Találatok a következő kifejezésre: Barátságok... Hogy ez (86 db)

Ha egy lány és egy fiú nagyon jó barátok és ha az egyik többet akarna (sex) miért mentegetőznek azzal hogy nem akarják "ezzel" elrontani a barátságot? Pedig ez nem feltétlenül romolhat meg ez végett.

Legjobb válasz: Egy fiú és egy lány között sosem lehet barátság! Nem lehet elrontani. Mert nem létezik! Ezt a témát már többször is kiveséztük, és tény, hogy nem létezhet fiú és lány között barátság mégpedig azért nem mert mindenhogyan elképzeled, hogy milyen lenne vele. Ezért sem értheti meg egymást a két nem, A férfi a nõt akarja, a nõ a férfit! És nem tud a másikra nem úgy gondolni mint egyre azok közül akiket akar!

Egy fiú és egy lány között sosem lehet barátság! Nem lehet elrontani. Mert nem létezik! Ezt a témát már többször is kiveséztük, és tény, hogy nem létezhet fiú és lány között barátság mégpedig azért nem mert mindenhogyan elképzeled, hogy milyen lenne vele. Ezért sem értheti meg egymást a két nem, A férfi a nõt akarja, a nõ a férfit! És nem tud a másikra nem úgy gondolni mint egyre azok közül akiket akar!
Na ebben a témában én aztán tényleg érintett vagyok :DD Van egy srác, egyik legjobb barátom. Olyanok vagyunk, mint egymás exei :) Holott sosem jártunk. Mindig csak majdnem, mert a fiúnak van barátnõje... még most is azt érzem sokszor, hogy istenem belehalok annyira akarom. Köztünk igazából nem is értem miért nincs több. Pedig szerintem lehetne, csak nem teszem eléggé oda magam.Na, de talán még összejöhet. Aztán az egyik legjobb barátom (szintén pasi) mostanában állandóan azzal nyaggat, hogy járjunk, megy hogy õ szeretne tõlem többet. Azt válaszoltam neki, hogy nem akarom elrontani a barátságot, ami részben igaz is! Nálam azért, mert 1: nem nagyon vannak tartós kapcsolataim, és úgy érnek véget, hogy utána 0 kommunikáció. Tehát a barátságnak vége lenne az 100%. 2. és ez van a legtöbbször! : nem vonzódom a barátomhoz. Egyáltalán nem jön be, mint pasi. Nem az esetem. Persze ezt nem fogadják túl jól, szóval ezt nem mondhatom :s Röviden a kérdésedre a válasz: azért mond nem-et az egyik a másiknak, mert nem jön be neki. Ja és szerintem legtöbbször tönkremegy emiatt a barátság. Ha érzelmek vannak, akkor biztosan.
"Pedig ez nem feltétlenül romolhat meg ez végett" De MINDIG megromlik mégis, mert az egyik félnek végül lesznek más érzései, az egyik fél végül mindig többet akar, 1 a millióból, hogy ez mûködik ilyen formában...
A kérdező hozzászólása: Igen ezektõl a válaszoktól féltem.
Hát nekem speciel a legjobb baártom immáron két éve fiúból van, bár mi sohasem beszéltünk errõl. Csak annyit tudunk mindketten, hogy túl jól ismerjük egymást ahhoz, hogy több is kialakuljon, pedig nekem tetszett, de már ismerem, és természetre nem az esetem. Egyébként minden "külsõs" azt gondolta, hogy úgyis összejövünk egyszer. És egy barátságot szeirntem is kárelrontani egy ilyen húzással.
Hát én egy embert kivéve az összes barátomra úgy gondolok, hogy CSAK barát. Ráadásul biszex vagyok! És sose képzeltem el az évek alatt egyik barátommal és barátnõmmel se. Soha. Ez hülyeség, hogy nem létezik igaz barátság férfi és nõ között, úgy hogy nem akarnak többet. Nekem legtöbb barátommal így van. Na jó, van 1-2 aki többet akar tõlem, de majd kiverik a fejükbõl. A legtöbbnek eszébe se jut ez az õrültség mert túl sokat tudunk egymásról, sõt együtt megyünk pasizni/csajozni. És kibeszéljük egymás partnerét :DD
A kivétel viszont erõsíti a szabályt! Én ezokután, hogy jól megismertem, nem voltam azon az állásponton, hogy "mi lenne, ha..." És igenis létezik rendes, tartós, valódi barátság. De hogy ezt még jobban fokozzam: Majdnem mindent megosztunk a másikkal, kivéve, ami nagyon nagyon magánügy. És segítünk egyásnak. Én véleményt mondok az õ dolgairól, õ az enyémekrõl. És ez így van jól. És együtt, amikor beszélgettünk, soha meg se fordult a fejünkben az, hogy többet szeretnénk, mint ami van.
Ez a kapcsolat történetétõl függ. Ha elõször szeretõk vagytok, abból utána lehet jó barátság. Viszont ami jó barátságnak indul, abból utána nem nagyon lehet jó szex, mert a másikra az ember már nem mint pasira/csajra néz, hanem mint tesóra.
Egyszerûen azért, mert a barátságból így párkapcsolat lesz, az meg nem feltétlenül éri meg. A párkapcsolaton kívüli szexet meg a legtbben elutasítják.

