Találatok a következő kifejezésre: Barázdabillegető folyamatosan házunk ablakainak. Hogyan lehet (1 db)

Barázdabillegető folyamatosan nekiröpköd házunk ablakainak. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Nem szeretnénk bántani, de már teljesen tönkreteszi ablakainkat.

Legjobb válasz: Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.

Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.
vigyétek arrébb a házat.:D na jó csak viccelek. nem tudom de az a sas nem rossz ötlet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen papagájfajt ajánlanátok?

Középtermetűek vagy nagyobbacskák érdekelnének inkább, amiket nem olyan extrém nehéz tartani (tehát nem nehezen beszerezhető a táplálékuk, úgy mint nektár, nem érzékenyek a legapróbb páratartalom változásra is, stb).
A legfőbb szempont, hogy olyan madarat keresnék (mindenképp kézzel neveltet, gondos tenyésztőtől), ami igazi társ-állat lehet, szelíd, kedveskedő, simogatható, kézbe vehető, gazdájához erősen kötődő és ragaszkodó, szeretetreméltó, intelligens, könnyen kezelhető természetű.

Rengeteget vagyok itthon, így tudnék vele foglalkozni eleget, természetesen a madár igényeinek megfelelő méretű (akár külön a részére készíttetett) ketrecben, illetve a lakásban szabadon tartanám.

8

Mennyi idő múlva pusztulnak el a nimfapapagáj tojások miután a tojó valamiért nem ül rajtuk?

2 tolást tojt 2 napja.

1

Mi az az EMU?

5

Mennyibe kerül egy hullámos papagáj?

Állatkereskedésből mennyibe kerül? Illetve hím vagy a nőstény a jobb választás?

4

A hullámos papagájom tojt egy tojást 2013. 08.21-edikén?

Sziasztok a papájom-hoz be lett rakva egy hím kb 1 ?hónapja össze is szoktak meg puszilkodnak meg minden de nem láttam hogy a hím cicerélné :) a papagáj most lett ?nem rég egy éves tojt egy tojást de nem tudom hogy fias? e.Azt hallottam hogy a papagáj már a második tojás után kotlik. De az baj lenne ha az oduba be raknák egy nimfa tojást?.Meg köszönném ha tudnátok rá válaszolni... Kérlek titeket,hogy normális válaszokat irjatok nagyon fontos jah és csak ketten vannak egy him meg egy tojo és igyis fog ülni ?

3

Mekkora gyűrű kell egy kuviknak?

8

Milyen fajta fából lehet készíteni papagájnak ülőfát?

2

Kiszökött papagájt hogyan lehet megfogni a lakótelepen?

Itt csipog meg visong a házak között 2 napja és hívják, de esze ágában sincs menni.

11

Miért szedik ki a tyúkok egymás tollát?

Már nagyon rég óta tartunk tyúkokat. De ez mindig is baj volt. Egy disznóólban vannak(külső belső rész)+ egy 2x akkora kifutó. Búzát és kukoricát kapnak. Amikor van akkor kapnak zöld "hulladékot"(zöldségek, gyümölcsök héja, dinnye héj meg ilyenek) És amikor tudunk főleg ilyenkor nyáron majdnem minden nap kapnak 1-2 nagy vödör füvet. Mi lehet az oka a toll tépésnek? Sőt néha amelyik tyúkot megkopasztották teljesen kikezdik van amikor csak azt vesszük észre, hogy egy nagy véres lyuk van az egyik tyúk oldalán, vagy a lábúját kezdik ki. Miért?

6

A csirkém nagyon beteg, most azonnal gyógyítani kéne. Mit tegyek?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!