Találatok a következő kifejezésre: Barátságok... Hogy ez És (31 db)

Ha egy lány és egy fiú nagyon jó barátok és ha az egyik többet akarna (sex) miért mentegetőznek azzal hogy nem akarják "ezzel" elrontani a barátságot? Pedig ez nem feltétlenül romolhat meg ez végett.

Legjobb válasz: Egy fiú és egy lány között sosem lehet barátság! Nem lehet elrontani. Mert nem létezik! Ezt a témát már többször is kiveséztük, és tény, hogy nem létezhet fiú és lány között barátság mégpedig azért nem mert mindenhogyan elképzeled, hogy milyen lenne vele. Ezért sem értheti meg egymást a két nem, A férfi a nõt akarja, a nõ a férfit! És nem tud a másikra nem úgy gondolni mint egyre azok közül akiket akar!

Egy fiú és egy lány között sosem lehet barátság! Nem lehet elrontani. Mert nem létezik! Ezt a témát már többször is kiveséztük, és tény, hogy nem létezhet fiú és lány között barátság mégpedig azért nem mert mindenhogyan elképzeled, hogy milyen lenne vele. Ezért sem értheti meg egymást a két nem, A férfi a nõt akarja, a nõ a férfit! És nem tud a másikra nem úgy gondolni mint egyre azok közül akiket akar!
Na ebben a témában én aztán tényleg érintett vagyok :DD Van egy srác, egyik legjobb barátom. Olyanok vagyunk, mint egymás exei :) Holott sosem jártunk. Mindig csak majdnem, mert a fiúnak van barátnõje... még most is azt érzem sokszor, hogy istenem belehalok annyira akarom. Köztünk igazából nem is értem miért nincs több. Pedig szerintem lehetne, csak nem teszem eléggé oda magam.Na, de talán még összejöhet. Aztán az egyik legjobb barátom (szintén pasi) mostanában állandóan azzal nyaggat, hogy járjunk, megy hogy õ szeretne tõlem többet. Azt válaszoltam neki, hogy nem akarom elrontani a barátságot, ami részben igaz is! Nálam azért, mert 1: nem nagyon vannak tartós kapcsolataim, és úgy érnek véget, hogy utána 0 kommunikáció. Tehát a barátságnak vége lenne az 100%. 2. és ez van a legtöbbször! : nem vonzódom a barátomhoz. Egyáltalán nem jön be, mint pasi. Nem az esetem. Persze ezt nem fogadják túl jól, szóval ezt nem mondhatom :s Röviden a kérdésedre a válasz: azért mond nem-et az egyik a másiknak, mert nem jön be neki. Ja és szerintem legtöbbször tönkremegy emiatt a barátság. Ha érzelmek vannak, akkor biztosan.
"Pedig ez nem feltétlenül romolhat meg ez végett" De MINDIG megromlik mégis, mert az egyik félnek végül lesznek más érzései, az egyik fél végül mindig többet akar, 1 a millióból, hogy ez mûködik ilyen formában...
A kérdező hozzászólása: Igen ezektõl a válaszoktól féltem.
Hát nekem speciel a legjobb baártom immáron két éve fiúból van, bár mi sohasem beszéltünk errõl. Csak annyit tudunk mindketten, hogy túl jól ismerjük egymást ahhoz, hogy több is kialakuljon, pedig nekem tetszett, de már ismerem, és természetre nem az esetem. Egyébként minden "külsõs" azt gondolta, hogy úgyis összejövünk egyszer. És egy barátságot szeirntem is kárelrontani egy ilyen húzással.
Hát én egy embert kivéve az összes barátomra úgy gondolok, hogy CSAK barát. Ráadásul biszex vagyok! És sose képzeltem el az évek alatt egyik barátommal és barátnõmmel se. Soha. Ez hülyeség, hogy nem létezik igaz barátság férfi és nõ között, úgy hogy nem akarnak többet. Nekem legtöbb barátommal így van. Na jó, van 1-2 aki többet akar tõlem, de majd kiverik a fejükbõl. A legtöbbnek eszébe se jut ez az õrültség mert túl sokat tudunk egymásról, sõt együtt megyünk pasizni/csajozni. És kibeszéljük egymás partnerét :DD
A kivétel viszont erõsíti a szabályt! Én ezokután, hogy jól megismertem, nem voltam azon az állásponton, hogy "mi lenne, ha..." És igenis létezik rendes, tartós, valódi barátság. De hogy ezt még jobban fokozzam: Majdnem mindent megosztunk a másikkal, kivéve, ami nagyon nagyon magánügy. És segítünk egyásnak. Én véleményt mondok az õ dolgairól, õ az enyémekrõl. És ez így van jól. És együtt, amikor beszélgettünk, soha meg se fordult a fejünkben az, hogy többet szeretnénk, mint ami van.
Ez a kapcsolat történetétõl függ. Ha elõször szeretõk vagytok, abból utána lehet jó barátság. Viszont ami jó barátságnak indul, abból utána nem nagyon lehet jó szex, mert a másikra az ember már nem mint pasira/csajra néz, hanem mint tesóra.
Egyszerûen azért, mert a barátságból így párkapcsolat lesz, az meg nem feltétlenül éri meg. A párkapcsolaton kívüli szexet meg a legtbben elutasítják.

