Találatok a következő kifejezésre: Barna folt a (98 db)

Van 2-3 nagy barna folt a makkomon. Mi lehet az? Mivel kezeljem? (az egyik rögtön a húgycsőnyílásom alatt)

Illetve egy piros folt is van a húgycsőnyílásom mellett! Az is elég nagy. Mi(k) lehet(nek)? Mivel lehet eltűntetni? Nomrmális ez serdülő korban? Mikor befejeződtek a fejlődések, el fog tűnni? 16/F

Legjobb válasz: Illetve, azt elfelejtettem odaírni, hogy ezek a barna foltok a péniszen is jelentkeztek, pontosabban: körül vagyok metélve, és van egy nagyon kicsi rész meghagyva a fitymámból, annak a belsõ részén is van 3-4 ilyen folt.

A kérdező hozzászólása: Illetve, azt elfelejtettem odaírni, hogy ezek a barna foltok a péniszen is jelentkeztek, pontosabban: körül vagyok metélve, és van egy nagyon kicsi rész meghagyva a fitymámból, annak a belsõ részén is van 3-4 ilyen folt.
Fúúúúj!Voltál mostanában hüvelygombás nõvel?Mert attól lehet!Canestent kell rá venni!Patikában!Kenegesd!
Volt partnered ezek megjelenése elõtt? A foltok viszketnek? Fájnak? Terjednek?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem, nem és nem!
A kérdező hozzászólása: Habár terjedni nem tudom hogy terjednek, de amikor megjelentek 1, 5 éve kb akkor ennyi nem volt!
Ciki vagy nem ciki, szerintem irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Miért? :o

Van egy barna folt a nemiszervmen. Ez baj?

Lehuzom a bőrt és a makk bal részén van egy barna folt ez baj?

Legjobb válasz: nekem van sok. Elmentem vele bõrgyógyászhoz, azt mondta hogy pigmentfolt, és nem veszélyes... de azért menj el te is

nekem van sok. Elmentem vele bõrgyógyászhoz, azt mondta hogy pigmentfolt, és nem veszélyes... de azért menj el te is

Miért van barna folt a fitymámon?

Belső részén nincs, már a maszturbálás óta, két éve van...

Legjobb válasz: sok recska. állj le.

sok recska. állj le.
Na de mit mûvelsz magaddal maszturbáció cím alatt? :)
Ne hajózz ki, mert elkap a Kraken.
A kérdező hozzászólása: Ez kóros?????
A kérdező hozzászólása: Aki normális, zöld.
Olyan a fiú nyuszimnak szokott lenni xd

Mitől lehet barna folt a hátamon?

Tegnap 13:00-14:00 óra fele kint napoztam elég sokat, és ma láttam egy barna foltot a hátamon. Nem vagyok benne biztos, hogy az régebben is ott volt vagy nem. Szerintetek mitől lehet?

Nagyon pici barna folt a bugyin?

Múlthónapban kimaradt egy szem a fogamzásgátlóból, de rendesen megjött a havim. 2-2,5 napig tartott. Beszéltem egy orvossal hogy normális-e hogy ilyen rövid volt (ált. 4-5nap szokott lenni) és azt mondta hogy a kihagyott szem miatt van. Ma vettem észre ezt a pici barnás foltot. Mit?l lehet? (normális válaszokat légyszi)

Legjobb válasz: Bekakiltál.

Bekakiltál.
Beáraztad a bugyid! Vonalkódos! Van ilyen, velem gyakran elõfordul, ha nem tudok megmosakodni utánna!
möghallgatád a barna hangot?
Elfolyt a magzatvized
Befostál.... ░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░ ░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░ ░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░ ░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░ ░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░ ... █░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█ █░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█ ░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░ ░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░ ░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░ ░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░ ░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░ ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░ ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░ ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░

Viszkető barna folt a mellemen évek óta? Van valakinek hasonló?

