Találatok a következő kifejezésre: Barátomnak a lesz a (993 db)

Barátomnak holnap lesz a születésnapja, mit írjak?

Sajnos nem tudjuk együtt tölteni mert Bécsben van, csomagot küldök neki majd de valamilyen szép idézetet is szeretnék! Elég sok helyen keresgéltem, de nem találtam olyat ami tetszene. Ötletek? Nektek van kedvenc? Valami romantikus kellene..:)

Legjobb válasz: A barátomnak verset szoktam írni :) Nagyon szokott is örülni neki :) Ha gondolod próbálkozz meg vele, a barátod biztosan örülni fog neki :)

A barátomnak verset szoktam írni :) Nagyon szokott is örülni neki :) Ha gondolod próbálkozz meg vele, a barátod biztosan örülni fog neki :)

A barátommal most lesz a 3. hónap hogy együtt leszünk. Mit vehetnék vagy mivel készülhetnék neki?

Tanácstalan vagyok nagyon, 2. hónapra kiraktam rengeteg gyertyából, hogy "Szeretlek", szerintem ez jó ötlet volt, de most kérném a segítségeteket! Válaszaitokat elõre is köszönöm!:)

Legjobb válasz: gyertya??pfff!most akkor vadulj oralisan!

gyertya??pfff!most akkor vadulj oralisan!
Férfi vagyok. Szerintem semmi nem kell. Én azt mondom, hogy az ( talán ) 1 hét - 1 hónap - félév - ( biztos ) 1év és így évenként tovább.
Így van. Évfordulót kell ünnepelni, semmi mást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat:)


Ajándékötlet? A barátomnak most lesz a 19. születésnapja és akkor leszünk félévesek is. Valami egyedi ajándékot szeretnék neki adni, ami rám emlékezteti.

A probléma hogy teljesen tanácstalan vagyok...nem hord ékszereket, és ezek az ajándék tárgyak is ki vannak l?ve, tortára gondoltam, de azt úgyis süttetnek neki. Egyébként nagyon szeret focizni, de ezzel kapcsolatban sem jut eszembe semmi. Nagyon megköszönném a segítséget:)

Legjobb válasz: Ha van pár közös képetek,megcsinálhatnád montázsba.Media Marktba nagyon jókat lehet kreálni,aztán be egy képkeretbe,amit magad dekorálhatsz!:)

Ha van pár közös képetek, megcsinálhatnád montázsba.Media Marktba nagyon jókat lehet kreálni, aztán be egy képkeretbe, amit magad dekorálhatsz!:)
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk valami fényképezkedõsek, szóval ez nem megoldható:/
Lehet venni ilyen "legjobb"-as dolgokat!Pl:legjobb focista stb. ha szereti a focit ez jó!Vagy van ilyen csúnya bábu, amit megcsináltak focistának, ha viccesebbet szeretnél! Vagy vegyél neki egy Love zsetont, vagy éppen csinálj!Az tök jó ajándék, mert ott õ dönti el mit is szeretne és veled csinálhatja!:) arról tuti te jutnál eszébe, pláne ha végig is játsszátok!:)
Fényképes vibi!!

A barátomnak most lesz a névnapja és arra gondoltam, hogy csinálok neki csokis epret. Bele mártom az epret forró csokiba és az rászárad. Szerintetek jó ötlet? Vagy esetleg tudtok finomabb receptet SÜTÉS NÉLKÜL?

Legjobb válasz: Szerintem is jó ötlet, meg nagyon szép is lesz. Én olyat csináltam, hogy aszalt sárgabarackot mártottam csokiba, majd kókuszreszelékbe hempergettem. Remek volt az ízharmónia, és szuperül nézett ki. De nyugodtan csináld csak az eperrel, szerintem örülni fog neki.

Szerintem is jó ötlet, meg nagyon szép is lesz. Én olyat csináltam, hogy aszalt sárgabarackot mártottam csokiba, majd kókuszreszelékbe hempergettem. Remek volt az ízharmónia, és szuperül nézett ki. De nyugodtan csináld csak az eperrel, szerintem örülni fog neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. majd felhasználom az ötleteket és lehet, hogy más gyümölccsel is megcsinálom

Holnap megyek ruhát venni esküvőre, de milyet? A fele társaság baráti kör lesz. A baráti körbe tartozom. Milyen ruhába menjek, hogy ne legyek túl öltözve sem, de alul maradva sem? Koktélruha, vagy kisestélyi. Alakomhoz inkább a kisestélyi megy.

