Találatok a következő kifejezésre: Barnás folyásom 3 napja, ez (13 db)

Azonnal menj dokihoz! Ne itt kérdezõsködj! Te jó ég 2 hete kezdõdött és még nem nézett meg orvos? Hogy lehet valaki ilyen felelõtlen?!?!
A kérdező hozzászólása: Szia! Gartulálok a gyerkõcökhöz:-)! A fõnököm volt olyan rendes és át rakott 2 mûszakba juni végéig kell dolgoznom mert nem rég véglegesítettek és van 3 hónap próba idõ amit sajna le kell töltenem ezér megyek dolgozni máképp már nem járnék!
Szia! Hát nálam is bonyolult, mert a kezdetektõl mindig idõsebb nek tûnt a baba, és valószínû az is, mert a peteéréstõl a 9 napon már pozitív teszt és hányingerem volt. Fokozatosan 1-2-3 napokkal mérték idõsebbnek, a doki a 31.héten húzta meg a határt, úgy számolva most töltöm a 33+4 napom, péntekem töltöm be a 34-et, a 9 . héten is volt uh, akkor mondta a doki hogy olyan valami is ki van fejlõdve ami csak a 10.hét után lesz, az egy hét mínusz már ott is meg volt. Õ lesz a 3.babám, fiú. Van két lányom 4 és 2 évesek, tavaly volt egy vetélése. Meddig melózol? Nem tudnál kevesebb mûszakot dolgozni, késõbb csak nehezebb lesz a pocak miatt.
A kérdező hozzászólása: Ez egy kicsit bonyolult amikor ki tettem ezt a kiírást akkor el voltam számolva akkor voltam 7 hetes és most vagyok 9hetes és 4 napos szerdán leszek 10 hetes:D!! És te mennyi idõs terhes vagy? elsõ baba?
Vigyázz magadra nagyon! Éjszaki mûszak nem túl bababarát. Mikor mész vissza dolgozni? Nekem a 23.hét óta görcsök, keményedés van, fekvésre ítéltek, gyógyszert kell szednem, durva jóslóim vannak egy ideje, és valószínû tágulok, mert barnáztam, de doki szerint ha nincs sok görcs nincs baj, és szinte természetes már a többedik gyereknél a tágulás ilyenkor. 33+2 Köszi a magyarázatot, bár kicsit furcsa hogy nem mindegyik végzi a piszkos munkát:-) Hanyadik héten vagy már?
A kérdező hozzászólása: van olyan, hogy szülész-nõgyógyász õk vállalnak szülést is a nõgyógyász az meg csak vizsgál! Egyébként én is kényszerpihenõn vagyok nem rég jöttem ki a kórházból mert voltam olyan hülye hogy be mentem éjszakás mûszakba dolgozni és reggelre rosszul lettem meg görcsöltem de akkor még volt ez a barnás folyás a doki erre azt mondta, hogy legalább 4 napot bent kell lennem mikor ki engedtek akkor meg csak úgy jöhettem haza ha táppénzre megyek és pihenek! De az azóta nincs semmi bajom a terhes tüneteken kívül:D!!
Örülök neki hogy sikerült dokit találnod :-) Miért is haragudnék hogy most írsz? Nekem most tengernyi idõm van a kényszerfekvés miatt, ami még 3 hétig tart, aztán nekem sem lesz idõm figyelgetni mindenre. Lehet naiv a kérdés, de mi a különbség a szülész és a nõgyógyász közt? A szülész, mint a szülésznõ csak férfi de nem doki mint a nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ne haragudj hogy most írok :) ! A régebbi dokim csak nõgyógyász nem szülész! De most már van fogadott orvosom aki nagyon rendes :)