Már kb. 5 éve van egy viszkető folt a bimbóudvarom alján. Barna pigmentált, sima felszínű, talán valamilyen vastagsága van, de inkább vékony. Újabban nagyon elkezdett fiszketni (korábban is viszketett néha), és most nőtt is. Van egy fibroadenomám, amit látott onkológus, látta foltot is, azt mondta, hogy nem rosszindulatú, csak pigmentfolt. Bőrgyógyász szerintem azért nem sima pigmentfolt, mert az nem viszketne, meg azért ez icipicit kiemelkedik. De nem tudta megmondani, hogy pontosan mi ez. Mostanában többször hallottam olyan sztorikat, hogy bőrgyógyász nem ismerte a betegnél a melanomát, ezért olyan orvoshoz kell menni, akinek ez a szakterülete. Úgyhogy majd megyek a Kékgolyó Klinikára megnézetni. Most elkezdtem félni, hogy mi van, ha bőrrák? De már 5 éve? Másnak is van hasonló tünete?

Legjobb válasz: Ja, egyébként bõrgyógyász szerint sem rosszindulatú.

A kérdező hozzászólása: Ja, egyébként bõrgyógyász szerint sem rosszindulatú.

Mitől van barna folt a bugyimon? Bővebben lent.

16 vagyok, korábban sosem tapasztaltam ilyet "csak úgy". lefeküdtem a barátommal, az volt az első alkalom nekem, védekeztünk is, nem történt semmi probléma, rá 2 napra megjött a menzeszem. ez körülbelül 3 hete volt, és tegnap éjjel "magamhoz nyúltam" és azóta enyhe fájdalmat érzek a hasamban, és foltos a bugyim, mintha meg akarna jönni.... Mi történik?

Legjobb válasz: Lehet, hogy meg fog jönni. 21-35 nap között normálisnak mondható a ciklus, fõleg ilyen fiatal korban.

Lehet, hogy meg fog jönni. 21-35 nap között normálisnak mondható a ciklus, fõleg ilyen fiatal korban.
A kérdező hozzászólása: Nem hinnem hogy megint megjonne mert elsejen jott meg es egy hetig tartott. Nekem altalaban egy honap van ket menzesz kozott.
peteéréses vérzés.

Mensi előtt vagyok kb. egy héttel, tegnap barna folt a bugyin, ma már semmi. Ha nem baba akkor mitől lehet ez? Hormonprobléma esetleg? Teszt nega

Legjobb válasz: Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..

Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..
én úgy tudom hogy a progihiány barnázása menstruációig kitart.. ha nem tart ki addig akkor az inkább beágyazódásos vérzés lehet így a vége felé. de ha hosszabbak a ciklusaid akkor én inkább egy késõi peteérésre tippelnék az esetedben, remélem voltatok együtt és akkor ha nem jön meg, 14 nap múlva tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Igen, elképzelhetõ, hogy alacsony progi szint...nem tudom. A hormonleletemen nemrég 88 volt a progi szintem a 21. napon. De lehet, hogy valamiért most kevesebb.
bocsánat progeszteron. Elõzõ voltam...
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna. Nekem ugyanez volt ez elmúlt két hónapban (sajna nem lett belõle baba), és egyre több helyen olvasom, hogy ez hormonprobléma lehet (alacsony prolaktin szint). Ami miatt vagy nem jön össze a baba vagy vetélés is lehet. Emiatt eléggé beparáztam és gondolkozom hogy elmennék orvoshoz, mert semmiképpen nem akarnám elveszíteni. Vagy lehet hogy csak felnagyítom? 4 hónapja próbálkozunk... Aki okosabb az írjon, én is kíváncsi lennék...
A kérdező hozzászólása: Ha 28 napra számolok akkor holnap kéne megjönnie! Akkor is korai beágyazódásnak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot. :) 32-35 naposak a ciklusaim. Tehát kb még egy hét van. Rettenetesen fáj a mellem is. Már két éve próbálkozunk....
hááát beágyazódásnak korai, peteérésnek kései... hány naposak a ciklusaid?
simán lehet baba még! tesztelj pár nap múlva megint, drukkolok
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Akkor még reménykedem. De a múlthónapban is ez volt és nem volt baba....ilyen még soha nem volt idáig csak múlt hónapban és most...
A kérdező hozzászólása: köszönöm frászkarikaborsó! :) Hát, nagyon csodálkoznék, ha baba lenne...

