a nõdokimat :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ! Nahm voltam nõdikánál és semmit nem tudott mondani az orvos vérvételre küldött HCG szint mérésre !! Már 5 napja vérzek de mostanában inkább barna mintsem rendes vér .... Ha a nõdoki sem talált "tapintható magyarázatot" a gondomra, akkor valószínû, h terhes lehetek ? Végül is a HCG szintbõl kiderülhet, amire holnap kell mennem . Kedves válaszoló ! Neked aazóta sikerült kiderítened valamit ? :-)
Szia! Majd ha tudod a válasz légyszi írd meg mert érdekel:) Szurkolok!!:) 30hkm
A kérdező hozzászólása: Hát sziasztok! Elég hosszú és rossz szakaszon vagyok túl. Ugyan is ahogy írtam volt , múlt hét szerdán kellett volna mennem vér vételre kiderüljön, mi bajom... csak hogy reggel iszonyat nagy hányingerrel és hasfájdalommal kezdõdött és ezúttal el sem múlt a fájdalom.Olyan szintû fájdalom és feszülés volt a hasamba, hogy egy lépés több percbe került :S Aztán lefeküdtem pihenni és sokszor indultam el fájdalom csillapító után , de útközben azt éreztem, hogy kiakar menni belõlem az élet. Aztán olyan fél 3 körül járhatott mikor felkeltem és ismét hatalmas nagy hányinger és mire úgy éreztem minden kijön beszédültem és anyum szerint mint hó olyan fehér lettem a szám is elzsibadtak a végtagjaim és iszonyat szarul voltam ájulás közelben. Majd anyumék szóltak mentõsöknek mert annyira nem voltam magamnál, így egy roham mentõ vitt sûrgõsségire ahol több vér és vizelet vétel után kiderült, hogy terhes vagyok. Majd még aznap rengeteg vizsgálta ultrahang után kiderült, hogy mind ez méhen kívüli, szóval maradtam kórházba. Másnap várt egy hüvely ultra hang ahol az is kiderült, hogy egy hatalmas vérömleny is volt a hasamba és egy olyan 4 centis átmérõjû ciszta is társult hozzá így csütörtök reggel , egybõl elsõ vizit után 8 környékén vittek is sürgõsséggel mûteni.Így az lett az eredménye hogy a jobb oldali petevezetéket eltávolították mivel a baba oda volt rátapadva, ami kb 3 hetes környékén járt.Nagy trauma ért ezzel hogy 4 év után egyszer sikerül és ezzel el is veszítem :'(( Ma jöhettem haza és csütörtök varrat szedés!! Szigorú tiltásom van nemi aktushoz úgy kb 2-3 hónapig mivel belsõ varratom is van a külsõn kívül. És ezután nagyon nagyott csökkent az önbizalmam a párommal kapcsolatban és nagyon félek, hogy elveszítem , minden este sírva alszom el ezután a dolog után :-(((8
A kérdező hozzászólása: .... a vér az kezdett szét szivárogni is a hasamba és a levegõ vétel is igen nehezen ment egy mondat végigmondása is hatalmas erõlködéssel sikerült, mivel fulladoztam , így életmentõ mûtétet hajtottak végre rajta!!! De örülök azért hogy vége és minden rendben van , még ha a kis babára nem volt esély hogy meglegyen :-(( mindez 22 évesen kellett hogy átéljek ... iszonyat nagy fájdalom van rajta és lesz is sokáig ...

Beágyazódás jele lehet a barna folyás, szédülés? Nem sok van csak minimális mennyiség.

Legjobb válasz: Nekem a 20-21. napon volt barna váladékom. 26 naposak általában a ciklusaim. Nálam a beágyazodást jelentette. A 28.napon pozitivat teszteltem.

Nekem a 20-21. napon volt barna váladékom. 26 naposak általában a ciklusaim. Nálam a beágyazodást jelentette. A 28.napon pozitivat teszteltem.
Lehet bizony! :) ) Így is kezdõdhet! Innentõl 10-12 nap és pozítiv lehet a teszt is! Küldök egy nagy drukkot neked!
Elõfordulhat de tegyük hozzá hogy NEM TÖRVÉNYSZERÛ mielõtt valaki félreértené. Nekem 1-2 csepp halvány rózsaszín valami volt a beágyazódáskor de csak a wc papíron. Tehát lehet attól is, de ne éld még bele magad. Bármi mástól is elõfordulhat sajnos, hormonproblémától babáig bármitõl... Drukkolok hogy Neked baba miatt legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, én is reménykedek. Nagyon jólenne már egy picike:) )

Mi az a barna folyás az mitől van? Minek a jele? Fertőzés vagy babánál esetleg? Az mikor van?

Legjobb válasz: Ha neked van ez a problémád keresd fel nõgyógyászod mert az valószinûleg fertõzésnek a jele amit kezelni kell, sürgösen fõleg ha babát vársz.

Ha neked van ez a problémád keresd fel nõgyógyászod mert az valószinûleg fertõzésnek a jele amit kezelni kell, sürgösen fõleg ha babát vársz.
Ha a terhesség korai szakaszában ( 4-12 hétig ) fordul elõ a barna folyás akkor az lehet az alacsony sárgatesthormon szintje miatt és a fenyegetõ vetélés elsõ intõ jele, valamint a befejezetlen vetéléseknél is elõ szokott fordulni. Ezért ajánlatos a barnás folyás / vérezgetés megjelenésekor azonnal orvoshoz menni, hogy gyógyszerrel pótolni tudják a sárgatesthormont és így sok esetben megvédhetõ a terhesség. Ha a késõbbi szakaszban jelentkezik akkor lehet méhen belüli vérezgetés miatti alvadt ( barnára színezõdött ) folyás. A ferõzés inkább sûrû sárgás-zöldes, bõ túrós állagú hüvelyváladék megjelenésekor és erõs nyálkahártya viszketés kíséretében jelenik meg.
Én a saját tapasztalatomat tudom leírni neked. A második babival nekem is volt idõnként barnás flyásom, aztán a 10. héten egyszer elég sok lett belõle, úgyhogy egybõl futottam a dokimhoz, még aznap, megnézett uh-n és mondta, hogy rossz helyen tapadt meg a méhlepény, de semmi gond, mert a 20. hétre már fenn is volt a helyén. Szóval ettõl is lehet, de szerintem dokinak mképp mutasd meg.

A menstruáció jele ha barna folyásom van?

Legjobb válasz: Igen, lehet.

Igen, lehet.
Ha semmi tüneted nincs, és nem kellemetlen szagú a folyás, akkor a menstruáció elõjele.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!