Legjobb válasz: Vmi kicsit elegánsabb nyári ruhát. Pl.: http://z.hubpages.com/u/269580_f248.jpg http://www.splendicity.com/styleitless/files/2008/11/satin-f.. http://www.cardiffdresses.co.uk/images/alyce_designs/ice_blu.. Tele vannak most ilyenekkel az üzletek, ráadásul leárazva. Pl. Orsay.

Vmi kicsit elegánsabb nyári ruhát. Pl.: http://z.hubpages.com/u/269580_f248.jpg http://www.splendicity.com/styleitless/files/2008/11/satin-f.. http://www.cardiffdresses.co.uk/images/alyce_designs/ice_blu.. Tele vannak most ilyenekkel az üzletek, ráadásul leárazva. Pl. Orsay.

Mit ajándékozzak neki? A barátomnak most lesz a születésnapja és tanácstalan vagyok.

Gondoltam rá, hogy egy neki szóló gravíroztatott min?ségi bort ajándékozok. Mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Nem rossz ötlet, magamévá is tettem, a következõ alkalommal nálunk is jó lesz. Cserébe: én egy szép toll-öngyújtó-kulcstartó készletet néztem most, az is jó férfinak, már akkor ha cigizik és esetleg írdogálni is szokott (az enyém irodista). valamilyen férfi "szaklap" elõfizetés egy, fél stb.. évre (igényesebb autós v. sport magazin, esetleg barkács)

Nem rossz ötlet, magamévá is tettem, a következõ alkalommal nálunk is jó lesz. Cserébe: én egy szép toll-öngyújtó-kulcstartó készletet néztem most, az is jó férfinak, már akkor ha cigizik és esetleg írdogálni is szokott (az enyém irodista). valamilyen férfi "szaklap" elõfizetés egy, fél stb.. évre (igényesebb autós v. sport magazin, esetleg barkács)
Nézz itt körül: http://www.egyedimeglepi.hu

A barátomnak most lesz a 18. születésnapja, szeretnék neki emlékezetes/maradandó ajándékot/meglepit adni, tudnátok segíteni?

Ajándékban is tanácstalan vagyok, és szeretném valami kis romantikus meglepetéssel is meglepni (pl. gyertyafényes vacsora).

Legjobb válasz: Korbácsold meg, jó erõsen. Verd meg az asztal lábával. Remélhetõleg marad rajta néhány maradandó sérülés, és emlékezetes is lesz. Komolyra fordítva a szót: a gyertyafényes vacsora mindig jó ötlet, születésnapokon is. Ajándékban valami olyat adjál neki, amire vágyik.

Korbácsold meg, jó erõsen. Verd meg az asztal lábával. Remélhetõleg marad rajta néhány maradandó sérülés, és emlékezetes is lesz. Komolyra fordítva a szót: a gyertyafényes vacsora mindig jó ötlet, születésnapokon is. Ajándékban valami olyat adjál neki, amire vágyik.
Tortát is süss neki :)
A kérdező hozzászólása: kérdezõ vagyok :) mindene megvan és igazából nem tudom mire lenne szüksége :( ezért valami olyat szeretnék neki adni aminek van is értelme és nem gagyi..
Én egy csodás estével leptem meg a kedvesem. Készítettem fincsi vacsorát, közös fürdõ, aztán hangulat a hálószobában, tánc és masszázs. Azt mondta a legnagyobb ajándékot adtam, magamat :) Ezt ajánlom neked is, biztos örülni fog!

Üdv! Egy nagyon jó barátunknak/srác/ lesz a szülinapja. Egy videót készítünk ahol mindenki felköszönti, ugyanis külföldön él. Ti mit mondanátok?

Szeretnék valami nagyon frappáns, humoros dolgot mondani a sablonos "boldog szülinapot" elé. de nekem ehhez nincs érzékem.

Legjobb válasz: "örülj neki, hogy nem itt élsz" ;)

"örülj neki, hogy nem itt élsz" ;)
egyre öregebb vagy:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!