Találatok a következő kifejezésre: Barátomnak van haveri (121 db)

Nincsenek barataim. Vannak haverjaim, de egyedul erzem magam. Vegre szeretnek egy szuper nyarat. Nincs kedvetek ismerkedni? 15/L

Legjobb válasz: Ez egy igazán merész kérdés/kérés. Ilyet se láttam még ezen az oldalon. Amúgy szerintem személyesen sokkal több esélyed és szerencséd lenne az emberekkel, mint az itt sorakozó "pénisz által mozgatott" férfiakkal, akik most rádszabadulnak...

Ez egy igazán merész kérdés/kérés. Ilyet se láttam még ezen az oldalon. Amúgy szerintem személyesen sokkal több esélyed és szerencséd lenne az emberekkel, mint az itt sorakozó "pénisz által mozgatott" férfiakkal, akik most rádszabadulnak...
odaköltözök:p ha télleg akarsz ismerkedni akkor irj privit vagy nevet aztán énis bejelöllek
Bocsánat túlbecsülom azokat neved van?
Bocs késõn írtam ha van kedved akk jelölj Tibor Tihanyi
Itt vagy?
igen ezt jólenne tudni elözõ...
A kérdező hozzászólása: Jah bocs csak lemerult a gepem. Kerestelek FBn de tul sok ilyen nevu emberke van...
Egy ködös erdõs kèpem van
A kérdező hozzászólása: Ok.mindjar megnezem
Megvan?
a képed egy babával? O.o
ÍRd le privibe a neved
A kérdező hozzászólása: 2 fa oldalt és egy ember ugye?
Azaz
Káros szokàsod van?
A kérdező hozzászólása: En ide nem irom ki a nevem, annyira hulye nem vok; )
De kérlek, gondolkodj már, egy dzsippó, hogy tudna kulturáltan fogalmazni, továbbá ott van neki a família, minek kellene neki barátok?!
Nekem van. származásod? szivesen meghalgatlak
A kérdező hozzászólása: 1.valaszolo koszi, de nem tom mit csinaljak mar... :/ 2.koszi: )am fejer megyei vok
A kérdező hozzászólása: Es te?
Vas megyei fehér vagy?
énis így vagyok 15/f, veszprém megye
A kérdező hozzászólása: Feher??? :O Lany vagy fiu vagy?
Fiu vok 15 éves nem vagy cigány?
A kérdező hozzászólása: Es mit tudsz csinalni utolso?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vok, de ez h jott ide?
semmit:s
Tihanyi úrnak komoly elvárásai vannak az emberek felé! :) Kissé fura, mert ha egy miskolcitól kérdezi, akkor teljesen jogos, de most miért kell szerencsétlen fejér megyei lánykát ilyen csunnya módon megvádolni?!
Nem vád volt hanem kérdés cigányokkal szóba se állok
ÍRj nevet és bejelöllek facen ha van
A kérdező hozzászólása: Koszi h megvedtel!:) Es errefele nem nagyon vannak ciganyok.
A kérdező hozzászólása: Nincs

Szerelmes vagyok egy lányba, de van barátja, ráadásul a barátja a haverom. Elmondjam neki, hogy szeretem?

én úgy gondolom, hogy ne, hiszen mégis csak a haverommal jár

Legjobb válasz: Ne. Ha elmondod neki megvan az esély hogy a csaj kiröhög, meg van barátja duma stb.. akkor a haverodnak is lõttek. Meg ne legyél szemét

Ne. Ha elmondod neki megvan az esély hogy a csaj kiröhög, meg van barátja duma stb.. akkor a haverodnak is lõttek. Meg ne legyél szemét
Ne mond el.Inkább tartsd meg magadban.Ha igazán szerelmes vagy.Akkor az is fontos neked, hogy boldog legyen. Hagyd békén.Jobb lesz így. Ráadásul a barátságotok is oda lenne
A kérdező hozzászólása: most tudtam meg hogy tegnap este szakítottak, na most mi legyen?
Ne startolj rá egybõl...:D várj még...
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, csak szerintetek mennyit várjak? ha késõn startolok rá, valaki más megelõz
Mennyi ideig jártak? hogy váltak el egymástól? ezek után könnyebb lesz választ adnom.

