Találatok a következő kifejezésre: Barnáztam a után (23 db)

Szoptatok még, de 14 hónappal a szülés után most jött meg a mensim. De csak 2 napig tartott. Első nap barnáztam a 2. nap piros volt, de nagyon kevés ma semmi. Ez most mi lehet?

Bocánat, de nem tudtam hova írjam ezt a kérdésemet, így ide írtam.

Legjobb válasz: Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.

Nekem 8 hónappal szülés után ilyen volt, aztán 40 napra rá normálisan megjött. Ha eleve kizárt hogy terhes legyél, akkor még ez teljesen normális, valósznû, hogy a szoptatás miatt van, és szépen be fog állni. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelj.
és hõt mértél mostanában? Vagy nem is szoktál? Miért nem tesztelsz egyet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mértem reggel. 36.7 volt a hõm.
mindenképpen írd meg, nagyon várom a fejleményeket
A kérdező hozzászólása: Köszike! majd holnap megírom a választ.
drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. :)
ha 37 vagy afelett, akkor jót jelent igen.
A kérdező hozzászólása: Akkor holnap reggel mérek egy hõt. :) Ha 37 körül van akkor az jót jelent, ugye?
most már viszont mesi után vagy, lehet kellene venned egy tesztet. Vagy mérj egy hõt is, nem tart soká.
A kérdező hozzászólása: Nem mértem még hõt. Amikor a menszi elõtt hihetetlenül fájta mellem (2 hétig), akkor teszteltem és negatív lett.:(
A kérdező hozzászólása: MA reggel viszont már 37 votl a hõm.

3 napja késik a mensim, múlt hónapban megjött, de egy nap után elmúlt és csak barnáztam. A melleim néha fájnak-nyilalnak, alul a hasam nagyon feszül, olyan mintha izomlázam lenne, szerintetek baba?

És másfél hete rengeteg pattanás jött ki rajtam, ami el?tte egyáltalán nem volt jellemz?..

Legjobb válasz: Csináltam tesztet délután, és nagyon halványan de látszik a csík:)

Nekem is ilyen volt ez a hónapom, de nekem valószínû a closti elvékonyította a nyálkahártyámat, ezért volt 1 napos a menzim.Voltam dokinál, nem mondott amúgy semmi konkrétat, csak azt, hogy a jövõ hónap esélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet délután, és nagyon halványan de látszik a csík:)
Persze, hogy menj el orvoshoz, ha terhes lennél, akkor azt már látnia kellene. És, ha nem vagy, akkor lehet valami hormon probléma is, amit jó, ha kezelsz még a teherbeesés elõtt. Írd majd meg, hogy mi volt! Szorítok!
Mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Már nem tudom mit gonodljak, ugye a múlt hó-ban (júl.15.) egy napra megjött, majd el is múlt...Most pedig aug.12.én kellett volna, nem jött meg ezért csináltam két tesztet mind2n nagyon halványan de ott volt a második csík..és ma megjött de nem olyan mint szokott, hanem inkább rózsaszínes, barnás folyás szerû..Szerintetek menjek orvoshoz vagy várjak még???
Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: Reggel is csináltam egyet ugyanolyan halványan látszódott, és most délutánra ugy néz ki megjött..:( ez mitõl lehet?????
Gratulálok!:)
50-50%. Csinálj egy tesztet és minden kiderül. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, azt mondta nem lát semmit, nem vagyok terhes..:(
vegyél tesztet hogy megtudd mitõl vannak a változások és hogy te is megnyugodj, mert ha terhes vagy a barnázás nem éppen a legjobb dolog

Kiderült, hogy kb.4 hetes terhes vagyok. A vizsgálat után pár óra múlva kicsit barnáztam. De tényleg csak picit. Pár nappal utána megint. Olyan tejeskávé színű, és most is csak pici van. Ez rosszat jelent? Más is volt már így?

Legjobb válasz: Én a helyedben felkeresném a dokit, mert biztosan csak õ tudja megállapítani, hogy mi miatt barnáztál több nap eltéréssel. Lehet, hogy ún. magzatmegtartó gyógyszerre van szükséged, de lehet, hogy tényleg nincs semmi baj. Tapasztalatból mondom/írom a fentieket, sajnos én már veszítettem így el babát (szintén csak kicsit barnáztam, amire elõször azt hittem, hogy "ez még belefér").