Barátságok... Hogy van ez? És miért van ez?

Már egészen óvodás korom óta volt egy barátn?m. Õ volt a legjobb. Aztán jött a suli, mi n?ttünk, de mégis mindvégig a legjobb barátn?k voltunk. Mindent megbeszéltünk, legyen az pasis, csajos ügy, és együtt hülyültünk, meg mindenen... Aztán jött a középiskola. És itt elváltak útjaink. Én végilüs gondoltam, hogy vége lesz egy több, mint 10 éves barátságnak, kimondva -kimondatlanul is, mert teljesen másfelekerülünk, és nem lesz se id?, se igény találkozni... De mondjuk, azért titkon reméltem, hogy nem így lesz.

Legjobb válasz: Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel,hogy ugyis tzdtam eltávolodunk,mert máshová kerültünk,mert nem lesz idõnk egymásra,nos akkor ha te noszogatod,életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt,ezért nem tudsz uj,szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki,legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm,férjnél vagyunk,gyerekeink vannak,dolgozunk,nálunk is votlak,évek-hónapok kimaradva,de mindig folytattuk.Sok sikert.

Egy barátság megtartása két emberen áll.Ha annak idején nem így fogtad volna fel, hogy ugyis tzdtam eltávolodunk, mert máshová kerültünk, mert nem lesz idõnk egymásra, nos akkor ha te noszogatod, életben tartod a kapcsolatot akkor máig is élne.Szerintem a lelkiismereted is érzi ezt, ezért nem tudsz uj, szoros barátságot kialakítani mert arégi sincs még igazából lezárva.És nem is kell!Sose késõ megkeresni a másikat és vagy folytatni ahol abbamaradt vagy ujrakezdeni.Ha évek maradtak is ki, legalább az elsõ talikon nem fogtok kifogyni a szóból:-).Persze ehez amásiknak is akarni kell továbbra is.De az elsõ lépést bárki megteheti.Nekem 14 éves korom óta 21 éve van egy barátnõm, férjnél vagyunk, gyerekeink vannak, dolgozunk, nálunk is votlak, évek-hónapok kimaradva, de mindig folytattuk.Sok sikert.
Nekem is volt egy ilyen barátnõm. Nagyon sokat voltunk együtt régen, de aztán másképp alakult az életünk. Sokáig nem is beszéltünk, semmit nem tudtunk egymásról, aztán rátaláltam az internet segítségével. :) Néha tudunk személyesen is beszélni; sajnos azonban ennél többet nem tudunk találkozni, de mindennap beszélünk, mindent tudunk egymásról. Szerintem próbáld meg megkeresni, és ha régen tényleg jól megvoltatok, akkor most sem lehet akadály. Manapság, mikor ott a telefon, internet, nyitva az egész világ. :)
Szia! Igen szerintem is két emberen múlik. NAGYON! Egy jóember azt mondta nekem, hogy ha minden kapcsolatodért felelõs vagy...