A lányom barátjának sok haverja van akiket a lányom nem igazán csip, állandóan beszólnak neki froszlizzák szóval kivivták az elleszenvét. Barátja nem igazán áll mellé inkább azt mondja hogy alkalmazkodjon, mi a teendő?

Amugy nagyon jól elvannak a baj csak akkor kezd?dik ha a régi haverok el?kerülnek

Legjobb válasz: A lányod barátjának a haverjai fontosabbak, mint a lányod. Meg kellene védenie, ha igaza van... nem mindig a lánynak alkalmazkodni. Szerintem késõbb is ezt várja majd el tõle - bármiféle probléma esetén. Ezt meg kellene beszélni vele.

A lányod barátjának a haverjai fontosabbak, mint a lányod. Meg kellene védenie, ha igaza van... nem mindig a lánynak alkalmazkodni. Szerintem késõbb is ezt várja majd el tõle - bármiféle probléma esetén. Ezt meg kellene beszélni vele.
Ön egy nõ, ugye?!....mármint a válaszoló....:(
Amikor az anyós/após akarja megoldani a problémákat már régen rossz.Ez nem a te dolgod hanem a kettõjüké.Neked semmi beleszólásod nincs.A nõk egyébként ilyenek, nem tudnak alkalmazkodni, azt hiszik mindenki ellenük van, nem értik a viccet, valószínüleg ezért is vannak társadalmilag lejebb a férfiaknál, kevés az agysejtjük :D
A kérdező hozzászólása: Egyet értek, volt már róla szó de szerinte a lányomnak senki nem jó, de ez forditva is igaz lehet nem?
Ez nem igaz, hogy nem tudnak alkalmazkodni. Én vagyok itt az ellenpélda: minden úgy volt tökéletes eddig is, ahogy a barátom akarta. (Jó, lehet, hogy ez már elvakultság :D) Amúgy kedves kérdezõ, szerintem ezt a lányodéknak kellene megbeszélni. Én legalábbis nem díjaznám, ha édesanyám bele akarna szólni a dolgokba: persze, tanácsot adhat, de ne õ akarja elintézni.
A kérdező hozzászólása: Semmi beleszólásom nincs én csak csendes szemlélõ voltam eddig is és ezután is , inkább csak a véleményekre voltam kiváncsi.Köszönöm.

Alig vannak haverjaim/barátaim 20 éves fiú létemre. Hiába próbálok kedves lenni, mindenki csak "belémrúg". Mit tegyek?

Legjobb válasz: 19 éves vagyok. A legérdekesebb a dologban,hogy én mindig egy intelligens,jó humorú srác voltam,akinek elég jó a szókincse,stb.Mégsem jártam 13 éves koromtól sosem társaságba,senkivel nem jöttem ki igazán jól.Most is 1-2 ember van,akit barátnak tekintek.Haverjaim vannak,de nem olyan jó a viszony,hogy elmehetnénk valahova.De eléggé félénk visszahúzódó voltam mindig,nem sokra tartom magam,ez van,ez az oka,ki tudja,talán neked is.De ezt így nehéz megmondani,miért van,mert nem írtál le sok mindent.Próbálj meg nyitni az emberek felé,légy kedves továbbra is,esetleg próbáld meg valemyl módon fejleszteni a személyiséged.