Én a helyedben felkeresném a dokit, mert biztosan csak õ tudja megállapítani, hogy mi miatt barnáztál több nap eltéréssel. Lehet, hogy ún. magzatmegtartó gyógyszerre van szükséged, de lehet, hogy tényleg nincs semmi baj. Tapasztalatból mondom/írom a fentieket, sajnos én már veszítettem így el babát (szintén csak kicsit barnáztam, amire elõször azt hittem, hogy "ez még belefér").
bIZTOS A VIZGÁLATTÓL
Én mindegyikkel(4) véreztem valamennyire a terhesség elején. Kerüld a forró fürdõt, és a házaséletet is mellõzzétek most egy kicsit. Nem lesz semmi gond, de ha élénkpirosra vált, vagy görcsölsz, akkor azonnal menj be a legközelebbi szülészetre. Amúgy a barnázás elég gyakori a terhesség elején.
Szia! Az elsõ vizsgálat után én is ugyanígy jártam, de szerencsére elmúlt. Vettek le citológiát? Mert ha igen, akkor szinte tuti, hogy attól, mert vérzékenyebb a méhszáj. Nyugi, nem lesz semmi gond! :)
A kérdező hozzászólása: Igen vettek mintát. Most már próbálok megnyugodni. Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok. 1 év után sikerült, nagyon elkeserednék, ha baj lenne.

10hetes terhes vagyok! Utrog-t szedek, mert barnáztam, ami elmúlt. Doki szerint 12. hét után el is hagyhatom.3 nappal ezelőtt reggelre a wc papíron rózsaszínes folyás volt látható! Azóta semmi. Elmúlt! Szerintetek mitől lehetett?

Doki szerint nem kell megijedni, ha esetleg újra jelentkezne akkor menjek hozzá. De azóta semmi! A napközbeni rosszullétek ugyanúgy megvannak.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nálam is hasonló volt, amikor szedtem a gyógyszert. Pár napra elmúlt a barnázgatás, aztán egy kicsit többet mozogtam, vagy cipeltem, már is elkezdtem megint barnázgatni. Nekem a 13. héten múlt el, egyszer még az 5- 6 hónap környékén volt egy pár napos barnázgatás. A második terhességemnél semmit nem tudtam pihenni a nagyobb gyerkõc miatt, így ott 14. hétig végig barnáztam, de a kislányom is egészségesen megszületett. :) Szóval ne aggódj, ilyen elõfordul. Ha görcsölsz is, akkor keresd fel az orvosodat.

Szia! Ne aggódj, nálam is hasonló volt, amikor szedtem a gyógyszert. Pár napra elmúlt a barnázgatás, aztán egy kicsit többet mozogtam, vagy cipeltem, már is elkezdtem megint barnázgatni. Nekem a 13. héten múlt el, egyszer még az 5- 6 hónap környékén volt egy pár napos barnázgatás. A második terhességemnél semmit nem tudtam pihenni a nagyobb gyerkõc miatt, így ott 14. hétig végig barnáztam, de a kislányom is egészségesen megszületett. :) Szóval ne aggódj, ilyen elõfordul. Ha görcsölsz is, akkor keresd fel az orvosodat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratulálok a gyerekekhez! Sztem ez a legrosszabb idõszak, a kellemetlen tünetek egyre ritkábbak, ezért nincs "terhes" érzés, és a baba mozgását sem lehet még érezni. Viszont még a veszélyeztetett idõszak miatt állandóan aggódom.
Szia!En is 10 hetes vagyok es idaig mar vagy 4x barnaztam egyszer vereztem es legutobb egy hete volt nemi rozsaszin is...Szedem az utrot pihenek amennyit tudok, bar a 14 hos fiam mellett nehez, es pozitivam gondolkodom :-))) Szoval ne aggodj, minden rendben lesz :-)

9 napja késett mikor megjött a mensim (szex után) és kicsit görcsöltem A mensim gyengébb mint szokott lenni és az elején csak barnáztam. Lehet még baba? Felvagyok puffadva miért?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes vagy, a puffadás menstruáció alatt is gyakori jelenség. Ha reménykedsz, akkor inkább mensi után tesztelj egyet.

