Találatok a következő kifejezésre: Barna folyás a (628 db)

A "barna folyás", a barna hüvelyváladékot jelenti? Ez menstruációnak számít, vagy csak mikor már vér folyik?

Legjobb válasz: A barna folyás azért barna, mert nagyon lassan jön kifele a vér, ami útközben megalvad. És nem csak lassan, hanem nagyon kis mennyiségben is, ezért a szín. Nekem az elsõ "vérzésem" ilyen volt, csak egy barna foltot láttam a bugyimon. Másfél hónap múlva pedig már rendes vérzésem volt. Szerintem igen, ez volt az elsõ. :)

A barna folyás azért barna, mert nagyon lassan jön kifele a vér, ami útközben megalvad. És nem csak lassan, hanem nagyon kis mennyiségben is, ezért a szín. Nekem az elsõ "vérzésem" ilyen volt, csak egy barna foltot láttam a bugyimon. Másfél hónap múlva pedig már rendes vérzésem volt. Szerintem igen, ez volt az elsõ. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) de nem, már egy éve megvan, volt erõsebb gyengébb menzeszem, de most csak iyen barna....és azt hallottam, hogy ez még nem menstruació, az akkor van, ha vér folyik...ezért nem értettem, hogy akkor mi ez. Már egy jó ideje pontos, akkor ez mendtruació a következõ pedig valószínû, hogy ugyan úgy 28 nap mulva lesz?

Barna folyas a terhesség jele?

Legjobb válasz: Nekem egyik terhességemnél sem volt barna folyásom. A legtipikusabb érzés az volt, hogy hasogatott a méhem. Mintha meg akarna jönni, de nem jött meg...

Nekem egyik terhességemnél sem volt barna folyásom. A legtipikusabb érzés az volt, hogy hasogatott a méhem. Mintha meg akarna jönni, de nem jött meg...
A kérdező hozzászólása: júni 14. jött meg 18-án az utolsó napon voltam együtt a férjemmel és azóta fájdogál a hasam görcsöl picit és most meg barna folyásom lett :(
hát ezt így nehéz megmondani, de nekem a 3. babámnál volt a 6. héten egy kis barnás vérzés. pár csepp. egy teszt és egy ultrahang vagy vérvétel lenne a megoldás.
A beágyazódást kísérheti egy kisebb vagy nagyobb csepp vér. Elõfordulhat, hogy barnázásnak tûnik, mert elkenõdik, vagy hígul a méhnyak váladékával. De konkrét barnázás nem mindig jelent jót, legtöbbször jelezhet sérülést is vagy valami problémát. A barnázást minden esetben jegyezd fel és menj el orvoshoz vele, mond el neki mikor volt meddig tartott milyen erõsségû volt, járt e vele bármilyen fájdalom.Vannak olyan nõk, akik ovu környékén barnáznak, vannak, akik mensi elõtt 1-2 napig és vannak, akik szinte végigbarnázzák a ciklusukat. Ez utolsóknál biztosan probléma van.Nem jelent feltétlenül betegséget, de azt se hogy babánk van. Remélem összejött neked!
A kérdező hozzászólása: oké köszi csak úgymond 1csepp volt de nem vér hanem barna színû valami , mostmár nincs az hanem tojásfehérje fojás !

Barna folyás a 13. hétben nagy bajt jelent? Hívtam a dokim azt mondta pihenjek és ha estére nem múlik el akkor megvizsgál. De nagyon aggódom. A barna folyás mindig bajt jelent?

Legjobb válasz: Esetleg attól is lehet, hogy megvagyok fázva és elég sokat köhögök és fújom az orrom?Lehet ettõl az erõlködéstõl?