Ezek jelek, hogy ez több mint barátság? (többi lent)

Mindig segít- sulival kapocsaltosan is...

Legjobb válasz: Egyértelmû hogy többet érez mint barátság..:) Szerintem akár szerelmes is lehet :$ Hajrá :)

Egyértelmû hogy többet érez mint barátság..:) Szerintem akár szerelmes is lehet :$ Hajrá :)


A feleségemnek a facebook oldalán többször irta egy valaki, hogy szeretlek meg egyéb. Én kérdöre vontam, erre azt mondta, hogy ez csak barátság. Lehet egy barátság ilyen?

Legjobb válasz: Én feleség vagyok,nincs facebook oldala egyikünknek sem,pont az ilyen félreértések,vagy konkrétumok miatt....Nem vagyok hajlandó mások hülyesége miatt veszekedni,amúgy barátkozni meg közös barátokkal szoktunk,réi osztálytársaknak meg ott a skype...mondjuk én egy fiú barátnak-havernak sem írtam,hogy így szeretlek,meg úgy szeretlek és õk is inkább ilyeneket,hogy "Bírom a humorod,jó fej vagy stb... "

Én feleség vagyok, nincs facebook oldala egyikünknek sem, pont az ilyen félreértések, vagy konkrétumok miatt....Nem vagyok hajlandó mások hülyesége miatt veszekedni, amúgy barátkozni meg közös barátokkal szoktunk, réi osztálytársaknak meg ott a skype...mondjuk én egy fiú barátnak-havernak sem írtam, hogy így szeretlek, meg úgy szeretlek és õk is inkább ilyeneket, hogy "Bírom a humorod, jó fej vagy stb... "
Nekem van ellenkezõ nemû barátom, akivel kb. 4 éve vagyunk barátok. Amikor megismerkedtünk nagyon depressziós voltam, sokat segített, mellettem volt. Nagyon fontos nekem, és mondhatjuk, hogy szeretem barátilag, de ezt nem nagyon szoktam mondani neki, ahogy Õ sem nekem. Inkább ilyen "bírom a búrád haver" stílusban fejeznénk ki. :) Úgyhogy szerintem nem egészen normális ez a dolog. Beszéljétek meg! 24N
Szerintem ha valaki házas, akkor nem fér bele, hogy más férfi/nõ az oldalára írjon ilyesmit... Én nagyon meglepõdnék, még akkor is, ha esetleg nem én lennék a házas fél, hanem egy ismerõsömnél látnék ilyesmit. Szerintem félreérthetõ, én elgondolkodnék, hogy valóban barátság-e csupán, de ott van a tény is, hogy olyan helyre írta ahol bárki láthatja, szóval nem titkolva, nehogy kiderüljön. (vagy nem tudja még használni a facebookot és nem tudja, hogy mindenki más is látja a bejegyzést...:) láttam már erre is példát.) Ha a férjemnek egy nõ írogatna, hát nehezen tudná kimagyarázni..ha ki tudná.
Férfiként mondom, nálam ilyen nem fordulhat elõ. Szeretem a párom, szeret engem, mindenki tudja hol a határ. Tudja milyen vagyok, ha ilyen felmerülne nem õt venném elõször elõ hanem a srácot. Kérdezni csak a kislányok szoktak.
ne a faszbook legyen már a mérvadó. oda bárki bármit írhat.
Szerintem meg normális dolog. A legjobb barátomnak kukija van, nekem nunim, és szoktuk egymásnak mondani, hogy szeretlek. Olyan, mintha az öcsém lenne. Ennyi erõvel meg írhatnám, hogy az nem normális, hogy felnõtt emberek nem képesek az érzelmeiket gyerekes félreértések nélkül kezelni, és ilyen ratyi szövegeket kell írni, hogy "bírlak, hehehe". Nem bûn, ha szereted a barátaidat.
Mi az egyéb? Ki az az illetõ? Mióta ismeri? Így látatlanban hogy mondja az ember, hogy lehet-e? Ilyen alapon az élettársam rólam is kitalálhatna hülyeségeket, 4 fiúval levelezek rendszeresen (jó, abból 3 meleg :P ), elég jóban vagyok velük. Két csaj közt belefér a szeretlek, akkor fiú-lány barátságba is, úgy vélem.
Volt ideje kilengeni? Ellenõrzés nélkül elmehet? Ha nem akkor lehet, hogy szórakozott valaki a fas-bookon. De utálom a fas-bookot!
Nem is tudom miért jó nektek ez a facebook? Annyi mindenkit "kicsináltak"-már rajta minden korosztályból. Mondjuk ha konkrétabban le írnád, miket írt az illetõ, abból egyértelmû lehet a dolog. "-Nagyon szeretlek kedves!" vagy "-Segítõkész vagy ezért is szeretlek" mert nem mindegy, hogy írta.
a legjobb barátom fiú, immár 27 éve a barátom. én nõ vagyok, férjem van. mégis kb naponta 3-szor mondom neki, hogy szeretlek, ahogy õ is nekem. mert szeretem. mert jó ember, mert mindig mellettem van. ahogy én is mellette. mi ezzel a baj? attól, h õszintén azt mondom neki, hogy szeretem, ahogy a gyermekemnek, édesanyámnak, férjemnek is mondom, attól még nem vagyok szerelmes belé, nem bújok ágyba vele. nem is értem, hogy mi a gond.