Szia! Örülök a jó híreknek, hidd el sem, mi baj nem lesz, erõs volt most is, holmi bacik sem ártottak, úgyhogy határozottan meg akar születni :-) Én is ezt mantráztam magamnak mikor az ömlõ vér ellenére dobogott a szivecskéje! Lassan mehetsz a 12. hetire. Én is gondolkodtam hogy megelõzésképp használok tejsavas kúpot, de mindig elfelejtettem dokit megkérdezni hogy lehet-e? Az elõzõ dokit hanyagolod ugye?
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltam nála és meg ultrahangozott azt mondta a kicsi szépen fejlõdik szívhang is volt már és arra is azt mondta pozitív a szívverése, írt fel hüvely krémet Vitagyn C ez a neve. Beszéltem sógor nõmmel is mert neki is nem rég született babája és õ azt mondta neki ez az egész terhessége alatt volt és ilyen hüvely kúpot kellett neki használni. Egy kicsit így meg nyugodtam de azért még félek hisz nagyon az elején vagyok még de nagyon szeretném ezt a kicsit :)
Szia! Mi volt ma a másik dokinál? Sajnos én is halogattam tavaly a dokihoz menést mikor 5 hetesen kis rózsaszín valami volt a papíron. Nem volt folyásom, 10. héten megint 1x rózsaszín valami, mehettem a mûtõbe. kb 4 nap telt el a tünet és a doki közt, hiába kaptam hormont elment a baba, mint utólag kiderült beteg volt. Betöltöttem most a 32.hetet, de a 7. héttõl ömlött belõlem a vér, mert folyton levált egy kis darab belõle mert a méhszájra készült nõni. 18.hétig véreztem, és lassan minden ok lesz, senki nem tudja megmondani mi a természetes, mert ez mindenkinél más. A bûzös folyás egyértelmûen fertõzésre utal ami vetélést, koraszülést okozhat, dokid nyilván tudta hogy 2 hét alatt már kialakulhatott a fertõzés és a természet majd eldönti hogy mi lesz. Ezzel együtt a doki a felelõtlen, mert kezelni kell a fertõzést bármi is van a babával, mert a jövõbeli terhességeidre is hatással lehet! Mikor most 5 hetesen görcsökkel dokihoz mentem, annyit mondott bízzuk a természetre, nem ad hormont míg szívdobogás nem látszik, mert akkor már nagyobb az esély, akkor haragudtam rá de valahol értettem is, ha beteg a baba úgysem tehet semmit a doki sem, fõleg ilyen terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este felhívtam a dokit õ azt mondta csak pihenjek ma el megyek egy másikhoz! Kedves elsõ nem felelõtlen vagyok csak amikor megkérdeztem errõl mást akkor õ is azt mondta ez normális.Nekem ez az elsõ és nagyon szeretnék a párommal ezt a babát!
ezzel már akkor orvoshoz kellett volna menni!!!!!
Miért nem mentél el dokihoz?
azonnal menj dokihoz.nagyon vetélés gyanús!! kivànom hogy minden rendben legyen! 9hkm
Szia! Köszönöm a gratulát! :-) Tehát akkor június végéig melózól? Rendes fõnököd van! Szorítok neked! Írj majd kérlek ha túl vagy a 12 heti uh-n, kíváncsi vagyok hogy mi a helyzet veletek! Minden szép és jót nektek!