19 éves vagyok. A legérdekesebb a dologban, hogy én mindig egy intelligens, jó humorú srác voltam, akinek elég jó a szókincse, stb.Mégsem jártam 13 éves koromtól sosem társaságba, senkivel nem jöttem ki igazán jól.Most is 1-2 ember van, akit barátnak tekintek.Haverjaim vannak, de nem olyan jó a viszony, hogy elmehetnénk valahova.De eléggé félénk visszahúzódó voltam mindig, nem sokra tartom magam, ez van, ez az oka, ki tudja, talán neked is.De ezt így nehéz megmondani, miért van, mert nem írtál le sok mindent.Próbálj meg nyitni az emberek felé, légy kedves továbbra is, esetleg próbáld meg valemyl módon fejleszteni a személyiséged.
A kérdező hozzászólása: Régebben rengeteg barátom volt, de egyszer csak ellenem fordultak egy "rokonom" miatt. Amikor úgymond kitagadott az a baráti köröm, a zenébe menekültem. (5 hangszeren is megtanultam játszani) Azóta már többször is új közösségbe kerültem, (szerintem én nem változtam) De itt se tudtam újra barátok szerezni...
Szomorú hogy minden héten kikerül több ilyen kérdés is ide. Tényleg ennyire széthúzna a világ? :O
Én is 20 éves vagyok, s hosszú hosszú évek után úgy éreztem, szert tettem barátokra, de most, hogy vége lett a középiskolának, minddel megszakad a kapcsolat. Az új környezetben mindenki kinéz, mert eltérek az átlagtól. Ráadásul a legjobb barátom is úgy döntött, hogy megjátssza a felszínes életet. Valószínûleg te is más vagy és nem bírsz beállni a sorba, s ez az embereknek nem tetszik. De ne játszd el, hogy olyan vagy mint õk, mert ezzel csak azt éred el hogy egy olyan énedet szeretik meg, ami nem vagy valójában, s utána fájni fog. Próbálj várni, várni arra, hogy eljön(nek) az(ok), akikkel jóban tudsz lenni, akik önmagadért szeretnek. !! Mást úgysem tudsz tenni, mint ahogy én sem . vagy írj nekem levelet esetleg ha van kedved : )

Lányok nektek, mennyire fontos, hogy a fiúdnak mennyi barátja (cimbi, haver, stb) van?

Legjobb válasz: Ja úgy van, hogy felmegyek iwiwre megnézem hány barátja van, 600 alatt nem beszélek vele. Ne viccelj, az Emberen múlik, nem a haverjai számán.