Hogyan dontsem el, hogy ez most szerelem vagy csak baratsag?

Van egy baratom, akit nagyon szeretek es o is engem. Nagyon jol erzem magam vele. Csak neha ugy erzem, hogy ez tobb mint baratsag, de neha azt erzem, hogy ez csak oszinte baratsag. S az a baj, hogy o 3 evvel kisebb mint en. Sokszor azt hiszem, hogy o is ossze van zavarodva s hogy o is igy erez mint en. Mit tegyek? Felek, hogy elveszitem ot, mert nem tudom eldonteni, hogy mit erzek. Es a korkulonbseg is zavar egy kicsit

Legjobb válasz: Szerintem le kéne ülnöd vele megbeszélni a dolgot, mivel azt mondod, úgy érzed, õ is zavarodott. Nem tudom, hány évesek vagytok, ezért a korkülönbségrõl nem tudok nyilatkozni, de szerintem mindenképpen beszéljétek meg. Vegyétek számításba azt is, hogy ha balul sül el egy párkapcsolat, a barátság is jó eséllyel megszakadhat, és érdemes-e egyáltalán belevágni? Sh.

Szerintem le kéne ülnöd vele megbeszélni a dolgot, mivel azt mondod, úgy érzed, õ is zavarodott. Nem tudom, hány évesek vagytok, ezért a korkülönbségrõl nem tudok nyilatkozni, de szerintem mindenképpen beszéljétek meg. Vegyétek számításba azt is, hogy ha balul sül el egy párkapcsolat, a barátság is jó eséllyel megszakadhat, és érdemes-e egyáltalán belevágni? Sh.
"A szerelem szerelemmel kezdõdik, s a legerõsebb barátságból is csak gyenge szerelem fejlõdhet" nem éri meg kockáztatni! és vigyázz a lelkére! még csak 15...te 18 és a lányok elõbb érnek...eznempálya!õ még egy kisfiú akit ha elcsábítasz(akaratodon kívül is) megkeserítheted a tizenéves korait...(AKÁR) persze nem feltétlenül...sztem hagyd is..
Nem is olyan nagy ez a korkülömbség. Ne parázz miatta. Ha õ is és te is össze vagytok néha zavarodva, az csak okkal történhet. Valahogy meg kéne beszéljétek a dolgot. Nem élhetsz kétségek közt. Tisztázzátok az ügyet, elõször magatokkal, majd egymással.
20:57-nek: Pont ez volt a lényeg, hogy lehet, ez nem barátság, ezért vannak kétségei a kérdezõnek, mit kéne tennie. Szerintem mindenképpen kettõtöknek kéne megbeszélni, hogy mit akartok a másiktól! Sh.
Nos, ebben a korban elképzelhetõ, hogy egy srác nagyon gyerekesen viselkedik, de Te ismered õt, hogy milyen. Ha úgy látod, éretlen még, akkor semmiképpen nem javaslom, hogy belemenj egy párkapcsolatba, mert könnyen rossz vége lehet, de késõbb is elõjöhet belõle a gyerek... Ha nincs ilyen probléma, vagy úgy érzed, hogy tudod kezelni a helyzetet, akkor megpróbálkozhatsz vele, de így látatlanban vannak kételyeim... Viszont tudok ellenpéldát is a jól mûködõ kapcsolatra korkülönbséggel, bár ott a lány a fiatalabb. Sh.
A kérdező hozzászólása: En 18 leszek, o pedig 15!

