Találatok a következő kifejezésre: Barázdabillegető folyamatosan házunk ablakainak (1 db)

Barázdabillegető folyamatosan nekiröpköd házunk ablakainak. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Nem szeretnénk bántani, de már teljesen tönkreteszi ablakainkat.

Legjobb válasz: Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.

Vágj ki piros kartonlapból egy életnagyságú sas-sziluettet - pld. ilyet: http://www.lylefabrics.com/popup_image.php?pID=474 - és ragaszd celluxszal az ablaküvegre (belülröl). A ragadozómadár alakja elijeszti a kismadarakat és nem fognak nekirepkedni az ablaküvegnek. Külföldön a nagy üvegablakú épületeknél ezt a módszert használják.
vigyétek arrébb a házat.:D na jó csak viccelek. nem tudom de az a sas nem rossz ötlet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora hely kell egy szarkának?

1

Milyen nemű szerintetek a Nimfapapagáj? (KÉP)

Tehát, a neme véleményem szerint hím. Remélhetőleg ugyanezt mondjátok. Még nincs egy éves. Ugye nem tojó?
11

Miért viselkedik így a tojó?

Van két hullámos papagájom.A tojó 1 éve a hím 2 (2-3 hónapos) hete van nálam.Eleinte nagyon jól megvoltak egyszerre ettek,egy rúdon ültek stb. a tojó ki se akart jönni a kalitkából repülni.De pár napja a tojó piszkálja a hímet,lelöki a rúdról nem hagyja enni,kergeti a kalitkába.Ha a hím visszacsíp és kicsit fölénybe kerül akkor elkezdenek udvarolni egymásnak aztán a kalitka két végbe vonulnak.

3

Sürgős! Hogy tudnám rávenni őket?

Az lenne a kérdésem, hogyan tudám rávennni a hullámos papagájaim költésre.Mindig csőröznek, szeretgetik egymást, mined jót adok nekik enni:hullámos magkeverék, főtt tojás kicsit összeörve, almákat kis cikkekre szelve, salátát, összetört kekszet, és a vizükbe is teszek vitamint.Biztosan fiú-lány párosról van szó mert a lány csőre felett mogyoróbarna a fiú csőre felett mélykék a viaszhártya.Kb 1-1.5 köbméteres helyen vannak, és tettem fel nekik egy nimfa és egy rozella odút, hogy legyen mindkettőbe hely és tudjanak válogatni.Ezek után mi lehet a baj? Léci segítsetek!!!

1

A galabok ehetnek dióbelet? Ha igen akkor milyen százalékban lehet nekik adagolni

2

Ha egy kismadárka a bejárati ajtónk elé fészkelt, akkor azt a fészket hogyan rakjuk át másik helyre?

A az ajtó előtt van egy virágcserép, és abba építette a fészkét, viszont nincs jó helyen, mert nem tud nyugodtan ott lenni a fiókáival. Már próbáltuk áttenni egy másik helyre a virágcserepet, de ott meg nem találta meg a madárka... És nem igazán szeretnénk, hogy ott maradjanak az ajtó előtt.

Köszönöm :)

5

Hogy állapítható meg a fácáncsibék neme?

Az angol sötét fácáncsibék esetében már keléskor,vagy csak több hetes korban lehetséges a külső jegyek alapján felismerni a nemüket?

1

Mikor szineződnek ki a zebrapinty fiókák?

0

Sürgős! Mivel etessem meg a kis verebet?

Ma találtam az udvarunkon 1 kis verebet eltört lábbal csupa koszosan. Miután lemostam a koszt róla meszárítottam és fecskendőből megitattam.De már 2 órája találtam meg és biztos megéhezett csak nem tudom mivel etessem meg.A hullámos papagáj tápot nem eszi, kukacot meg nem tudnám hogy megetetni vele.

9

A Hullámos Papagájoknak úgy heti 1-2 alkalommal lehet adni szárított kenyeret?

Változatos táplálékot akarok adni a papagájaimnak . Most az lenne a fontos nekem hogy lehet-e adni a Hullámos papagájaimnak száraz/szárított kenyeret?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!