Barnás folyásom van 3 napja, ez utalhat terhességre?

A mensim csak 4-5 nap múlva jön meg, de barnás a folyás, a mellem iszonyatosan fáj és kemény, de ált. mensi környékén ez jellemz? is. Sokat eszem, de amúgy nincs más tünet. Szerintetek???

Legjobb válasz: Lehet baba is,de ugyanannyi esély van arra hogy mensi lesz!

Lehet baba is, de ugyanannyi esély van arra hogy mensi lesz!
Sajnos nem feltétlenül. Ha volt megfázásod, felfázásod, vagy egyéb betegséged az elmúlt hónapban, akkor a mensi-elõzetes akár több napos is lehet és az barnás.Persze kívánom, hogy ne így legyen! :)
Szia! Nekem a ciklusom 21-22. naján volt barnás folyásom, de csekély mértékû, aztán nem jött meg, terhes lettem. Szóval akár utalhat terhességre is.
Lehet baba, a tünetek stimmelnek. Kb 10 nap múlva csinálj tesztet, az már utal majd valamire:-)

3 napja barnás szinű folyásom van. Mi ez valami fertőzés?

Legjobb válasz: Szia! Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon tartasz most? A barna folyást általában valami hormonális probléma okozza.

Szia! Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon tartasz most? A barna folyást általában valami hormonális probléma okozza.
A kérdező hozzászólása: jövõhét vége fele kellene megjönnie
hasonlo cipõben járok, csak én még nem csináltam tesztet.Fogalmam sincs mi tévö legyek.
Szia!Nekem is pontosan ez volt, de teszteltem rá 1 hétre és negativ lett:(((Remélem neked nem igy lesz!!!!!!Szoritok!
A kérdező hozzászólása: Há igen nem tudom mi tévõ legyek, mert semmi tünetem nincs.Bár tegnap volt has szúrka és társai.

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! A Premens oldalán keresztül jutottam el Önhöz. Véleményét szeretném kikérni, tüneteim alapján a sárgatest hormonom nem megfelelő. (Menstruáció előtt 3-4 napig barnás folyás.) Ezt egy korábbi orvosom említette egy vizsgálatkor,

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! A Premens oldalán keresztül jutottam el Önhöz. Véleményét szeretném kikérni, tüneteim alapján a sárgatest hormonom nem megfelelő. (Menstruáció előtt 3-4 napig barnás folyás.) Ezt egy korábbi orvosom említette egy vizsgálatkor, mint lehetséges probléma, de további vizsgálatra nem küldött, majd csak akkor, ha a gyerekvállalás egy évig nem sikerül (most fél évnél járok). Egyrészt szeretném megkérdezni Öntől, hogy ez “csak” a gyerekvállalásnál okozhat problémát? Az élet többi területén nem káros? Mert olvastam rákosodásra való nagyobb hajlamot is ilyen állapotnál, és megijedtem. Illetve szeretném a Premens tablettával kapcsolatban kérdezni. Gondoltam, elkezdem szedni, de nem vagyok biztos benne, hogy jól teszem-e, amíg nem diagnosztizálták a betegséget, illetve azt írják, hogy terhesség alatt nem szabad szedi. Ha most teherbe esnék, akkor okozhat bajt, ha szedem addig, amíg ki nem derül a terhesség? Egyáltalán szedjem? Megoldást jelenthet? Köszönettel, K.Z.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek utalhatnak a sárgatest hormon hiányára, ám annak bizonyítására komolyabb laborvizsgálatok szükségesek. Önmagában a tünetek miatt rákosodásra való fokozottabb hajlamtól nem kell tartania. A Premens tablettával biztosan nem okoz kárt a szervezetének, de ezt a gyógyszert célszerű legalább 3 hónapig szedni, mire bármi kedvező hatás kialakul. Ha eldöntötte, hogy szedi a gyógyszert, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A tünetek utalhatnak a sárgatest hormon hiányára, ám annak bizonyítására komolyabb laborvizsgálatok szükségesek. Önmagában a tünetek miatt rákosodásra való fokozottabb hajlamtól nem kell tartania. A Premens tablettával biztosan nem okoz kárt a szervezetének, de ezt a gyógyszert célszerű legalább 3 hónapig szedni, mire bármi kedvező hatás kialakul. Ha eldöntötte, hogy szedi a gyógyszert, … Olvass tovább »

3 nappal ezelőtt enyhén véres, 2 napja barnás folyás! Ez mi?

9 hetes terhes vagyok , 3 nappal ezelőtt volt enyhén véres folyásom amit a tisztasági betétemen vettem észre , és este is volt egy pici! tegnapelőtt és tegnap barnás szinű folyásom volt. ma még semmi . Holnap kell mennem dokihoz! Mi lehet ez ? enyhén görcsölgetek de szinte észre sem venni .

Legjobb válasz: Azonnal orvoshoz kellett volna menned! Lehet, hogy semmiség, de az is lehet, hogy baj kezdete! Nem mondta a dokid, ha bármiféle vérzést, barnázást tapasztalsz, azonnal ügyelet?! Én a helyedben akár most is bemennék!