Mit tegyek, hogy ne legyen onbizalom-hianyom? Egy ismerosom is mondta, hogy ez kihathat a baratsagunkra is, mert hogy nem hiszem el neki ha azt mondja szeret. Szerintem ez nem igaz, szerintetek?

Legjobb válasz: Próbáld megszeretni saját magad jobban. Amíg magadat nem szereted, addig nehéz elhinni, hogy más is szerethet téged. Miért nem hiszed el, ha azt mondja szeret? Miért ne lehetne téged is szeretni?

Próbáld megszeretni saját magad jobban. Amíg magadat nem szereted, addig nehéz elhinni, hogy más is szerethet téged. Miért nem hiszed el, ha azt mondja szeret? Miért ne lehetne téged is szeretni?
A kérdező hozzászólása: Mert annyian hazudtak mar hogy szeretnek..aztan par honap utan lelepnek:( felek hogy elveszitem..
Szerintem ne sajnáltasd magad, inkább örülj, hogy szeret, nehogy tényleg az önsajnáltatásod miatt menjen tönkre a barátságotok.Tapasztalatból beszélek...

A lányoknál van olyan hogy egy pasi a vállán aludjon el. És ezt úgy hiszi hogy ez csak barátság miközben a pasi majd belehal! Szerintetek valaki enyire nem érzi, vagy csak a hüyét játsza?

Legjobb válasz: Egy kicsit értelmetlenül fogalmazol már bocsi. De amúgy mit vársz? Mit tegyen, ha érzi is hogy bejön neked? Lehet hogy esetleg lépni kéne valamit, ahelyett, hogy várod hogy a sült galamb a szádba repüljön.

Egy kicsit értelmetlenül fogalmazol már bocsi. De amúgy mit vársz? Mit tegyen, ha érzi is hogy bejön neked? Lehet hogy esetleg lépni kéne valamit, ahelyett, hogy várod hogy a sült galamb a szádba repüljön.
szerintem is neked kéne lépned, lehet neki is rossz.
Lehet, hogy a nõk empatikusabbak, de nem gondolatolvasók. Plusz mi hátsó szándék nélkül is tudunk értékelni egy összebújást.
Egy pasi aludjon el a hasán, a hátán vagy az oldalán, de semmiképp se a vállán, mert az reggel fájni fog.
Érthetetlenül zagyva kérdés.

Mesélnél a (főiskolai) kolis éveidről? Igaz, hogy a kollégiumban életre szóló barátságok köttetnek és, hogy ezek az évek a legjobbak egy ember életében?

Legjobb válasz: Az biztos, hogy ezek a legjobbak :) Én ugyan kollégista nem vagyok, de sok idõt töltök ott, mert a legtöbb barátom ott lakik és óraközi szünetekben ott vagyunk. Hát hihetetlen. Annyit nevetünk, olyan jól érezzük magunkat. Harmadéves vagyok és soha egyetlen egyszer még csak össze sem szólalkoztam senkivel, pedig elég temperamentumos ember vagyok, aki kiáll az igazáért. Nagyon sok barátom lett, rengeteg értékes emberrel ismerkedtem meg és tényleg olyan élmények ad és még adni is fog, hogy örökké emlékezetesek lesznek :)