Nem hiszem, hogy terhes vagy, a puffadás menstruáció alatt is gyakori jelenség. Ha reménykedsz, akkor inkább mensi után tesztelj egyet.
Akár mensi alatt is tesztelhetsz! Ha +, akkor irány az orvos! (én korai terhes vagyok (5h1n), és fel vagyok puffadva)

Lehetek terhes? Dec.24. én kellett volna megjönnie a menzeszemnek, ehelyett 20. -án érkezett.2 nap után szinte el is múlt, utána már csak pecsételtem, barnáztam.

24. én reggel hányingerem volt, hánytam is. Azota is fájnak a melleim, a bimbóimon fehér pöttyök vannak, kék eres az egész mellem. Néha fáj a hasam mintha megakarna jönni megint, szurkál, nyilal. Dec.19-én volt egy halvány pozitiv tesztem, de ugye mivel megjött azota nem probálkoztam.

Legjobb válasz: Szerintem érdemes lenne egy tesztet csinálni... Szurkolok!

Szerintem érdemes lenne egy tesztet csinálni... Szurkolok!
Hát próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: POZITIV :)
Fantasztikus!!!! Gratulálok!!!!! Boldog babavárást!

Peteérés vagy baba? Dec 9-én megjött a mensim 2 nap késés után, de csak egy napig volt meg, de az sem volt erős. Utána két napig csak barnáztam.

Ma elkezdett szurkálni a bal petefészkemnél. (általában mindig a bal szurkál) kb 3 nap múlva lenne elvileg a peteérésem. Lehet baba, vagy ez már a következ? peteérés jele?

Legjobb válasz: Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!

Szerintem baba lesz, ugyanis nem feltétlenül marad el a mensi, ha terhes vagy. Hallottam már olyat, hogy valaki egész terhessége alatt minden hónapban napra pontosan mensit produkált, sõt olyan esetrõl is olvastam, hogy a teherbeesés után jön meg az utolsó mensi de sokkal kevesebb mennyiségben és csak 1-2 napig art. De a teszt mindent megmagyaráz!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Remélem tényleg baba van a dologban, mert már nagyon várjuk. De ha mégsem, akkor sem keseredem el, új év új remény. Kellemes Karit és Boldog Új Évet kívánok Neked!

Mi a fene lehet velem. Terhes lehetek vagy csak beképzelem magamnak? 10nap késés után 4ik napja barnázok. februárba voltunk együtt akkor is barnáztam, márciusba majnem rendesen megvolt....

most meg 10nap után csak barnázok.kivagyok irva mert majd le szakadnak a lábaim.höm37,alul szurkál meg viszket a hasam.étvágyam nagyon is megnöt..multhonapba rosszul voltam mindig hányingerem volt de most elég jol vagyok.légyszi irjátok meg véleményeteket.köszi-antibiutikum zavarhatta meg a menzeszem?

Legjobb válasz: szia voltál dokinál???mert ha nem sürgössen menjél el ugyanis ez eléggé vetéléstünetnek tûnik.de siess nehogy bajság legyen veled.

szia voltál dokinál???mert ha nem sürgössen menjél el ugyanis ez eléggé vetéléstünetnek tûnik.de siess nehogy bajság legyen veled.
A kérdező hozzászólása: na most eléggé megijedtem.a vetélés nem nagy görcsökkel jár?nincsenek nagy görcseim csak szurkál.gyogyszert szedtem a lábamra mert nembirtam lábraállni az nemkavarhatta meg?köszi a válaszokat....
Nem jár a vetélés feltétélenül vérzéssel. Azért is van az, hogy mûszeresen fejezik be, mert az elhalt magzat gyakran nem megy el magától.Ha terhes voltál akkor az antibiotikum nem tett jót az biztos.
A kérdező hozzászólása: nemis gondoltam én arra hogy terhes lehetek, csak most hogy 10nap után barnázok.védekeztünk.csak itt olvastam hogy ha valaki terhes meglehet a menzesze s fokozatossan mulik el.jobb lesz ha csinálok1tesztet.remélem hogy nemvetéles...köszi
mindenképp csinálj tesztet!A tüneteid terhességre is utalhatnak , de a barnázás az nem jó jel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!