Találatok a következő kifejezésre: Barátomnak napi van (284 db)

Peteéréskor voltunk együtt a barátommal és és 8 nap telt el és szúrkál a hasam! A nemvártig 5 nap van. És a derekam szörnyen fáj. Beágyazódás?

Legjobb válasz: Mivel a megtermékenyülés fél idõben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is. Elõször is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe. Az elsõ pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.

Mivel a megtermékenyülés fél idõben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is. Elõször is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe. Az elsõ pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.
Bármi lehet. Az is, hogy csak bemeséled magadnak. Ha babát szeretnétek, akkor szorítok, hogy baba legyen. :) De ahhoz, hogy biztos legyen, még kell pár nap.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló köszi a választ.:) 2. válaszoló igen nagyon szeretnénk már a babát!:) ..nem nem mesélem be mert kifejezetten éreztem még fel is figyeltem rá.. a derék fájás akkor nem tudom mitõl lehet.
Kedves kerdezo, mi lett?
A kérdező hozzászólása: egy gyönyörû pozitív teszt ! :)
Jaj de jo! :) Mikor teszteltel, a ciklusod hanyadik napjan? S a tunetek megmaradtak vegig?
A kérdező hozzászólása: hát általában 31 naposak a ciklusaim és a 35.ik napon :) és a mellem nagyon bedurrant a derekam az néha néha fáj.. még rosszullétek nincsenek..még..:)
Lehet nem is lesznek, az elsõ terhességemnél nekem sem volt szinte semmi! Köszi a választ még egyszer, boldog babavárást Neked! :)

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

Tanácsot szeretnék kérni. Van 2hete barátom de van egy másik srác aki nagyon tetszik. A másik srácot régebb óta ismerem. Napi szinten beszélünk. Tegnap mondta h lenne esély h legyen köztünk több. Nem tom ő v a pasim?

en 22 a pasim 24 a másik25

Legjobb válasz: Szerintem még érned kéne egy kapcsolatra-,- Elég tróger dolog ez. Ha VAN pasid, akkor nem létezik másik pasi... szerintem. Én srác vagyok, de nálam ez így mûködik. Ha van egy barátnõm, akkor azért van mert nekem õ kell. Ha valaki nem kell, ne járj vele egyáltalán. Ha meg kell, akkor mondom, nincs másik pasi. Bár az már biztos h az jelenlegi jobban jár ha otthagyod...

Szerintem még érned kéne egy kapcsolatra-, - Elég tróger dolog ez. Ha VAN pasid, akkor nem létezik másik pasi... szerintem. Én srác vagyok, de nálam ez így mûködik. Ha van egy barátnõm, akkor azért van mert nekem õ kell. Ha valaki nem kell, ne járj vele egyáltalán. Ha meg kell, akkor mondom, nincs másik pasi. Bár az már biztos h az jelenlegi jobban jár ha otthagyod...
Még 1 ribi! Fogyóban vannak a normális nõk!
A kérdező hozzászólása: hát az a baj h a pasim fontos nekem meg minden szupi és hát nincs szivem ezt tenni vele. Ezért vok tanácstalan. Komoly válaszokat ha kérhetném.
A kérdező hozzászólása: am nem vok ribanc. Az elsõ választ köszönöm.
Szerintem még kicsit komolyodnod kellene, mert talán gõzöd ninc, hogy minek neked pasi. Bár két hetes ismeretség után nem nehéz elhagyni valakit, de miért nem vetted észre elõbb a több éve ismeretet? Szerintem legyez a hiúság!
Ha nem zavar titeket akár az elsõ nap is együtt lehettek.
most komolyan a GYIKosok engedélye kell neked ahhoz, hogy szexeljél? hány éves vagy 13???

Barátomnak napi 6-7-szer van igénye. Normális, hogy ekkora étvágya van a barátomnak?

Mostanában sokat vagyunk együtt, és állandóan szeretkezünk. Napi 6-7szer van rá igénye, nem szokott rossz lenni, de már volt, hogy úgy éreztem, hogy egyszer?en szét vagyok kefélve, alig bírtam lábra állni. Reggel arra kelek, este azzal fekszek. Van úgy a szám is elzsibbad már. Csak én nem bírom a tempót vagy hogyan van ennyire kiéhezve mindig?

Legjobb válasz: gondolom mindketten nagyon fiatalok lehettek. saj nos anno,amikor én 17 voltam,nekem is volt ebben részem.a sràc egész éjszaka akart szexet.alig lett vége egy menetnek,jött a màsik.màr csukodott le a szemem,olyan àlmos voltam,mégsem fejeztük be. az az egy éjszaka volt igy,utàna én leléptem. szerintem azért csinàlja mert fiatal,és most kezdi beleélni magàt,vagy uj a kapcsolatotok,és nem tudod betelni a testeddel. ha màr ilyen szavakat hasznàlsz,hogy szét vagy kefélve,nem birsz felàllni,nem ajànlom hogy hagyd magad!!!!!!¨ szolj rà.hogy neked ez sok,fàradt vagy,vagy h nem akarod megbàntani,olyan helyen legyél vele,ahol kicsi az esélye,hogy megtörténjen!!!!!

