Találatok a következő kifejezésre: Barnázgatok már pár napja, meg (2 db)

Barnázgatok már jó pár napja, meg görcseim vannak, mi lehet ez?

Most vagyok a ciklusom 26. napján vagyis két nap múlva kéne megjönnie,de már két hónapja 24 napra kaptam meg.A ciklusom 18. napjától elkezdtem barnázni, de olyan kis mértékben, hogy csak a wc papiron lehet meglátni,de a bugyimon nem.Szóval nagyon picit,ez már a 8. napja.A méhemnél középtájon is néha belenyilal.A melleim viszont egyáltalán nem fájnak. Mit gondoltok ez terhesség vagy valami más?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mi lehet, de szerintem vegyél terhességi tesztet és az majd megmondja!

Nem tudom, hogy mi lehet, de szerintem vegyél terhességi tesztet és az majd megmondja!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam a wc-n és már nem tapasztaltam barna folyást, viszont enyhe görcseim még mindig vannak. Ja és tudom, hogy a teszt kimutatná, de még korainak tartom és csak kiváncsi voltam a véleményeitekre.
Ha nem jön meg a menstruációd, viszont a tüneteid (barnázgatás, hasi görcsök) nem múlnak el, mindenképp menj el dokihoz, mert terhesség esetén ezek a vetélés tünetei is lehetnek. Nem ijesztgetni szeretnélek, csak megelõzni a nagyobb bajt!

Szúr pár napja a petefészkem körül, és már kb.2 hete barnázgatok. Még van 1 hét a köv. Mensiig. Ez lehet baba, vagy valami gyulladás?

Legjobb válasz: szerintem meg värj 1 hetet,es ha nem jön meg,akkor mindenkepp menj el a dokihoz!nem hiszem,hogy terhesseg lenne,de sosem lehet tudni...

szerintem meg värj 1 hetet, es ha nem jön meg, akkor mindenkepp menj el a dokihoz!nem hiszem, hogy terhesseg lenne, de sosem lehet tudni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!