Találatok a következő kifejezésre: Barnás folyásom Nem jött meg (32 db)

Már lassan egy hónapja, hogy nem jött meg a mensim. Vettem terhességi tesztet, de negatív lett. van egy kicsi véres, barnás folyásom. Ettől lehetek terhes?

Legjobb válasz: SZIA!én pont így jártam.az elsõ hónapban barnás váladék de rendesen nem jött meg ateszt negatív lett így nem mentem orvoshoz.Arra gondoltam hogy csak a stressz vagy bármi más.Azóta a negyedik hónapban vagyok.Az orvost tudom neked javasolni minél elõbb mert a tesztek nem mindig megbízhatók.Az orvos a legbiztosabb!Remélem tudtam segíteni!

SZIA!én pont így jártam.az elsõ hónapban barnás váladék de rendesen nem jött meg ateszt negatív lett így nem mentem orvoshoz.Arra gondoltam hogy csak a stressz vagy bármi más.Azóta a negyedik hónapban vagyok.Az orvost tudom neked javasolni minél elõbb mert a tesztek nem mindig megbízhatók.Az orvos a legbiztosabb!Remélem tudtam segíteni!
Ezt nagyon sok tényezõ befolyásolhatja. Csinálj még egy tesztet, és ha az is negatív akkor menj orvoshoz. Nekem is volt, hogy 1-1 hónapot elmaradt a menzim, de nem voltam terhes. A hormonszintjeim nem stimmeltek, és nem volt rendesen beállt ciklusom. Ezen is tud segíteni az orvos. Minnél hamarabb menj el, és kérj tanácsot.
Szia! Én is így jártam. Egy hónapja késett, csak barnás váladék volt, úgyhogy felhívtam a dokit, hogy ez biztos nem normális (2hónapja volt egy mûtéttel befejezett spontán vetélésem, és szintén tesztet csináltam, ami negatív lett)majd megállapította, hogy ismét terhes vagyok. Látom, hogy júniusban kérdeztél, ha itt jársz, örülnék ha valahogy elmondanád mi lett az eredmény!
ne hargudj de nõgyógyász jobban tud segíteni

Ma van az 5. napja hogy nem jött meg. Tegnap óta viszont ilyen barnás pirosas foltokban, , folyik". Szerintetek most összejöhet a baba vagy ez a pirosas barnás folyás azt jelenti hogy megfog jönni?

Nagyon szeretnénk babát a párommal (már 3 éve próbálkozunk). Csináltam egy tesztet a 2nap kimaradásnál de negatív lett. Miel?tt megjött eddig úgy volt,hogy fájt a cicim és volt ez a folyás és meg is jött másnap.Most viszont eddig még nem.Vagy attól is lehet,hogy megvagyok fázva?Akinek volt hasonló írjon légyszi mert nem szeretném magam beleélni.

Legjobb válasz: Sajnos szerintem meg fog jönni, bár ne legyen igazam! De ne add fel, sok lehetõség van már a mai világban!

Sajnos szerintem meg fog jönni, bár ne legyen igazam! De ne add fel, sok lehetõség van már a mai világban!

Már 10-11 éves koromban elkezdõdött a fejlõdésem. Most 13 éves vagyok, és még nem jött meg. A folyás eddig mindig fehér volt, de tegnap este láttam elõször barnás folyást is. Aggódjak? :O

Legjobb válasz: Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.

Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Elsõ vagyok. 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz!
17, 18 éves korodig kell megjönnie az elsõ menszesznek, addig nincs baj.
Adig orulj meg nics , nekem 11eves korom ota van es mar nagyon idegesit 13/L

14 éves vagyok még nem jött meg és félek h mitcsináljak? 7 hónapja megjött valami véres folyás--->1 hét múlva elmúlt aztán semmi és most kb 2 hónapja ismét és azóta is már egyszer. Véres barnás folyás mi lehet ez? Mitcsináljak?

7 hónapja megjött valami véres folyás--->1 hét múlva elmúlt aztán semmi és most kb 2 hónapja ismét és azóta is már egyszer.véres barnás folyás mi lehet ez?mitcsináljak?

Legjobb válasz: Lehetséges okok: -Lehet,hogy még nem állt be rendesen a menstruációd, VAGY -gyulladás is elõfordulhat VAGY -más egyéb probléma merült fel Ajánlom: -nõgyógyászat,ha súlyosbodnak a dolgok! Amennyiben nem súlyosbodnak a dolgok,akkor is menj el nõgyógyászatra,mert õk tudják 100%-osan megmondani,hogy mi a helyzet.

