Találatok a következő kifejezésre: Barna folt a bugyimon. 5 (3 db)

Ugye ez nem a vetélés jele? 5+4 hetes vagyok, tegnap és tegnapelőtt volt egy-egy barna folt a bugyimon.

Nagyon megijedtem, sokat pihentem a hétvégén emiatt és ha minden jól megy, ma megyek dokihoz is. Már volt 2 vetélésem.

Legjobb válasz: A terhesség elején sokan barnáznak,nem feltétlenül jelent bajt.Azért jobb ha lát orvos ma.Nekem is volt már több vetélésem sajnos de az görcsökkel és rendes vérzéssel járt!Azóta lett három gyermekem és mind háromnál barnáztam picit.

A terhesség elején sokan barnáznak, nem feltétlenül jelent bajt.Azért jobb ha lát orvos ma.Nekem is volt már több vetélésem sajnos de az görcsökkel és rendes vérzéssel járt!Azóta lett három gyermekem és mind háromnál barnáztam picit.
Nekem 2 vetélésem voltugyanígy kezdõdött, de semmi görcsöm nem volt.Amúgy nem értem, miért nem mentél az ügyeletre!?Terhesség alatt semmilyen görcs, vérzés nem jó és nem természetes dolog.Ha már volt 2 vetélésed miért veszed félvállról a dolgokat??Le lehet pontozni, de annyira felháborít, ha valaki szeretne babát és volt már vetélése is, képes kivárni 2 napot az orvosig!!!Az ügyeletes doki is ugyanolyan orvos és segít!És így az elején minden másodperc számít!!! 20hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem veszem félvállról a dolgot, hiszen szombat este volt egy 5 ft nagyságú foltom és vasárnap reggel ugyanígy, azóta semmi és ma rohanok is a dokimhoz. Máskülönben semmi vérem és semmi görcsöm nem volt, nem tudom ezt honnan vetted!
Az elsõ válaszoló írta, hogy õ görcsölt, én erre írtam, hogy nem feltétlenül tartozik görcs a vetéléshez, mivel nekem is barnázás volt csak.Én azt mondom felelõtlen vagy, hogy nem akkor mentél amikor felfedezted a pecsételést.A doki sem fog szebbeket mondani neked, erre készülj!Annyira mégsem ijedhettél meg ha 2 napot ölbe tett karral vársz.Inkább 10-szer feleslegesen az orvos, mint egyszer nem.Én azonnal mentem, mégsem tudtak segíteni és 1 pici barna pötty volt!Kívánom, hogy Neked tudjanak és még idõben menj!!
Nekem 3 hete van barnázásom....a doki mondta, hogy a baba mellett van egy vérömleny az okozza, most vagyok 8 hetes és még mindig tart...Az én dokim erre azt mondta hogy az ömlenynek távoznia kell magától vagy felszívódik. Tehát egyáltalán nem vagy felelõtlen kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A doki tegnap megvizsgált és a barnázásra annyit mondott, hogy nem komoly, ne aggódjak, de ad rá gyógyszert.

5 hetesen minimalis barna folt a bugyin, illetve a hasfeszulesenek es a mell erzekenysegenek megszunes jelenthet bajt?

Legjobb válasz: Nem akarok vészmadár lenni, de nekem így kezdõdött és elment a baba! Szerintem irány a doki, inkább egy vaklárma, nem?... Nagyon drukkolok!

Nem akarok vészmadár lenni, de nekem így kezdõdött és elment a baba! Szerintem irány a doki, inkább egy vaklárma, nem?... Nagyon drukkolok!
Szia! Nekem sajnos a tünetek megszûnésével kezdõdött a baj. Nem maradt meg a baba. :( Szerintem minél elõbb keresd fel az orvost. Drukkolok neked, hátha nincs baj.
Sajnos nekem is kezdödöt, kicsi barna, másnap pedig elment, akkor már a mellem sem feszült. Menj dokihoz.
Nekem is a mellfeszülés szûnt meg aztán jött egy kis vérzés és sajna már nem volt szívhang. Ez persze nem azt jelenti hogy nálad is van, lehet minden rendben, de azért nézesd meg magad ultrahangon. Legalább nem idegeskedsz!!!

Barna folt volt a bugyimon. 5 napig volt ez! Mindennap barna foltos volt. Most már 1 hete nem! Akkor most mitől számítsam a mensit?

az nem lehet az?(els?nek nem olyan véres nem?)azért ilyen.vagy miért?

Legjobb válasz: Ha még eddig nem volt mensid, akkor ez volt az elsõ. Még nem biztos, hogy következõ hónapban is megjön, ne ijedj meg akkor :-)

Ha még eddig nem volt mensid, akkor ez volt az elsõ. Még nem biztos, hogy következõ hónapban is megjön, ne ijedj meg akkor :-)
Lehetett az, de nem kell megijedni, ha egy darabig nem jelentkezik. Mindenesetre készülj fel, hogy mégis, és vegyél betétet.
A kérdező hozzászólása: Ok.Kösz!De inkább azután hordok betétek ha rendesen megjön!
Nem kell betétet hordanod, vagy elég ilyenkor egy tisztaságibetét is, de azért vegyél, hogyha legközelebb megjön akkor legyen kéznél a táskádban, suliban, ne érjen váratlanul. Az elsõ nekem is ilyen volt, egy kis barnás váladék.
A kérdező hozzászólása: Ok!Nemtom veszek e!Anyukámnak van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!