Az biztos, hogy ezek a legjobbak :) Én ugyan kollégista nem vagyok, de sok idõt töltök ott, mert a legtöbb barátom ott lakik és óraközi szünetekben ott vagyunk. Hát hihetetlen. Annyit nevetünk, olyan jól érezzük magunkat. Harmadéves vagyok és soha egyetlen egyszer még csak össze sem szólalkoztam senkivel, pedig elég temperamentumos ember vagyok, aki kiáll az igazáért. Nagyon sok barátom lett, rengeteg értékes emberrel ismerkedtem meg és tényleg olyan élmények ad és még adni is fog, hogy örökké emlékezetesek lesznek :)
Nálunk ez azért nem igaz, mert félév végére kiürül a kolesz. Nem leszünk sokan.
Én is csak azok táborát tudom gyarapítani, akik azt mondják, hogy az egyetemen köttetnek a legjobb barátságok. Én nagyon jól éreztem magam az egyetemen és egy nagyon összetartó baráti kör tagja voltam, illetve vagyok még most is. Már jó pár éve végeztünk és szétszóródtunk az országban a szélrózsa minden irányába, de ennek ellenére szinte napi szintem kommunikálunk egymással (telefon, msn, mail). Egy-két havonta mindig összejövünk valahol és nem egyszer fordult már elõ, hogy közösen mentünk világot látni és meghódítani egy új országot és várost :)
Dehogy vagyunk egymásra utalva. Pont ez az, ami nem igaz, mert itt mindenki magára van utalva. Gimiben ezerszer inkább, de itt mindenki magáért felel, magának tanul, elvégre már felnõtt emberek vagyunk. Viszont a barátságok szerintem erõsebbek és az összetartás is.
Szerintem is a legjobb évek, még több 10 év távlatából is vannak olyan barátaink akivel tartjuk a kapcsolatot, a feleségemmel is ott találkoztam.
Nem szivesen mesélnék és ez egyáltalán nem igaz. Ott már nem kötttetnek igazi barátságok, az emberek egymásra vannak ott utalva, ennyi. Az igazi barátságok régebbrõl valók.
Abszolút. Én ugyan csak egy évet voltam kolis, de annyi minden történt velem, amennyi azóta sem. Aztán a szüleim például úgy ismerkedtek meg, hogy egy koliban laktak.
Ja és az elsõ igazi szerelmemet is az egyetemen ismertem meg :)
A kérdező hozzászólása: Hányan laktok/laktatok egy szobában? Mi van akkor ha valaki nem jön ki a szobatársával? Most ez lehet, hogy buta kérdés lesz, de itt is megmondják, hogy például este 10-re érj vissza a koleszba?:$ Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek küldtem "zöld kezet!";)
22:32 vagyok. Mi 3-an laktunk egy szobában és 6-an egy lakórészben. Egy lakórész 2 szobából, egy fürdõbõl és egy kis teakonyhából állt. De én nem csak a szobatársaimmal barátkoztam össze, hanem nagyon sok nem kollégista szaktársammal is. Természetesen a felsõoktatási kollégiumokban nincsen kikötve, hogy mikor és meddig mehetsz ki, a nap 24 órájában szabadon mozoghatsz (elvégre felnõtt ember vagy).
Nálunk 2-4 ágyas szobák vannak. Nem szólnak bele, hogy meddig vagy kint, akkor jössz és akkor mész, amikor akarsz, egyedül az van meghatározva, hogy a vendégeidnek hány óráig lehet a kollégiumban tartózkodni. Ha nem jössz ki a szobatársaddal akkor bekopogsz a kolis felelõshöz és kéred, hogy átmehess másik szobába. :) Nem nagy ügy :)
09:28 Te milyen büfészakra jártál, hogy végigbuliztad(bulizod) az egészet?
Mi a kórság az a büfészak? Nem említettem a vizsgaidõszakot, a beadandókat, a heti sok gyakorlati házit, mert a kérdezõ nem arra volt kíváncsi. Amúgy elektronikus ábrázolás (mûvészeti kar)

Mit tegyek? Mindenki csak kihasznál engem utána meg eldobnak mint 1 papirzsepit. Volt 2 barátnőm akkorát csalódtam bennük átvágtak. Stb rákellett jöjjek hogy ez nem is volt barátság. De annyira rosszul esett.

