Találatok a következő kifejezésre: Barna folt a bugyimon (20 db)

Mi lehet (ett) ez? Barna folt a bugyimon pénteken (22-én), azóta a bugyimon semmi, de a wcpapíron napközben rózsaszínes-véres váladék. Sohasem történt még ilyen velem.

A történethez hozzátartozik, hogy február 23-án sajnos spontán vetélésem volt, kitisztult rendesen, nem kellett beavatkozás. A menstruációm nagyon szabálytalan, 22-102 napig volt már minden, de leggyakrabban 35-56 napos. Tudom, hogy lehet beágyazódás esetleg, de ha az nem, akkor mi más lehet még? Elvileg nem vagyok terhes (nem próbálkoztunk és eddig soha nem estem teherbe úgy, hogy nem akartuk kifejezetten és nem dolgoztunk rajta 3-4 hónapot), de persze minden megtörténhet, hiszen nincs 100%-os védekezés, csak a nemi élet hiánya, mi viszont összebújtunk jónéhányszor :) . Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a barna pötty előtt 3 nappal éltünk utoljára házaséletet, szerintem, ha történt is pici sérülés, annak az eredménye nem ennyivel később jelentkezik... Tudtok segíteni? (Ha nem lesz napokon belül valami, természetesen orvoshoz megyek, de addig is szeretném tudni, hogy valakinek volt-e hasonló tapasztalata.) Köszi előre is :)

Legjobb válasz: bármi lehetett, fõleg egy vetélés után. ezt a baromi hosszú ciklust megnézetted már?

bármi lehetett, fõleg egy vetélés után. ezt a baromi hosszú ciklust megnézetted már?
A kérdező hozzászólása: A hosszú ciklusokat eddig még nem nézettem... Eddig nem volt bajom belõle, hogy ritkán jön meg, kifejezetten UTÁLOM a mensit. Van már két gyerekem, mindkettõ 3-4 hónapos próbálkozás után jött össze, és nem voltak velük hormonproblémáim. Esetleg valakinek tapasztalat?

Nagyon pici barna folt a bugyin?

Múlthónapban kimaradt egy szem a fogamzásgátlóból, de rendesen megjött a havim. 2-2,5 napig tartott. Beszéltem egy orvossal hogy normális-e hogy ilyen rövid volt (ált. 4-5nap szokott lenni) és azt mondta hogy a kihagyott szem miatt van. Ma vettem észre ezt a pici barnás foltot. Mit?l lehet? (normális válaszokat légyszi)

Legjobb válasz: Bekakiltál.

Bekakiltál.
Beáraztad a bugyid! Vonalkódos! Van ilyen, velem gyakran elõfordul, ha nem tudok megmosakodni utánna!
möghallgatád a barna hangot?
Elfolyt a magzatvized
Befostál.... ░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░ ░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░ ░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░ ░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░ ░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░ ... █░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█ █░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█ ░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░ ░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░ ░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░ ░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░ ░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░ ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░ ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░ ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░

Mitől van barna folt a bugyimon? Bővebben lent.

16 vagyok, korábban sosem tapasztaltam ilyet "csak úgy". lefeküdtem a barátommal, az volt az első alkalom nekem, védekeztünk is, nem történt semmi probléma, rá 2 napra megjött a menzeszem. ez körülbelül 3 hete volt, és tegnap éjjel "magamhoz nyúltam" és azóta enyhe fájdalmat érzek a hasamban, és foltos a bugyim, mintha meg akarna jönni.... Mi történik?

Legjobb válasz: Lehet, hogy meg fog jönni. 21-35 nap között normálisnak mondható a ciklus, fõleg ilyen fiatal korban.

Lehet, hogy meg fog jönni. 21-35 nap között normálisnak mondható a ciklus, fõleg ilyen fiatal korban.
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem hogy megint megjonne mert elsejen jott meg es egy hetig tartott. Nekem altalaban egy honap van ket menzesz kozott.
peteéréses vérzés.

Mensi előtt vagyok kb. egy héttel, tegnap barna folt a bugyin, ma már semmi. Ha nem baba akkor mitől lehet ez? Hormonprobléma esetleg? Teszt nega

Legjobb válasz: Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..

Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..
én úgy tudom hogy a progihiány barnázása menstruációig kitart.. ha nem tart ki addig akkor az inkább beágyazódásos vérzés lehet így a vége felé. de ha hosszabbak a ciklusaid akkor én inkább egy késõi peteérésre tippelnék az esetedben, remélem voltatok együtt és akkor ha nem jön meg, 14 nap múlva tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Igen, elképzelhetõ, hogy alacsony progi szint...nem tudom. A hormonleletemen nemrég 88 volt a progi szintem a 21. napon. De lehet, hogy valamiért most kevesebb.
bocsánat progeszteron. Elõzõ voltam...
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna. Nekem ugyanez volt ez elmúlt két hónapban (sajna nem lett belõle baba), és egyre több helyen olvasom, hogy ez hormonprobléma lehet (alacsony prolaktin szint). Ami miatt vagy nem jön össze a baba vagy vetélés is lehet. Emiatt eléggé beparáztam és gondolkozom hogy elmennék orvoshoz, mert semmiképpen nem akarnám elveszíteni. Vagy lehet hogy csak felnagyítom? 4 hónapja próbálkozunk... Aki okosabb az írjon, én is kíváncsi lennék...
A kérdező hozzászólása: Ha 28 napra számolok akkor holnap kéne megjönnie! Akkor is korai beágyazódásnak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot. :) 32-35 naposak a ciklusaim. Tehát kb még egy hét van. Rettenetesen fáj a mellem is. Már két éve próbálkozunk....
hááát beágyazódásnak korai, peteérésnek kései... hány naposak a ciklusaid?
simán lehet baba még! tesztelj pár nap múlva megint, drukkolok
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Akkor még reménykedem. De a múlthónapban is ez volt és nem volt baba....ilyen még soha nem volt idáig csak múlt hónapban és most...
A kérdező hozzászólása: köszönöm frászkarikaborsó! :) Hát, nagyon csodálkoznék, ha baba lenne...

Mi az a barna folt a bugyimon?

Három napja vettem észre ,hogy egy kicsi barnás folt van a bugyimon, utólag Júl.4-én jött meg (tegnap kellett volna megjönnie)mit?l van,ez a menzesz egyik megel?z? jele?

Legjobb válasz: Felénk úgy hívják vonalkód.

Felénk úgy hívják vonalkód.
A barna folyás azért van, mert a fehérbe keveredett egy pici vér.
A kérdező hozzászólása: 01:48 -nak köszönöm a válaszát és az utolsónak is .(a Húgomnak is van aranyere)
Ha még csak 13 éves vagy, akkor nagy valószínüséggel még egyáltalán nem állt be a rendszeres ciklusod, tehát barnás pecsételés még akár a ciklus "közepén" is elõfordulhat, menses elõtt pedig különösen. Ennek az az oka, hogy a nõi nemi hormonjaid még nem álltak be, pár hónap/év, és ez valószínüleg teljesen elmúlik, majdnem minden tini átesik ilyesmin. Addig is használj minden nap valamilyen vékony tisztasági betétet (Alldays, Libresse, stb. - ezek az intimbetétek papírvékony változatai, DM-ben, Rossmannban az intimbetétek mellett találod õket, ált. papírdobozban), cseréld naponta és akkor a bugyid sem lesz foltos.
01:41 -nek szólt az elõzõ
elõzõ, biztos igazad van, valószínûleg csak viccbõl gyártanak aranyérkenõcsöt csecsemõknek és gyerekeknek speciálisan ;) http://www.mindennonek.hu/aranyer-ellen-gyermekeknek/202-fre..
Aranyere bárkinek lehet, aki pl.: rosszul táplálkozik...stb, nem korfüggõ a dolog. A lakosság 50%-át érinti az aranyér probléma. Egyébként. Kérdezõ. Barnafolyás szerintem. El fog múlni magától. Ha meg nem múlik el egy-két hét múlva, akkor el kell menni nõgyógyászhoz. Egyébként a nõk nyáron, fõleg július-augusztus környékén elég "össze-vissza" menstruálnak. Van, akinek nyáron nem is jön meg egyáltalán a mensese, van, akinek meg két menses közt csak pár nap van. Vagy a menses nem is "igazi" vérzés, csak amolyan barnafolyás szerûség. Úgyhogy nincs miért aggódni.
Jaj haggyad már elõzõ, ez a kérdezõ nem csaj! 13 évesen meg ember nincs akinek aranyere lenne.
01:27-vagyok, figyelj kislány, vagy vérzel pl menzesz, vagy szar, ha hátrébb van (ez akár lehet aranyér is)...neked kell eldönteni, pontosan milyen barna és hol van afolt, mert mi nem látjuk
az jó móka
A kérdező hozzászólása: Igen általában beleszarok a bugyimba
A szangás meg olyan, hogy fingani akarsz de nyele van!
LEhet attól, hogy szangottál.
barna=vér kicsit hátrébb meg szar
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd jobban (, kérlek)?
Már bocsánat de aranyerem van és 13 éves vagyok!!