Azonnal orvoshoz kellett volna menned! Lehet, hogy semmiség, de az is lehet, hogy baj kezdete! Nem mondta a dokid, ha bármiféle vérzést, barnázást tapasztalsz, azonnal ügyelet?! Én a helyedben akár most is bemennék!
Sajnalom :(
A kérdező hozzászólása: sziasztok! november 5-én , mûtéti úton befejezték a vetélésem! :(
Hogy vagy kérdezõ? Voltál ügyeleten?
Hülye az orvosod! Én nem várnám meg a holnapot sem, bemnnék az ügyeletre, hogy megnézzék jólvan-e a baba és írjanak fel hormont. Görcsre meg 3x1 magnéziumot és 3x1 nospát szedtem én mikor anno így voltam mint te.Azóta is szedem, már lassan a 21. hétben. Nekem haematoma is volt és a méhlepény is a méhszájon nõtt, amíg feljebb nem ment, addíg barnáztam és ágyban feküdtem!
Nekem gorcs nem volt, csak enyhe barnazas, es kiderult, hogy hematomam van, amire hormonpotlast kaptam. Menj be ugyeletre ha fontos a babad! Inkabb menj foloslegesen, mint, hogy baj legyen.
Nem értem a dokidat! Nekem is volt ilyen a hatodik hétben. Azonnal mentünk az ügyeletre. Nagyon valószínû, hogy haematomad van, amire sürgõsen hormonpótló tabletta kellene. Én nem várnám meg a holnapot! Nagyon sok kismamánál elõfordul, de fontos, hogy minél hamarabb lásson az orvos. Ráadásul a görcs meg egyáltalán nem jó jel.
A kérdező hozzászólása: ja és az elsõ két terhességemnél / 1 fiú egy lány/ még hasolnót sem tapasztaltam
A kérdező hozzászólása: Aznap mikor kezdõdött felhivtam, azt mondta ha nem darabos nem baj. Én nem vettem észre hogy darabos lenne. Viszont eléggé aggodóm. Gondolkozok rajta hogy ma bemegyek az ügyeletre , de ma még eddig nem volt semmi...
A kérdező hozzászólása: Én is :( nincs rosszabb a világon, de fel a fejjel mindig azt mondják, lehet , hogy jobb igy , minthogy esetleg halva született volna, vagy csak szenvedés lett volna neki az élet ha esetleg valami fogyatékossága lett volna.

3 napja vesztettem el. Azóta barnás folyás jön. Ez normális?

Valahol azt hallottam, hogy a terhesség jele..létezik?

Legjobb válasz: Szuper :) Ha nem múlik el pár napon belül, azért nézesd meg nõgyógyásszal!

Szuper :) Ha nem múlik el pár napon belül, azért nézesd meg nõgyógyásszal!
Normális, nekem is így volt. A terhességnek nem jele a három nappal késõbbi barnás folyás, de ugye volt annyi eszed is, hogy védekezz?!
A kérdező hozzászólása: volt, persze!!!
ez a kemény, nem a fszom!!! :D
Normális. Bent van egy seb, az gyógyul.
A kérdező hozzászólása: köszi a vállaszt. akkor nem aggódom, és nem is rohangálok a dokimhoz :)
Igen, normális.

Júliusba elmentünk a családdal strandra. és pont aznap volt ilyen barnás folyásom (kb 3-4 nap) -. -". Viszont augusztusba meg nem volt semmi. Most nem tudom h ez most a menstruáció kezdete? .

Legjobb válasz: Hány éves vagy? A menstruáció rendszeressé válása eltarthat 1-2 évig is. Elõfordulhat, hogy megjön egyszer, aztán hónapokig semmi.

Hány éves vagy? A menstruáció rendszeressé válása eltarthat 1-2 évig is. Elõfordulhat, hogy megjön egyszer, aztán hónapokig semmi.
A kérdező hozzászólása: 14
Az elsõ évben hónapokra is kimaradhat a menstruáció. De az is lehet, hogy nem amiatt volt a barna folyás, és majd késõbb jön meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!