A kérdező hozzászólása: Esetleg attól is lehet, hogy megvagyok fázva és elég sokat köhögök és fújom az orrom?Lehet ettõl az erõlködéstõl?
Igen, az alhasi vérbõség miatt az erõlködéstõl a hajszálerek elpattannak, ez okozhat vérzést. Pihenj sokat, a rutascorbin erõsíti az érfalakat, én azt kaptam barnázásra.
nem mindig, de valóban oda kell rá figyelni, mert vetélés jele is lehet. A 13. héten már kisebb a kockázat, de tedd amit a dokid mondod, pihenj sokat és én mindenképpen megvizsgáltatnám magam, már csak azért is, hogy ne izguljam végig a hétvégét.
Egy egészséges terhességben nem szabad barnázásnak lennie, vérzésnek, maszatolásnak.(a sárgás folyás megint más) Tedd azt amit a doki mondott, pihenj, felpolcolt lábbal, bár mivel a barnázást hormonprobléma okozza és nem keményedés, vagy kifáradás így tulajdonképp nem igen használ. A hormonproblémát meg igenis kezelni kell, így a 13 hétben már magzatról beszélünk, már ki lehet védeni az esetleges vetélést magzatmegtartó hormonpótló gyógyszerekkel. Reméljük a dokid ír fel neked valamit. egy hozzáértõ kismami.
Nekem nagyon jó ultrahangos orvosom van. Én is azért kerültem hozzá, mert állandóan vérezgetek. Azt mondta, hogy amíg barnás, addig nincs gond, mert az nem a méhbõl jön. Az a hüvelybõl, vagy a méhszájtól jön. Csak akkor van baj, ha piros a vér.
En a 18. hétben vagyok és 2 nappal ezelott én is barnáztam egy kicsit. Aznap agyonhajtottam magam, pihentem és estére el is mullott. Szerintem ne aggodj, biztos nincs gond. Nekem a pici most is ugy kalimpál, jelzi, hogy nincs semmi baj.
Nem feltétlenül jelent mindig bajt. Én is barnáztam az elsõ terhesség alatt méhszáj polip miatt.
mi újság veled? hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen jól vagyok. Péntek délutánra már nem volt semmi barnázgatás....igaz egész délután feküdtem. Hívott (!!!) az orvosom is, amin kellemesen meglepõdtem és azt mondta ha hétvégé is bármi lesz akkor azonnal hívjam Õt. Hál'Istennek nem volt semmi...bár nagyon sokat pihentem. Mivel már nem köhögök annyira így ma bejöttem dolgozni......de csak akkor maradok egész nap ha jól érzem magam. Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

36 betöltött hetes kismama vagyok. Mennyire látszik a barna folyás a fehérneműn, esetleg a Wc-papíron? És hogy mikor tudom hogy ha elkezdödika a szűlési fájdalom.

Legjobb válasz: Barna folyás: tisztulás menzi után megvan neked? Olyasmire számíts. Szóval látszik, nyugi. Fájás: erre nincs egyen recept, hogy ha ezt meg azt érzed, akkor az az. Ami biztos, ha azt érzed, hogy fáj a hasad, kemény, húzódik, nyom, fáj, akkor figyeld mennyi idõnként, zuhanyozz egyet meleg víz ellazít, ha fájás akkor erõsödik. Én pl onnan tudtam, hogy szülök, mert nem fájt a hasam, elõtte hetekig kórházgyanúsan éltem nagyon erõs görcsökkel, aznap fájásmentesen ébredtem.

Barna folyás: tisztulás menzi után megvan neked? Olyasmire számíts. Szóval látszik, nyugi. Fájás: erre nincs egyen recept, hogy ha ezt meg azt érzed, akkor az az. Ami biztos, ha azt érzed, hogy fáj a hasad, kemény, húzódik, nyom, fáj, akkor figyeld mennyi idõnként, zuhanyozz egyet meleg víz ellazít, ha fájás akkor erõsödik. Én pl onnan tudtam, hogy szülök, mert nem fájt a hasam, elõtte hetekig kórházgyanúsan éltem nagyon erõs görcsökkel, aznap fájásmentesen ébredtem.
Nekem erös folyásom volt a szülés elött, volt barnázás is, de az nem érdekes, ha mensi szerü vérzés jön akkor kell korházba menni. a fájásokat megérzed, mert erösek és nem maradnak el. nem csak keményedik hanem kimondottan fáj görcsbe mész.
én 34. hétem barnás rózsaszínest produkáltam.A doki azonnnal korházba küldött egy ujjnyira voltam nyitva és szivárgott a magzatvíz.2napi visszatartották, aztán beindították a szülést.Akár mi is folyik irány a doki!!!Amúgy a babám tökéletes csak pici 1900g és 44cm lett, de legalább gyorsan kijött elsõ fájástól 3 óra.