Három napja kevés barna folt a bugyimon. Alhasi görcsök, nyomásérzés a hasamban. Lehet, hogy terhes vagyok? (-án kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Nem látszik, hogy mikor kellet volna megjönnie. Csinálj tesztet, az a biztos. :)

Nem látszik, hogy mikor kellet volna megjönnie. Csinálj tesztet, az a biztos. :)
gondolom, az 8.-a akart lenni? talán:) szerintem van rá esély, ha nem védekeztetek, drukkolok, ha ez lenne a várt eredmény:) nekem pé. és együttlét után 8 nappal volt barna foltom, rá pár napra pedig két csíkos tesztem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat. Tegnap a kérdés írása után, megjött :(

Mi ez a barna folt a bugyimban?

Ma délután észrevettem, hogy egy nagy barna folt van a bugyimba. Szaga nincs, már oda száradt a bugyimhoz. Nem éreztem mikor "bement" Mi lehet ez? Ugye nem valami gomba? :S Köze lehet a menstruációhoz? Még nem jött meg. 13/l

Legjobb válasz: Ezzel kezdõdik a menstruációd.

Ezzel kezdõdik a menstruációd.
Ez még sosem fordult elõ? Mostanában nem görcsölt a hasad? Valószínû, hogy "nagylány" lettél. :)
Amint látom, teljesen új számodra a jelenség és elég váratlanul is jött. Ha édesanyád ott van a közelben, beszélgessetek róla. Ha nem, vagy nem mersz, ülj a net elé és böngéssz a "menstruáció" szó alatt.
Meg fog jönni hamarosan, legyen nálad betét.
Hamarosan menstruálni fogsz. :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen még sose volt. De ennek a folyásnak (vagy minek is nevezzem) nem folyósnak kéne lennie ? mert az enyém teljesen odaszáradt a bugyimhoz. Ma reggel egy nagyon pici volt, és pisi után mikor kitöröltem elõl egy kicsi barna volt a vécépapírom, nagyon halvány. Akkor ez mégse menstruációs elõjel? :S
De igen, ez a menstruáció kezdete.
A kérdező hozzászólása: Ma észrevettem, hogy hangya nagyságú darabok vannak a puncimban. Nagyon sötét szinte már fekete színûek, ugye ez nem baj?
nem. és a folyást ne ugy képzeld el hogy állsz és folyik. természetes hogy beleszáradt a bugyidba, viszont kifolyt a hüvelyedbõl ezért hívják folyásnak...

Ugye ez nem a vetélés jele? 5+4 hetes vagyok, tegnap és tegnapelőtt volt egy-egy barna folt a bugyimon.

Nagyon megijedtem, sokat pihentem a hétvégén emiatt és ha minden jól megy, ma megyek dokihoz is. Már volt 2 vetélésem.

Legjobb válasz: A terhesség elején sokan barnáznak,nem feltétlenül jelent bajt.Azért jobb ha lát orvos ma.Nekem is volt már több vetélésem sajnos de az görcsökkel és rendes vérzéssel járt!Azóta lett három gyermekem és mind háromnál barnáztam picit.