Lehetséges okok: -Lehet, hogy még nem állt be rendesen a menstruációd, VAGY -gyulladás is elõfordulhat VAGY -más egyéb probléma merült fel Ajánlom: -nõgyógyászat, ha súlyosbodnak a dolgok! Amennyiben nem súlyosbodnak a dolgok, akkor is menj el nõgyógyászatra, mert õk tudják 100%-osan megmondani, hogy mi a helyzet.
Tökéletesen egyetértek az elsõ válaszoló minden szavával!
Nincs semmi probléma, nem állt még be a mensid. 17 éves korodig rá is érsz. Ha más tüneted nincs, akkor nyugi, majd megjön.
Szerintem úgy is elkönyvelheted, hogy már megjött. Amit tapasztalsz már valószínûleg vérzés csak gyenge és szabálytalan is.
A kérdező hozzászólása: semmi fájdalom se semmi.de köszönöm a válaszokat:)

Reménykedhetek? 5én kellett volna megjönnie 7én csináltam tesztet- lett aztán volt egy kis barnás folyásom ma vagy holnap tesztelhetek mert még nem jött meg

A mellem 2x akkora mint volt és érzékeny meg fehéres folyásom van?

Legjobb válasz: Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)

Szerintem simán csinálhatsz tesztet, ha még mindig nem jött meg, már ki kellene mutatnia! Viszont, ha most is negatív, el kellene menned dokihoz, mert lehet más van a dologban!! De azért szorítok a +hoz!! :)
Szerintem is tesztelj! Remélem baba lesz!
A kérdező hozzászólása: a "nemsokára megfog jönni" az kérdeés volt. bocsi
Valószínû.Bár nekem 10 évesen volt pár csepp vér és barnás színû folyás. MAjd 11 éves koromra jött meg.ÍGy elég valószínû hogy megfog jönni de nem biztos.Minden esetre vigyél magaddal betétet.
akárhova mész vigyél magaddal betétet.baromi eyszerû használni:Dvalószínüleg igen meg fog jönni.!
Szia! Ne ijedj meg, igen valószinû hogy megfog jönni rendszeresebben is, ez már az elõ jele. Én 12 éves voltam mikor elõszõr megjött az elsõ 3 hónapban inkább csak barnázás volt.Szerintem készülj fel és vegyél betétet, és legyen mindig nálad min. egy-két darab, mert nem tudhatod mikor és milyen helyzetben lesz megint.
Ha most még nem is jön meg, vagyis nem lesz rendszeres, van még idõd rá, 16éves korig. Ha azután sem menstruálsz menj el nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

15 éves múltam és még mindig nem jött meg! Egyszer egy erõsebb barnás folyás volt, ami már szinte tuti hogy a menszesz elõjele, de ez már több mint egy hónapja volt! Ez nagy baj, ugye? !

Azóta semmi. Nagyon aggódok,mert nagyon szégyellem,és félek hogy e miatt úgymond nem vagyok egészséges sem. Nagyon félek,a kiborulás szélén állok. Valaki segítsen!

Legjobb válasz: Ugyan már, ez még nem jelenti azt, hogy bajod van:D Egyszerûen késõbb érsz, ennyi. Ha amúgy a fejlõdésed elindult (nõ a melled, szõrösödsz), akkor nagy baj nincs.

Ugyan már, ez még nem jelenti azt, hogy bajod van:D Egyszerûen késõbb érsz, ennyi. Ha amúgy a fejlõdésed elindult (nõ a melled, szõrösödsz), akkor nagy baj nincs.
Tankönyvileg max. 16 évesen kellene megjönnie. Ne idegeskedj, hanem szépen menj el orvoshoz, meg fog nyugtatni.
A kérdező hozzászólása: Igen, már erõsen szõrösödöm, viszont a melleim még így is elég kicsik, viszont ez annyira nem zavar! nagyon megnyugtattatok, köszönöm!:)
Protokoll szerint 18 évesen kellene megjönnie, a gyakorlat már 17 éves korban teszi ajánlottá az orvos felkeresését ha addig nem jönne meg. Szóval ne izgulj, nincs semmi baj!
17 éves korodig normális orvos sem csinál semmit. A lelkiismeretlenebb, hormonális gyógyszert - esetleg fog.gátlót szedetne veled.
A kérdező hozzászólása: ma megjött!!! nagyon örülök neki!:D köszönöm mindenkinek!:)
Gratulálok és üdvözöllek a "nagylányok" klubjában!
Menj el dokihoz.Nekem is volt, kúpot kaptam és gyógyzert..
Igen, menj el, hiszen csak orvos tud biztosat mondani. Örülök, hogy van még olyan lány, akinek fontos az egészsége, és nem zárkózik el egybõl az orvosi vizsgálattól.
1. vagyok Nem megilyeszteni akarlak, de nekem valami fekély volt, én voltam a 2.páciens, akit ezzel kezelt a doki.Tettem fel kérdést is ezzel kapcsolatban.Menj el minél hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Egyszer úgyis túl kell lennem rajta :) Köszönöm a válaszokat. :) De szerintetek mit mondjak anyának, vagy hogy mondjam?? :$
Mondd meg, hogy nyugtalanít a folyásod, és jó lenne ha orvoshoz mennél.
A kérdező hozzászólása: Rendben :) Köszi a gyors segítséget :)