Ja úgy van, hogy felmegyek iwiwre megnézem hány barátja van, 600 alatt nem beszélek vele. Ne viccelj, az Emberen múlik, nem a haverjai számán.
HÁt az én mostani páromnak, rengeteg barátja, haverja van. Több is van akik már gyerekkori barátok. Így nálunk többször fordul elõ, hogy elmegy barátokkal inni. Emiatt is volt problémánk... ÉN teljesen elhanyagoltnak érzem magam. Volt úgy hogy 3 napig nem is találkoztunk(mondjuk abba benne volt hogy sokat is dolgozott) de mégis barátokkal esténként el tudott menni iszogatni stb. Engem zavar, mert én olyan vagyok, hogy megpróbáltam mindig is idõt szakítani rá, de közbe neki sose jó. (én fõsulis vagyok) Azóta mióta megbeszéltük normálisan. Javult a helyzet, bár még mindig nem valami tökéletes. (hisz õ egy 4 éves kapcsolatból mászott ki és utána jött velem össze :/)Annak ellenére, hogy mondtam neki hagyjon magának idõt.. De õ nem akart :)
fontos.. ne legyen sok.. mert én miattuk lettem elhanyagolva.. de ha sok is van neked kérlek soha ne legyen fontosabb mint a lány mert elveszíted 17/L
utolsóval teljes mértékben egyetértek.
Ez érdekes kérdés, nekem is volt egy olyan barátnõm aki folyton azzal nyaggatott h miért nincs több barátom stb mert h neki mennyi van, de aztán ott a másik véglet amikor a lányok azért panaszkodnak mert a barátjuk nem foglalkozik velük mivel a haverokkal szorakozik.. na akkor most h is van ez? Szerintem ugy h a tizenéves pics_knak az jön be ha sok a haverod és ott lehet közöttük, hátha talán még össze isjöhet valaki mással, aki normális kapcsolatot akar annak meg Te leszel igazán fontos és annak örül ha minél többet vele vagy!
haverból minél kevesebb annál jobb...pár barát kell, de a haveroktol már frászt kapok...
Az ilyet nyugodtan hajtsd el a pics*ba. Keress normálisat, õ a hüly* nem te.
Nekem volt olyan barátom, akinek nem voltak haverjai. Nagyon rámakaszkodott, én már nem is találkozhattam a barátnõimmel. Ha mégis találkoztam velük, akkor megsértõdött és féltékeny volt.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat, a kérdés még fenn áll azért várom a válaszokat, amúgy engem azért dobott a b.nõm mert magányos vagyok nem szeretek haverkodni....
ahelyett, hogy vitt volna az övébe...ejj
Én speciel szeretem ha a barátomnak sok haverja van, de nem ez szerint választok.bár általában mindig olyan pasikat fogok ki akik nagy baráti társasággal és elég jó társasági presztizzsel rendelkeznek:) .de tényleg ez nem szempont...talán azért szeretem jobban a "kedveltebb" fiúkat, mert nekem is nagyon nagy baráti társaságom van, szeretem az embereket, és szeretek új emberekkel megismerkedni is, nekem ez is egy lehetõség hogy új haverokra tegyek szert.
A Barátok köztben most pont hasonló a szituáció az egyik szereplõvel, nem tudja eldönteni hogy a haverok vagy a csaj a fontosabb-e. Szerintem érdemes nézni az ilyen valós életrõl szóló sorozatokat, rengeteg szituációnak a megoldásában adhatnak tanácsot... Ha két ember szereti egymást akkor minél többet egymással töltenek, mióta a legjobb barátom összejött barátnõjével már jóformán nem is találkozunk és alig beszélünk, mert fontosabb dolgai lettek... Azért vigyázni kell hogy ne ess át a ló másik oldalára. 18/F
Én lány vagyok, de nincsenek barátaim csak ismerõseim, mert ha járok valakivel akkor elhanyagolom õket és szépen elpárolognak és keresnek más barátokat.A páromnak volta egy barátja, de átverte, viszont sok haverja van akik nagyon bírják õt.Szerintem az a fontos, hogy legyenek barátai vagy haverjai, de a mennyiség nem számít.Nekem azért nincs mert én hanyagoltam el õket és nem szeretek álszent emberekkel barátkozni.Õ meg megbízik másokban, de van h.rosszul választ és félre ismeri a másikat.Szóval ha vennak haverok akik bírják az csak jó, de ne menjen a párkapcsolat rovására, mert azt se bírom aki a haverjait/barátait többre tartja a párjánál.(remélem értehõ amit írtam) :)
11:45 Teljesen eyetértek nekem vannak haverjaim bár õk cigiznek, füveznek aminek egyáltalán nem örülök viszont egy csajnak jobban örülnék.
A kérdező hozzászólása: csak nekem már mondtak, olyan leoltó szöveget:hogy azt hittem, hogy te vagy a "társaság" központjában, aztán a leányzónak elmagyaráztam, hogy nincsenek szinte haverjaim se:)
Azért dobott, mert nem szeretsz barátkozni??? XD Ennél hülyébb kifogást nem talált??? Annyi, hogy a kedves ex-párod nem is szeretett... Szerintem mikor összejöttetek, sem volt több barátod, mint most! Akkor ez nem volt neki problem? Nekem barátom csak 1-2 van, haverom és ismerõsöm annyi, mint a szemét, de leginkább nõkkel spanzizok, barátkozok, és ebbõl rengeteg problémám akad bnõmmel... Ez van...

Szerbiában élek. Van egy barátnőm akinek az anyja magyar az apja pedig szerb. A barátnőmnek egy csomó idióta magyarellenes rasszista haverja, rokona, volt barátja van. Mit tegyek?

csak az a gond velük hogy sokszor ott vannak náluk,jóbavannak. az is baj hogy léteznek. most mit csináljak? segitsetek.

Legjobb válasz: A szülei ugyebár nem magyarellenesek.A csaj meg ha már téged választott,biztos nem magyarellenes.A haverjaival meg ne is törõdj.A szerbekre ez jellemzõ,hogy csak a saját népüket tartják jónak,csak azt istenítik.Pedig ez badarság.A csaj meg ha eddig nem törõdött a haverjai dumájával,ezután sem fog.De azért nekem van egy olyan érzésem,hogy nem csak õk a fajgyûlölõk,hanem te is utálod a szerbeket.Akkor mit vársz el tõlük?Szerintem próbálj meg dumálgatni velük,meg minden,rossz úgysem történhet.Sok sikert Egy Szerbiában élõ(adai)15éves lány