A terhesség elején sokan barnáznak, nem feltétlenül jelent bajt.Azért jobb ha lát orvos ma.Nekem is volt már több vetélésem sajnos de az görcsökkel és rendes vérzéssel járt!Azóta lett három gyermekem és mind háromnál barnáztam picit.
Nekem 2 vetélésem voltugyanígy kezdõdött, de semmi görcsöm nem volt.Amúgy nem értem, miért nem mentél az ügyeletre!?Terhesség alatt semmilyen görcs, vérzés nem jó és nem természetes dolog.Ha már volt 2 vetélésed miért veszed félvállról a dolgokat??Le lehet pontozni, de annyira felháborít, ha valaki szeretne babát és volt már vetélése is, képes kivárni 2 napot az orvosig!!!Az ügyeletes doki is ugyanolyan orvos és segít!És így az elején minden másodperc számít!!! 20hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem veszem félvállról a dolgot, hiszen szombat este volt egy 5 ft nagyságú foltom és vasárnap reggel ugyanígy, azóta semmi és ma rohanok is a dokimhoz. Máskülönben semmi vérem és semmi görcsöm nem volt, nem tudom ezt honnan vetted!
Az elsõ válaszoló írta, hogy õ görcsölt, én erre írtam, hogy nem feltétlenül tartozik görcs a vetéléshez, mivel nekem is barnázás volt csak.Én azt mondom felelõtlen vagy, hogy nem akkor mentél amikor felfedezted a pecsételést.A doki sem fog szebbeket mondani neked, erre készülj!Annyira mégsem ijedhettél meg ha 2 napot ölbe tett karral vársz.Inkább 10-szer feleslegesen az orvos, mint egyszer nem.Én azonnal mentem, mégsem tudtak segíteni és 1 pici barna pötty volt!Kívánom, hogy Neked tudjanak és még idõben menj!!
Nekem 3 hete van barnázásom....a doki mondta, hogy a baba mellett van egy vérömleny az okozza, most vagyok 8 hetes és még mindig tart...Az én dokim erre azt mondta hogy az ömlenynek távoznia kell magától vagy felszívódik. Tehát egyáltalán nem vagy felelõtlen kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A doki tegnap megvizsgált és a barnázásra annyit mondott, hogy nem komoly, ne aggódjak, de ad rá gyógyszert.
Szerintem induljatok a kórházba.
A kérdező hozzászólása: ezek a tünetek 3napja vannak van amikor elmúlik mint akirõl levették volna, nov10re vagyok kiírva.ha most jönne ugye nem lenne koraszülött??bocs ha butának tünök de elsõ baba lessz és nem tom mi minek a menete.és köszi a gyors választ
Szerintem is mennyetek a kórházba. Mivel november 10re vagy kiírva így lehet koraszülés is. Kórházban te is megnyugszol.
Nem tûnsz butának :) A barnás folyás, tágulásos vérzést jelenthet.Mivel 36 hét után nem számít koraszülésnek.De még nem is töltötted be 37. hetet.Ilyenkor már nincs gond ha megszületik a pici.Könnyû szülést.
Majd írd meg, mi történt! :)
Szia! 36 hetesen hasonló tünetekkel hívtam fel a szülésznõmet. Azonnal berendelt a kórházba (2. babám volt) Rá másfél órára már babáztunk a férjemmel :) Sz.tem menjetek be, nézzenek rád és a babára, max. hazaküldenek, de nyugodt leszel, hogy minden rendben van! Én mennék, pedig már 3 gyerekem van....
a barnás vérzés lehet a nyákdugó is. Én mennék a dokihoz, nehogy gond legyen. 37. hét elött koraszülöttnek számít a legtöbb kórházban, de nem ez a lényeg , hanem hogy a baba jól legyen.
A kérdező hozzászólása: voltam benn a kórházban nst szívhang minden rendben fájástevékenységet mutat 60% de még van kis idõnk együtt.azt mondták hogy készülõdik a nagy útra:-)már csak arra lennék kiváncsi hogy 60%után kinek mennyi idõre rá indult be a szülés.szép napot mindenkiek:-))

5 hetesen minimalis barna folt a bugyin, illetve a hasfeszulesenek es a mell erzekenysegenek megszunes jelenthet bajt?

Legjobb válasz: Nem akarok vészmadár lenni, de nekem így kezdõdött és elment a baba! Szerintem irány a doki, inkább egy vaklárma, nem?... Nagyon drukkolok!

Nem akarok vészmadár lenni, de nekem így kezdõdött és elment a baba! Szerintem irány a doki, inkább egy vaklárma, nem?... Nagyon drukkolok!
Szia! Nekem sajnos a tünetek megszûnésével kezdõdött a baj. Nem maradt meg a baba. :( Szerintem minél elõbb keresd fel az orvost. Drukkolok neked, hátha nincs baj.
Sajnos nekem is kezdödöt, kicsi barna, másnap pedig elment, akkor már a mellem sem feszült. Menj dokihoz.
Nekem is a mellfeszülés szûnt meg aztán jött egy kis vérzés és sajna már nem volt szívhang. Ez persze nem azt jelenti hogy nálad is van, lehet minden rendben, de azért nézesd meg magad ultrahangon. Legalább nem idegeskedsz!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!