gondolom mindketten nagyon fiatalok lehettek. saj nos anno, amikor én 17 voltam, nekem is volt ebben részem.a sràc egész éjszaka akart szexet.alig lett vége egy menetnek, jött a màsik.màr csukodott le a szemem, olyan àlmos voltam, mégsem fejeztük be. az az egy éjszaka volt igy, utàna én leléptem. szerintem azért csinàlja mert fiatal, és most kezdi beleélni magàt, vagy uj a kapcsolatotok, és nem tudod betelni a testeddel. ha màr ilyen szavakat hasznàlsz, hogy szét vagy kefélve, nem birsz felàllni, nem ajànlom hogy hagyd magad!!!!!!¨ szolj rà.hogy neked ez sok, fàradt vagy, vagy h nem akarod megbàntani, olyan helyen legyél vele, ahol kicsi az esélye, hogy megtörténjen!!!!!
Hát attol függ, hogy csak dugtok, vagy szeretkeztek.Mert ha csak szex, akkor az szerintem elég izé, szóval ha érzelem meg nem igen van benne, az gáz.De ha szeretkezés, akkor inkább örülj, hogy ennyire kiván és nem csak a testedet, hanem önmagában azt, hogy veled legyen, szeressen.
Ha neked sok akkor mondd meg hogy nem akarod ennyiszer. Ha normális és nem csak arra megy akkor meg fogja érteni. Mi hetente csináljuk 6szor nem naponta, és ez is pont elég:)
Mindegy, hogy normális vagy sem az õ igénye, ha te ezt már "szétkefélésnek" éled meg. Beszéljetek errõl! Ha most nyári szünet miatt vagytok többet együtt, vagy még a kapcsolat elején vagytok, akkor kifuthatja magát a téma, terelgetheted valami más elfoglaltság fele is.
Figyi, ha neked ez már nem kellemes, akkor ne hagyd magad! Egy kapcsolat 2 emberrõl szól, mindkettõtöknek jó kell, hogy legyen. Beszéljétek meg, és próbáljatok valamiféle kompromisszumos megoldást találni!
irigyellek:p
Természetesen. Ha szerinted ez nem normális, akkor nem vagy normális.
Örülnék ha az enyémnek ennyi lenne:)
Nem tudsz önálló döntéseket hozni? Vagy nincs jobb dolgod, mint itt kérdezgetni a f/\szságaidat?
Mond el.Ha meg sem próbálod az az igazán nagy kudarc.
Mit érzel, ha vele vagy? Érzed, hogy Te is kellenél neki?
Hát próba szerencse:D Annó mi is így jöttünk össze, legjobb barátom barátságából most már 15hónapja tartó kapcsolat lett. Szóval mond el neki :)
A kérdező hozzászólása: szoval mondjam el neki?!.. rendben
Várd meg, míg õ kezdeményez.
Mond-mond!
na elmondtad? :)
Nézzétek meg a cifra palotát.Utána a malom bevásárló központ is jó idõtöltés.Kajáltok, nézelõdtök, moziztok. Jó szórakozást!

Pénteken lefeküdtem a barátommal (nem védekeztünk, de nem élvezett belém). Az internetes naptáram szerint szombaton lesz peteérésem. (tehát 8 nap van a szeretkezés és a pé. Között) mennyi esélyem van rá hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad

Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad
van esely, mar volt 100 hasonlo kerdes, vedekezes nelkul szeretkezni soha nem szabad, ha csak nincs a tervek kozott gyerek. Nem tudom, mit kepzelsz es meg itt kerdezed, hogy lehetsz e terhes. Magadnak keresed a bajt. Varj 2 hetet es csinalj tesztet, vegul is nem mindenki egyforman termekeny es az elonedvek sem minden esetben termekenyek.
Mivel nem védekeztél (az elõváladék ellen is kell!!!), lehetsz terhes. De ha neked megéri az idegeskedés...akkor egészségedre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.tisztában vagyok vele, hogy lehetek terhes.arra szeretnék választ kapni, hogy véleményetek szerint erre mennyi esély van.légyszi irjatok.köszi
A döntés a te kezedben van.
sz*pd le magad :)
A türelem erény. Gyakorold!
Porszivoval leszivatod a felesleget.
Meg kell téged fegyelmezni, hogy kitartóbb legyél!
Micsoda problémák! :D Addig is menj el helyettem dolgozni és én meg felveszem a pénzt.
Neked mekkora problémáid vannak, öcsém!!Fogadjunk, csak hencegni akarsz, azért írtad ki a kérdést...26/F
A kérdező hozzászólása: És ha hencegni akarok? Az neked miért baj? Am nekem is vannak problémáim, nem csak nektek. El ne sírjam magam.
A kérdező hozzászólása: Utolsó :S Üdv a 21. században
miért szakítottatok? már bocsi, de ilyen kevés infóból nem hinném hogy sokan fognak tudni segíteni
A kérdező hozzászólása: mert elutazott 3 hónapig
Õ szakított veled? vagy te vele? ha õ veled, akkor nem hinném hogy igazán szeretett volna ugyan is, 3 hónap nem sok idõ, szerintem meg lehet volna várni. Ha meg te akkor meg hülye voltál, most pedig végig nézheted hogy életed szerelme egy másik pasival van együtt..
3 hónap nem sok idõ.. nem a f*szt nem!
Valakik évekig várnak ugyan arra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!