Találatok a következő kifejezésre: Barmit eszek faj a hasam (3 db)

vakbélgyulladás?
A kérdező hozzászólása: keddre van idõpontom ultrahangra, a vakbelet nem lehet kitapintani?
De igen, ki lehet, és ha az, akkor nem célszerû napokig húzni még. Cukorbetegség esetleg?
A kérdező hozzászólása: Amikor az orvosnál voltam õ akkor még nem tudta kitapintani, ez volt ezen a héten kedden, azt mondta lehet be van gyulladva a belem...
Velem is ugyan ez volt! (persze attól még nem biztos, hogy Neked is ugyan az a bajod mint nekem) Elõször ultrahangra küldtek, majd gasztroenterológiára gyomortükrözés majd béltükrözés, közben laborvizsgálatok (vérvétel, vizelet). A leletek rendben voltak, a problémám megmaradt :/ Már kisebb és részletesebb vizsgálatok maradtak csak hátra, pl ételérzékenységi teszt. Már nagyon örülnék neki, ha végre kiderülne mi a bajom. Nálam is bélgyulladásra tippeltek elõször. Sok sikert, ha kérdésed van segítek szívesen amiben tudok!

Barmit eszek utana faj a hasam es megy is. Mi a bajom?

Mar enni felek!:S Mi a bajom?Milyen dokihoz menjek?A csaladorvoshoz nem megyek mert az nem vesz komolyan semmit.Ha mondom hogy faj a fejem akor azt mondja hogy elmulik.Szoval szerintetek mit csinaljak?12 eves vagyok

Legjobb válasz: Szólj a szüleidnek. Ha hasmenésed is van, hamarosan úgyis olyan legyengült állapotba kerülsz, hogy ha nem szólsz, akkor is észreveszik, hogy nem vagy rendben. :( Nem érdemes sokáig várni, irány a háziorvos, aki majd továbbküld. Menj valamelyik szülõddel, hogy komolyan vegyen.

Szólj a szüleidnek. Ha hasmenésed is van, hamarosan úgyis olyan legyengült állapotba kerülsz, hogy ha nem szólsz, akkor is észreveszik, hogy nem vagy rendben. :( Nem érdemes sokáig várni, irány a háziorvos, aki majd továbbküld. Menj valamelyik szülõddel, hogy komolyan vegyen.
Nekem akkor szokott ilyen lenni evés után, ha elõtte napokig nagyon keveset vagy szinte semmit nem eszek. Eszel rendesen, rendszeresen, közel azonos idõben? Én is azt tanácsolom, hogy legelõször is szólj a szüleidnek és nem ártana egy kivizsgálás.
Szia, a hét éves kislányomnál ugyan ez volt tavaj és kiderült hogy tejcukórérzékeny.Szerintem a háziorvosodtól kérj egy beutalót a gasztroenterológiára.
a tünetek utalhatnak lisztérzékenységre is , szólj a szüleidnek és menjetek el kivizsgálásra !
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen hogy valaszoltatok!
Az általad leírt tünetek több tényezõre is utalhatnak, ezért feltétlenül menj el gastroenterológus szakorvoshoz, aki egy labor és Uh vizsgálattal már is többett fog mondani!Nagyon fontos, hogy hogyha fogyást is észlelsz minnél hamarbb keresd fel az orvost!
Az elõttem hozásszólókkal egyet értve kiegészítem a megjegyzéseket, hogy, ha 12 éves vagy, akkor a suli is eléggé stresszes és alapjában a stressz, a magas igénybevétel, a megfelelni akarás és a vizsgázások mind fokozott hasmenés tényezõk. A pszichológus és életmód-tanácsadó tud segíteni. A családorvosok általában nem diákorvosok.

Bármit eszem rögtön hatalmasra puffad a hasam és fáj. Mi okozhatja?

Legjobb válasz: Nem eszel gyorsan? Nem beszélgetsz közben és sok levegõt nyelsz emiatt?

Nem eszel gyorsan? Nem beszélgetsz közben és sok levegõt nyelsz emiatt?
reflux
Rád férne egy alapos belgyógyászati kivizsgálás!
Ez nekem inkább valami allergiás tünetre utal. Szerintem nem mindenre puffad, hanem bizonyos ételekre, amik tartalmazzák a .... -és a pontozott vonalat nem tudom kitölteni, ezért kellene orvoshoz menned. Kivizsgálják az allergiát, étel érzékenységet és megtudod mit kerülj, mit egyél. Legalábbis szerintem ez alalergia, de jobb ha orvos vizsgál, hisz õ a szakember. Aztán más oka is lehet. Jobb ha orvos kivizsgál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!