A szülei ugyebár nem magyarellenesek.A csaj meg ha már téged választott, biztos nem magyarellenes.A haverjaival meg ne is törõdj.A szerbekre ez jellemzõ, hogy csak a saját népüket tartják jónak, csak azt istenítik.Pedig ez badarság.A csaj meg ha eddig nem törõdött a haverjai dumájával, ezután sem fog.De azért nekem van egy olyan érzésem, hogy nem csak õk a fajgyûlölõk, hanem te is utálod a szerbeket.Akkor mit vársz el tõlük?Szerintem próbálj meg dumálgatni velük, meg minden, rossz úgysem történhet.Sok sikert Egy Szerbiában élõ(adai)15éves lány
Na nehéz dolog ez!Hát azt javaslom ne törõdj a haverjaival, de ne hagyd hogy lenézzenek vagy bármi atrocitás érjen mert magyar vagy!Próbálj velük jóba lenni a csaj kedvéért , lássa hog te próbálod. Aztán ha szeret melléd áll.
egyszerû.a csaj rászól a barátaira...h nyugodjanak már le. én is Szerbiában lakom, és tudod h milyen agresszivak ezek a szerbek.:S

Van ennek valami értelme? Szerelmes vagyok a baratom legjobb haverjebe.

Mit tegyek? Eggyutt vagyok egy fiuval mar egy joideje... de nem erzek semmit iranta :( Viszont van egy srac aki nagyon tetszik es akivel nagyon jol kijovok de nemreg kiderult hogy a baratom legjobb haverja mar tobb mint 10 eve! :((

Legjobb válasz: Ebbõl csak balhé lesz. Elõször is, amint a pasid megtudja, hogy a haverjával jársz, rögtön megutál téged is, meg a haverját is. Aztán lehet, rájöttök, hogy csak egy hirtelen fellángolás volt, és te meg az exed haverja, tehát az új pasid is összevesztek, és így mindenki mindenkivel rosszban lesz. De ha tényleg úgy érzed, hogy meg kell tenned, akkor ne habozz.

