Találatok a következő kifejezésre: Barázdabillegető folyamatosan házunk ablakainak. Hogyan (1 db)

Barázdabillegető folyamatosan nekiröpköd házunk ablakainak. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Nem szeretnénk bántani, de már teljesen tönkreteszi ablakainkat.

Legjobb válasz: Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.

Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.
vigyétek arrébb a házat.:D na jó csak viccelek. nem tudom de az a sas nem rossz ötlet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek a madárfiókával?

Nagy vihar volt nálunk a madárfészket leverte a szél a fáról sajnos a kutyám mivel vadászkutya a négy fiókából 1-gyet megmentettem. viszza raktuk a fára és a madárfióka anyukája visszafoghozzá jönni azaz megfogja találni vagy birnám valahogy etetni vagy valamit kezdeni vele???

3

Van valakinek beszélő papagája lehetőleg olcson?

3

Hol lehet leginkább halott varjút vagy hollót találni?

14

Milyen madár lehet?

Sziasztok, az udvarunkba fészkel egy madár ma keltek ki a kicsinyei, nagyon aranyos és szép madár. Kinézete a fejénél fekete és egyre világosul, a teste végénél már szürke a farka meg narancssárgás. Szerintetek milyen fajta madár lehet?

3

Nekem van egy hullámos papagájom him. és pár hete hasmenése van szinte mint a viz és el van most zárva rajta kaptam h a falat eszi meg. és most nem engedem ki. annyira félek h valami baja lessz és néha logatja a fejét is. Szerintetek mi baja lehet?

3

Meglőtt szárnyú galamb, mit tegyek?

A szomszédom meglőtt egy galambot a szárnyán találta el. Semmi más baja nincs azonkívül, hogy repülni nem tud. Most etetjük, itatjuk.. Hogyan tovább?

10

Mit akarhat a veréb az ablakpárkányon?

Már reggel óta ott ül, néha kopogtatja a csőrével az ablakot, ha megmozdítom a függönyt, akkor felrepül az ablakunk előtt lévő szilvafára, de ha elmegyünk az ablaktól, visszarepül a párkányra. Talán enni szeretne, vagy látott valami rovart arrafelé? Vagy talán ott lehet valahol a fészke?

1

Miért csinálta ezt a nimfám vagy 5 percig?

Nyújtogatta a nyakát meg nyitogatta a csőrét, de egy hang sem jött ki a torkán. Mintha ásítozott volna.

3

Szeretnék madarat tartani. Kezdőnek mit ajánlotok?

Kertes házban lakunk, a világ végén, szomszédok alig, mellettünk erdő. Ide szeretnék egy madarat, akivel foglalkozhatok, ugyanakkor repülhet is, mikor szeretne. Felnőtt vagyok, nem csak fellángolás lenne.

2

Mi van a darányi iskola kéményén fészkelő gólyákkal?

Csak egy üres fészek képét látom. Eddig úgy tudtam áprilisban visszajöttek.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!