Barátságok... Hogy van ez? És miért van ez?

Már egészen óvodás korom óta volt egy barátn?m. Õ volt a legjobb. Aztán jött a suli, mi n?ttünk, de mégis mindvégig a legjobb barátn?k voltunk. Mindent megbeszéltünk, legyen az pasis, csajos ügy, és együtt hülyültünk, meg mindenen... Aztán jött a középiskola. És itt elváltak útjaink. Én végilüs gondoltam, hogy vége lesz egy több, mint 10 éves barátságnak, kimondva -kimondatlanul is, mert teljesen másfelekerülünk, és nem lesz se id?, se igény találkozni... De mondjuk, azért titkon reméltem, hogy nem így lesz.

Legjobb válasz: Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel,hogy ugyis tzdtam eltávolodunk,mert máshová kerültünk,mert nem lesz idõnk egymásra,nos akkor ha te noszogatod,életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt,ezért nem tudsz uj,szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki,legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm,férjnél vagyunk,gyerekeink vannak,dolgozunk,nálunk is votlak,évek-hónapok kimaradva,de mindig folytattuk.Sok sikert.

Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel, hogy ugyis tzdtam eltávolodunk, mert máshová kerültünk, mert nem lesz idõnk egymásra, nos akkor ha te noszogatod, életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt, ezért nem tudsz uj, szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki, legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm, férjnél vagyunk, gyerekeink vannak, dolgozunk, nálunk is votlak, évek-hónapok kimaradva, de mindig folytattuk.Sok sikert.
Nekem is volt egy ilyen barátnõm. Nagyon sokat voltunk együtt régen, de aztán másképp alakult az életünk. Sokáig nem is beszéltünk, semmit nem tudtunk egymásról, aztán rátaláltam az internet segítségével. :) Néha tudunk személyesen is beszélni; sajnos azonban ennél többet nem tudunk találkozni, de mindennap beszélünk, mindent tudunk egymásról. Szerintem próbáld meg megkeresni, és ha régen tényleg jól megvoltatok, akkor most sem lehet akadály. Manapság, mikor ott a telefon, internet, nyitva az egész világ. :)
Szia! Igen szerintem is két emberen múlik. NAGYON! Egy jóember azt mondta nekem, hogy ha minden kapcsolatodért felelõs vagy...

Sokan azt mondják, hogy az igaz barátság kialakulásához "nagy és nehéz" dolgokon kell átmennie a két embernek együtt. Mire gondolnak ezzel pontosan?

Tudnátok példát mondani?