13 éves vagyoK! ERÕS néha szagos fehér folyasom van. Lett egy barna folt a hüvelyem mellett. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Sztem kérdezd meg az orvost.Hülyeség itt bármit ajánlgatni,lehet többet árt,mint használ.

Sztem kérdezd meg az orvost.Hülyeség itt bármit ajánlgatni, lehet többet árt, mint használ.
Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval, mert látatlanban nem is lehet, és óriási felelõtlenség is bármit mondani. Úgyhogy mindenképpen orvoshoz kell menned!!!
ne kapkodj! Keress egy megbízható nõi dokit, aki elött könnyebb a vetkõzés és a terpesztés is. vele könnyebb lesz megbeszélni a "kényesebb" dolgokat is.
na mi a helyzet? megtudtál valami újat? sajnos hasonló problémám van

Mi az a barna folt a bugyimon?

Három napja vettem észre ,hogy egy kicsi barnás folt van a bugyimon, utólag Júl.4-én jött meg (tegnap kellett volna megjönnie)mit?l van,ez a menzesz egyik megel?z? jele?

Legjobb válasz: Felénk úgy hívják vonalkód.

Felénk úgy hívják vonalkód.
A barna folyás azért van, mert a fehérbe keveredett egy pici vér.
A kérdező hozzászólása: 01:48 -nak köszönöm a válaszát és az utolsónak is .(a Húgomnak is van aranyere)
Ha még csak 13 éves vagy, akkor nagy valószínüséggel még egyáltalán nem állt be a rendszeres ciklusod, tehát barnás pecsételés még akár a ciklus "közepén" is elõfordulhat, menses elõtt pedig különösen. Ennek az az oka, hogy a nõi nemi hormonjaid még nem álltak be, pár hónap/év, és ez valószínüleg teljesen elmúlik, majdnem minden tini átesik ilyesmin. Addig is használj minden nap valamilyen vékony tisztasági betétet (Alldays, Libresse, stb. - ezek az intimbetétek papírvékony változatai, DM-ben, Rossmannban az intimbetétek mellett találod õket, ált. papírdobozban), cseréld naponta és akkor a bugyid sem lesz foltos.
01:41 -nek szólt az elõzõ
elõzõ, biztos igazad van, valószínûleg csak viccbõl gyártanak aranyérkenõcsöt csecsemõknek és gyerekeknek speciálisan ;) http://www.mindennonek.hu/aranyer-ellen-gyermekeknek/202-fre..
Aranyere bárkinek lehet, aki pl.: rosszul táplálkozik...stb, nem korfüggõ a dolog. A lakosság 50%-át érinti az aranyér probléma. Egyébként. Kérdezõ. Barnafolyás szerintem. El fog múlni magától. Ha meg nem múlik el egy-két hét múlva, akkor el kell menni nõgyógyászhoz. Egyébként a nõk nyáron, fõleg július-augusztus környékén elég "össze-vissza" menstruálnak. Van, akinek nyáron nem is jön meg egyáltalán a mensese, van, akinek meg két menses közt csak pár nap van. Vagy a menses nem is "igazi" vérzés, csak amolyan barnafolyás szerûség. Úgyhogy nincs miért aggódni.
Jaj haggyad már elõzõ, ez a kérdezõ nem csaj! 13 évesen meg ember nincs akinek aranyere lenne.
01:27-vagyok, figyelj kislány, vagy vérzel pl menzesz, vagy szar, ha hátrébb van (ez akár lehet aranyér is)...neked kell eldönteni, pontosan milyen barna és hol van afolt, mert mi nem látjuk
az jó móka
A kérdező hozzászólása: Igen általában beleszarok a bugyimba
A szangás meg olyan, hogy fingani akarsz de nyele van!
LEhet attól, hogy szangottál.
barna=vér kicsit hátrébb meg szar
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd jobban (, kérlek)?
Már bocsánat de aranyerem van és 13 éves vagyok!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!