Találatok a következő kifejezésre: Barátomnak a lesz a szülinapja 25 (2 db)

Barátomnak július 25-én lesz a 18. szülinapja. Még csak alig 3 hónapja vagyunk együtt, de szeretnék venni neki valami olyat, ami kicsit különleges vagy ha nem is legalább maradandó. Mi legyen az?

Legjobb válasz: Ha szereti az ékszereket,akkor pl. egy ezüst karkötõ,amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak,amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.

Ha szereti az ékszereket, akkor pl. egy ezüst karkötõ, amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak, amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.
elsõre én is vmi garvírozottat mondanék...(póló, határidõnaoló..) + 1-2 ötlet: http://www.ajandekozz.hu/ajandekok.php?alkateg_id=17
bocsi..gravírozottat akartam írni.....
közös kép elõhivatása rámába, vagy esetleg tõled egy párna amivel éjjel aludhat

Barátomnak a hétvégén lesz a szülinapja 25. , 1 éve vagyunk együtt. Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: Vmit a hobbijával kapcsolatban (pl ha szereti az autókat - van neki akkor üléshuzat stb) vagy vmi ruhát neki. Nálam mindíg bevált.

Vmit a hobbijával kapcsolatban (pl ha szereti az autókat - van neki akkor üléshuzat stb) vagy vmi ruhát neki. Nálam mindíg bevált.
Szia! Szerintem azt is értékelnél, ha sütnél neki tortát vagy fõznél egy gyartyafényes vacsit! Én pl. csináltam a páromnak egy olyan boxert, amire pufifestékkel rajzoltam, vicces lett és értékelte. Kreatív hobby boltban lehet kapni és ha megvasalod akkor felpuffad, kiemelkedik az anyagból. Szerintem ez ari és õ is jót nevetett rajta és hordja is. Legalább mindig én jutok eszébe ha felveszi.
Szia! Én az elsõ évfordulónkra keresztöltéssel ráhímeztem az anyagra a nevünket, aztán párnát csináltam belõle. Nagyon tetszett neki, könnyû és praktikus is. De nekem több idõm volt rá. :) De fotoshopokban csinálnak olyat is, hogy pólóra nyomtatnak egy fényképet. Szerintem ez sem rossz ötlet, bár még nem próbáltam. Mindenesetre olyat vegyél/készíts, aminek tudod, hogy örülne, és tudja is használni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!