Legjobb válasz: Hogy mire gondolnak, azt nem tudhatom, de te sem, mert nem vagyok gondolatolvasó. Azt tudom, hogy az igaz barátságok próbálja mindig az Élet: az marad melletted igaz barátként, akivel a mélyet is megjárod - a többiek csak felszínes érdekkapcsolatok. Aki nincs melleted akkor, amikor igazán szükséged van rá (a bajban), az nem barát. Annak csak addig kellesz, amíg fut a szekered, amíg belõled élhet, amíg használhat valamire (az önzõ céljaira). Az igaz barát nem használ, hanem szeret és támogat. Példa kell? Telis-teli van a klasszikus világ - és magyar irodalom vele! De filmet is mondhatok: pl. Forrest Gump

Hogy mire gondolnak, azt nem tudhatom, de te sem, mert nem vagyok gondolatolvasó. Azt tudom, hogy az igaz barátságok próbálja mindig az Élet: az marad melletted igaz barátként, akivel a mélyet is megjárod - a többiek csak felszínes érdekkapcsolatok. Aki nincs melleted akkor, amikor igazán szükséged van rá (a bajban), az nem barát. Annak csak addig kellesz, amíg fut a szekered, amíg belõled élhet, amíg használhat valamire (az önzõ céljaira). Az igaz barát nem használ, hanem szeret és támogat. Példa kell? Telis-teli van a klasszikus világ - és magyar irodalom vele! De filmet is mondhatok: pl. Forrest Gump
Az idõ próbája :DD Van egy barátnõm akivel már évek óta barátok vagyunk. Úgymond legjobb barátok. Én nem akarom elveszíteni õt, õ se engem, mindig tartjuk a kapcsolatot és nem mondjuk le a talikat. Ez a titka...


nem fog örülni, de a barátságnak már annyi. próbálkozz nyugodtan
A kérdező hozzászólása: Értelek, hát igen.Az hogy nem beszélnek és nem keresik egymás társaságát, az mindent elmond.Lehet a lány nem tud barátként tekinteni olyan fiúra aki már bepróbálkozott nála..
Az elsõ fele nem igaz. Bár azért ne menjen át már-már erõszakos, zaklató nyomulásba, mert az azért nem sokaknak jön be, és tényleg megöli a barátságot, de önmagában egy elutasítás még nem jelenti azt, hogy teljesen esélytelen a dolog. Meg ettõl még megmaradhat a barátság. Viszont az, hogy egymáshoz sem szólnak, az sajnos elmond valamit.
Minek próbálkoznál? Tartsd már tiszteletben a döntését annyira, hogy ha azt mondta, nem, akkor azt megérted.
A kérdező hozzászólása: értelek.de valakik szerint meg harcolni kell érte a fiúnak.
Azok a valakik tévednek. Az nem harcolás, hogy valaki elutasít, te meg csak azért is ráerõlteted magad. Azt zaklatásnak hívják.

Mesélnél a (főiskolai) kolis éveidről? Igaz, hogy a kollégiumban életre szóló barátságok köttetnek és, hogy ezek az évek a legjobbak egy ember életében?

Legjobb válasz: Az biztos, hogy ezek a legjobbak :) Én ugyan kollégista nem vagyok, de sok idõt töltök ott, mert a legtöbb barátom ott lakik és óraközi szünetekben ott vagyunk. Hát hihetetlen. Annyit nevetünk, olyan jól érezzük magunkat. Harmadéves vagyok és soha egyetlen egyszer még csak össze sem szólalkoztam senkivel, pedig elég temperamentumos ember vagyok, aki kiáll az igazáért. Nagyon sok barátom lett, rengeteg értékes emberrel ismerkedtem meg és tényleg olyan élmények ad és még adni is fog, hogy örökké emlékezetesek lesznek :)

