Találatok a következő kifejezésre: Barázdabillegető folyamatosan házunk ablakainak (1 db)

Barázdabillegető folyamatosan nekiröpköd házunk ablakainak. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Nem szeretnénk bántani, de már teljesen tönkreteszi ablakainkat.

Legjobb válasz: Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.

Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.
vigyétek arrébb a házat.:D na jó csak viccelek. nem tudom de az a sas nem rossz ötlet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány hetesek általában a hullámosok az állatkereskedésben?

Venni akarok egy hullámos papagájt, de nem tudom hogy hány hetesen adják kb el őket. Elég fiatalok, meg még tényleg látszik rajtuk hogy még picik.És állatkereskedésből is ugyan olyan mintha tenyésztőtől lett volna véve? Ugyanúgy szelídíthető, és könnyen kezessé válik? Csak állatkereskedés van a közelbe, szóval máshonnan nem tudok venni. Ja és még, hogy mit csinál a papagáj ha egészséges, mert már egyszer vettem beteg madarat csak akkor még kicsi voltam.Mászkál? Repdes? Csipog? stb..

3

Elhullott a nimfa hím madárkám, és a tojó egyedül maradt. Viszont, valószínűleg sikeres lett a párzásuk, mert már bemegy az odúba, fészkel. és, picit agresszív! Kérdésem:Ki költi-e egyedül a tojásokat, Fel tudja-e nevelni a tojó egyedül a fiókákat?

4

Szeretnék tartani szarkát, szajkót vagy akár dolmányos varjat! valaki szerezne nekem? Hol lehet venni?

10

Van két papagájom az egyik nimfa a másik énekes papagáj. Egy kalitkába vannak. Szerintetek attól nem lesz bajuk ha kint tartom őket? És ha kicsit fúj a szél könnyen megfázhat Minden választ nagyon várok.

2

Ki ismeri fel a képen látható madárfiókákat?

http://kepfeltoltes.hu/view/130521/DSCF0767_www.kepfeltoltes..
Nagyon picik, valószínűleg kisméretű madár fiókái, az utcán találták őket fészkestül, úgy adták oda. 11-en voltak, 2 elpusztult sajnos. Nem először nevelek madárfiókát, de sajnos gondban vagyok, kérlek, segítsetek azzal, hogy megmondjátok, milyen madár lehet!! Előre is köszönöm!

3

Soká fognak megszelídülni?

3 éves hullámosaim vannak.Fél éve szelídítem már őket.Esznek kézből szinte mindent, ha berakom hozzájuk a kezem nem mennek el, nem repdesnek, egy párszor már ráálltak az ujjamra.Láttok még benne lehetőséget hogy szelídek lesznek vagy semmi esélyem? az lenne a célom hogy ráálljanak az ujjamra, és ha röptetés van akkor egyből betudjam őket rakni a kalitba.Üljenek a vállamon, stb. Lehetséges ez? Már kezdem feladni :((

8

Van 2 hullámos papagájom (1 az enyém 1 a hugomé) 2-3 hete kaptuk ha esetleg lenne valami tippetek vagy tanácsotok a szelidítésükre? Megköszönném ha leírnátok.

0

Hol lehet pingvint és baglyot venni?

3

Miért lehet, hogy elszíneződött a papagájom orra?

Ma vettem észre, hogy papagájom orra olyan sárgás-barnás...ez mitől lehet? Beteg? Valami baja van?

8

Voliert készen lehet kapni kisállat kereskedésekben, vagy csináltatni?

Nimfa papagájokat szeretnék, de egyenlőre csak használtakat láttam árulni, egy oldalt nem láttam, ahol lehetne boltban kapni, esetleg csináltatni...
Ahogy említettem vagy használtakat láttam csak, vagy olyan oldalakra bukkantam, ahol sajátkezüleg lehet csinálni, leírják hogyan...

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!