A barna folyás a menstruáció előtt jelentkezhet? Még nem menstruálok, de már régóta fehér folyásom volt Szűz vagyok 12/L

Legjobb válasz: Szia én is így voltam és ez menstruáció! De szerintem szólj anyudnak

Szia én is így voltam és ez menstruáció! De szerintem szólj anyudnak
Igen, de nem csak menstruáció elõjele lehet, hanem fertõzésé is, ha csíp vagy viszket a puncid.
A barnás folyás igazából véres folyás. Sokan azt mondjak, hogy a menstruáció elõjele, de ez tulajdonképpen a menstruáció. Késõbb majd rendesen is fogsz vérezni. A barnás folyásra remélem hasznélsz tisztasági betétet.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek.:D nem viszket és nem csíp!!!
A kérdező hozzászólása: és egyre erõsebbé válik. Ez normális?
Igen, sõt bármikor késõbb is normális, csak annyit jelent, hogy kevés a vér.
Nekem is így van mindig.:) Ez teljesen normális. Az lején barnás úgymond a 2-3 napnál pirosabb a vége felé pedig barnásabb.:D
nekem ez csak legelsö munstruáciomkor volt azaz 13 évesen ha megjön mindig piros
A kérdező hozzászólása: és mostmár egyre erõsebb.:S vagyis a teljes betétet nem teríti be, de a közepét teljesen. Pedig azt olvastam az elsõ nem olyan erõs...:s
Teljesen változó kinek milyen erõs, hogy a betét közepén van az egyáltalán nem erõs.

Barna folyás a ciklus 8. napján. Miért?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Na hát nem értek pár dolgot.Ha fogamzásgátlót szedsz,akkr nincs peteérésed,egyébként nekem is volt már ciklus közepén egyetlen egyszer ilyen kis barna pecsételésem,kérdzetem orvost rola és aztmondta nem kóros,ha 1-2 napig tart,vagy csak egy folt,akkor a peteérést jelzi. viszont fogmazásgátló mellett nem normális a pecsételés,lehet a késés miatt is,de lehet hogy gyógyszert kéne váltanod.

Na hát nem értek pár dolgot.Ha fogamzásgátlót szedsz, akkr nincs peteérésed, egyébként nekem is volt már ciklus közepén egyetlen egyszer ilyen kis barna pecsételésem, kérdzetem orvost rola és aztmondta nem kóros, ha 1-2 napig tart, vagy csak egy folt, akkor a peteérést jelzi. viszont fogmazásgátló mellett nem normális a pecsételés, lehet a késés miatt is, de lehet hogy gyógyszert kéne váltanod.
A kérdező hozzászólása: Uhh tényleg nincs.. a nagy ijedtségben elfelejtettem.. Köszi:)

Barna folyás a 3. levél alatt végig! Mitől lehet?

lindeynette 20at szedek a 3.levél 15. tablettájánál tartok ebben a hónapban végig volt nagyon kevés barna folyásom 1 hét múlva kell hogy megjöjjön és felerősödött a folyás egy picit! Mitől lehet, lehet hogy nem véd a gyógyszer vagy ez egy természetes mellékhatás a ph változás miatt?

Legjobb válasz: Én is ezt a tablettát szedtem nagyon sokáig. Az elején még normális a folyás, de szerintem a második levéltõl már nem. lehet h nem tetszik a testednek ez a gyógyszer. Beszélj a dokiddal, és válts ha szükséges!

Én is ezt a tablettát szedtem nagyon sokáig. Az elején még normális a folyás, de szerintem a második levéltõl már nem. lehet h nem tetszik a testednek ez a gyógyszer. Beszélj a dokiddal, és válts ha szükséges!
2. levél után nem normális a pecsételés, tényleg menj vissza az orvoshoz, mert lehet neked nem hat, vagy csak egyszerûen nem jó, esetleg nem elég erõs

Barna folyas a 21. heten?

Legjobb válasz: orvos, vizsgáljon meg, hogy minden rendben van-e inkább egy felesleges, de megnyugtató vizsgálat, mint egy esetleges vetélés vagy komplikáció menj mielõbb

orvos, vizsgáljon meg, hogy minden rendben van-e inkább egy felesleges, de megnyugtató vizsgálat, mint egy esetleges vetélés vagy komplikáció menj mielõbb
A kérdező hozzászólása: Voltam es nem tudja, hogy mitol lehet.Azt mondta a mehszaj zart, de a kiskonyvbe 3100-as erteket irt.Csak kivancsi lennek volt e igy valaki

Barna folyas a ciklus 14. Napjan mar masodik honapja. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Teljesen normális ovulációs vérzés. Félidõs vagy.

Teljesen normális ovulációs vérzés. Félidõs vagy.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, megnyugtattal !:)
Így igaz, ez az ovulációs vérzés, ami teljesen normális dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!