Az biztos, hogy ezek a legjobbak :) Én ugyan kollégista nem vagyok, de sok idõt töltök ott, mert a legtöbb barátom ott lakik és óraközi szünetekben ott vagyunk. Hát hihetetlen. Annyit nevetünk, olyan jól érezzük magunkat. Harmadéves vagyok és soha egyetlen egyszer még csak össze sem szólalkoztam senkivel, pedig elég temperamentumos ember vagyok, aki kiáll az igazáért. Nagyon sok barátom lett, rengeteg értékes emberrel ismerkedtem meg és tényleg olyan élmények ad és még adni is fog, hogy örökké emlékezetesek lesznek :)
Nálunk ez azért nem igaz, mert félév végére kiürül a kolesz. Nem leszünk sokan.
Én is csak azok táborát tudom gyarapítani, akik azt mondják, hogy az egyetemen köttetnek a legjobb barátságok. Én nagyon jól éreztem magam az egyetemen és egy nagyon összetartó baráti kör tagja voltam, illetve vagyok még most is. Már jó pár éve végeztünk és szétszóródtunk az országban a szélrózsa minden irányába, de ennek ellenére szinte napi szintem kommunikálunk egymással (telefon, msn, mail). Egy-két havonta mindig összejövünk valahol és nem egyszer fordult már elõ, hogy közösen mentünk világot látni és meghódítani egy új országot és várost :)
Dehogy vagyunk egymásra utalva. Pont ez az, ami nem igaz, mert itt mindenki magára van utalva. Gimiben ezerszer inkább, de itt mindenki magáért felel, magának tanul, elvégre már felnõtt emberek vagyunk. Viszont a barátságok szerintem erõsebbek és az összetartás is.
Szerintem is a legjobb évek, még több 10 év távlatából is vannak olyan barátaink akivel tartjuk a kapcsolatot, a feleségemmel is ott találkoztam.
Nem szivesen mesélnék és ez egyáltalán nem igaz. Ott már nem kötttetnek igazi barátságok, az emberek egymásra vannak ott utalva, ennyi. Az igazi barátságok régebbrõl valók.
Abszolút. Én ugyan csak egy évet voltam kolis, de annyi minden történt velem, amennyi azóta sem. Aztán a szüleim például úgy ismerkedtek meg, hogy egy koliban laktak.
Ja és az elsõ igazi szerelmemet is az egyetemen ismertem meg :)
A kérdező hozzászólása: Hányan laktok/laktatok egy szobában? Mi van akkor ha valaki nem jön ki a szobatársával? Most ez lehet, hogy buta kérdés lesz, de itt is megmondják, hogy például este 10-re érj vissza a koleszba?:$ Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek küldtem "zöld kezet!";)
22:32 vagyok. Mi 3-an laktunk egy szobában és 6-an egy lakórészben. Egy lakórész 2 szobából, egy fürdõbõl és egy kis teakonyhából állt. De én nem csak a szobatársaimmal barátkoztam össze, hanem nagyon sok nem kollégista szaktársammal is. Természetesen a felsõoktatási kollégiumokban nincsen kikötve, hogy mikor és meddig mehetsz ki, a nap 24 órájában szabadon mozoghatsz (elvégre felnõtt ember vagy).
Nálunk 2-4 ágyas szobák vannak. Nem szólnak bele, hogy meddig vagy kint, akkor jössz és akkor mész, amikor akarsz, egyedül az van meghatározva, hogy a vendégeidnek hány óráig lehet a kollégiumban tartózkodni. Ha nem jössz ki a szobatársaddal akkor bekopogsz a kolis felelõshöz és kéred, hogy átmehess másik szobába. :) Nem nagy ügy :)
09:28 Te milyen büfészakra jártál, hogy végigbuliztad(bulizod) az egészet?
Mi a kórság az a büfészak? Nem említettem a vizsgaidõszakot, a beadandókat, a heti sok gyakorlati házit, mert a kérdezõ nem arra volt kíváncsi. Amúgy elektronikus ábrázolás (mûvészeti kar)

Anyukám mindig azt mondja és szinte mindig ezen vitázunk hogy van egy olyan barátnõm aki szinte a legjobban meg ért meg minden, és anyukám azt mondja hogy ez nem igazi barátság, egyszer megun és ott hagy egy másik barátnõjéért. Szerintetek igaza van?

és hogy szerinte tuti hogy folyton kibeszél amit elmondok neki. De én már tapasztaltam hogy nem beszél ki de nem tudja anyukám megérteni.De én nem olyannak ismertem meg aki csak hirtelen otthagyna... Mit csináljak? 14/L

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.

Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.
egyetértek elsõvel.. szerintem se biztos, hogy igaza lenne anyádnak, ehet neki csak olyan barátai voltak, akik ilyenek voltak vele.. Semmi sem bizonyítja azt, hogy a te barátnõd ilyen lenne.. majd eldõl késõbb, hoyg kinek lesz igaza...
Elég megkeseredett anyukád lehet, ha ilyeneket mond. Valószínûleg neki nem voltak még igaz barátai, de neked attól még lehetnek. Az meg úgyis kiderül az idõk alatt, hogy elárul-e vagy sem, addig pedig ne agyalj ezen, csak élvezd a barátságát, mert a folytonos gyanúsítgatással csak saját magadat idegesíted. Igenis léteznek igaz barátságok.
Ha pedig sehogy nem tudod meggyõzni anyukádat, hagyd rá. Nem az õ dolga, hogy te kiben bízol meg, és kiben nem.

A lányoknál van olyan hogy egy pasi a vállán aludjon el. És ezt úgy hiszi hogy ez csak barátság miközben a pasi majd belehal! Szerintetek valaki enyire nem érzi, vagy csak a hüyét játsza?

Legjobb válasz: Egy kicsit értelmetlenül fogalmazol már bocsi. De amúgy mit vársz? Mit tegyen, ha érzi is hogy bejön neked? Lehet hogy esetleg lépni kéne valamit, ahelyett, hogy várod hogy a sült galamb a szádba repüljön.

Egy kicsit értelmetlenül fogalmazol már bocsi. De amúgy mit vársz? Mit tegyen, ha érzi is hogy bejön neked? Lehet hogy esetleg lépni kéne valamit, ahelyett, hogy várod hogy a sült galamb a szádba repüljön.
szerintem is neked kéne lépned, lehet neki is rossz.
Lehet, hogy a nõk empatikusabbak, de nem gondolatolvasók. Plusz mi hátsó szándék nélkül is tudunk értékelni egy összebújást.
Egy pasi aludjon el a hasán, a hátán vagy az oldalán, de semmiképp se a vállán, mert az reggel fájni fog.
Érthetetlenül zagyva kérdés.

Van egy lány akivel egy időben nagyon jóba voltam, de azóta megromlott és most elviselhetetlen. Annyira erőszakos és érzéketlen. Amikor mondtam neki, hogy ezt a barátságot be kéne fejezni akkor szabályosan megfenyegetett. Most mit tegyek?

Minden titkomat tudja, mert legjobb barátn?k voltunk és ezzel zsarol, ha vége akkor mindenki megtudja.

Legjobb válasz: Üdvözletem a klubtársaknak! Nálam is hasonló dolog fordult elõ, csak itt én bele voltam esve a lányba, és cserébe 9 évig kihasznált. Ahogy én oldottam meg: Szépen lassan eltávolodtam tõle. Egyre kevesebb tali, majd ha alkalmas rá az idõ, felejtsd el. De szerintem inkább próbáld meg megmenteni Õt is, és a barátságotokat is! Próbálj meg vele beszélni, hogy miért lett ilyen, és hogy tudsz-e neki segíteni valahogy. A lényeg, hogy azt érezze, te segíteni akarsz neki. Csak úgy nem lesz senki ilyen a másikkal.

