Találatok a következő kifejezésre: Barnázgatok már pár (3 db)

Barnázgatok már jó pár napja, meg görcseim vannak, mi lehet ez?

Most vagyok a ciklusom 26. napján vagyis két nap múlva kéne megjönnie,de már két hónapja 24 napra kaptam meg.A ciklusom 18. napjától elkezdtem barnázni, de olyan kis mértékben, hogy csak a wc papiron lehet meglátni,de a bugyimon nem.Szóval nagyon picit,ez már a 8. napja.A méhemnél középtájon is néha belenyilal.A melleim viszont egyáltalán nem fájnak. Mit gondoltok ez terhesség vagy valami más?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mi lehet, de szerintem vegyél terhességi tesztet és az majd megmondja!

Nem tudom, hogy mi lehet, de szerintem vegyél terhességi tesztet és az majd megmondja!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam a wc-n és már nem tapasztaltam barna folyást, viszont enyhe görcseim még mindig vannak. Ja és tudom, hogy a teszt kimutatná, de még korainak tartom és csak kiváncsi voltam a véleményeitekre.
Ha nem jön meg a menstruációd, viszont a tüneteid (barnázgatás, hasi görcsök) nem múlnak el, mindenképp menj el dokihoz, mert terhesség esetén ezek a vetélés tünetei is lehetnek. Nem ijesztgetni szeretnélek, csak megelõzni a nagyobb bajt!

Mitől lehet, hogy mielőtt megjön, már 1 héttel barnázgatok néha, pici pár csepp vér van? Másnak is van ilyen? Nem szedek gyógyszert már több mint fél éve, gyermekem még nincs, de mostanában szeretnénk.

Legjobb válasz: Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Szúr pár napja a petefészkem körül, és már kb.2 hete barnázgatok. Még van 1 hét a köv. Mensiig. Ez lehet baba, vagy valami gyulladás?

Legjobb válasz: szerintem meg värj 1 hetet,es ha nem jön meg,akkor mindenkepp menj el a dokihoz!nem hiszem,hogy terhesseg lenne,de sosem lehet tudni...

szerintem meg värj 1 hetet, es ha nem jön meg, akkor mindenkepp menj el a dokihoz!nem hiszem, hogy terhesseg lenne, de sosem lehet tudni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!