Találatok a következő kifejezésre: Barnázok és jött még (13 db)

4hónapja szedek fog.gátlót, mindig rendesen szedem és mindig rendesen meg is jön, de most 17. én jött meg és barnázok. Terhes vagyok?

azt olvastam h ha menstruáció közben szexelünk,akkor elhúzódik,de nekem csak néha jön el? ez a barnázás mióta elmúlt,és közben rendesen jön a másik világos folyadék ami mindig szokott,valamelyik nap még egy pici vér is jött,arra gondolok hogy lehet felsérthettük,a mellem is fáj,de az szokott mióta gyógyszert szedek.mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.

Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: de nekem rendesen volt menstruációm a múlt héten, és nem hánytam, meg hasmenésem se volt!
Szia!Szerintem menj vissza a dokidhoz, mert tuti nem vagy terhes hanem a gyogyszer csinalja ezt neked.Lehet nem birja a szervezeted ezt a fajtat es megbolygatta a hormonodat.
A kérdező hozzászólása: majd maximum sajna pénteken tudnék elmenni, ezek a tünetetek nem utalnak arra h a gyógyszer nem fejti ki a hatását, tehát arra értem h ha tovább is szexelek, meg szexeltem az elmúlt napokba, az okozhat terhességet?
Utolso valaszolo vagyok!Nem ez nem azt jelenti!Kifejti a hatasat csak jol megbolygatta a szervezeted.Tehat nyugodtan szexelhetsz, vedve vagy a gyogyszer altal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást!Folyton ezt teszem, minden hónapra kitalálok valamit amiért izgulni kell:)

Az a helyzet, hogy egy hónapig nem szedtem a fogamzásgátlót, rendesen meg is jött. Aztán ismét elkezdtem szedni és most nem úgy jött meg mint szokott, hanem csak barnázok. Ez mitől lehet?

Volt pár csepp vér is, de inkább úgy jött meg mintha már múlna el. Talán attól, hogy újra elkezdtem a gyógyszert és összezavarodtak a hormonjaim?

Legjobb válasz: Azért van, mert ez nem TicTac. Nincs ilyen, hogy egy hónapig szedem, egy hónapig nem... Ha szünetet akarsz, az minimum 6 hónap legyen, amúgy semmi értelme, csak ez történik.

Azért van, mert ez nem TicTac. Nincs ilyen, hogy egy hónapig szedem, egy hónapig nem... Ha szünetet akarsz, az minimum 6 hónap legyen, amúgy semmi értelme, csak ez történik.

Szerintetek mi lehet az oka hogy október 20-án megjött a menszeszem tartott 5 napig novemberbe meg 29-én jött meg az is 5 napig tartott? Most meg nov 14-e óta barnázok meg váladékozok? Miért és görcsölök is.

Legjobb válasz: Mivel semmit nem írtál,így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy,akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.

Mivel semmit nem írtál, így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy, akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.

Barnázok a 27. napon és nagyon szurkál az alhasam, a derekam meg majd' le szakad. Lehetek terhes vagy előbb jön/jött meg?

Már több napja fáj a derekam s az alhasam, tegnap már kicsit barnáztam, ma jobban, de nem vészes. Nem szokott el?bb megjönni, inkább (néha) kés?bb, ezért gondoltam, hogy hátha sikerült. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem meg fog jönni! Sajnálom! Persze, addig ne add fel, amíg meg nem jön! De ezek pár nappal mensi elõtt, inkább mensis jelek,mint babásak. De bár ne lenne igazam!

Szerintem meg fog jönni! Sajnálom! Persze, addig ne add fel, amíg meg nem jön! De ezek pár nappal mensi elõtt, inkább mensis jelek, mint babásak. De bár ne lenne igazam!
Szerintem ez még bármi lehet.Beágyazódás is.Nekem is ugyanezek a problémák voltak és pár napja teszteltem egy halvány pozit a nem várt után egy nappal és azóta meg se jött, kb4 napja késik.Szerintem pénteken tesztelj ha addig nem jön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Még reménykedem...
A kérdező hozzászólása: Kedves 11:29-es! Amikor azt írtad, hogy ugyanezek a problémák voltak, akkor azon mit értesz? Mármint te is barnáztál, aztán az is elmúlt, s most kb. 4 napja nem jön meg. Vagy alhasi és derékfájdalmat éreztél... Egyébként azóta teszteltél a halvány pozinál erõsebbet? Vagy van valami változás az állapotodban?
Hasszurka meg derékfájás volt és még most is van.Nem barnáztam, de az elsõ terhességemnél igen.Ez lesz a 2.baba.Teszteltem még egyet és az erõs pozitív lett.Sõt még ingerlékenyebb is lettem.
szijja én ugyanigy vok vele 2 napja naon picit barnázgatok de nekem a ciklusom 35-40 naposak, és ma még csak a 28.on vok és ma van a szülinapom:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nekem sajnos megjött :((

Ciklus közepén barnázok, ez miőtl lehet? Szülés után 6 hónappal jött meg az első menstruáció, azóta volt 3 ciklus és most meg barna folyásom van.