Üdvözletem a klubtársaknak! Nálam is hasonló dolog fordult elõ, csak itt én bele voltam esve a lányba, és cserébe 9 évig kihasznált. Ahogy én oldottam meg: Szépen lassan eltávolodtam tõle. Egyre kevesebb tali, majd ha alkalmas rá az idõ, felejtsd el. De szerintem inkább próbáld meg megmenteni Õt is, és a barátságotokat is! Próbálj meg vele beszélni, hogy miért lett ilyen, és hogy tudsz-e neki segíteni valahogy. A lényeg, hogy azt érezze, te segíteni akarsz neki. Csak úgy nem lesz senki ilyen a másikkal.
Akkor üdv a klubban. Velem is pontosan ugyan ez történ, csak engem nem fenyegetett meg, helyette elásott a többi barátomnál. Igazából én azt csináltam hogy teljesen kitöröltem az életembõl. Õ is tudja a titkaimat, de én úgy gondolom hogy akinek tovább adja az vagy nem ismer és ezért érdektelen vagy pedig ha ismerem és kiderül hogy visszaél a titkokkal akkor õ sem számít többé barátnak! Összefoglalva a legtöbb amit tehetsz az az hogy abszolút elhatárolódsz tõle minden téren! Remélem tudtam segíteni!:)
Amikor ráértek, összejártok dugni, és ennyi.
nézd meg a filmet és megtudod, bár a végén ott is összejöttek Magyarul érzelemmentesen akar veled lefeküdni
nézd mega a filmet, de ne reménykedj hogy lesz belöle szerelem is ugy mint a film végén. Azt jelenti hogy csak barátok legyetek akik néha szexelnek. Tehát nincskapscolat semmi kötöttség, semmi féltékenység. Ha épp mindketen ráértek és van kedvetek akkor találkoztok és szexeltek. Ha te neked ez nem elég és barátnöt szeretnél, akkor ne menj bele ebbe a kapcsolatban.
az hogy baratok lehettek de nem fog veled jarni es csak akkor kelessz neki ha ba**ni akar
A kérdező hozzászólása: Én szívem szerint többet szeretnék akkor most mit tegyek?
akkor jobb ne belekeveredni mert csak szenvedést fog okozni neked. jobb més most nem belemenni mert késöbb nehéz lesz kiábrándulni belöle.
kérdezd meg tõle, hogy több nem lehetséges?

Mit tegyek ha tönkre tettem a barátságomat? Hogyan béküljek ki vele? Nagyon fontos és sürgös ez a kérdés!

Úgy történt hogy a cicaneveldén ki írtam a leges legjobb barátnőm ről hogy ·"ne barátkozz vele mert elmebeteg" És ezt azért írtam ki mert baromira megbántott annyira hogy kituttam volna tekerni a nyakát.És ezért is írtam ezt ki. És Õ soha nem szokta meg nézni az adatlapomat de most persze megnézte!!!És írt egy e-mailt amiben úgy lebaszott és hívatalosan.És most az elmult napokban folyton sírok mert ő volt a legjobb barátnőm akit már a tesómnak tekintettem meg egy osztályba jártunk de éppen egy jobb suliba íratkozott már fel egy éve és végre fel vedték. És most nem járunk egy suliba.Már küldtem neki sms és e-mailt és még a cicaneveldén is levelet.Fel hívni meg nem merem.Az anyukám azt mondta hogy majd segiteni fog hogy ujra barátnők legyünk.Én 11 vagyok és ő is az.Én idősebb is vagyok.Na mit tegyek?Csak hasznos tanácsokat adjatok kérlek titeket.Mit tegyek?

Legjobb válasz: " mindent csinálunk csak nem barbizunk" - hmm. mi mindent csináltok? :D Amúgy meg nem úgy volt hogy akkor most nem a barátnõd? :D Cica neveldére mostmár am. lehet hogy énis regisztrálok, mert úgy hírlik, hogy jobb mint a face.. :D

" mindent csinálunk csak nem barbizunk" - hmm. mi mindent csináltok? :D Amúgy meg nem úgy volt hogy akkor most nem a barátnõd? :D Cica neveldére mostmár am. lehet hogy énis regisztrálok, mert úgy hírlik, hogy jobb mint a face.. :D
Istenem... Menjetek vissza barbie babázni vagy homokozzatok. Komolyan az írtad hogy cica nevelde? --
Hagyd. Ha az én barátnõm lennél többet szóba se állnék veled.
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek hogy én és a barátnõm már nem barmizunk!!! Képzeljétek hogy mi már mindent csinálunk csak nem barbizunk!!!És ha nem tudnátok a cicaneveldén vannak 20 évesek is!Mert én csak ott levelezek!!
Ezen csak én nevettem?
Boccs az off-ért...de te nem vagy regisztrálva starity-re?
ha olyan jó barátnõd akkor csak meg tudjátok ezt beszélni egymás közt, hogy te meggondoltad és hirtelen felindulásból írtad ki mert ideges voltál. valami hasonló módon próbálj kompromisszumra jutni vele és lehet hogy szent lesz a béke mint régen. bár szerintem anyukád is hasonlót tanácsolna csak õ ebben közvetítõ szerepet szeretne játszani ha jól értem. rövidem beszéld meg vele a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Na kibélköltünk:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!