Találatok a következő kifejezésre: Barátságok... Hogy ez És miért van ez (2 db)

Miért van ez? Lány vagyok, de véget ért már jó pár éve egy barátságom egy csajjal; azóta nem köszönünk egymásnak. Semmmi. De egy portálon még mindig fent van egy közös képünk. És olyan idézet van aláirva, hogy véget ért a barátságunk.

Ha annyira véget ért, akkor miért nem veszi le? Miért van kint neki? Csak hogy mutogassa h már nem vagyunk barátn?k? Vagy mi?

Legjobb válasz: mérnem kérdezed meg? ajj..

mérnem kérdezed meg? ajj..
A kérdező hozzászólása: mert nem beszélünk.... :wáááááá
:D enyit csak megkérdezhetsz tõle vagy egy közös ismerõs által
A kérdező hozzászólása: akkor ne is irjatok véleményt. kösssz

Barátságok... Hogy van ez? És miért van ez?

Már egészen óvodás korom óta volt egy barátn?m. Õ volt a legjobb. Aztán jött a suli, mi n?ttünk, de mégis mindvégig a legjobb barátn?k voltunk. Mindent megbeszéltünk, legyen az pasis, csajos ügy, és együtt hülyültünk, meg mindenen... Aztán jött a középiskola. És itt elváltak útjaink. Én végilüs gondoltam, hogy vége lesz egy több, mint 10 éves barátságnak, kimondva -kimondatlanul is, mert teljesen másfelekerülünk, és nem lesz se id?, se igény találkozni... De mondjuk, azért titkon reméltem, hogy nem így lesz.

Legjobb válasz: Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel,hogy ugyis tzdtam eltávolodunk,mert máshová kerültünk,mert nem lesz idõnk egymásra,nos akkor ha te noszogatod,életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt,ezért nem tudsz uj,szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki,legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm,férjnél vagyunk,gyerekeink vannak,dolgozunk,nálunk is votlak,évek-hónapok kimaradva,de mindig folytattuk.Sok sikert.

Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel, hogy ugyis tzdtam eltávolodunk, mert máshová kerültünk, mert nem lesz idõnk egymásra, nos akkor ha te noszogatod, életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt, ezért nem tudsz uj, szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki, legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm, férjnél vagyunk, gyerekeink vannak, dolgozunk, nálunk is votlak, évek-hónapok kimaradva, de mindig folytattuk.Sok sikert.
Nekem is volt egy ilyen barátnõm. Nagyon sokat voltunk együtt régen, de aztán másképp alakult az életünk. Sokáig nem is beszéltünk, semmit nem tudtunk egymásról, aztán rátaláltam az internet segítségével. :) Néha tudunk személyesen is beszélni; sajnos azonban ennél többet nem tudunk találkozni, de mindennap beszélünk, mindent tudunk egymásról. Szerintem próbáld meg megkeresni, és ha régen tényleg jól megvoltatok, akkor most sem lehet akadály. Manapság, mikor ott a telefon, internet, nyitva az egész világ. :)
Szia! Igen szerintem is két emberen múlik. NAGYON! Egy jóember azt mondta nekem, hogy ha minden kapcsolatodért felelõs vagy...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!