Mindig csak csalódnom kell mindenkibe, Talán ezért is kezdek "befelé fordulni". Megnéha úgy beszélnek velem mint a kutyával.., azért mert úgysem szólok vissza ha megbántanak engem..:S:'(

Legjobb válasz: Igen ezek a negatív élmények erõsítenek meg abban, hogy ne legyél hiszékeny, tanulj a hibáidból. A nyájas, mézesmázas szavak mögött gonoszság húzódhat. Aki meg semmibe vesz és beszól neked, ne azt nézd mit mond, hanem hogy ki mondja. Ne legyél ezek miatt befelé forduló, inkább tanulj meg védekezni, és figyelmen kívûl hagyni az ilyen álnok embereket.

Igen ezek a negatív élmények erõsítenek meg abban, hogy ne legyél hiszékeny, tanulj a hibáidból. A nyájas, mézesmázas szavak mögött gonoszság húzódhat. Aki meg semmibe vesz és beszól neked, ne azt nézd mit mond, hanem hogy ki mondja. Ne legyél ezek miatt befelé forduló, inkább tanulj meg védekezni, és figyelmen kívûl hagyni az ilyen álnok embereket.
A bántásokat fogd fel úgy, mint személyes kihívásokat az Élettõl.Sajnos csak úgy tanulod meg védeni magad, ha bántások érnek.Újból és újból meg kell vívnod a magad harcát ezekkel az emberekkel.Mégis megéri szerintem, mert én hiszek abban, hogy egyszer mindenki visszakapja azt, amit másokkal tesz.Ha ehhez az kell, hogy megdobnak kõvel, és én visszadobom féltéglával, akkor ez kell, de akkor sem éri meg hagyni, hogy lábtörlõnek használjanak! Ez a véleményem.
Amibe nem halsz bele megerõsít! Most csalódott vagy , de pont ez fog eljuttatni oda, hogy nem tudnak majd kihasználni! Fel a fejjel. Kezdj önépítésbe. Minden reggel mondd el magadnak a tükör elõtt állva, hogy "boldog leszek, nem hagyom, hogy az emberek eltapossanak!" A jó gondolat a jó dolgokat vonzza be, a rossz a rosszat.!

Anyukám mindig azt mondja és szinte mindig ezen vitázunk hogy van egy olyan barátnõm aki szinte a legjobban meg ért meg minden, és anyukám azt mondja hogy ez nem igazi barátság, egyszer megun és ott hagy egy másik barátnõjéért. Szerintetek igaza van?

és hogy szerinte tuti hogy folyton kibeszél amit elmondok neki. De én már tapasztaltam hogy nem beszél ki de nem tudja anyukám megérteni.De én nem olyannak ismertem meg aki csak hirtelen otthagyna... Mit csináljak? 14/L

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.

Semmit ne csinálj, sodródj az árral, az idõ majd igazol vagy téged, vagy az édesanyádat. Csak ne lepõdj meg, ha az anyukádnak lesz igaza. Ne feledd, van vagy 25 év elõnye élettapasztalatban. Nem elhanyagolható momentum. Ettõl még nem biztos, hogy igaza van, majd az idõ eldönti.
egyetértek elsõvel.. szerintem se biztos, hogy igaza lenne anyádnak, ehet neki csak olyan barátai voltak, akik ilyenek voltak vele.. Semmi sem bizonyítja azt, hogy a te barátnõd ilyen lenne.. majd eldõl késõbb, hoyg kinek lesz igaza...
Elég megkeseredett anyukád lehet, ha ilyeneket mond. Valószínûleg neki nem voltak még igaz barátai, de neked attól még lehetnek. Az meg úgyis kiderül az idõk alatt, hogy elárul-e vagy sem, addig pedig ne agyalj ezen, csak élvezd a barátságát, mert a folytonos gyanúsítgatással csak saját magadat idegesíted. Igenis léteznek igaz barátságok.
Ha pedig sehogy nem tudod meggyõzni anyukádat, hagyd rá. Nem az õ dolga, hogy te kiben bízol meg, és kiben nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!