Legjobb válasz: mMég mindig tart a tisztulásod szülés után,meg még gyógyulnod kell belölröl.Nekem is van 2 gyerekem.

mMég mindig tart a tisztulásod szülés után, meg még gyógyulnod kell belölröl.Nekem is van 2 gyerekem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
peteérésed van, ez teljesen normális.Sok nõnek minden hónapban elõfordul ez a "tünet".

Rendesen időben jött meg a mensim, de csak 4 napig tartott. Nekem soknak tűnt és volt, hogy elég nagy darabok is távoztak. Átlagban 6-7 naposak a ciklusaim de 3 napja barnázok és nem értem miért? Ez valami hormon probléma lehet?

Ma vagyok a 7.-napon és még mindig van a tisztaságin egy kevés barnázás.Még mindig érzékenyek a melleim.

Legjobb válasz: Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.

Lehet hormonprobléma is, de sajnos lehetett egy nagyon korai vetélés is.. Ne ijedj meg mindenesetre, de a helyedben elmennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ remélem nem történt semmi ilyesmi!
szia. remélhetõleg alhasi görcseid nincsenek. ha vannak, és még holnap is barna folyásod van, menj dokihoz. egyébként milyen jellegû a folyás? folyékony v. kávézaccszerû? utóbbi méhenkívüli terhességre is utalhat.
A kérdező hozzászólása: szia! nincsenek abszolút görcseim és már nagyon minimális csak az a furcsa hogy már 3 napja a mensi helyett! vagyis a ciklus utolsó 3 napjáról van szó! inkább krémes állagú de nem hiszem hogy terhesség mert az elsõ 4 napon viszont elég rendesen véreztem és voltak ám darabok is benne.
A kérdező hozzászólása: ha esetleg vetélésrõl lenen szó akkor szerintetek megtudhatnám egy tesztbõl így a mensi végén?
szerintem megtudnad...vegyel egyet, es kiderul, mi lehet a baj.
lehetséges, hogy még kimutatná a teszt, de lehet hogy nem, mert eleve nem termelõdött annyi hcg-d.

Ma vagyok a 29. napon 30-32 naposak a ciklusaim. Már két napja barnázok és egy kis méhnyálka is jött, de elég a tisztasági betét, nem görcsölök semmit, máskor szoktam. Mire számíthatok lehet még baba? Ez a harmadik clostys hónapom

Legjobb válasz: A hõdet nem méred véletlenül? Mert ebbõl még tényleg lehet bármi. Viszont szivbõl kivánom, hogy ez egy beágyazódási vérzés legyen! Szoritok!

A hõdet nem méred véletlenül? Mert ebbõl még tényleg lehet bármi. Viszont szivbõl kivánom, hogy ez egy beágyazódási vérzés legyen! Szoritok!
Szia nekem is ez a harmadik clostys hónapom, amióta clostys szedek a ciklusaim 32.naposak lettek. Ma vagyok a 31.napon. Nekem vannak enyhe görcseim, viszont én egyáltalán nem barnázok, a melleim nagyon fájnak és 2 napja tojásos nyakon van. Ilyen a görbém, sajna egy pár napig nem mértem. Szerdán fogok tesztelni, te mikor? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..
baba mindig lehet csak szerintem kicsi az esély bocsi:(
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást én is a legjobbakat remélem
A kérdező hozzászólása: nemtudom mert kicsit megvan éppen hogy de nem görcsölök talán holnap reggel vagy holnapután már nemsok reményem van
Szia útolsó vagyok mióta próbálkoztok? Mi már 20 hónapja próbálkozunk, de eddig még semmi. Írd meg majd hogy sikerült e a baba, majd megírom én is az eredményt. Drukkolok neked is a mielõbbi babásodásért.

Barnázok és nem jött még meg! A hőm 37, 0. Lehet baba?

Legjobb válasz: Lehet , fõleg ha rendszeres a mensid..tesztelj! ennél többet nem tudunk innen mondani! Sok sikert a teszthez!

Lehet , fõleg ha rendszeres a mensid..tesztelj! ennél többet nem tudunk innen mondani! Sok sikert a teszthez!
Reggel teszt, akkor már többet fogsz tudni!
Reggel, akár ma is. :) Lehet baba. :)
Én mensi elõtt 3 nappal, este 10-kor teszteltem pozitívat. Szóval, bármikor próbálkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: A mensim rendszeres, de a barna az olyan, hogy csak mondjuk "pár csepp"! mikor teszteljek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat aranyosak vagytok! Azt hiszem holnap veszek 1 tesztet, ha még nem fog megjönni és szombat reggel tesztelek! Szorítsatok nekem! NAGYON!
Szia, na, baba volt a dologban? Remélem, igen!
Nem hinném, hogy terhes vagy, de ha gondolog, vegyél tesztet.
Szia! Nem valószínû sajna. Egyébként a vérnek vasszaga van. Sok sikert a következõ hónapra!! :o)
Nem vagy terhes sajnos!

Rendszertelen menstruáció, és több napi barnázás miatt barátcserjét szedtem. Most időre jött meg, és nem is barnázok, hanem vérzek. Abbahagyjam a barátcserje szedését?

Holnap fogy el a doboz, és most nem tudom, hogy vegyek-e még egy dobozzal, vagy már ne. A babaprojekt most fog indulni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!