Ebbõl csak balhé lesz. Elõször is, amint a pasid megtudja, hogy a haverjával jársz, rögtön megutál téged is, meg a haverját is. Aztán lehet, rájöttök, hogy csak egy hirtelen fellángolás volt, és te meg az exed haverja, tehát az új pasid is összevesztek, és így mindenki mindenkivel rosszban lesz. De ha tényleg úgy érzed, hogy meg kell tenned, akkor ne habozz.
Légy õszinte Magadhoz. Nem érzel semmit a barátod iránt. Akkor miért vagy vele együtt? Megszokásból? Pár év és rosszabb lesz. Szakíts vele, indokold meg, hogy miért, csakis az igazat mondd. Aztán a másikkal meg vagy összejön, vagy nem. Majd lesz más. Fiatal lehetsz ahhoz, hogy ne merj lépni. Ha majd 60 leszel, és akkor kerülsz hasonló szituba, akkor kell elgondolkodni, hogy érdemes e kockáztatni. Most még igen.
Ha eleve nem nagyon van közös témátok a mostanival, akkor egyáltalán hogy és miért jöttetek össze? Ez esetben ez eleve rossz választás volt. De ha ez a helyzet, akkor egyszerûen mondd meg a mostaninak nyíltan és egyenesen, hogy rájöttél, hogy a kapcsolatotok egyszerûen nem mûködik, és hogy nem szeretnéd tovább folytatni - plusz õt magát sem akarod szégyenbe hozni azzal, hogy megcsalod. Ez a legtisztább. Emeld ki, hogy õ semmit nem csinált rosszul (már ha tényleg ez a helyzet), csak egyszerûen rájöttél, hogy eleve rosszul választottál, mivel mint kiderült, egyszerûen kevés a közös bennetek. Aztán összejöhetsz a másikkal.
Hát ha nem szereted a barátodat egyértelmû, hogy szakítanod kell vele, nincs amiért kínoznod õt, s magadat még annyira sem kéne...s talán beszélgessetek a barátod haverjával...h vajon mennyire illenétek össze és van-e értelme annak h összejöjjetek és fájdalmat okozzatok a barátodnak..bár ha más szemszögbõl nézzük..a barátod haverja nem tehet arról, hogy te nem szereted a barátodat...de gondolkozzatok el ezen:)
Hát, vhogy úgy van a mondás, h "házi nyúlra nem lövünk." ez hosszútávon mindhármótokkal szemben kitolás lenne. 1: barátod és a haverja összevesznek, vége a barátságnak 2: jobban összefogja õket ez a dolog, megerõsíti a barátságukat, és te vagy elfelejtve 3: mindhárman a másikat okoljátok, és mindenki csalódottan "távozik" sok féle kimenetele lehet, de h vki szenvedne, az biztos. sztem a legtisztább az lenne, ha szakítanál a barátoddal, mert az vhogy egyértelmû, h nem szereted, de nem jönnél össze a haverjával sem. azt mondjuk megbeszélheted vele/velük, de a döntést bízd rájuk, ne akarj belerondítani a barátságukba. 23L
ugyan... elsõ lépés hogy szakítasz második lépés hogy a kontaktus fennmarad mindkét pasival harmadik lépés hogy keresed a figyelmét annak aki tetszik negyedi lépés hogy igyekszel vele lenni (jelen lenni az életésben - és kettesben idõt eltölteni) Nem kell azonnal kapcsolatról vagy annak lehetõségérõl beszélni...ha van rá kapcsolatra lehetõséged az elõbb utóbb felszínre kerül... És ha kiderül hogy bejössz neki akkor járhattok... A jelenlegi barátodat nem hitegetted, nem csaltad...nem lehet egy szava sem...
akkor most szerelmes vagy a legjobb barátodba, vagy pedig eltávolodtál tõle? mi sem tudjuk, valóban, kicsit elég fura.
A kérdező hozzászólása: és szerinted mit kéne tennem? mert .. 1et semiféle képpen sem szeretnék, az pedíg, hogy elmondom neki , hogy bejön
Ha normálisan tudjátok kezelni, nem fogja elrontani a barátságot ha elmondod neki amit érzel.
Beszélj meg a haverjaiddal idöpontokat amikor találkozhattok, õk lehet tudnak más embereket õket is megismered stb..:)
kb. én is ugyanígy vagyok :// bár én csak 1 éve költöztem Pestre. A suliba nekem is vannak haverok de olyan igazi barátnõ csak 1 , viszont hétvégén azt sem tudom hogy mi van vele. Tudom , hogy milyen rossz érzés amikor hétvégén magányos vagy. Minden pénteken megijedek , hogy most még 2, 5 nap magány :// Szerintem annyit tudsz tenni , hogy mondjuk mondod nekik , hogy mész ide vagy oda és megkérdezed , hogy lenne-e kedvük veled menni? :D 16/L

Hány barátod van? És hány haverod?

Úgy megközelít?leg érdekelne :)

Legjobb válasz: Igaz baràtnöm 1, baràtnö akit ide sorolok az kb. 5, haverok kb. 40 :)

Igaz baràtnöm 1, baràtnö akit ide sorolok az kb. 5, haverok kb. 40 :)
Barát 0, haver: 15 körül
1igaz barátnõ.1 barátnõ. 0 haver.
Igaz barát: 1 Barátféle: 3 Haver: 0 Na, ki nyert? :)
Igaz barát: 1, ha öcsém is számít, 2 :D Barát: 4. Haver: sok, talán 30 körül. 16/f
haver kb30 barát 4 igaz barát 0
Közeli barátom egy, és ha ide sorolom a nõvéremet is, akkor kettõ. Féltestvérek vagyunk, soha nem éltünk egy fedél alatt. Haver olyan 30. Közülük van, aki közelebb áll hozzám, olyan 5-6, õket barátnak is nevezhetem, de nem olyan közeliek, mint a fenti két személy.
Barátom 2 van (bár fiúknál ez a barátság téma nem úgy mûködik...) Haverból meg... sok. 20-80 arányban a fiúk javára
1 igaz baratnom van. Haverinam meg rengeteg. 32/N
1 igaz barátom van és sok haverom( úgy 50-100 között)
1 igazi baratom, es sok haverom van.
Igaz barátom nincs, barát 1-2, haverok kb 10-20 között (de ez változó)
igaz barát:1 barát:3 haver:több száz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!