Hogy ha nem jött meg vagyis azután h meg kellett volna jönnie 4 nappal volt valami nagyon kevés barnás folyás az még nem jelenti azt h terhes vagyok ugye? És mi más okozhatja ha nem?

Legjobb válasz: Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nõdokihoz!

Lehet baba is, de lehet valami hormonzavar is. Lehetsz terhes? Ha nem vagy biztos, vegyél egy tesztet és megtudod. Aztán ha továbbra sem jön meg, menj nõdokihoz!
nem még nem voltam d készulok!sztem mindenképp menjél el márcsak azért is h megtudd nincs e vmi baj!:)
A kérdező hozzászólása: Persze én örülök neki és annak is h te is...:) Csak félek h esetleg más, valami komoly bajom van! te nem félsz tõle? Voltál nõgyógyásznál?
szia!hát a tesztem negatív lett és nagyon orulok h a tiéd is, persze csak, ha te is orulsz, ha nem akkor sajnálom h nem sikerult!:(:)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló! írj hogy mi lett a teszt eredménye! remélem baba ha te azt szeretnéd!:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet és negatív lett! de még mindig furcsa érzésem van bár egy kicsit megnyugodtam! Szerintem megvárom a következõ havit és ha akkor sem jön meg akkor elmegyek dokihoz! 3. válaszoló aki szintén érettségi elõtt van! szólj ha nálad van valami légy szíves!? Köszönöm
nem még nem csináltam tesztet d ma fogok!nygyon félek h mi lesz az eredmény!nagyon szertném h - legyen!drukkolok ha ha csinálsz neked is - legyen!!!
nekem is ilyen formájú problémám van, söt én is épp érettségi elött állok.nálam csak annyi a különbség h eddig 2napot késik!remélem nem baba van a dologban és h mind2 tesztje(-)lesz!:)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: és te csináltál már tesztet? írsz majd h neked baba-e?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát elég nagy gond lenne iggen, ugyanis éppen érettségi elõtt állok...:( Sajnos..
Én is ugyanitt tartok most. Lehet, h baba van a dologban. Gond lenne?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom! neked van saját nõgyógyászod?? Mikor mész? majd írsz hogy mi volt?:$*-):)

3hete késik a mensim ma jött meg de csak vmi barnás folyás, mensi alatt még nem volt ilyen söt egyáltalan nem. Ez mire utalhat? Lehet terhességre is?

Legjobb válasz: Igen, lehet terhesség is. Mivel három hét az barátok közt is több mint 10 nap, még akkor is ha csak a munkanapokat számoljuk, csinálj egy tesztet. Nem hiszem hogy ne érne meg a bizonyosság 700 forintot. Persze mondjuk várhatnál holnap estig, mert lehet hogy addigra rendesen megjön. És azt hiszem azon a két napon semmi sem fog múlni.

Igen, lehet terhesség is. Mivel három hét az barátok közt is több mint 10 nap, még akkor is ha csak a munkanapokat számoljuk, csinálj egy tesztet. Nem hiszem hogy ne érne meg a bizonyosság 700 forintot. Persze mondjuk várhatnál holnap estig, mert lehet hogy addigra rendesen megjön. És azt hiszem azon a két napon semmi sem fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem egy hete de negativ lett
Három hét nagyon sok késésnek!!! Ha pár nap múlva nem jön meg, menj el orvoshoz! Késhet ciszta miatt is! Nekem is volt, és semmi mást nem éreztem, csak késett! Nem megijeszteni szeretnélek, de jobb, ha elmész. Barnás folyás mensi elõtt pár nappal lehetséges, ezért írtam, hogy várj pár napot, hátha megjön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!